Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa bizim burda da bir arkadasa sinop tercih disi gelmis cok uzuluyorlar keske enazindan istanbul olsaydi diyorlar dusun yani.Anlamadim size neden tercih yaptiginiz halde cikmadi

Sahur olsaymis daha guzel bir menu olacakmis.Bu arada naptiniz canim esinle aran iyidir umarim:)

Geçmis olsun canım

mefkusum geçmiş olsun oruç bu sene çok fena salladı herkesi buralar 38 40 derece yaniyoruzz. Rabbim sana da güç kuvvet versin.

Çok geçmiş olsun canım okudum haberlerden fat hattı kırılmış.

rabbim birdaha yaşatmasın o acıyı bizlere böyle küçükler oldumu bile aklımız gidiyor bu sıra sık sık olmaya başladı Burdada inan yüreğim ağzımda hep
sagolun arkadaslar.Allahhepimizi muhafaxa etsin

Sevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
hakkinizda hayirlisi olsun canım

Afyt olsn canm guzel menu
Sağol tatlım

Kizlar menümü yazym
Sahur:
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar:
1 porsiyon karisik izgara
Yarım kase corba ( yarısını oğluş icti)
Bol salata
1 hurma

1bucuk saatten fazla yuruyus
Su 1bck ltre 2bcgu bulur yatana kadar
süper maşallah

Sağol şekerim
sagol kuzumm

afiyet olsun tatlım

sagol canım

Güzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
cok geçmiş olsun Zuhalim bagisikligin mi düştü acaba dikkat et kendine

Afiyet olsun canım menun Gayet gUzel
Sağol Aysenur

Sağol Fatma

Arkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
bende öyle uykumdan uyandım hepimize geçmiş olsun

bendim canım cok diyen glisemik indeksi yüksek oldugu icin demiştim afiyet olsun

afiyet olsun canım

Bende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
aralari cok yakin Elif gitsene canım doktora normal bir döngü olamaz böyle

geçenlerde ekmekte mutluluk veren bir madde bulmuşlar arkadaşlar ben aldığım kiloların çoğunu ekmek yüzünden aldım mutluluk mu arıyordum acaba
Allah iyiliğini versin yüzümü güldürdün..

hadi ya çok yakın olmuş arası
Ay sorma ya

geçenlerde ekmekte mutluluk veren bir madde bulmuşlar arkadaşlar ben aldığım kiloların çoğunu ekmek yüzünden aldım mutluluk mu arıyordum acaba
arama artık bi zahmet buz seni mutlu ederiz.

canım sanırım havadan çünkü hiç böyle olmazdı bir ay daha bekliyim yine aynı olursa giderim.

Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar oruç tutanların allah orucunu kabul etsin. Öncelikle hepinizden özür dilerim biliyorum hatalıyım size Habersiz bıraktım en kötüsü de takımı kötü etkiledim hakkınızı helal edin.

Gelemedim çünkü hani size demiştim ya benim 7.5 yıllık ilişkim vardı bitti gibiydi ama konuşmadığımız için bitti dememiştik birbirimize. Mayıs sonu gibi geldi bu benim yanıma olmadı yapamadık dedi gitti ben benim için bitti sevmiyorum artık diyordum ya öyle değilmiş o giderken dünya sanki ayaklarımın altından kaydı gibi oldu olduğum yere yığılmışım gözümü hastanede açtım çevreden görenler kaldırmış hastaneye. İki üç hafta ağır depresyon dan hastanede yattım geçen hafta çıktım çıkar çıkmaz bizimkiler şehir değişikliği yaptılar başka bir ile taşındık. Neyse konuyu uzatmayayım bı süre zarfında sizlere haber veremedim tekrardan özür dilerim kusura bakmayın.

Ha bide bu arada toparladım gibi önceki haftalar gibi değilim tabi tedavim devam ediyor ama geçicek bu günlerde. Kimler kimleri kaybediyor ben ne ilkim nede son olacağım.

Cok geçmiş olsun canım cok zor günler geçirmişsin ..kendini sakin üzme evlenipte ayrilacagina basindan belli olupta ayrilman çok daha hayırlı olmuş. .senin için çok sarsici olmuş ama kendinde yazmışsın ya kimler kimleri kaybediyor diye aynen öyle canım zaman ve sabir senin ilacin... anneler evlatlarini topraga koyuyor evlatlar babalarini kadinlar kocalarini ..ciddi acilar yaşanıyor bu dünyada. .Rabbime Sığın bu günler gelip gececek elbet su akar yolunu bulur unutma...bil ki eger olmadiysa senin icin hayirli degildir ve Allah senin icin daha hayirli yazilar yazmıştır. ..gencecik kizsin önünde uzun bir ömür var tadini cikar her anin

Çok sağol canım desteğin için. Öyle yapıcam artık önüme bakıcam. İsyan etmiyorum hiçbir şekilde yüce Allahım Eminin güzel şeyler yazmıştır benim için

Bende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
bendede 2.5 aydır hiç yok

Çok sağol canım desteğin için. Öyle yapıcam artık önüme bakıcam. İsyan etmiyorum hiçbir şekilde yüce Allahım Eminin güzel şeyler yazmıştır benim için
hakkında hayırlısı buymuş belkide canm öyle düşün inan bana benzer bişiyi bende yaşamıştım açmıycam konuyu ama kötü biliyorum ama hayat o kadar büyük mucizelerle doluki senelr sonra diyorsunki ay ben bunamı üzülmüşüm kendimi yıpratmışım

Çok geçmiş olsun canım az buz yıl değilmiş 7 buçuk yıl dile kolay. Eldende birşey gelmez artık yıpratma kendini artık Allah a sığın canım

Iyi akşamlar kızlar menum
Bugün oruç degildim oğlum gece uyumadi dünde aynıydı bi ara tansiyonum falan düştü Bayılacak gibi oldum uykuduxluk ve yorgunluktan bugun oyüzden cesaret edemedim bide emzirince icimi sömürüyor sanki tutmadim bende bakalım bu gece iyi olursa tutcam olmazsa tutmuycam tabi menu biraz dengesiz oldu

Sabah
Iki yumurta domates salatalık
Marul iki dilim ekmek

Ara
Uc tane kayisi

Ogle
1 dilim ekmek
2 yk menemen
1 salatalık

Aksam
1 yk bulgur pilavı
3 yk tavuklu bezelye
Salata
Semiz otlu yogurt

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş

Ya kızlar biz bu kiloyu bayramdan sonra nasıl muhafaxa etcez cunku bugun bile baya arti ciktim ben oruç olmayınca

merhaba kızlar benim oruç gitti regl oldum. 10 yıldır ilk kez 1 ay sonra geldi reglim çok mutlu oldum bu kilolar sağlığımızı da elimzden alıyor. inşaallah bu regl sürecinde aşırı tatlı yemem
yeme yeme sonra pismanlik kalır sadece

pek bi erken olmys kız

Kızlar gitti orucum regl oldum
anAaaaaa regl olN olana

boşver kız amaaaaan o gitmis o kaybeder ve emin ol olmuyosa bu daha iyidir ya evlenip farkli şeyler yaşasaydin en azından ayni eve girmeden bitmiş bence birak üzülmeyi de sukret Rabbim korumus seni baska bişeyler den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…