- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.901
Aaa bizim burda da bir arkadasa sinop tercih disi gelmis cok uzuluyorlar keske enazindan istanbul olsaydi diyorlar dusun yani.Anlamadim size neden tercih yaptiginiz halde cikmadigüzel menu cnm
Hayirlisi olsun dedik hep. Alışılir tabi de işte ilk duyunca sasirdik
amin canım inşallah
tebrik ederim sevgili takım arkadaşlarım
Afiyet olsun canımın guzel
Evet cnm burda da herkesin tercih dışı oldu. Bu sene çok kötü ya. Istanbul u isteyene vermemişler istemeyeni tercih dışı gönderiyorlar. Iki arkadasimiza tercih dışı Sinop geldi halbuki bizim tercihlerimiz arasindaydi. Amaclari herkesi magdur etmek olmuş
biz zaten Doğu görevimizi bitirdik canım. Hatta iki Doğu gorevimizi de üst üste yaptık. Yozgat ise yeni Doğu görevinden çıktı. Yani anlayacağın 3. Doğu görevine gidiyoruz diyebiliriz. O yüzden moralimiz bozuldu.
geçmiş olsun Zuhal ablacim. Tez vakitte iyiles
Ever tatlim doğudan geliyoruz cift dogu yaptik ve yozgat da doğuydu zaten yeni çıktı doğudan. Bunda da vardır bir hayır diyoruz. Tercih dışı verip herkesi mutsuz ederek iyi bişi yaptilar herhalde
Gurur duysunlar kendileriyle.. neyse biz gittiğimiz yerde mutlu huzurlu olalım da inş. Her yerde görev yaparız.
Sahur olsaymis daha guzel bir menu olacakmis.Bu arada naptiniz canim esinle aran iyidir umarim:)Merhaba kızlar daha dünkü menüm
Sahur yok
İftar 1 kase maş çorbası br ince dilimin yarısı karpuz 1 kk peynir 4 zeytin
Su 4 lt olmuştur belki masada zaten 3 lt bitirmiştim sonrada kaç bardak içtim sayamadım
Spor yok
Sevindim düzene girmesine aynen kilo bizi mahvediyor.merhaba kızlar benim oruç gittiregl oldum. 10 yıldır ilk kez 1 ay sonra geldi reglim çok mutlu oldum bu kilolar sağlığımızı da elimzden alıyor. inşaallah bu regl sürecinde aşırı tatlı yemem
Geçmis olsun canım
uxulmuse benziyosun biz yozgatta iki seneye yakın kaldik cok hareketli bi sehir degil cok alternatif te yok ama sakin bi yer batıdan gidiyisan biraz sikilirsin doğudan geliyosan tabiki daha iyi bi yer en azından can ve mal guvenligin var bol bol para biriktirin yapacaginiz en güzel sey orada
güzel bence
abla ya valla cok ozlettin kendini neden okadar dokunuyo kii sizin orasi buraya gore serindirde
evet canım tv den gordum bisey yok ins 4.4 mus
mefkusum geçmiş olsun oruç bu sene çok fena salladı herkesi buralar 38 40 derece yaniyoruzz. Rabbim sana da güç kuvvet versin.
Çok geçmiş olsun canım okudum haberlerden fat hattı kırılmış.
sagolun arkadaslar.Allahhepimizi muhafaxa etsinrabbim birdaha yaşatmasın o acıyı bizlere böyle küçükler oldumu bile aklımız gidiyor bu sıra sık sık olmaya başladı Burdada inan yüreğim ağzımda hep
hadi ya çok yakın olmuş arasıBende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
hakkinizda hayirlisi olsun canımSevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
Sağol tatlımAfyt olsn canm guzel menu
süper maşallahKizlar menümü yazym
Sahur:
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta
Iftar:
1 porsiyon karisik izgara
Yarım kase corba ( yarısını oğluş icti)
Bol salata
1 hurma
1bucuk saatten fazla yuruyus
Su 1bck ltre 2bcgu bulur yatana kadar
Sağol şekerimAy kucukken annemde bize 1 kasik bal yedirdi tok tuttugunu soylerdi canim annemmenunde guzel olms afiyet olsun
Yatmada zaten canim aman Allah korusun
Kusursuz menu perfect cok begendm
Aaa uzulme canim ya alisirsin mutlaka dogdugun yer degil doydugun yer onemli hakkinda hayirlisi olsun bitanem
sagol kuzummIyi akşamlar canlar
Maşallah 9.takım hiç dereceden düşmüyor
Bı haftada 2.lik gelmiş
Kilo veren emek veren herkese tebrikler
Yeni arkadaşlardan önceden başka takımda yarışmış olan varsa listeye girerken söylemeyi unutmasın
@seydan94
Bayram salıya denk geldiği için heralde bildirim günü değişmez Cnm
Tatilden dolayı talep olursa zaten paylaşımda yazarlar
afiyet olsun tatlımKizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 corba kasesi yogurt
İftar
1 kepce mercimek çorbası
Tepsi kebabı ndan 1 patlıcan 6 köfte küçüktü
3 bardak ayran
Yarım lavas büyüklüğü yemek tabağı kadardı ve cok inceydi
Su 2.5 litre
Spor yok
Gelinimiz urfa li bize kebap yapmış bugün sağolsun. Ama fazla kacirmadim diye düşünüyorum.
sagol canımNe bileyim canım ya benim büyük 14 ay küçük 2 yıl emdi Ona bağlıyorum. Sakınmadim hiç hatta birgün karda eşimle AVM ye gidiyoruz bebek arabasinda bizim büyük 5 aylık falan teyze nin biri geldi delimisinuz siz gidin evinize dedi çocuğun kıyafetlerini kontrol etti. Arkadaşlar terledi deyip durmadan üst değişiyor çocuklarının ben hiç yapmadım onların ki hep hasta çünkü bünye alışmış bakmayınca hemen hasta oluyor kuzum. Yada ellerinde tabaklar dolaniyorlar peş lerinde hiç yapmadım evet Benimki lerde istahsiz olabiliyor ama zorlamak geri tepiyor bence. Her çocuk bir değil doğru ama bizden de geçiyor olay.
Ahh Kıyamam ben kuzulara
Oyy tatlım ne zor günlermis.
Afiyet olsun. Coco nda afiyet olsun.
Afiyet olsun şişmesin tabi aman ye ye
Çok güzel afiyet olsun.
Benim de sauna eşofman im var da sağlıklı değilmiş o kadar terleme diyorlar bende kullanmıyorum.
canım hiç üzülme yeni dostluklar kurarsiniz. Suret canım boşver.
Dikkat etmek lazım tabi klimayi açınca. Karşısında durmasinlar yeter.
süper afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım sporda güzel.
Guzel afiyet olsun canım.
Afiyet olsun çok güzel.
canım Erzurum da inşallah hasta olmaz kuzular çünkü Erzurum mun havası batıya benzemiyor nem yok kuru soğuk ve evler çok güzel ısınıyor. İnşallah hersey güzel olur çok sevindim cağ kebap yemeyi unutma. Birde civil peynir birde kadayıf dolmaya bide Cumhuriyet caddesinde gez kız.
Üzülme canım Yozgat kötü biryer değil diye biliyorum ben, yozgat li arkadaşlarımız olmuştu hepsi de iyi insanlar. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Herşey Güzel olur inşallah.
Çok güzel canim yürüyüşte var ohh mis.
cok geçmiş olsun Zuhalim bagisikligin mi düştü acaba dikkat et kendineGüzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
Sağol AysenurAfiyet olsun canım menun Gayet gUzel
Sağol FatmaCanim 4-5 orta boy hurma bir porsiyon meyve
Cok guzel menu.afiyet olsun
hayirlisi olsun.yozgatta dayim calismisti.cok kolay para biriktirip bi ev aldilar.tam birikim yapma yeri demisti o zaman.her yer yakin hesapta olmayan harcama cok az oluyor demisti.ins hakkinizda hayirlisi
kaptancim o zaman kare al.masanin havasi cok guzel degisiyor.
dene isine yararsa bizde yapariz.bi arkadasim squatla degset toparladi
gecmis olsun mefkurecim
bende öyle uykumdan uyandım hepimize geçmiş olsunArkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
bendim canım cok diyen glisemik indeksi yüksek oldugu icin demiştim afiyet olsunBirsürü alıntı yapmıştım hiçbiri çıkmadı ya a
Mefkûrem canm benm çok gecmiş olsun bu sene gerçekten zor geçyor hepimize
Bende n gece sahura kalkamadım kızlar alarmın sesini çocuklar kapatmışhiç duymadım tabii normalde davulcuyla kalkarım ama dün gece Onuda duymamışımniyetlenmedim bugün emzirdiğini için dayanamam diye düşündüm ama sadece su içerim Sanrım alıştım çünkü hiç aç değilim
Menümü beğendiğiniz için teşekkürler kızlar bi arkadaşımız karpuz çok demişti gece soğuk soğuk dayanamadım yedim inanki :)
afiyet olsun canımMerhaba kızlar daha dünkü menüm
Sahur yok
İftar 1 kase maş çorbası br ince dilimin yarısı karpuz 1 kk peynir 4 zeytin
Su 4 lt olmuştur belki masada zaten 3 lt bitirmiştim sonrada kaç bardak içtim sayamadım
Spor yok
aralari cok yakin Elif gitsene canım doktora normal bir döngü olamaz böyleBende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
Allah iyiliğini versin yüzümü güldürdün..geçenlerde ekmekte mutluluk veren bir madde bulmuşlar arkadaşlar ben aldığım kiloların çoğunu ekmek yüzünden aldım mutluluk mu arıyordum acaba
Ay sorma yahadi ya çok yakın olmuş arası
arama artık bi zahmetgeçenlerde ekmekte mutluluk veren bir madde bulmuşlar arkadaşlar ben aldığım kiloların çoğunu ekmek yüzünden aldım mutluluk mu arıyordum acaba
canım sanırım havadan çünkü hiç böyle olmazdı bir ay daha bekliyim yine aynı olursa giderim.hakkinizda hayirlisi olsun canım
Sağol tatlım
süper maşallah
Sağol şekerim
sagol kuzumm
afiyet olsun tatlım
sagol canım
cok geçmiş olsun Zuhalim bagisikligin mi düştü acaba dikkat et kendine
Sağol Aysenur
Sağol Fatma
bende öyle uykumdan uyandım hepimize geçmiş olsun
bendim canım cok diyen glisemik indeksi yüksek oldugu icin demiştim afiyet olsun
afiyet olsun canım
aralari cok yakin Elif gitsene canım doktora normal bir döngü olamaz böyle
Allah iyiliğini versin yüzümü güldürdün..
Cok geçmiş olsun canım cok zor günler geçirmişsin ..kendini sakin üzme evlenipte ayrilacagina basindan belli olupta ayrilman çok daha hayırlı olmuş. .senin için çok sarsici olmuş ama kendinde yazmışsın ya kimler kimleri kaybediyor diye aynen öyle canım zaman ve sabir senin ilacin... anneler evlatlarini topraga koyuyor evlatlar babalarini kadinlar kocalarini ..ciddi acilar yaşanıyor bu dünyada. .Rabbime Sığın bu günler gelip gececek elbet su akar yolunu bulur unutma...bil ki eger olmadiysa senin icin hayirli degildir ve Allah senin icin daha hayirli yazilar yazmıştır. ..gencecik kizsin önünde uzun bir ömür var tadini cikar her aninHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar oruç tutanların allah orucunu kabul etsin. Öncelikle hepinizden özür dilerim biliyorum hatalıyım size Habersiz bıraktım en kötüsü de takımı kötü etkiledim hakkınızı helal edin.
Gelemedim çünkü hani size demiştim ya benim 7.5 yıllık ilişkim vardı bitti gibiydi ama konuşmadığımız için bitti dememiştik birbirimize. Mayıs sonu gibi geldi bu benim yanıma olmadı yapamadık dedi gitti ben benim için bitti sevmiyorum artık diyordum ya öyle değilmiş o giderken dünya sanki ayaklarımın altından kaydı gibi oldu olduğum yere yığılmışım gözümü hastanede açtım çevreden görenler kaldırmış hastaneye. İki üç hafta ağır depresyon dan hastanede yattım geçen hafta çıktım çıkar çıkmaz bizimkiler şehir değişikliği yaptılar başka bir ile taşındık. Neyse konuyu uzatmayayım bı süre zarfında sizlere haber veremedim tekrardan özür dilerim kusura bakmayın.
Ha bide bu arada toparladım gibi önceki haftalar gibi değilim tabi tedavim devam ediyor ama geçicek bu günlerde. Kimler kimleri kaybediyor ben ne ilkim nede son olacağım.
Çok sağol canım desteğin için. Öyle yapıcam artık önüme bakıcam. İsyan etmiyorum hiçbir şekilde yüce Allahım Eminin güzel şeyler yazmıştır benim içinCok geçmiş olsun canım cok zor günler geçirmişsin ..kendini sakin üzme evlenipte ayrilacagina basindan belli olupta ayrilman çok daha hayırlı olmuş. .senin için çok sarsici olmuş ama kendinde yazmışsın ya kimler kimleri kaybediyor diye aynen öyle canım zaman ve sabir senin ilacin... anneler evlatlarini topraga koyuyor evlatlar babalarini kadinlar kocalarini ..ciddi acilar yaşanıyor bu dünyada. .Rabbime Sığın bu günler gelip gececek elbet su akar yolunu bulur unutma...bil ki eger olmadiysa senin icin hayirli degildir ve Allah senin icin daha hayirli yazilar yazmıştır. ..gencecik kizsin önünde uzun bir ömür var tadini cikar her anin
bendede 2.5 aydır hiç yokBende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
hakkında hayırlısı buymuş belkide canm öyle düşün inan bana benzer bişiyi bende yaşamıştım açmıycam konuyu ama kötü biliyorum ama hayat o kadar büyük mucizelerle doluki senelr sonra diyorsunki ay ben bunamı üzülmüşüm kendimi yıpratmışımÇok sağol canım desteğin için. Öyle yapıcam artık önüme bakıcam. İsyan etmiyorum hiçbir şekilde yüce Allahım Eminin güzel şeyler yazmıştır benim için
Çok geçmiş olsun canım az buz yıl değilmiş 7 buçuk yıl dile kolay. Eldende birşey gelmez artık yıpratma kendini artık Allah a sığın canımHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar oruç tutanların allah orucunu kabul etsin. Öncelikle hepinizden özür dilerim biliyorum hatalıyım size Habersiz bıraktım en kötüsü de takımı kötü etkiledim hakkınızı helal edin.
Gelemedim çünkü hani size demiştim ya benim 7.5 yıllık ilişkim vardı bitti gibiydi ama konuşmadığımız için bitti dememiştik birbirimize. Mayıs sonu gibi geldi bu benim yanıma olmadı yapamadık dedi gitti ben benim için bitti sevmiyorum artık diyordum ya öyle değilmiş o giderken dünya sanki ayaklarımın altından kaydı gibi oldu olduğum yere yığılmışım gözümü hastanede açtım çevreden görenler kaldırmış hastaneye. İki üç hafta ağır depresyon dan hastanede yattım geçen hafta çıktım çıkar çıkmaz bizimkiler şehir değişikliği yaptılar başka bir ile taşındık. Neyse konuyu uzatmayayım bı süre zarfında sizlere haber veremedim tekrardan özür dilerim kusura bakmayın.
Ha bide bu arada toparladım gibi önceki haftalar gibi değilim tabi tedavim devam ediyor ama geçicek bu günlerde. Kimler kimleri kaybediyor ben ne ilkim nede son olacağım.
yeme yeme sonra pismanlik kalır sadecemerhaba kızlar benim oruç gittiregl oldum. 10 yıldır ilk kez 1 ay sonra geldi reglim çok mutlu oldum bu kilolar sağlığımızı da elimzden alıyor. inşaallah bu regl sürecinde aşırı tatlı yemem
pek bi erken olmys kızBende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
anAaaaaa regl olN olanaKızlar gitti orucumregl oldum
boşver kız amaaaaan o gitmis o kaybeder ve emin ol olmuyosa bu daha iyidir ya evlenip farkli şeyler yaşasaydin en azından ayni eve girmeden bitmiş bence birak üzülmeyi de sukret Rabbim korumus seni baska bişeyler denHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar oruç tutanların allah orucunu kabul etsin. Öncelikle hepinizden özür dilerim biliyorum hatalıyım size Habersiz bıraktım en kötüsü de takımı kötü etkiledim hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?