Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla istesek denk gelmez :)

afiyet olsun canım. Iftar için gayet hafif bir menü olmuş.

Aaa bizim burda da bir arkadasa sinop tercih disi gelmis cok uzuluyorlar keske enazindan istanbul olsaydi diyorlar dusun yani.Anlamadim size neden tercih yaptiginiz halde cikmadi
Iste bak Sinop u biz çok istedik ama kimsenin istediği olmasın demişler herhalde.. arkadasin çok memnun kalcak bence Sinop'tan. çoook güzel bir şehir.
merhaba kızlar benim oruç gitti regl oldum. 10 yıldır ilk kez 1 ay sonra geldi reglim çok mutlu oldum bu kilolar sağlığımızı da elimzden alıyor. inşaallah bu regl sürecinde aşırı tatlı yemem

Bende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu

Kızlar gitti orucum regl oldum
Noluuyo kızlar ya patir patır dökülmüşsunuz. Benim de iki hafta geçti ve bugün balon gibi hissettim kendimi. Elim ayagim Karnım şiş.. sizin araniza katilsam da rahatlasam.

Merhaba kızlar
Sahur 15 kiraz
İftar 1 tabak domates çorbası 1 tam dilim karpuz 2 bardak ayran 1 bardak kola
Su yatana kadar 3 olur
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
Kola hariç güzel canım afiyet olsun
Menum
Sahur
Bir kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Regl oldum orucum bozuldu.

19 Akşam yemeği
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir

Su 1.5 suan
Spor yok
afiyet olsun canım menün az geldi bana

afiyet olsun menün güzel

canım geçmiş olsun. O kişiyi hiç onemsemiyo gibiydin ama demek ki öyle değilmiş. Sen iyi ol tedavini tamamla burda da kilolarını ver ve yenilen. Yeni bir beden ve yeni bir sen...
Merhaba kızlar
Sahur 15 kiraz
İftar 1 tabak domates çorbası 1 tam dilim karpuz 2 bardak ayran 1 bardak kola
Su yatana kadar 3 olur
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
afiyet olsun cnm bugünkü menun de çok hafif olmuş.

Menum
Sahur
Bir kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Regl oldum orucum bozuldu.

19 Akşam yemeği
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir

Su 1.5 suan
Spor yok
afiyet olsun cnm çok güzel.

Menü n güzel canım. Bayram sonrası daha düzenli yiyerek koruyabilirsiniz.
Ay bugün çok sessiz burası nerde bu 9. Takım
Ben burdayiiim

benim sabit canım 24 27 arası oluyorum genelde
Kola hariç güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menün az geldi bana

afiyet olsun menün güzel
Valla yetti bana canım. Suanlik bi acikma yok :)
3 4 kişi burdayız herhalde cumartesi diye davetler var :)

Aynen canım inşallah hayırlısı buymus yozgat en azından sakin bir şehir diğer büyük şehirlere oranla

Afiyet olsun canimm ama pirinç olmamış ama telafi edersin artık

Bugunku menu
Sabah(11:30):2yumrtadan omlet+peynir+yarin dilim tb ekmk
Ogle (15:00):1kase mercmk corbasi
Aksam (20:40):1kase mercmk corb+yarim hamburger (icindeki sadece kofte domates vardi)+1bardak limonata
2catal biskuvili pasta
Bugun menum olmadi farkindaym disardaydm aliswerise ciktk yapamadm tam ya
Su 2.5 litre
Bol bol yuruyus

Canım iyi anlaşmaları çok güzel cocukların bizimde 3yas 1ay araları şuan gayet mutlulular ama biraz sıkıntı oluyor senın cınsıyetler ney farklı oldugundan mı bnımkıler cokta iyi sayılmaz ...şöyle ki kızım ablalaık yapıyor ama oğlum daha sert oyun sevıyor kızıma vuruyor yazık ablası da ağlıyor ama kıyamıyor..minikkende abla kıskanır ısırrıdı ben kızardım simdi diyorum kıxmasaydım adalet sonunda sağlanıyor ama iki kız iki erkek daha iyi anlaşır eminim :)
Kızlar benim oğlanda 3 yaşında 14 kilo ama yemesi filan yerinde süt mutlaka içer iki bardak ger gün her şeyi yer ondan çok kafaya takmıyorum bişiy yapmalıymışım sizce
Canım senın oglun 3yas bana normal geldi benum kızım 4.5 yasında ona rağmen 14
simdi Anladım canım iştemeyişini ama işte son yıllarda polislere yapılan biraz garip ne çok şehitler verildi hic olmadıgı kadar sıkıntılar bana tuhaf gelmedi ..zaten insanlar artık polis asker olmak istemiyor severek isteyerek yapanlarıds sizin gibi sogutms derdindelert ne kadar saçma siz isteyin vermesinler istemeyene versinler ..Aklım sırrım ermiyor olanlara zaten o kadar uzun sure acıklamayışlarında vardı bi çapanoğlu bu arada çapanoğlu yozgatlı alış bacım bizim de eerzurum oldu çok sevındık üste meslek farkı bu olsa gerek benum esim subay doğu değil erzurum tırstım ben hakkari cıkacsk dıye sımdılık yırttık

İnşallah egıtım hayatları güzel baslarda uxulmessiniz kaldığınx için canım
merhaba kızlar benim oruç gitti regl oldum. 10 yıldır ilk kez 1 ay sonra geldi reglim çok mutlu oldum bu kilolar sağlığımızı da elimzden alıyor. inşaallah bu regl sürecinde aşırı tatlı yemem
hımm canım pekı lost falan mı var bu kadar sure duzensızlık normal de yıl kılolu olsanda obez degılsınkı düzenli olman gerek

Bende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
canım oructan sıcaktan erken gelebılır vucudun halsiz kalır

geçenlerde ekmekte mutluluk veren bir madde bulmuşlar arkadaşlar ben aldığım kiloların çoğunu ekmek yüzünden aldım mutluluk mu arıyordum acaba
banada etıpuf kuruyemıs mutluluk verıyor benım maddemde onlarda mı acep

gecmiş olsun kurtulmuşsun hayırlısı

canım sen emzrııryordun odüzensiz olması coook normal bebıs 3.5 aylık mıydı benmi yanlıs hatrladım

Ay bugün çok sessiz burası nerde bu 9. Takım
ben davetteydım

spora alkıs

Kizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 kk süzme peynir
1 tatli kasigi krem peynir çeyrek dilim tam buğday

İftar
Ayran aşı çorbası
2 kofte
2 lahana sarma
1 dilim tam buğday pizza
1 kaşık dondurma sade

Biraz fazla kaçırdım sanırım annemde olunca kaçtı işin ucu. Oruç tutmuyorum ama bişeyde yiyelim gelmedi sıcaktan.
Su 2 litre
Spor yok

Uzun bi alıntı yaptim gecmisi tammalayamayincq eksik hissediyorum bi girmedim birikmiş anca bitirdim...simdi menuyu yazip sahur hazirlqmaya kaçıyorum...

Sabah

20Kiraz 1kayısı
4kası yoğurt
1dilim ekmek

Akşam
2Kepçe sehriyeli tavuk çorba
5kaşık türlü
salata
semizotlu yoğurt

Eltimlerde çok hoş bi parka gezmeye gittik veda turları yapıyoruz bir avuç çekirdek yedim hic sevmem ama eşlik ettim midem agridi zaten

Bence güzel t buğday unun mu kullanıyor canim annen pizza için nerden aliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…