- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.921
Valla istesek denk gelmez :)yeme yeme sonra pismanlik kalır sadece
pek bi erken olmys kız
anAaaaaa regl olN olana
boşver kız amaaaaan o gitmis o kaybeder ve emin ol olmuyosa bu daha iyidir ya evlenip farkli şeyler yaşasaydin en azından ayni eve girmeden bitmiş bence birak üzülmeyi de sukret Rabbim korumus seni baska bişeyler den
afiyet olsun canım. Iftar için gayet hafif bir menü olmuş.Merhaba kızlar daha dünkü menüm
Sahur yok
İftar 1 kase maş çorbası br ince dilimin yarısı karpuz 1 kk peynir 4 zeytin
Su 4 lt olmuştur belki masada zaten 3 lt bitirmiştim sonrada kaç bardak içtim sayamadım
Spor yok
Iste bak Sinop u biz çok istedik ama kimsenin istediği olmasın demişler herhalde.. arkadasin çok memnun kalcak bence Sinop'tan. çoook güzel bir şehir.Aaa bizim burda da bir arkadasa sinop tercih disi gelmis cok uzuluyorlar keske enazindan istanbul olsaydi diyorlar dusun yani.Anlamadim size neden tercih yaptiginiz halde cikmadi
merhaba kızlar benim oruç gittiregl oldum. 10 yıldır ilk kez 1 ay sonra geldi reglim çok mutlu oldum bu kilolar sağlığımızı da elimzden alıyor. inşaallah bu regl sürecinde aşırı tatlı yemem
Bende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
Noluuyo kızlar ya patir patır dökülmüşsunuz. Benim de iki hafta geçti ve bugün balon gibi hissettim kendimi. Elim ayagim Karnım şiş.. sizin araniza katilsam da rahatlasam.Kızlar gitti orucumregl oldum
Kola hariç güzel canım afiyet olsunMerhaba kızlar
Sahur 15 kiraz
İftar 1 tabak domates çorbası 1 tam dilim karpuz 2 bardak ayran 1 bardak kola
Su yatana kadar 3 olur
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
afiyet olsun canım menün az geldi banaMenum
Sahur
Bir kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Regl oldum orucum bozuldu.
19 Akşam yemeği
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir
Su 1.5 suan
Spor yok
afiyet olsun menün güzelIyi akşamlar kızlar menum
Bugün oruç degildim oğlum gece uyumadi dünde aynıydı bi ara tansiyonum falan düştü Bayılacak gibi oldum uykuduxluk ve yorgunluktan bugun oyüzden cesaret edemedim bide emzirince icimi sömürüyor sanki tutmadim bende bakalım bu gece iyi olursa tutcam olmazsa tutmuycam tabi menu biraz dengesiz oldu
Sabah
Iki yumurta domates salatalık
Marul iki dilim ekmek
Ara
Uc tane kayisi
Ogle
1 dilim ekmek
2 yk menemen
1 salatalık
Aksam
1 yk bulgur pilavı
3 yk tavuklu bezelye
Salata
Semiz otlu yogurt
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Ya kızlar biz bu kiloyu bayramdan sonra nasıl muhafaxa etcez cunku bugun bile baya arti ciktim ben oruç olmayınca
canım geçmiş olsun. O kişiyi hiç onemsemiyo gibiydin ama demek ki öyle değilmiş. Sen iyi ol tedavini tamamla burda da kilolarını ver ve yenilen. Yeni bir beden ve yeni bir sen...Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar oruç tutanların allah orucunu kabul etsin. Öncelikle hepinizden özür dilerim biliyorum hatalıyım size Habersiz bıraktım en kötüsü de takımı kötü etkiledim hakkınızı helal edin.
Gelemedim çünkü hani size demiştim ya benim 7.5 yıllık ilişkim vardı bitti gibiydi ama konuşmadığımız için bitti dememiştik birbirimize. Mayıs sonu gibi geldi bu benim yanıma olmadı yapamadık dedi gitti ben benim için bitti sevmiyorum artık diyordum ya öyle değilmiş o giderken dünya sanki ayaklarımın altından kaydı gibi oldu olduğum yere yığılmışım gözümü hastanede açtım çevreden görenler kaldırmış hastaneye. İki üç hafta ağır depresyon dan hastanede yattım geçen hafta çıktım çıkar çıkmaz bizimkiler şehir değişikliği yaptılar başka bir ile taşındık. Neyse konuyu uzatmayayım bı süre zarfında sizlere haber veremedim tekrardan özür dilerim kusura bakmayın.
Ha bide bu arada toparladım gibi önceki haftalar gibi değilim tabi tedavim devam ediyor ama geçicek bu günlerde. Kimler kimleri kaybediyor ben ne ilkim nede son olacağım.
afiyet olsun cnm bugünkü menun de çok hafif olmuş.Merhaba kızlar
Sahur 15 kiraz
İftar 1 tabak domates çorbası 1 tam dilim karpuz 2 bardak ayran 1 bardak kola
Su yatana kadar 3 olur
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
afiyet olsun cnm çok güzel.Menum
Sahur
Bir kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Regl oldum orucum bozuldu.
19 Akşam yemeği
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir
Su 1.5 suan
Spor yok
Menü n güzel canım. Bayram sonrası daha düzenli yiyerek koruyabilirsiniz.Iyi akşamlar kızlar menum
Bugün oruç degildim oğlum gece uyumadi dünde aynıydı bi ara tansiyonum falan düştü Bayılacak gibi oldum uykuduxluk ve yorgunluktan bugun oyüzden cesaret edemedim bide emzirince icimi sömürüyor sanki tutmadim bende bakalım bu gece iyi olursa tutcam olmazsa tutmuycam tabi menu biraz dengesiz oldu
Sabah
Iki yumurta domates salatalık
Marul iki dilim ekmek
Ara
Uc tane kayisi
Ogle
1 dilim ekmek
2 yk menemen
1 salatalık
Aksam
1 yk bulgur pilavı
3 yk tavuklu bezelye
Salata
Semiz otlu yogurt
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Ya kızlar biz bu kiloyu bayramdan sonra nasıl muhafaxa etcez cunku bugun bile baya arti ciktim ben oruç olmayınca
Ben burdayiiimAy bugün çok sessiz burası nerde bu 9. Takım
Afiyet olsun Emine güzel menüMenüm
Sahur
1 kaşık Yoğurtlu mantar
Peynir zeytin
Iftar
1 kase tarhana çorbası
1 tane Güveçte kofte
1 üçgen dilim kavun
Boool salata
2 kaşık havuz salatası
Su 1.5
Yarı.m Saatlik yuruyus
gayet güzel canım afiyet olsunMenüm
Sahur
2 yumurtadan peynirli omlet
1.5 bardak ayran
1 hurma
Iftar
1 tabak kabak yemeği
1 kaşık pilav 1 kase yogurt 15 kiraz
Su 2.5 lt oldu 3 e tamamlarim
1 saat yürüyüş
benim sabit canım 24 27 arası oluyorum geneldeafiyet olsun canım. Iftar için gayet hafif bir menü olmuş.
Iste bak Sinop u biz çok istedik ama kimsenin istediği olmasın demişler herhalde.. arkadasin çok memnun kalcak bence Sinop'tan. çoook güzel bir şehir.
Noluuyo kızlar ya patir patır dökülmüşsunuz. Benim de iki hafta geçti ve bugün balon gibi hissettim kendimi. Elim ayagim Karnım şiş.. sizin araniza katilsam da rahatlasam.
Valla yetti bana canım. Suanlik bi acikma yok :)Kola hariç güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menün az geldi bana
afiyet olsun menün güzel
3 4 kişi burdayız herhalde cumartesi diye davetler var :)canım geçmiş olsun. O kişiyi hiç onemsemiyo gibiydin ama demek ki öyle değilmiş. Sen iyi ol tedavini tamamla burda da kilolarını ver ve yenilen. Yeni bir beden ve yeni bir sen...
afiyet olsun cnm bugünkü menun de çok hafif olmuş.
afiyet olsun cnm çok güzel.
Menü n güzel canım. Bayram sonrası daha düzenli yiyerek koruyabilirsiniz.
Ben burdayiiim
Anladım canım sıkma canını seneye gidersiniz inş. .Canim bulundugumuz yer 2 yildi bitti sukur bu yil 4 e cikardilar.hem Elazigda iki defa ust uste dogu gorevi yapilmiyor canim.Biz merkezde degil uzak bi ilcedeyiz olsa bile kalmak istemem ben
Aynen canım inşallah hayırlısı buymus yozgat en azından sakin bir şehir diğer büyük şehirlere oranlagüzel menu cnm
Hayirlisi olsun dedik hep. Alışılir tabi de işte ilk duyunca sasirdik
amin canım inşallah
tebrik ederim sevgili takım arkadaşlarım
Afiyet olsun canımın guzel
Evet cnm burda da herkesin tercih dışı oldu. Bu sene çok kötü ya. Istanbul u isteyene vermemişler istemeyeni tercih dışı gönderiyorlar. Iki arkadasimiza tercih dışı Sinop geldi halbuki bizim tercihlerimiz arasindaydi. Amaclari herkesi magdur etmek olmuş
biz zaten Doğu görevimizi bitirdik canım. Hatta iki Doğu gorevimizi de üst üste yaptık. Yozgat ise yeni Doğu görevinden çıktı. Yani anlayacağın 3. Doğu görevine gidiyoruz diyebiliriz. O yüzden moralimiz bozuldu.
geçmiş olsun Zuhal ablacim. Tez vakitte iyiles
Ever tatlim doğudan geliyoruz cift dogu yaptik ve yozgat da doğuydu zaten yeni çıktı doğudan. Bunda da vardır bir hayır diyoruz. Tercih dışı verip herkesi mutsuz ederek iyi bişi yaptilar herhalde
Gurur duysunlar kendileriyle.. neyse biz gittiğimiz yerde mutlu huzurlu olalım da inş. Her yerde görev yaparız.
Afiyet olsun canimm ama pirinç olmamış ama telafi edersin artıkIyi geceler kizlar menumu yazayim
Sahur:02.00 bir bardak sut,1 kuru incir,3 ceviz ve 5 findik.
Iftar:19.55 uc kasik yesil fasulye,3 kasik kavurmali pirin pilavi ve salata.
Kizlar iftar olmadi biliyorum ama misfirlikteydik alternatif yoktu.
1.5 litre su ve spor yok.
Canım iyi anlaşmaları çok güzel cocukların bizimde 3yas 1ay araları şuan gayet mutlulular ama biraz sıkıntı oluyor senın cınsıyetler ney farklı oldugundan mı bnımkıler cokta iyi sayılmaz ...şöyle ki kızım ablalaık yapıyor ama oğlum daha sert oyun sevıyor kızıma vuruyor yazık ablası da ağlıyor ama kıyamıyor..minikkende abla kıskanır ısırrıdı ben kızardım simdi diyorum kıxmasaydım adalet sonunda sağlanıyorciss hakkın olsun o da ama bi daha olmasın
Benim çocuklarda 2011 ve 2014 araları çok iyi maşallah diyim. Herkese tavsiye ediyorum 3 yaş farkini
mervecim rakibem ben haftaya izne ayrılmak istiyorum bakalim
Ya eskiden bayanlar çocuk istemez erkekler cok isterdi şimdi tam tersi çoğu arkadaşım da da durum böyle. Eşleri istemiyo
Çok güzel menu cnm
Aksam biraz çok olmuş gibi cnm.
afiyet olsun olsun güzel menu
Menü gayet güzel tatlim
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Güzel bir adım atmış esin. Devamı da gelir insallah
Canım senın oglun 3yas bana normal geldi benum kızım 4.5 yasında ona rağmen 14Kızlar benim oğlanda 3 yaşında 14 kilo ama yemesi filan yerinde süt mutlaka içer iki bardak ger gün her şeyi yer ondan çok kafaya takmıyorum bişiy yapmalıymışım sizce
simdi Anladım canım iştemeyişini ama işte son yıllarda polislere yapılan biraz garip ne çok şehitler verildi hic olmadıgı kadar sıkıntılar bana tuhaf gelmedi ..zaten insanlar artık polis asker olmak istemiyor severek isteyerek yapanlarıds sizin gibi sogutms derdindelert ne kadar saçma siz isteyin vermesinler istemeyene versinler ..Aklım sırrım ermiyor olanlara zaten o kadar uzun sure acıklamayışlarında vardı bi çapanoğlugüzel menu cnm
Hayirlisi olsun dedik hep. Alışılir tabi de işte ilk duyunca sasirdik
amin canım inşallah
tebrik ederim sevgili takım arkadaşlarım
Afiyet olsun canımın guzel
Evet cnm burda da herkesin tercih dışı oldu. Bu sene çok kötü ya. Istanbul u isteyene vermemişler istemeyeni tercih dışı gönderiyorlar. Iki arkadasimiza tercih dışı Sinop geldi halbuki bizim tercihlerimiz arasindaydi. Amaclari herkesi magdur etmek olmuş
biz zaten Doğu görevimizi bitirdik canım. Hatta iki Doğu gorevimizi de üst üste yaptık. Yozgat ise yeni Doğu görevinden çıktı. Yani anlayacağın 3. Doğu görevine gidiyoruz diyebiliriz. O yüzden moralimiz bozuldu.
geçmiş olsun Zuhal ablacim. Tez vakitte iyiles
Ever tatlim doğudan geliyoruz cift dogu yaptik ve yozgat da doğuydu zaten yeni çıktı doğudan. Bunda da vardır bir hayır diyoruz. Tercih dışı verip herkesi mutsuz ederek iyi bişi yaptilar herhalde
Gurur duysunlar kendileriyle.. neyse biz gittiğimiz yerde mutlu huzurlu olalım da inş. Her yerde görev yaparız.
İnşallah egıtım hayatları güzel baslarda uxulmessiniz kaldığınx için canımKüçük şehir de yaşam daha rahat tabi Doğu görevindeydik ama çok memnunduk yasadigimiz sehirde. Soguklugu disinda bi sikinti yasamadik cok skr. bizim çocuklar büyüdü artık oğlum 1 sene sonra İlkokula basliycak kızım anaokuluna. Eğitimleri için özellikle güzel yerler olsun istedik. Hem oğlum deniz sayiklayip duruyo. Her sene sadece 1 hafta görebiliyo denizi. Onun için daha çok istemistik. Ama bizim istediğimiz hayırlı değilmiş demek ki. Hayirlisi neyse o olsun dedik öyle de olmuştur inş.
çok geçmiş olsun fatmacim
amin canim saol insallah
bulunduğumuz şehir de yozgat gibi bi şehir canım çok fark yok hatta fazladan havaalanı filan var. Daha çok çocuklar için imkanları olan daha büyük şehirler istedik. Hayal kırıklığı yaşadım sadece. Yoksa neresi olursa olsun hakkıyla çalışırız inş. Hem küçük şehirlerin avantajları da çok oluyo dediğin gibi. Inş merkez olur da çocuklar için okul kreş sıkıntısı yasamayiz.
Istediginizin olmasına sevindim cnm. Güzel insanlar gelir gidenlerin yerlerine inş.
hımm canım pekı lost falan mı var bu kadar sure duzensızlık normal de yıl kılolu olsanda obez degılsınkı düzenli olman gerekmerhaba kızlar benim oruç gittiregl oldum. 10 yıldır ilk kez 1 ay sonra geldi reglim çok mutlu oldum bu kilolar sağlığımızı da elimzden alıyor. inşaallah bu regl sürecinde aşırı tatlı yemem
canım oructan sıcaktan erken gelebılır vucudun halsiz kalırBende dün gece regl oldum 17 gün sonra havalarda mi acaba oruçla gitti zaten ilk 2 gün gitmişti bu yıl 9 gün oruç borcu olucak çok fena oldu bu
banada etıpuf kuruyemıs mutluluk verıyor benım maddemde onlarda mı acepgeçenlerde ekmekte mutluluk veren bir madde bulmuşlar arkadaşlar ben aldığım kiloların çoğunu ekmek yüzünden aldım mutluluk mu arıyordum acaba
gecmiş olsun kurtulmuşsun hayırlısıHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar oruç tutanların allah orucunu kabul etsin. Öncelikle hepinizden özür dilerim biliyorum hatalıyım size Habersiz bıraktım en kötüsü de takımı kötü etkiledim hakkınızı helal edin.
Gelemedim çünkü hani size demiştim ya benim 7.5 yıllık ilişkim vardı bitti gibiydi ama konuşmadığımız için bitti dememiştik birbirimize. Mayıs sonu gibi geldi bu benim yanıma olmadı yapamadık dedi gitti ben benim için bitti sevmiyorum artık diyordum ya öyle değilmiş o giderken dünya sanki ayaklarımın altından kaydı gibi oldu olduğum yere yığılmışım gözümü hastanede açtım çevreden görenler kaldırmış hastaneye. İki üç hafta ağır depresyon dan hastanede yattım geçen hafta çıktım çıkar çıkmaz bizimkiler şehir değişikliği yaptılar başka bir ile taşındık. Neyse konuyu uzatmayayım bı süre zarfında sizlere haber veremedim tekrardan özür dilerim kusura bakmayın.
Ha bide bu arada toparladım gibi önceki haftalar gibi değilim tabi tedavim devam ediyor ama geçicek bu günlerde. Kimler kimleri kaybediyor ben ne ilkim nede son olacağım.
canım sen emzrııryordun odüzensiz olması coook normal bebıs 3.5 aylık mıydı benmi yanlıs hatrladımbendede 2.5 aydır hiç yok
hakkında hayırlısı buymuş belkide canm öyle düşün inan bana benzer bişiyi bende yaşamıştım açmıycam konuyu ama kötü biliyorum ama hayat o kadar büyük mucizelerle doluki senelr sonra diyorsunki ay ben bunamı üzülmüşüm kendimi yıpratmışım
ben davetteydımAy bugün çok sessiz burası nerde bu 9. Takım
spora alkısBugünkü menum
Sahur
2 dilim kep ekmek
Az Sucuklu yumurta
4 zeytin
Domates salatalık
İftar
Yarım kase tavuk çorbası
4 kaşık türlü
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Şekersiz limonata
4 dk karın
1 mile Leslie
2 buçuk lt su
Yaklaşık 2 saat yürüyüş
Bence güzel t buğday unun mu kullanıyor canim annen pizza için nerden aliyorsunuzKizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 kk süzme peynir
1 tatli kasigi krem peynir çeyrek dilim tam buğday
İftar
Ayran aşı çorbası
2 kofte
2 lahana sarma
1 dilim tam buğday pizza
1 kaşık dondurma sade
Biraz fazla kaçırdım sanırım annemde olunca kaçtı işin ucu. Oruç tutmuyorum ama bişeyde yiyelim gelmedi sıcaktan.
Su 2 litre
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?