- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.941
Ben kullanıyorum aslında tam buğday ununu diyetteyim diye annem sağolsun düşünmüş almış. Buyuk Marketlerde bulabilirsin her türlü un satılıyor.Bence güzel t buğday unun mu kullanıyor canim annen pizza için nerden aliyorsunuz
Teşekkür ederim Tatlımgecmis olsun mefkurecim
Havalardan zorumuz pek olmadı Cnm ama Iftar çok geç oluyorbla ya valla cok ozlettin kendini neden okadar dokunuyo kii sizin orasi buraya gore serin
Yok gitmedim Cnm dün iftarla sahurda ilaç aldım birazdaha iyiyim bugünçmiş olsun mefkuşum doktora gittin mi
Sağolasın Elifimefkusum geçmiş olsun oruç bu sene çok fena salladı herkesi buralar 38 40 derece ya
Teşekkür ederim SelinimMefkûrem canm benm çok gecmiş olsun bu sene gerçekten zor geçyor hepimiz
sağolsun ZeynomGecmis olsun abla dikkat et kendine
Teşekkür ederim Eminem şükür bugün daha iyiyimgeçmiş olsun Zuhal ablacim. Tez vakitte iy
Tabi sen bilirsin Tatlımlo verirken sarkmayim diye şimdiden baslayim diyorum zuhal abla
Sağol CnmGeçmiş olsun abla
Teşekkür ederim Tatlımok geçmiş olsun Zuhalim bagisikligin mi düştü acaba dikkat et kendine
Afiyet olsun cnm. Bu davetler bizi mahvedecek.Iyi geceler kizlar menumu yazayim
Sahur:02.00 bir bardak sut,1 kuru incir,3 ceviz ve 5 findik.
Iftar:19.55 uc kasik yesil fasulye,3 kasik kavurmali pirin pilavi ve salata.
Kizlar iftar olmadi biliyorum ama misfirlikteydik alternatif yoktu.
1.5 litre su ve spor yok.
güzel tatlım afiyet olsun.Bugünkü menum
Sahur
2 dilim kep ekmek
Az Sucuklu yumurta
4 zeytin
Domates salatalık
İftar
Yarım kase tavuk çorbası
4 kaşık türlü
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Şekersiz limonata
4 dk karın
1 mile Leslie
2 buçuk lt su
Yaklaşık 2 saat yürüyüş
Afiyet olsun ama yağ kilo olmasın o hamburgerBugunku menu
Sabah(11:30):2yumrtadan omlet+peynir+yarin dilim tb ekmk
Ogle (15:00):1kase mercmk corbasi
Aksam (20:40):1kase mercmk corb+yarim hamburger (icindeki sadece kofte domates vardi)+1bardak limonata
2catal biskuvili pasta
Bugun menum olmadi farkindaym disardaydm aliswerise ciktk yapamadm tam ya
Su 2.5 litre
Bol bol yuruyus
Benim oğlan 5 yaşında, kız 2 yasinds cnm. Oglusum kardesine hiç kıyamıyor. Kızıyor bağırıyor elini vurcak gibi yapıo ama dayanamıyor sadece dokunuyor. Kıskançlık filan da hiç olmadı skr.Canım iyi anlaşmaları çok güzel cocukların bizimde 3yas 1ay araları şuan gayet mutlulular ama biraz sıkıntı oluyor senın cınsıyetler ney farklı oldugundan mı bnımkıler cokta iyi sayılmaz ...şöyle ki kızım ablalaık yapıyor ama oğlum daha sert oyun sevıyor kızıma vuruyor yazık ablası da ağlıyor ama kıyamıyor..minikkende abla kıskanır ısırrıdı ben kızardım simdi diyorum kıxmasaydım adalet sonunda sağlanıyorama iki kız iki erkek daha iyi anlaşır eminim :)
Canım senın oglun 3yas bana normal geldi benum kızım 4.5 yasında ona rağmen 14
simdi Anladım canım iştemeyişini ama işte son yıllarda polislere yapılan biraz garip ne çok şehitler verildi hic olmadıgı kadar sıkıntılar bana tuhaf gelmedi ..zaten insanlar artık polis asker olmak istemiyor severek isteyerek yapanlarıds sizin gibi sogutms derdindelert ne kadar saçma siz isteyin vermesinler istemeyene versinler ..Aklım sırrım ermiyor olanlara zaten o kadar uzun sure acıklamayışlarında vardı bi çapanoğlubu arada çapanoğlu yozgatlı alış bacım bizim de eerzurum oldu çok sevındık üste meslek farkı bu olsa gerek benum esim subay doğu değil erzurum tırstım ben hakkari cıkacsk dıye sımdılık yırttık
İnşallah egıtım hayatları güzel baslarda uxulmessiniz kaldığınx için canım
hımm canım pekı lost falan mı var bu kadar sure duzensızlık normal de yıl kılolu olsanda obez degılsınkı düzenli olman gerek
canım oructan sıcaktan erken gelebılır vucudun halsiz kalır
banada etıpuf kuruyemıs mutluluk verıyor benım maddemde onlarda mı acep
gecmiş olsun kurtulmuşsun hayırlısı
canım sen emzrııryordun odüzensiz olması coook normal bebıs 3.5 aylık mıydı benmi yanlıs hatrladım
ben davetteydım
spora alkıs
Pizza yada lahana sarmasındsn biri olsaymis güzel bi menu olurmuş Elifcim. Ayrıca bende kübraya katılıyorum sende bi durgunluk var. Çok mu yoruluyosun??Kizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 kk süzme peynir
1 tatli kasigi krem peynir çeyrek dilim tam buğday
İftar
Ayran aşı çorbası
2 kofte
2 lahana sarma
1 dilim tam buğday pizza
1 kaşık dondurma sade
Biraz fazla kaçırdım sanırım annemde olunca kaçtı işin ucu. Oruç tutmuyorum ama bişeyde yiyelim gelmedi sıcaktan.
Su 2 litre
Spor yok
menun çok güzel cnm. Cekirdek olmasaymis.. Afiyet olsunUzun bi alıntı yaptim gecmisi tammalayamayincq eksik hissediyorum bi girmedim birikmiş anca bitirdim...simdi menuyu yazip sahur hazirlqmaya kaçıyorum...
Sabah
20Kiraz 1kayısı
4kası yoğurt
1dilim ekmek
Akşam
2Kepçe sehriyeli tavuk çorba
5kaşık türlü
salata
semizotlu yoğurt
Eltimlerde çok hoş bi parka gezmeye gittik veda turları yapıyoruzbir avuç çekirdek yedim hic sevmem ama eşlik ettim midem agridi zaten
Menü çok iyi değil ama spor harika.. yediklerin erimiştir inş.Kzlarrr menüm
Sahur:
2 haslnms yumurta
1 dilim kzrms tb ekmegi
1 kk peynir
5 zeytin
Iftar:
1 tbk mercmk corbasi
1 yengen
1 limonata
3 catal bisk.pasta
Disarda alisweristeydikk pek duzgun seyler yiyemedik ya
Su 2bck lt
Spor 4 saate yakn yuruyuss
Ben uykudan gözümü açabilsem gelicemde gelemiyorum akşamlarıAy bugün çok sessiz burası nerde bu 9. Takım
aynen canm çok şükür dediğin gbi bi şekilde sonunu getirdik banada feci uyku yaptı gÜndüz çocuklarla çok halsiz kalınca akşam kendimi toparlıyamkyorumIyi geceler canlar
Teşekkür ederim Tatlım
Havalardan zorumuz pek olmadı Cnm ama Iftar çok geç oluyor
Tr saatiyle 23 de
Siz yatağa giderken biz Iftar yapıyoz
Pek gelemesemde cuma hepinize bakıyorum
Yok gitmedim Cnm dün iftarla sahurda ilaç aldım birazdaha iyiyim bugün
Sağolasın Elifim
Teşekkür ederim Selinim
Neyse sonunu getirdik Allah'ın izniyle
sağolsun Zeynom
Teşekkür ederim Eminem şükür bugün daha iyiyim
Tabi sen bilirsin Tatlım
Yapan birinin yorumunu okumuştum kilo vermeden squat yaptığı için bacakları kalın kalmış
Sağol Cnm
Teşekkür ederim Tatlım
Burda havalar çok değişken ondan heralde
Cok cok gecmisler olsun canim bizde merak ettik aniden gitmen tabiki bizide etkiledi ama senin sagligin herseyden onemli..umarım atlatmisindr ayrilik acisi tabki zor hepimiz yasamisizdr ama ne olursa olsun hayat devam ediyor ve sen bu dunyaya o insanla gelmedin ona bagli degilsin kendin icin yasa artik canim..Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar oruç tutanların allah orucunu kabul etsin. Öncelikle hepinizden özür dilerim biliyorum hatalıyım size Habersiz bıraktım en kötüsü de takımı kötü etkiledim hakkınızı helal edin.
Gelemedim çünkü hani size demiştim ya benim 7.5 yıllık ilişkim vardı bitti gibiydi ama konuşmadığımız için bitti dememiştik birbirimize. Mayıs sonu gibi geldi bu benim yanıma olmadı yapamadık dedi gitti ben benim için bitti sevmiyorum artık diyordum ya öyle değilmiş o giderken dünya sanki ayaklarımın altından kaydı gibi oldu olduğum yere yığılmışım gözümü hastanede açtım çevreden görenler kaldırmış hastaneye. İki üç hafta ağır depresyon dan hastanede yattım geçen hafta çıktım çıkar çıkmaz bizimkiler şehir değişikliği yaptılar başka bir ile taşındık. Neyse konuyu uzatmayayım bı süre zarfında sizlere haber veremedim tekrardan özür dilerim kusura bakmayın.
Ha bide bu arada toparladım gibi önceki haftalar gibi değilim tabi tedavim devam ediyor ama geçicek bu günlerde. Kimler kimleri kaybediyor ben ne ilkim nede son olacağım.
Canım ben pkoluyum ondanhımm canım pekı lost falan mı var bu kadar sure duzensızlık normal de yıl kılolu olsanda obez degılsınkı düzenli olman gerek
Canım iki hafta sonra izinden dönebiliyorsun ve izne ayrıldığın kilonun üstünde olmaman gerekiyor. İzne ayrilmasan olmaz mı beni hep olumsuz etkilemiştir izinler seni idare eder bence @seydan94 kilo bildirimi yaparsın sadeceHeeey bende regl oldum çok skr. Ev toplama öncesi pek iyi olmadı gerçi ama olsun. Kızlar bu hafta ev toplayıp memlekete gitcez. Bayram sonrası tekrar gelip taşınıriz sanirim.
Izin almak istiyorum kaptanım @seydan94
izin alırsak ne kadar süre sonra gelmemiz gerekiyo. Kilo alıp verme durumunda liste için bekletiyodunuz sanırım. O neye göre oluyo hemen girilmiyor mu listeye?? Detayları ogrenebilirmiyim lutfen
Aa mefkurem ne oldu sana gozumden kacmis canim gecmis olsun..iftar saatinizde cok gecmis dayanabilmkte zor is hem havalar hem aclik insan mahvoluyor Allah yardm etsinIyi geceler canlar
Teşekkür ederim Tatlım
Havalardan zorumuz pek olmadı Cnm ama Iftar çok geç oluyor
Tr saatiyle 23 de
Siz yatağa giderken biz Iftar yapıyoz
Pek gelemesemde cuma hepinize bakıyorum
Yok gitmedim Cnm dün iftarla sahurda ilaç aldım birazdaha iyiyim bugün
Sağolasın Elifim
Teşekkür ederim Selinim
Neyse sonunu getirdik Allah'ın izniyle
sağolsun Zeynom
Teşekkür ederim Eminem şükür bugün daha iyiyim
Tabi sen bilirsin Tatlım
Yapan birinin yorumunu okumuştum kilo vermeden squat yaptığı için bacakları kalın kalmış
Sağol Cnm
Teşekkür ederim Tatlım
Burda havalar çok değişken ondan heralde
Bu hafta pıtır pıtır dokuluyoruz bi 5 kisi regl sanrmHeeey bende regl oldum çok skr. Ev toplama öncesi pek iyi olmadı gerçi ama olsun. Kızlar bu hafta ev toplayıp memlekete gitcez. Bayram sonrası tekrar gelip taşınıriz sanirim.
izin alırsak ne kadar süre sonra gelmemiz gerekiyo. Kilo alıp verme durumunda liste için bekletiyodunuz sanırım. O neye göre oluyo hemen girilmiyor mu listeye?? Detayları ogrenebilirmiyim lutfen
Ne oldu canim bu eslere oruc vurdu sanrm bizimkide cok agrasif a desem kiziyoKızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
Guzel olmus selincim afiyet olsunKızçeler günaydınlar yine çok sıcak yine yapış yapış bir günden merhabalar herkese dün akşam giremedim kusuruma bakmayın ful uyudum
Menümü yazıyım unutmadan
Sahur 3 dilim karpuz ve beyaz peynir başka bişiy yiemiyorum sıcaktan
İftar 5 kaşık et sote sebzeli yarım dilim pide 1 bardak ayran ve 1 kase salata
Su 3 lt olmuştur geçmiştir hatta
Ben regln ilk günü çok sinirli stresli oluyorum avrupa şampiyonasına taktim maç izleme kavgası anlayacağın canımNe oldu canim bu eslere oruc vurdu sanrm bizimkide cok agrasif a desem kiziyo
Ayy ne iyi düşünmüş anne yuregı ısteBen kullanıyorum aslında tam buğday ununu diyetteyim diye annem sağolsun düşünmüş almış. Buyuk Marketlerde bulabilirsin her türlü un satılıyor.
aynen canım benum planında o o yüzden Sabah tam beri kolileme isleriyle uğraşıyorum dilim damagıms yapıştı ama bayram öncesi heryer toplu olmalı hatta halıları yıkamacıys vereyım orada hemen tertemız sererim hatta tüllerde yıkanıp balkonda kurtulunca poşetlere koyup,çok bastırmadan kutulara koyunca tertemiz oluyormuş asılmak için..Simdi ara verdim size yazayım dedimHeeey bende regl oldum çok skr. Ev toplama öncesi pek iyi olmadı gerçi ama olsun. Kızlar bu hafta ev toplayıp memlekete gitcez. Bayram sonrası tekrar gelip taşınıriz sanirim.
anladım canım Allah suda versınCanım ben pkoluyum ondan
ay aman ya bu sıcaklar falan hıc kavga da cekılmıyor yazın tahammül sınırı daha mı az oluyor bende sınırlıyım bu araKızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
keşke er bende ılk haftalar olacagıma sımdılerfe olaydım :))Bu hafta pıtır pıtır dokuluyoruz bi 5 kisi regl sanrmizin alirsan ayni kiloda donmeye dikkat et canim aslinda almasaydin ya ben kiminlen yariscam
bak canım farkındasın sende agresif davranmıssn oda erkklerın hassas noktası avrupa sampıyonası bırak baksın git sarıl canını sıkma hayat kısa değmezBen regln ilk günü çok sinirli stresli oluyorum avrupa şampiyonasına taktim maç izleme kavgası anlayacağın canım
kesinlikel katılıyorum canm insan yaşarken anlamıyor ama sonra dank ediyorCok cok gecmisler olsun canim bizde merak ettik aniden gitmen tabiki bizide etkiledi ama senin sagligin herseyden onemli..umarım atlatmisindr ayrilik acisi tabki zor hepimiz yasamisizdr ama ne olursa olsun hayat devam ediyor ve sen bu dunyaya o insanla gelmedin ona bagli degilsin kendin icin yasa artik canim..
canm sıkma kendini çok iyi anlıyorum seni benmde modum hemen düşerKızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
benmkide tam tersi bu sıra Allahım bozmasın uzun zamandır sinir küpüydü Ramazan çok iyi geldi iş hayatı çok stresli Onuda bana yansıtır sorunumuz hep buNe oldu canim bu eslere oruc vurdu sanrm bizimkide cok agrasif a desem kiziyo
teşekkür ederim canmGuzel olmus selincim afiyet olsun
Benmle yars kz ablaaaBu hafta pıtır pıtır dokuluyoruz bi 5 kisi regl sanrmizin alirsan ayni kiloda donmeye dikkat et canim aslinda almasaydin ya ben kiminlen yariscam
Guzel menu.haslanmis misir da yiyebiliyor muyuz?bilmedigim icin spruyorum canimMenum
Sahur
Bir kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Regl oldum orucum bozuldu.
19 Akşam yemeği
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir
Su 1.5 suan
Spor yok
canim menu guzel.benim hamilelik ve emzirmelerde hic tutmadim fenalasiyorum diye.90 gune yakin var benim.yilbasina dogru is mevzusuna girecegim insallah.o yuzden bayram sonrasi borclarimi tutmak istiyorum.ama bakalimIyi akşamlar kızlar menum
Bugün oruç degildim oğlum gece uyumadi dünde aynıydı bi ara tansiyonum falan düştü Bayılacak gibi oldum uykuduxluk ve yorgunluktan bugun oyüzden cesaret edemedim bide emzirince icimi sömürüyor sanki tutmadim bende bakalım bu gece iyi olursa tutcam olmazsa tutmuycam tabi menu biraz dengesiz oldu
Sabah
Iki yumurta domates salatalık
Marul iki dilim ekmek
Ara
Uc tane kayisi
Ogle
1 dilim ekmek
2 yk menemen
1 salatalık
Aksam
1 yk bulgur pilavı
3 yk tavuklu bezelye
Salata
Semiz otlu yogurt
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Ya kızlar biz bu kiloyu bayramdan sonra nasıl muhafaxa etcez cunku bugun bile baya arti ciktim ben oruç olmayınca
afiyet olsunMenüm
Sahur
2 yumurtadan peynirli omlet
1.5 bardak ayran
1 hurma
Iftar
1 tabak kabak yemeği
1 kaşık pilav 1 kase yogurt 15 kiraz
Su 2.5 lt oldu 3 e tamamlarim
1 saat yürüyüş
afiyet olsun.havuz salatasi ne kizMenüm
Sahur
1 kaşık Yoğurtlu mantar
Peynir zeytin
Iftar
1 kase tarhana çorbası
1 tane Güveçte kofte
1 üçgen dilim kavun
Boool salata
2 kaşık havuz salatası
Su 1.5
Yarı.m Saatlik yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?