Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi geceler canlar

gecmis olsun mefkurecim
Teşekkür ederim Tatlım
bla ya valla cok ozlettin kendini neden okadar dokunuyo kii sizin orasi buraya gore serin
Havalardan zorumuz pek olmadı Cnm ama Iftar çok geç oluyor
Tr saatiyle 23 de
Siz yatağa giderken biz Iftar yapıyoz

Pek gelemesemde cuma hepinize bakıyorum

çmiş olsun mefkuşum doktora gittin mi
Yok gitmedim Cnm dün iftarla sahurda ilaç aldım birazdaha iyiyim bugün

efkusum geçmiş olsun oruç bu sene çok fena salladı herkesi buralar 38 40 derece ya
Sağolasın Elifim

Mefkûrem canm benm çok gecmiş olsun bu sene gerçekten zor geçyor hepimiz
Teşekkür ederim Selinim
Neyse sonunu getirdik Allah'ın izniyle

Gecmis olsun abla dikkat et kendine
sağolsun Zeynom

geçmiş olsun Zuhal ablacim. Tez vakitte iy
Teşekkür ederim Eminem şükür bugün daha iyiyim

lo verirken sarkmayim diye şimdiden baslayim diyorum zuhal abla
Tabi sen bilirsin Tatlım
Yapan birinin yorumunu okumuştum kilo vermeden squat yaptığı için bacakları kalın kalmış

Geçmiş olsun abla
Sağol Cnm
ok geçmiş olsun Zuhalim bagisikligin mi düştü acaba dikkat et kendine
Teşekkür ederim Tatlım
Burda havalar çok değişken ondan heralde

Afiyet olsun cnm. Bu davetler bizi mahvedecek.
güzel tatlım afiyet olsun.

Afiyet olsun ama yağ kilo olmasın o hamburger
Benim oğlan 5 yaşında, kız 2 yasinds cnm. Oglusum kardesine hiç kıyamıyor. Kızıyor bağırıyor elini vurcak gibi yapıo ama dayanamıyor sadece dokunuyor. Kıskançlık filan da hiç olmadı skr.
Erzurum Çok güzel bir şehir cnm. Doğunun en güzel şehri hakkaten. Hastane doktor açısından da çok iyi. Biz sık sık gideriz.hatta ben doğumlarimi Memleketimde değil de erzurumda yaptım doktorum çok iyiydi. Eğitim de iyi.. güzel insanlarla karsilasirsiniz inş.

Pizza yada lahana sarmasındsn biri olsaymis güzel bi menu olurmuş Elifcim. Ayrıca bende kübraya katılıyorum sende bi durgunluk var. Çok mu yoruluyosun??

menun çok güzel cnm. Cekirdek olmasaymis.. Afiyet olsun

Kzlarrr menüm
Sahur:
2 haslnms yumurta
1 dilim kzrms tb ekmegi
1 kk peynir
5 zeytin

Iftar:
1 tbk mercmk corbasi
1 yengen
1 limonata
3 catal bisk.pasta
Disarda alisweristeydikk pek duzgun seyler yiyemedik ya

Su 2bck lt
Spor 4 saate yakn yuruyuss
Menü çok iyi değil ama spor harika.. yediklerin erimiştir inş.

Heeey bende regl oldum çok skr. Ev toplama öncesi pek iyi olmadı gerçi ama olsun. Kızlar bu hafta ev toplayıp memlekete gitcez. Bayram sonrası tekrar gelip taşınıriz sanirim.
Izin almak istiyorum kaptanım @seydan94
izin alırsak ne kadar süre sonra gelmemiz gerekiyo. Kilo alıp verme durumunda liste için bekletiyodunuz sanırım. O neye göre oluyo hemen girilmiyor mu listeye?? Detayları ogrenebilirmiyim lutfen

Ay bugün çok sessiz burası nerde bu 9. Takım
Ben uykudan gözümü açabilsem gelicemde gelemiyorum akşamları
aynen canm çok şükür dediğin gbi bi şekilde sonunu getirdik banada feci uyku yaptı gÜndüz çocuklarla çok halsiz kalınca akşam kendimi toparlıyamkyorum

Kızçeler günaydınlar yine çok sıcak yine yapış yapış bir günden merhabalar herkese dün akşam giremedim kusuruma bakmayın ful uyudum

Menümü yazıyım unutmadan

Sahur 3 dilim karpuz ve beyaz peynir başka bişiy yiemiyorum sıcaktan

İftar 5 kaşık et sote sebzeli yarım dilim pide 1 bardak ayran ve 1 kase salata

Su 3 lt olmuştur geçmiştir hatta

Cok cok gecmisler olsun canim bizde merak ettik aniden gitmen tabiki bizide etkiledi ama senin sagligin herseyden onemli..umarım atlatmisindr ayrilik acisi tabki zor hepimiz yasamisizdr ama ne olursa olsun hayat devam ediyor ve sen bu dunyaya o insanla gelmedin ona bagli degilsin kendin icin yasa artik canim..

Canım iki hafta sonra izinden dönebiliyorsun ve izne ayrıldığın kilonun üstünde olmaman gerekiyor. İzne ayrilmasan olmaz mı beni hep olumsuz etkilemiştir izinler seni idare eder bence @seydan94 kilo bildirimi yaparsın sadece

Aa mefkurem ne oldu sana gozumden kacmis canim gecmis olsun..iftar saatinizde cok gecmis dayanabilmkte zor is hem havalar hem aclik insan mahvoluyor Allah yardm etsin

Bu hafta pıtır pıtır dokuluyoruz bi 5 kisi regl sanrm izin alirsan ayni kiloda donmeye dikkat et canim aslinda almasaydin ya ben kiminlen yariscam

Guzel olmus selincim afiyet olsun

Ben kullanıyorum aslında tam buğday ununu diyetteyim diye annem sağolsun düşünmüş almış. Buyuk Marketlerde bulabilirsin her türlü un satılıyor.
Ayy ne iyi düşünmüş anne yuregı ıstebakayım canım peki pişmesi nasıl kabarması falan hıc kullanmadım da
aynen canım benum planında o o yüzden Sabah tam beri kolileme isleriyle uğraşıyorum dilim damagıms yapıştı ama bayram öncesi heryer toplu olmalı hatta halıları yıkamacıys vereyım orada hemen tertemız sererim hatta tüllerde yıkanıp balkonda kurtulunca poşetlere koyup,çok bastırmadan kutulara koyunca tertemiz oluyormuş asılmak için..Simdi ara verdim size yazayım dedim

Canım ben pkoluyum ondan
anladım canım Allah suda versın

Kızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
ay aman ya bu sıcaklar falan hıc kavga da cekılmıyor yazın tahammül sınırı daha mı az oluyor bende sınırlıyım bu ara

Bu hafta pıtır pıtır dokuluyoruz bi 5 kisi regl sanrm izin alirsan ayni kiloda donmeye dikkat et canim aslinda almasaydin ya ben kiminlen yariscam
keşke er bende ılk haftalar olacagıma sımdılerfe olaydım :))

Ben regln ilk günü çok sinirli stresli oluyorum avrupa şampiyonasına taktim maç izleme kavgası anlayacağın canım
bak canım farkındasın sende agresif davranmıssn oda erkklerın hassas noktası avrupa sampıyonası bırak baksın git sarıl canını sıkma hayat kısa değmez

kesinlikel katılıyorum canm insan yaşarken anlamıyor ama sonra dank ediyor

Kızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
canm sıkma kendini çok iyi anlıyorum seni benmde modum hemen düşer

Ne oldu canim bu eslere oruc vurdu sanrm bizimkide cok agrasif a desem kiziyo
benmkide tam tersi bu sıra Allahım bozmasın uzun zamandır sinir küpüydü Ramazan çok iyi geldi iş hayatı çok stresli Onuda bana yansıtır sorunumuz hep bu

Guzel olmus selincim afiyet olsun
teşekkür ederim canm

Menum
Sahur
Bir kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Regl oldum orucum bozuldu.

19 Akşam yemeği
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir

Su 1.5 suan
Spor yok
Guzel menu.haslanmis misir da yiyebiliyor muyuz?bilmedigim icin spruyorum canim
canim menu guzel.benim hamilelik ve emzirmelerde hic tutmadim fenalasiyorum diye.90 gune yakin var benim.yilbasina dogru is mevzusuna girecegim insallah.o yuzden bayram sonrasi borclarimi tutmak istiyorum.ama bakalim
Menüm
Sahur
2 yumurtadan peynirli omlet
1.5 bardak ayran
1 hurma
Iftar
1 tabak kabak yemeği
1 kaşık pilav 1 kase yogurt 15 kiraz
Su 2.5 lt oldu 3 e tamamlarim
1 saat yürüyüş
afiyet olsun
Menüm
Sahur
1 kaşık Yoğurtlu mantar
Peynir zeytin

Iftar
1 kase tarhana çorbası
1 tane Güveçte kofte
1 üçgen dilim kavun
Boool salata
2 kaşık havuz salatası

Su 1.5
Yarı.m Saatlik yuruyus
afiyet olsun.havuz salatasi ne kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…