- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.961
Spor guzel ama menu fazla olmus sanki.bir de sekersiz limonata derken hazir tatlandiricili olanlardan sa onlardan da tercih etmemek mi lazim acaba?Bugünkü menum
Sahur
2 dilim kep ekmek
Az Sucuklu yumurta
4 zeytin
Domates salatalık
İftar
Yarım kase tavuk çorbası
4 kaşık türlü
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Şekersiz limonata
4 dk karın
1 mile Leslie
2 buçuk lt su
Yaklaşık 2 saat yürüyüş
gecmis olsun.evet disarda olunca malesef farkedemiyor insan.onlara gore az yiyor ama zayiflamaya gore cokBugunku menu
Sabah(11:30):2yumrtadan omlet+peynir+yarin dilim tb ekmk
Ogle (15:00):1kase mercmk corbasi
Aksam (20:40):1kase mercmk corb+yarim hamburger (icindeki sadece kofte domates vardi)+1bardak limonata
2catal biskuvili pasta
Bugun menum olmadi farkindaym disardaydm aliswerise ciktk yapamadm tam ya
Su 2.5 litre
Bol bol yuruyus
Tam bugdayla sert olmuyor mu?yumusamasi icin beyaz unla karistiriliyordu sanki hamuruKizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 kk süzme peynir
1 tatli kasigi krem peynir çeyrek dilim tam buğday
İftar
Ayran aşı çorbası
2 kofte
2 lahana sarma
1 dilim tam buğday pizza
1 kaşık dondurma sade
Biraz fazla kaçırdım sanırım annemde olunca kaçtı işin ucu. Oruç tutmuyorum ama bişeyde yiyelim gelmedi sıcaktan.
Su 2 litre
Spor yok
Yengen ne kizzzzzzKzlarrr menüm
Sahur:
2 haslnms yumurta
1 dilim kzrms tb ekmegi
1 kk peynir
5 zeytin
Iftar:
1 tbk mercmk corbasi
1 yengen
1 limonata
3 catal bisk.pasta
Disarda alisweristeydikk pek duzgun seyler yiyemedik ya
Su 2bck lt
Spor 4 saate yakn yuruyuss
menu guzel ama karpuz fazla sanki.sivi ama sekerli sivi oldugundan 1 ince dilim bir porsiyon meyveye esit demisti diyetisyen.yani 45 kirazla esdeger 3 dilim karpuzKızçeler günaydınlar yine çok sıcak yine yapış yapış bir günden merhabalar herkese dün akşam giremedim kusuruma bakmayın ful uyudum
Menümü yazıyım unutmadan
Sahur 3 dilim karpuz ve beyaz peynir başka bişiy yiemiyorum sıcaktan
İftar 5 kaşık et sote sebzeli yarım dilim pide 1 bardak ayran ve 1 kase salata
Su 3 lt olmuştur geçmiştir hatta
canim benim futbol erkeklerin zaafi.bosver.iftara sevdigi bisey hazirla.ramazanda yapmamaliydik oruclu oruclu.gel unutalim de saril baeis.sevdiginse kiymet kaybetmez.giden gunler geri gelmez...Kolay gelsinKızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
sagol canımgayet güzel canım afiyet olsun
suyun az olmuş canım afiyet olsunIyi geceler kizlar menumu yazayim
Sahur:02.00 bir bardak sut,1 kuru incir,3 ceviz ve 5 findik.
Iftar:19.55 uc kasik yesil fasulye,3 kasik kavurmali pirin pilavi ve salata.
Kizlar iftar olmadi biliyorum ama misfirlikteydik alternatif yoktu.
1.5 litre su ve spor yok.
Aysenur spor muhteşem canim ama sekersiz de olsa tatlandirici icerdiginden limonata falan icmeBugünkü menum
Sahur
2 dilim kep ekmek
Az Sucuklu yumurta
4 zeytin
Domates salatalık
İftar
Yarım kase tavuk çorbası
4 kaşık türlü
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Şekersiz limonata
4 dk karın
1 mile Leslie
2 buçuk lt su
Yaklaşık 2 saat yürüyüş
Merve ne oldu canım sana evveli hafta menüler kusursuzdu ne yapıyorsun böyle bayram hedefini düşün toparlan tatlımBugunku menu
Sabah(11:30):2yumrtadan omlet+peynir+yarin dilim tb ekmk
Ogle (15:00):1kase mercmk corbasi
Aksam (20:40):1kase mercmk corb+yarim hamburger (icindeki sadece kofte domates vardi)+1bardak limonata
2catal biskuvili pasta
Bugun menum olmadi farkindaym disardaydm aliswerise ciktk yapamadm tam ya
Su 2.5 litre
Bol bol yuruyus
Elif regl etkisine girmissin canım hem süzme peynir hemde krem peynirin yag oranı yüksek tercih etme bence birde dondurma pizza olmamışKizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 kk süzme peynir
1 tatli kasigi krem peynir çeyrek dilim tam buğday
İftar
Ayran aşı çorbası
2 kofte
2 lahana sarma
1 dilim tam buğday pizza
1 kaşık dondurma sade
Biraz fazla kaçırdım sanırım annemde olunca kaçtı işin ucu. Oruç tutmuyorum ama bişeyde yiyelim gelmedi sıcaktan.
Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım güzel menünUzun bi alıntı yaptim gecmisi tammalayamayincq eksik hissediyorum bi girmedim birikmiş anca bitirdim...simdi menuyu yazip sahur hazirlqmaya kaçıyorum...
Sabah
20Kiraz 1kayısı
4kası yoğurt
1dilim ekmek
Akşam
2Kepçe sehriyeli tavuk çorba
5kaşık türlü
salata
semizotlu yoğurt
Eltimlerde çok hoş bi parka gezmeye gittik veda turları yapıyoruzbir avuç çekirdek yedim hic sevmem ama eşlik ettim midem agridi zaten
abla kardeş sopalayacam sizi bu ne kizKzlarrr menüm
Sahur:
2 haslnms yumurta
1 dilim kzrms tb ekmegi
1 kk peynir
5 zeytin
Iftar:
1 tbk mercmk corbasi
1 yengen
1 limonata
3 catal bisk.pasta
Disarda alisweristeydikk pek duzgun seyler yiyemedik ya
Su 2bck lt
Spor 4 saate yakn yuruyuss
maç erkeklerin can damari canım unutursunuz bugün gelir geçer kacirma bakiyim hic keyfiniKızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
Haşlanmış misir cok tercih edilmemeli Canım karbonhidrat grubuGuzel menu.haslanmis misir da yiyebiliyor muyuz?bilmedigim icin spruyorum canim
canim menu guzel.benim hamilelik ve emzirmelerde hic tutmadim fenalasiyorum diye.90 gune yakin var benim.yilbasina dogru is mevzusuna girecegim insallah.o yuzden bayram sonrasi borclarimi tutmak istiyorum.ama bakalim
afiyet olsun
afiyet olsun.havuz salatasi ne kiz
Tatlandiricili iceceklerde cok önerilmiyorSpor guzel ama menu fazla olmus sanki.bir de sekersiz limonata derken hazir tatlandiricili olanlardan sa onlardan da tercih etmemek mi lazim acaba?
gecmis olsun.evet disarda olunca malesef farkedemiyor insan.onlara gore az yiyor ama zayiflamaya gore cok
Tam bugdayla sert olmuyor mu?yumusamasi icin beyaz unla karistiriliyordu sanki hamuru
magnolia olmasa menün kusursuzmus canım neyse ki miktari aZ olmuş afiyet olsunKixlar dun kizkardesimde iftardaydik.kizcagiz hazirlaniyim derken ufakligini bana birakti.tabi dun 2 cocukla coookkkk zorlandim.2 cocuk anmelerine bir defa daha tebriklerimi iletiyorumbir de ustune abimin oglu geldi etti mi sana 3 cocuk.ev yikildi resmen
dunku menum
sahur
Yok.uyanamadim
iftar
1 kase domates corbasi
4 kasik etli sebzeli firin yemegi
bol yesil salata
Yarim dilim tb ekmegi
4 kasik cilekli magnolia ki bu cok fazla oldu
su 3 litreyi tamamladim
spor 3 cocukla gecen 8 saat
Düzeldik düzeldikYengen ne kizzzzzz
menu guzel ama karpuz fazla sanki.sivi ama sekerli sivi oldugundan 1 ince dilim bir porsiyon meyveye esit demisti diyetisyen.yani 45 kirazla esdeger 3 dilim karpuz
canim benim futbol erkeklerin zaafi.bosver.iftara sevdigi bisey hazirla.ramazanda yapmamaliydik oruclu oruclu.gel unutalim de saril baeis.sevdiginse kiymet kaybetmez.giden gunler geri gelmez...Kolay gelsin
Iyi cok sukur.sevindim canimDüzeldik düzeldikben trip atarim hep o da gönlümü almak için uğraşır bnde küs kalamam kısa sürer yani
Eğer ekmek yemezsen 100 gr kadar yiyebilirmissin canım. Birbirinin yerini tutuyor yani :)Guzel menu.haslanmis misir da yiyebiliyor muyuz?bilmedigim icin spruyorum canim
canim menu guzel.benim hamilelik ve emzirmelerde hic tutmadim fenalasiyorum diye.90 gune yakin var benim.yilbasina dogru is mevzusuna girecegim insallah.o yuzden bayram sonrasi borclarimi tutmak istiyorum.ama bakalim
afiyet olsun
hiç sorma canm benmde var hamileliklerden bu sene mutlaka hepsini bitirmek istiyorum çok vicdan azabı çekiyorum inankiGuzel menu.haslanmis misir da yiyebiliyor muyuz?bilmedigim icin spruyorum canim
afiyet olsun
tamam canm bu gece tutsam kendimi yemiycemYengen ne kizzzzzz
menu guzel ama karpuz fazla sanki.sivi ama sekerli sivi oldugundan 1 ince dilim bir porsiyon meyveye esit demisti diyetisyen.yani 45 kirazla esdeger 3 dilim karpuz
canim benim futbol erkeklerin zaafi.bosver.iftara sevdigi bisey hazirla.ramazanda yapmamaliydik oruclu oruclu.gel unutalim de saril baeis.sevdiginse kiymet kaybetmez.giden gunler geri gelmez...Kolay gelsin
yaa beni düşün benİ düşünKixlar dun kizkardesimde iftardaydik.kizcagiz hazirlaniyim derken ufakligini bana birakti.tabi dun 2 cocukla coookkkk zorlandim.2 cocuk anmelerine bir defa daha tebriklerimi iletiyorumbir de ustune abimin oglu geldi etti mi sana 3 cocuk.ev yikildi resmen
dunku menum
sahur
Yok.uyanamadim
iftar
1 kase domates corbasi
bol yesil salata
Yarim dilim tb ekmegi
su 3 litreyi tamamladim
Bende cok sinirli oluyom bizi anlamalari lazm aslinda her ay basi sinirliysem demekki hormonlarin etkisi yaniBen regln ilk günü çok sinirli stresli oluyorum avrupa şampiyonasına taktim maç izleme kavgası anlayacağın canım
Magnolia ne kiz bileyimde ona gore yazayimKixlar dun kizkardesimde iftardaydik.kizcagiz hazirlaniyim derken ufakligini bana birakti.tabi dun 2 cocukla coookkkk zorlandim.2 cocuk anmelerine bir defa daha tebriklerimi iletiyorumbir de ustune abimin oglu geldi etti mi sana 3 cocuk.ev yikildi resmen
dunku menum
sahur
Yok.uyanamadim
iftar
1 kase domates corbasi
bol yesil salata
Yarim dilim tb ekmegi
su 3 litreyi tamamladim
Evet ya ben hep azcik zayiflayim hemen bi rahatlama geliyo ipin ucunu kaciriwerym duzelmem gerek bende farkindayim offsagol canım
suyun az olmuş canım afiyet olsun
Aysenur spor muhteşem canim ama sekersiz de olsa tatlandirici icerdiginden limonata falan icme
Merve ne oldu canım sana evveli hafta menüler kusursuzdu ne yapıyorsun böyle bayram hedefini düşün toparlan tatlım
Elif regl etkisine girmissin canım hem süzme peynir hemde krem peynirin yag oranı yüksek tercih etme bence birde dondurma pizza olmamış
Afiyet olsun canım güzel menün
abla kardeş sopalayacam sizi bu ne kiz
maç erkeklerin can damari canım unutursunuz bugün gelir geçer kacirma bakiyim hic keyfini
Haşlanmış misir cok tercih edilmemeli Canım karbonhidrat grubu
Tatlandiricili iceceklerde cok önerilmiyor
magnolia olmasa menün kusursuzmus canım neyse ki miktari aZ olmuş afiyet olsun
Iyiyiz bizlerde canm seni sormali..bu ramazan herkezde bi yogunluk var zaten seninki bide hem ramazan hem dugun ehh olacak o kadar tatli telaslar bunlarKızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
Sağolasın TatlımAa mefkurem ne oldu sana gozumden kacmis canim gecmis olsun..iftar saatinizde cok gecmis dayanabilmkte zor is hem havalar hem aclik insan mahvoluyor Allah yardm etsin
Kızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
kiz sende az atarli değilsin haaa benimki pek spor sevmez ama babamdan bilirim dokunmayacaksin mac varsaBen regln ilk günü çok sinirli stresli oluyorum avrupa şampiyonasına taktim maç izleme kavgası anlayacağın canım
Uc cocuk gerçekten zir kendi çocuğun olsa okadar olmuyo ama misafir oldumh tamam yikikiyo ortalik bu arada mwnu iyi olacakmista olamamisKixlar dun kizkardesimde iftardaydik.kizcagiz hazirlaniyim derken ufakligini bana birakti.tabi dun 2 cocukla coookkkk zorlandim.2 cocuk anmelerine bir defa daha tebriklerimi iletiyorumbir de ustune abimin oglu geldi etti mi sana 3 cocuk.ev yikildi resmen
dunku menum
sahur
Yok.uyanamadim
iftar
1 kase domates corbasi
bol yesil salata
Yarim dilim tb ekmegi
su 3 litreyi tamamladim
kiz siz nereyi istediniz afyonmu yoksaYarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
srn isine bak kaptanim kolay gelsin bu zamanlar bidaha gelme z yorgunluguda yogunluguda guzeldir degerlendir biz buralardayız nasilsaKızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
Kızartma olmamış valla bende ckk zorlanıyorum butun duzen altust olduMenumu yazayim ay orucluyken daha iyiydi ya ben bugunde cok iyi yapamadm
Sabah (12:00):2yumurtadan omlet+peynir+salata
Ara (15:00):1dilim kavun
Aksam (20:40):1kase mercmk corb+4yk et sote+2catal biber kizartma+1dilim pide+2bardak ayran+salata
Su 1.5 litre
Spor yok bugun kardesmn markette calistim kendisi hastaydi pide sattimyemek saatlerim dengesiz oldu farkindaym ben ramazandan sonra duzene sokabilirm anca gece sahurdan sonra yatym sabh 11de kalkiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?