- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.981
Abla torun nasil baya buyumuştur simdi o yuzede guluyosa ayrilamiyondur sen ya burayada girmiyon vakit nasil geciyo ben burdan uzaklaşırsam bi boşluğa dusecem hos veripte bi gidemiyom zaten ya kiloyu koruyonmu abla ya ben en cok ondan korkuyorum geri cok çabuk dönüyorum ben offf ne sordum anlattım ben yaaaaSağolasın Tatlım
Biraz grip gibiydim şimdi daha iyiyim sadece öksürük kaldı
biz aynıyız yeni gelin kaptancım senin tatlı telaşın Nasıl gidiyor :) alışverişin Nasıl geçti :)Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
ah canm ya dikkat et kendineSağolasın Tatlım
Biraz grip gibiydim şimdi daha iyiyim sadece öksürük kaldı
Bebişiiiiiim biz antepliyiz :))) memleketimin her şehrinin ayrı lezzetleri var ya ben nerde olsam kilo alırdımSenin menülerini çok seviyorum kübracim ya hersey oluyo yine de güzel kilo veriyorsun maşallah. Tabı bunda emzirmenin de etkisi vardır. Bu arada iyi ki marasli degilmisim
Menü çok güzel cnm
çok güzel tatlım.KumraL_KrakeR kim hedefine ulaşcak bakalim
afiyet olsun cnm çiğ köfte de ciss olsun
1.5 kg süper
Evet cnm ya misafirlik lere rağmen oldu. Ya yemeklerde sıkıntı yok da su tatlılara dayanamiycam artık. Dün durduramadim kendimi
Oh ohKızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
oh oh tüm alışverişleriniz kolay geçsin inşallahKızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
magnolia ney herkes sormuş dondurma gibi bisey mi acabaKixlar dun kizkardesimde iftardaydik.kizcagiz hazirlaniyim derken ufakligini bana birakti.tabi dun 2 cocukla coookkkk zorlandim.2 cocuk anmelerine bir defa daha tebriklerimi iletiyorumbir de ustune abimin oglu geldi etti mi sana 3 cocuk.ev yikildi resmen
dunku menum
sahur
Yok.uyanamadim
iftar
1 kase domates corbasi
4 kasik etli sebzeli firin yemegi
bol yesil salata
Yarim dilim tb ekmegi
4 kasik cilekli magnolia ki bu cok fazla oldu
su 3 litreyi tamamladim
spor 3 cocukla gecen 8 saat
hadi hayırlısı canım abakalım ıstedıgınız olacak mıYarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
aynı bende bu hafta artı olmayıö diye çabalıyorumBende cok sinirli oluyom bizi anlamalari lazm aslinda her ay basi sinirliysem demekki hormonlarin etkisi yanimac icinse cokta onemli degil ya erkeklerin zaafi iste boswer takma canm
Magnolia ne kiz bileyimde ona gore yazayim
Evet ya ben hep azcik zayiflayim hemen bi rahatlama geliyo ipin ucunu kaciriwerym duzelmem gerek bende farkindayim off
canım ne kadar kaldı düğüne yaşı hayırlısıKızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
menü az canım sudandolayo yiyemedın sanırım.Iyi aksamlar kızlar
Sahur
Bi dilim ekmek
2 yumurta 2dilim karpuz
Marul cacik
Iftar
2 yk makarna salata yogurt
Bi ton su içtim iftarda bişey yemek istemedim
Su simdu iki oldu ucte olur
Spor yok yattım bugun aksama kadar dun temizlik yapmıştım her yerum ağrıyor hala
Yyok canım sivası istedik eşimin memleketinikiz sende az atarli değilsin haaa benimki pek spor sevmez ama babamdan bilirim dokunmayacaksin mac varsa
Uc cocuk gerçekten zir kendi çocuğun olsa okadar olmuyo ama misafir oldumh tamam yikikiyo ortalik bu arada mwnu iyi olacakmista olamamis
kiz siz nereyi istediniz afyonmu yoksa
srn isine bak kaptanim kolay gelsin bu zamanlar bidaha gelme z yorgunluguda yogunluguda guzeldir degerlendir biz buralardayız nasilsa
Kızartma olmamış valla bende ckk zorlanıyorum butun duzen altust oldu
Sana 3 kupahiç sorma canm benmde var hamileliklerden bu sene mutlaka hepsini bitirmek istiyorum çok vicdan azabı çekiyorum inanki
tamam canm bu gece tutsam kendimi yemiycem
yaa beni düşün benİ düşün
Kucuk kapakli tek kisilik yuvarlak kase altina rondodan gecirilmis kakaolu biakividen 1 tatli kasigi koymus.kenarlarina cilek kesip koymus ustune muhallebisi var labneli.tiramisu muhallebisi gibi.ondan koymus.onun yarisini yedim.Bende cok sinirli oluyom bizi anlamalari lazm aslinda her ay basi sinirliysem demekki hormonlarin etkisi yanimac icinse cokta onemli degil ya erkeklerin zaafi iste boswer takma canm
Magnolia ne kiz bileyimde ona gore yazayim
Evet ya ben hep azcik zayiflayim hemen bi rahatlama geliyo ipin ucunu kaciriwerym duzelmem gerek bende farkindayim off
Kahvalti hem kuruyemis hem borek cok olmus.aksamki meyve suyu da sekerli degilse cok guzel bir ogun.ama cayin yanindakini anlamadimKahvaltı: yoğurt kayısı 1dılım peynırlı börek
1avuç kuruyemı
Aksam
1Kepçe tarhana salata
ev yapımı 1 bardak vişne suyu
2pirzola
Cayın yanında bi küçük mini doble
su 1.5 oldu daha spor: full ev kolileme
Kizzz canımız çeker koymaKizlar magnolia resmi koycaktim da sonra vazgectim grubun racona ters diye
hakkinizda hayirlisi..gönlünce olur inşallahYarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
afiyet olsunBugunku menum
sahur
2 yumurta
yarim dilim borek ki bunu yedikten sonra cok pisman oldum.ne gerek vardi yani iki lokma icin yani
iftar
3 hurma 1 kayisi
1 kase mercimek corbasi
4 yk kavrulmus kiyma
1.5 dilim tb ekmegi
1 bardak tuzsuz ayran
su su an 1 litredeyim.uyuyuncaya kadar 2.5 olur
spor yarim saat yavas tempo yuruyus
kızarmış degilde izgara olaydi perfectti ama olmamis canımKızlar
Sahur 2 tb ekmeğinden peynirli tost 1 bardak çay 1 çk reçel
İftar 4 köfte az yağda kızarmış ) havuçlu biberli sote 1 bardak ayran
3 lt su spor yok :/
kolay gelsin kaptanımKızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
afiyet olsun Merve ..biliyosun ondan yinelemiyorumMenumu yazayim ay orucluyken daha iyiydi ya ben bugunde cok iyi yapamadm
Sabah (12:00):2yumurtadan omlet+peynir+salata
Ara (15:00):1dilim kavun
Aksam (20:40):1kase mercmk corb+4yk et sote+2catal biber kizartma+1dilim pide+2bardak ayran+salata
Su 1.5 litre
Spor yok bugun kardesmn markette calistim kendisi hastaydi pide sattimyemek saatlerim dengesiz oldu farkindaym ben ramazandan sonra duzene sokabilirm anca gece sahurdan sonra yatym sabh 11de kalkiyom
afiyet olsunIyi aksamlar kızlar
Sahur
Bi dilim ekmek
2 yumurta 2dilim karpuz
Marul cacik
Iftar
2 yk makarna salata yogurt
Bi ton su içtim iftarda bişey yemek istemedim
Su simdu iki oldu ucte olur
Spor yok yattım bugun aksama kadar dun temizlik yapmıştım her yerum ağrıyor hala
afiyet olsun güzel menünKızlar menümm
Sahur kıyma kebabı ekmeksiz 1 bardak ayran 2 çok acı yeşil biber offf olsa da yine yesem
İftar 3 çiğköfte yarım kase mercimek çorba yarım şiş kıyma 3 minik tavuk ızgara dilimi 1 bardak ayran az salata aman yarabbim yaz yaz bitmediyerken ne kadar da az gelmişti halbuki
Su 2 lt daha da içerim
kolay gelsin canım zor iş ev toplamak..menün olmamışKahvaltı: yoğurt kayısı 1dılım peynırlı börek
1avuç kuruyemı
Aksam
1Kepçe tarhana salata
ev yapımı 1 bardak vişne suyu
2pirzola
Cayın yanında bi küçük mini doble
su 1.5 oldu daha spor: full ev kolileme
afiyet olsunKızlar menum
Oglusumu aldım bugün ondan giremedim. Nasıl ozlemisim sipami
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
Bi dilim salam biraz peynir le sandviç
Bir bardak süt yarım yağlı
Akşamda biraz badem yedim hiç vaktim olmadı yemek yemeye unutmuşum valla
Su 2.5 litre biraz daha içerim
Spor 2 saat yürüdük oglusumla
Annemdeyken bide salatalık yemistim unutmuşum yazmayı
Kiiiiiz ne isin var orda cek gel adami bizim bu taraflara dimi yaaaYyok canım sivası istedik eşimin memleketini
Internettende baktm smdi inanki ilk defa duydum heSana 3 kupa
Kucuk kapakli tek kisilik yuvarlak kase altina rondodan gecirilmis kakaolu biakividen 1 tatli kasigi koymus.kenarlarina cilek kesip koymus ustune muhallebisi var labneli.tiramisu muhallebisi gibi.ondan koymus.onun yarisini yedim.
Kahvalti hem kuruyemis hem borek cok olmus.aksamki meyve suyu da sekerli degilse cok guzel bir ogun.ama cayin yanindakini anlamadim
Tatlım iyi misin sanki biraz canın sıkkınhakkinizda hayirlisi..gönlünce olur inşallah
afiyet olsun
kızarmış degilde izgara olaydi perfectti ama olmamis canım
kolay gelsin kaptanım
afiyet olsun Merve ..biliyosun ondan yinelemiyorum
afiyet olsun
afiyet olsun güzel menün
kolay gelsin canım zor iş ev toplamak..menün olmamış
afiyet olsun
Ozlenmezmi yaa benm oglanda 4saatlik annanesine gttiydi terlems ter kokusunu icime cektm yeminle evlat gibisi yok Allah hepimizinkini bizlere bagislasin rabbim..menune gelince cok az olmuş tatlim ya acikmazmsnKızlar menum
Oglusumu aldım bugün ondan giremedim. Nasıl ozlemisim sipami
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
Bi dilim salam biraz peynir le sandviç
Bir bardak süt yarım yağlı
Akşamda biraz badem yedim hiç vaktim olmadı yemek yemeye unutmuşum valla
Su 2.5 litre biraz daha içerim
Spor 2 saat yürüdük oglusumla
Annemdeyken bide salatalık yemistim unutmuşum yazmayı
Menun guzel olmus canm benim 2 gundur menulerim berabt farkindayim yarin toparlcm insallah yoksa bu hafta gram veremicem hatta alicam yaniMenüm
Sahur
1 bardak süt yy 10 badem 3 findik 6 kuru üzüm 3 yk yulaf ezmesi 5 kiraz
Iftar
1 kase tarhana çorbası
1.5 avuç içi büyüklüğünde tavuk fırın
2 kaşık yogurt
2.5 lt su 3 ü gecer
Spor yok bütün gün ev temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?