Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağolasın Tatlım
Biraz grip gibiydim şimdi daha iyiyim sadece öksürük kaldı
Abla torun nasil baya buyumuştur simdi o yuzede guluyosa ayrilamiyondur sen ya burayada girmiyon vakit nasil geciyo ben burdan uzaklaşırsam bi boşluğa dusecem hos veripte bi gidemiyom zaten ya kiloyu koruyonmu abla ya ben en cok ondan korkuyorum geri cok çabuk dönüyorum ben offf ne sordum anlattım ben yaaaa

Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
biz aynıyız yeni gelin kaptancım senin tatlı telaşın Nasıl gidiyor :) alışverişin Nasıl geçti :)

Sağolasın Tatlım
Biraz grip gibiydim şimdi daha iyiyim sadece öksürük kaldı
ah canm ya dikkat et kendine

Bebişiiiiiim biz antepliyiz :))) memleketimin her şehrinin ayrı lezzetleri var ya ben nerde olsam kilo alırdım

Kızlar menümm
Sahur kıyma kebabı ekmeksiz 1 bardak ayran 2 çok acı yeşil biber offf olsa da yine yesem

İftar 3 çiğköfte yarım kase mercimek çorba yarım şiş kıyma 3 minik tavuk ızgara dilimi 1 bardak ayran az salata aman yarabbim yaz yaz bitmedi yerken ne kadar da az gelmişti halbuki
Su 2 lt daha da içerim

magnolia ney herkes sormuş dondurma gibi bisey mi acaba neyse iki çocuk anası olarak aldım kupayı
menün gayet iyi geldi

Yarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
hadi hayırlısı canım abakalım ıstedıgınız olacak mı il dışı ıstemedım ben es durumuwnu bekliyorum dört gözle

aynı bende bu hafta artı olmayıö diye çabalıyorum bir ileri bi gri mehter gibiyim ama ramazanın son 10günü hep boyle oluyorum

Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
canım ne kadar kaldı düğüne yaşı hayırlısı alısverısındr hayırlı olsun

menü az canım sudandolayo yiyemedın sanırım. 9

Kahvaltı: yoğurt kayısı 1dılım peynırlı börek
1avuç kuruyemı

Aksam
1Kepçe tarhana salata
ev yapımı 1 bardak vişne suyu
2pirzola

Cayın yanında bi küçük mini doble
su 1.5 oldu daha spor: full ev kolileme

Yyok canım sivası istedik eşimin memleketini

Canısı benim bir sorunum var benim tartı çalışmıyor pilini de yeni değiştirmiştim. Haftaiçi yeni tartı alacağım cumaya kadar almış olurum inşallah. Bu kez daha kaosamlı bişey alayım diyorum. Ama arada kilo farkı olur mu olursa nasıl yapmalıyız? @seydan94

hiç sorma canm benmde var hamileliklerden bu sene mutlaka hepsini bitirmek istiyorum çok vicdan azabı çekiyorum inanki

tamam canm bu gece tutsam kendimi yemiycem

yaa beni düşün benİ düşün
Sana 3 kupa
Kucuk kapakli tek kisilik yuvarlak kase altina rondodan gecirilmis kakaolu biakividen 1 tatli kasigi koymus.kenarlarina cilek kesip koymus ustune muhallebisi var labneli.tiramisu muhallebisi gibi.ondan koymus.onun yarisini yedim.
Kahvalti hem kuruyemis hem borek cok olmus.aksamki meyve suyu da sekerli degilse cok guzel bir ogun.ama cayin yanindakini anlamadim

Kızlar menum
Oglusumu aldım bugün ondan giremedim. Nasıl ozlemisim sipami
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
Bi dilim salam biraz peynir le sandviç
Bir bardak süt yarım yağlı

Akşamda biraz badem yedim hiç vaktim olmadı yemek yemeye unutmuşum valla
Su 2.5 litre biraz daha içerim
Spor 2 saat yürüdük oglusumla
Annemdeyken bide salatalık yemistim unutmuşum yazmayı

Yarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
hakkinizda hayirlisi..gönlünce olur inşallah

afiyet olsun

Kızlar
Sahur 2 tb ekmeğinden peynirli tost 1 bardak çay 1 çk reçel

İftar 4 köfte az yağda kızarmış ) havuçlu biberli sote 1 bardak ayran

3 lt su spor yok :/
kızarmış degilde izgara olaydi perfectti ama olmamis canım

kolay gelsin kaptanım

afiyet olsun Merve ..biliyosun ondan yinelemiyorum

afiyet olsun

afiyet olsun güzel menün

kolay gelsin canım zor iş ev toplamak..menün olmamış

afiyet olsun

Menüm
Sahur
1 bardak süt yy 10 badem 3 findik 6 kuru üzüm 3 yk yulaf ezmesi 5 kiraz
Iftar
1 kase tarhana çorbası
1.5 avuç içi büyüklüğünde tavuk fırın
2 kaşık yogurt
2.5 lt su 3 ü gecer
Spor yok bütün gün ev temizledim

Internettende baktm smdi inanki ilk defa duydum heama baya kalorili biseye benziyo neyse yemis bulundun bugun herkez kacamak yapms

Tatlım iyi misin sanki biraz canın sıkkın

Ozlenmezmi yaa benm oglanda 4saatlik annanesine gttiydi terlems ter kokusunu icime cektm yeminle evlat gibisi yok Allah hepimizinkini bizlere bagislasin rabbim..menune gelince cok az olmuş tatlim ya acikmazmsn

Menun guzel olmus canm benim 2 gundur menulerim berabt farkindayim yarin toparlcm insallah yoksa bu hafta gram veremicem hatta alicam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…