- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.001
Neyini begenmedin menümunMenüm
Sahur
1 bardak süt yy 10 badem 3 findik 6 kuru üzüm 3 yk yulaf ezmesi 5 kiraz
Iftar
1 kase tarhana çorbası
1.5 avuç içi büyüklüğünde tavuk fırın
2 kaşık yogurt
2.5 lt su 3 ü gecer
Spor yok bütün gün ev temizledim
4 saat mi kız ben bihaftalığına bıraktımOzlenmezmi yaa benm oglanda 4saatlik annanesine gttiydi terlems ter kokusunu icime cektm yeminle evlat gibisi yok Allah hepimizinkini bizlere bagislasin rabbim..menune gelince cok az olmuş tatlim ya acikmazmsn
Sen antepte yasayip yine kilo verebildigine sukret o zamnKızlar menümm
Sahur kıyma kebabı ekmeksiz 1 bardak ayran 2 çok acı yeşil biber offf olsa da yine yesem
İftar 3 çiğköfte yarım kase mercimek çorba yarım şiş kıyma 3 minik tavuk ızgara dilimi 1 bardak ayran az salata aman yarabbim yaz yaz bitmediyerken ne kadar da az gelmişti halbuki
Su 2 lt daha da içerim
Eger farkli cikarsa tarti farki olarak eklenir canm bisey degismez yaniCanısı benim bir sorunum var benim tartı çalışmıyor pilini de yeni değiştirmiştim. Haftaiçi yeni tartı alacağım cumaya kadar almış olurum inşallah. Bu kez daha kaosamlı bişey alayım diyorum. Ama arada kilo farkı olur mu olursa nasıl yapmalıyız? @seydan94
Gelir gelmez naptida sinirlendirdi kiz4 saat mi kız ben bihaftalığına bıraktımamin canım cumlemizin. Bi acikma yok canım çok yoruldum bugün. Bide oğlum biraz sinirlendirdi beni istahim yok
Hadi agiz tadiyla kullan insallah...en zor kismi alisveris.Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
gecmis olsunSağolasın Tatlım
Biraz grip gibiydim şimdi daha iyiyim sadece öksürük kaldı
menun cok az kiz...Kızlar menum
Oglusumu aldım bugün ondan giremedim. Nasıl ozlemisim sipami
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
Bi dilim salam biraz peynir le sandviç
Bir bardak süt yarım yağlı
Akşamda biraz badem yedim hiç vaktim olmadı yemek yemeye unutmuşum valla
Su 2.5 litre biraz daha içerim
Spor 2 saat yürüdük oglusumla
Annemdeyken bide salatalık yemistim unutmuşum yazmayı
Yok be tadi kotuydu zatenKizzz canımız çeker koyma
Yok aslinda normal sutlu muhallebi ve meyve.ama suslemesi kalorisini artiriyor.ben onlari yemedim.cikolata vs kisminiInternettende baktm smdi inanki ilk defa duydum heama baya kalorili biseye benziyo neyse yemis bulundun bugun herkez kacamak yapms
ne magnumu yaaaa.ben listede magnum gormedim.gorseydim cekip alirdim seni oncesindenmNeyini begenmedin menümunmagnumu mu magnum beğenilmez mi
Guzel olmus menun afiyet olsun canmKızlar
Sahur 2 tb ekmeğinden peynirli tost 1 bardak çay 1 çk reçel
İftar 4 köfte az yağda kızarmış ) havuçlu biberli sote 1 bardak ayran
3 lt su spor yok :/
Iftar olmams canim corba iceydin en azindan bagirsaklarin dugum olur sonra heIyi aksamlar kızlar
Sahur
Bi dilim ekmek
2 yumurta 2dilim karpuz
Marul cacik
Iftar
2 yk makarna salata yogurt
Bi ton su içtim iftarda bişey yemek istemedim
Su simdu iki oldu ucte olur
Spor yok yattım bugun aksama kadar dun temizlik yapmıştım her yerum ağrıyor hala
Tabletimi yere fırlattı iki parçaya ayırdı cam sisemi fırlattıGelir gelmez naptida sinirlendirdi kiz
Evet canim az oldu yaHadi agiz tadiyla kullan insallah...en zor kismi alisveris.
gecmis olsun
menun cok az kiz...
Yok be tadi kotuydu zaten
Yok aslinda normal sutlu muhallebi ve meyve.ama suslemesi kalorisini artiriyor.ben onlari yemedim.cikolata vs kismini
ne magnumu yaaaa.ben listede magnum gormedim.gorseydim cekip alirdim seni oncesindenm
ayyy yenmez mi yaaa.aslinda benim diyetisyen cok oneriyordu aciyi ama dogal olanini.ve cidden isotu bol kullandigm zaman daha cok yagdan gidiyorduSen antepte yasayip yine kilo verebildigine sukret o zamnbu aksamda evet fazla yemisin ay fazla yedin demeyede utaniyom sen once kendine bak desen yeridir aci biberide nasil yiyon yaff
Ayy valla ben hiç yiyemiyorum ya. Çiğköfte içindeki azıcık acı bile mahvediyor beniayyy yenmez mi yaaa.aslinda benim diyetisyen cok oneriyordu aciyi ama dogal olanini.ve cidden isotu bol kullandigm zaman daha cok yagdan gidiyordu
Yaramazlik yapmazlarsa adi cocuk olmazki heleki bu devirde uslu cocuk diye bi tabir yokTabletimi yere fırlattı iki parçaya ayırdı cam sisemi fırlattı
Evet canim az oldu ya
Sen antepte yasayip yine kilo verebildigine sukret o zamnbu aksamda evet fazla yemisin ay fazla yedin demeyede utaniyom sen once kendine bak desen yeridir aci biberide nasil yiyon yaff
hihi kötüydü ondan yedin dimiHadi agiz tadiyla kullan insallah...en zor kismi alisveris.
gecmis olsun
menun cok az kiz...
Yok be tadi kotuydu zaten
Yok aslinda normal sutlu muhallebi ve meyve.ama suslemesi kalorisini artiriyor.ben onlari yemedim.cikolata vs kismini
ne magnumu yaaaa.ben listede magnum gormedim.gorseydim cekip alirdim seni oncesindenm
neee yürüyüş mü
Bende yakında anaokuluna vermeyi düşünüyorum canım yarım gün olanlara. En azından yaşıtlarıyla vakit geçirir biraz iyi gelir onaYaramazlik yapmazlarsa adi cocuk olmazki heleki bu devirde uslu cocuk diye bi tabir yokbenimki neler neler yapti zamaninda okula gidince duzeldi azcik
Çok iyi gelir hemde,Bende yakında anaokuluna vermeyi düşünüyorum canım yarım gün olanlara. En azından yaşıtlarıyla vakit geçirir biraz iyi gelir ona
yooo canım sıkkın değil neden öyle düşündün ki anlamadim canımTatlım iyi misin sanki biraz canın sıkkın
tamam kuzum sen toparlarsin eminimMenun guzel olmus canm benim 2 gundur menulerim berabt farkindayim yarin toparlcm insallah yoksa bu hafta gram veremicem hatta alicam yani
afiyet bal olsun canım ama kilo olmasinNeyini begenmedin menümunmagnumu mu magnum beğenilmez mi
Canım çocuklar evde dura dyra enerji birikyitiyor eee nasıl atacak vurup kirarak benim kızdan biliyorum ne zaman dışarı cikip yorulsa cok uysal olur yoksa illallah aksama kadar bisey bilur bulur aglar zirlar bişeyler keset makasla en son uc tane corap bi pantolon kesti hemde ywni aldığım pantolonu ana yapacak bisey varmı yok ne y az ikkiBende yakında anaokuluna vermeyi düşünüyorum canım yarım gün olanlara. En azından yaşıtlarıyla vakit geçirir biraz iyi gelir ona
aminnnnnnnn neguzle duayooo canım sıkkın değil neden öyle düşündün ki anlamadim canım
tamam kuzum sen toparlarsin eminim
afiyet bal olsun canım ama kilo olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?