Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neyini begenmedin menümun magnumu mu magnum beğenilmez mi

Ozlenmezmi yaa benm oglanda 4saatlik annanesine gttiydi terlems ter kokusunu icime cektm yeminle evlat gibisi yok Allah hepimizinkini bizlere bagislasin rabbim..menune gelince cok az olmuş tatlim ya acikmazmsn
4 saat mi kız ben bihaftalığına bıraktım amin canım cumlemizin. Bi acikma yok canım çok yoruldum bugün. Bide oğlum biraz sinirlendirdi beni istahim yok

Sen antepte yasayip yine kilo verebildigine sukret o zamn bu aksamda evet fazla yemisin ay fazla yedin demeyede utaniyom sen once kendine bak desen yeridiraci biberide nasil yiyon yaff

Eger farkli cikarsa tarti farki olarak eklenir canm bisey degismez yani

Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
Hadi agiz tadiyla kullan insallah...en zor kismi alisveris.
Sağolasın Tatlım
Biraz grip gibiydim şimdi daha iyiyim sadece öksürük kaldı
gecmis olsun
menun cok az kiz...
Kizzz canımız çeker koyma
Yok be tadi kotuydu zaten
Internettende baktm smdi inanki ilk defa duydum heama baya kalorili biseye benziyo neyse yemis bulundun bugun herkez kacamak yapms
Yok aslinda normal sutlu muhallebi ve meyve.ama suslemesi kalorisini artiriyor.ben onlari yemedim.cikolata vs kismini
ne magnumu yaaaa.ben listede magnum gormedim.gorseydim cekip alirdim seni oncesindenm

Kızlar
Sahur 2 tb ekmeğinden peynirli tost 1 bardak çay 1 çk reçel

İftar 4 köfte az yağda kızarmış ) havuçlu biberli sote 1 bardak ayran

3 lt su spor yok :/
Guzel olmus menun afiyet olsun canm
Iftar olmams canim corba iceydin en azindan bagirsaklarin dugum olur sonra he

Gelir gelmez naptida sinirlendirdi kiz
Tabletimi yere fırlattı iki parçaya ayırdı cam sisemi fırlattı
Evet canim az oldu ya

Sen antepte yasayip yine kilo verebildigine sukret o zamn bu aksamda evet fazla yemisin ay fazla yedin demeyede utaniyom sen once kendine bak desen yeridiraci biberide nasil yiyon yaff
ayyy yenmez mi yaaa.aslinda benim diyetisyen cok oneriyordu aciyi ama dogal olanini.ve cidden isotu bol kullandigm zaman daha cok yagdan gidiyordu

ay bazen bende utanıyorum fazlanyemissin demeye o yüzden onları es geçiyorum güzel menulere yorum yapiyorum olumlu pekistirec gelistiryorum

hihi kötüydü ondan yedin dimi canım sonunda yaziyo cayın yanina mini doble diye biraz gölgeli mi yazmışım gormeyin diye

Alinin_Annesi kizz nerdesin yuruyus bitmedimi daha
neee yürüyüş mü kıskandım yürüyüşe mi gitti bende gitsem gidebilsem ah gitseydim iyiydi ama saat gece oldu

Yaramazlik yapmazlarsa adi cocuk olmazki heleki bu devirde uslu cocuk diye bi tabir yok benimki neler neler yapti zamaninda okula gidince duzeldi azcik
Bende yakında anaokuluna vermeyi düşünüyorum canım yarım gün olanlara. En azından yaşıtlarıyla vakit geçirir biraz iyi gelir ona

Tatlım iyi misin sanki biraz canın sıkkın
yooo canım sıkkın değil neden öyle düşündün ki anlamadim canım

Menun guzel olmus canm benim 2 gundur menulerim berabt farkindayim yarin toparlcm insallah yoksa bu hafta gram veremicem hatta alicam yani
tamam kuzum sen toparlarsin eminim

afiyet bal olsun canım ama kilo olmasin

Bende yakında anaokuluna vermeyi düşünüyorum canım yarım gün olanlara. En azından yaşıtlarıyla vakit geçirir biraz iyi gelir ona
Canım çocuklar evde dura dyra enerji birikyitiyor eee nasıl atacak vurup kirarak benim kızdan biliyorum ne zaman dışarı cikip yorulsa cok uysal olur yoksa illallah aksama kadar bisey bilur bulur aglar zirlar bişeyler keset makasla en son uc tane corap bi pantolon kesti hemde ywni aldığım pantolonu ana yapacak bisey varmı yok ne y az ikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…