- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.301
slm mursh nasılsın bişe sorcam kantoron yagını sen kullandınmı sivilce leke için faydası olurmu
Evt cnm kullandım ve faydasınıda gordum.Ben evde kendım yaptım yagı.Ve sıvılcelerım azaltı leke renklerı acıldı.Tabi tamamen kaybolmuyor ama rengı acılıyor.
kızımın sivilce izleri çok sivilcede var denemedigimiz bişe kalmadı
Doğal bişey bu dene mutlaka faydasını gorursun.hiç yoktan iyidir diyorum ben.Yadiğine içtiğinede dikkat etsin.Ben cok yaglı tuzlu yedımmı abartıyo streste etkılı bunlarıda dusun.Bide haftada bır kıl maskesı yaptır.Cildi yağlıdır yüksek ihitmal sivilce sorunu varsa.Kil yüzdeki yağ oranını dengelıyor.Böylelikle yeni çıkacak sivilceleri önlüyor.
ton balıklı sataltayı nasıl yapıyonuz kızlar ben ilk defa dun yaptım ve çk begendım içine kıvırcık roka tuz limon ve bımde satılan 1 tane derya ton balıgı koydum tabı yagı suzulmüş olarak
ben 9 ay bitti evleneli ama ilk 4-5 ay birşey yapamadım ötlek oluşumdan oyüzden 4 aylık evli sayılırım :)))
aynen öyle yapıyorum canım..ton balıklı sataltayı nasıl yapıyonuz kızlar ben ilk defa dun yaptım ve çk begendım içine kıvırcık roka tuz limon ve bımde satılan 1 tane derya ton balıgı koydum tabı yagı suzulmüş olarak
ortişim ben bir kutuyu boşaltıyorum....yoksa doymamki..canım ben son günlerde akşam yemeğimde sadece salata yiyorum ton balıklı bende bimden aldım bi kutusunun yarısını bol kıvırcıkla bi tane domatesle bitane salatalıkla yiyorum ama bundan sonra domates koymıycam çok sulu oluyo tuz koymuyorum ben bide kutunun yarısını koyuyorum zaman tasarruf devri dimidermişim çok olmasın die yarısını koyuyorum ama senin kilonla benimki bir olmadığında sen bi kutusunu yapabilirsin bugünde salatamın içine 3 tane ızgara köfte koymayı düşünüyorum
Gecen pazar bende posette yagsız tavuk gogusu yaptım solemesı ayıp.Yanınada bol salata yaptım nasıl sısırıyo ınsanı yaa.Gözünü sevdiğimin yazı hersey taze taze bol bol.Nasıl begendım o salatayı bende bundan sonra sık sık yapıp yıyecegım.
ortişim ben bir kutuyu boşaltıyorum....yoksa doymamki..
ne salatası canm:97:
Öyle bildiğin salata işte marul domates salatalık maydanoz bıber taze sogan yeşil salatamı denıyo neyse.Kendim yaptım ondanmı o kadar guzel oldu bılemıcem ama cok lezetlıydı
maydonozu MAYONEZ okudum az kalsın aydına bilet alıyodum
Ahahahaha cok guldum yaaaİlla gelmen ıcın mayonezmı yemem gerek yaww sen gel gelmıceksen 1 kavanoz yeyım ole gel.
gerçek mi?
aynen öyle yapıyorum canım..
ortişim ben bir kutuyu boşaltıyorum....yoksa doymamki..
çok yüz verme kız atlar gelirim
Eki Görüntüle 176928
Eki Görüntüle 176929
Demin bundan hüplettin öğle yemegi yerine:18::26: Hastalıgıma sıgınıyorum malum regl donemı tatlı ıhtıyacı.:96:
Bende öğle yemeği yemem napıyım
ton balıklı sataltayı nasıl yapıyonuz kızlar ben ilk defa dun yaptım ve çk begendım içine kıvırcık roka tuz limon ve bımde satılan 1 tane derya ton balıgı koydum tabı yagı suzulmüş olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?