Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm mursh nasılsın bişe sorcam kantoron yagını sen kullandınmı sivilce leke için faydası olurmu

Evt cnm kullandım ve faydasınıda gordum.Ben evde kendım yaptım yagı.Ve sıvılcelerım azaltı leke renklerı acıldı.Tabi tamamen kaybolmuyor ama rengı acılıyor.

içindekiler•1 büyük salatalık (500 gr)
•500 gr domates
•1 göbek salata
•2 kırmızı soğan
•6 çorba kaşığı limon suyu
•Tuz
•Karabiber
•8 çorba kaşığı zeytinyağı
•250 gr fasulye
•3 kutu ton balığı
hazırlanışı
•Salatalığı yıkayıp uzunlamasına ikiye bölün. Çekirdeklerini ayıklayıp dilimleyin.
•Domatesleri ve salatayı da yıkayın. Domatesleri dilimleyip salatayı şeritler halinde kesin.
•Limon suyunu tuz ve karabiber ile tatlandırın. Zeytinyağını ilave edip iyice karışması için biraz çırpın.
•Fasulyeleri yıkayıp suyunu süzün. Tonbalığının yağını süzüp bir çatal yardımıyla parçalara ayırın. Hepsini ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında bekletin.
•Servis yapacağınıza yakın tüm sebzeleri hazırladığınız sos ile bir kasede karıştırın.

Walla hiç fena görünmüyor.Denemek gerek.Ton balıgı yemedım daha once hıc.Denız urunlerıyle pek aram yoktaAma lezetlı gorunuyor denek lazım.

kızımın sivilce izleri çok sivilcede var denemedigimiz bişe kalmadı

Doğal bişey bu dene mutlaka faydasını gorursun.hiç yoktan iyidir diyorum ben.Yadiğine içtiğinede dikkat etsin.Ben cok yaglı tuzlu yedımmı abartıyo streste etkılı bunlarıda dusun.Bide haftada bır kıl maskesı yaptır.Cildi yağlıdır yüksek ihitmal sivilce sorunu varsa.Kil yüzdeki yağ oranını dengelıyor.Böylelikle yeni çıkacak sivilceleri önlüyor.

ben geldimabla killi sabunlar var aktarda satılıyo onlardan aldınızmı bana çok iyi geldi.Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama ben 28 yaşındayım ve su içmeye başlayana kadar yüzüm çok fenaydı hep kilondı iştehem kilo verdim hemde düzenli su içtim ve mucize gibi bişey oldu cildim şimdi bebek gibisuyu da ihmal etmesin içebildiği kadar içsin

ton balıklı sataltayı nasıl yapıyonuz kızlar ben ilk defa dun yaptım ve çk begendım içine kıvırcık roka tuz limon ve bımde satılan 1 tane derya ton balıgı koydum tabı yagı suzulmüş olarak

canım ben son günlerde akşam yemeğimde sadece salata yiyorum ton balıklı bende bimden aldım bi kutusunun yarısını bol kıvırcıkla bi tane domatesle bitane salatalıkla yiyorum ama bundan sonra domates koymıycam çok sulu oluyo tuz koymuyorum ben bide kutunun yarısını koyuyorum zaman tasarruf devri dimidermişim çok olmasın die yarısını koyuyorum ama senin kilonla benimki bir olmadığında sen bi kutusunu yapabilirsin bugünde salatamın içine 3 tane ızgara köfte koymayı düşünüyorum

Gecen pazar bende posette yagsız tavuk gogusu yaptım solemesı ayıp.Yanınada bol salata yaptım nasıl sısırıyo ınsanı yaa.Gözünü sevdiğimin yazı hersey taze taze bol bol.Nasıl begendım o salatayı bende bundan sonra sık sık yapıp yıyecegım.

ben 9 ay bitti evleneli ama ilk 4-5 ay birşey yapamadım ötlek oluşumdan oyüzden 4 aylık evli sayılırım :)))
gerçek mi?

ton balıklı sataltayı nasıl yapıyonuz kızlar ben ilk defa dun yaptım ve çk begendım içine kıvırcık roka tuz limon ve bımde satılan 1 tane derya ton balıgı koydum tabı yagı suzulmüş olarak
aynen öyle yapıyorum canım..

ortişim ben bir kutuyu boşaltıyorum....yoksa doymamki..

ne salatası canm:97:

selam 9. takımın çıtır hatunları..(hayalda olsa güzel yaa).hoppidi arkadaşınız sabahdan beri bir ekşın bir ekşın sormayın...3 mil leslie yaptım kesmedi yarım saat daha kendi kendime spor yaptım..hava burada çok kötü yaa..dün ne kadar güzeldi...miskin kedi gelmek üzere yemek hazırlamaya gidiyorum sonra uğrarım yine...

gerçek mi?

aynen öyle yapıyorum canım..

ortişim ben bir kutuyu boşaltıyorum....yoksa doymamki..

al benden de okadar bende doymuyorum şimdi geldim bimden ıkı tane aldım ton balıgından ay bıde küçük kızım tutdurdu nesfıt alalım anne bende yıyım bende zayıflayım dıye

Demin bundan hüplettin öğle yemegi yerine :18::26: Hastalıgıma sıgınıyorum malum regl donemı tatlı ıhtıyacı.:96:

Bende öğle yemeği yemem napıyım

TON BALIK SALATASI EN SEVDİGİM ŞEY :)
bide ben yazım nasıl yaptıgımı

marulları büyük büyük dogruyorum (atom marul tercihim)
içine kesinlikle domates ve salatalık koymuyorum domates sulandırıyo salatalık ise balıkla asla yakışmaz acı tat bırakır agızda..

marul
yeşil biber (acılı ince tercihim)
acur turşusu
mısır
yeşil sogan
sızma yağ
kızmızı biber
ton balık

servis ederken üzerine mayonez sıkıyorum birde..

süper oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…