- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.021
Canım yaşı kaç makas kulalnamsini yasakla öyle bisey yaptığında ..bizim kızda dışarı çıkınca dediğin gibi uysal ama çıkmazsa ileri git desen ağlayacak bisey bulur özellikle uykusu gelinceCanım çocuklar evde dura dyra enerji birikyitiyor eee nasıl atacak vurup kirarak benim kızdan biliyorum ne zaman dışarı cikip yorulsa cok uysal olur yoksa illallah aksama kadar bisey bilur bulur aglar zirlar bişeyler keset makasla en son uc tane corap bi pantolon kesti hemde ywni aldığım pantolonu ana yapacak bisey varmı yok ne y az ikki
Kirdiklarinin listesini çıkarsam ohoo bunlar az geneCurukElma ama gelir gelmez karetekit gibi oğlusun herşeyi kırmış sen yinede kızma annesii özlemişsin affet kokla gitsin
Inş canım :)Çok iyi gelir hemde,
Genelde biraz daha samimi konusurdun tatlım ondan :)yooo canım sıkkın değil neden öyle düşündün ki anlamadim canım
tamam kuzum sen toparlarsin eminim
afiyet bal olsun canım ama kilo olmasin
Aynı benim oğlan canım :) eli dursa ayağı durmaz ayağı dursa çenesiCanım çocuklar evde dura dyra enerji birikyitiyor eee nasıl atacak vurup kirarak benim kızdan biliyorum ne zaman dışarı cikip yorulsa cok uysal olur yoksa illallah aksama kadar bisey bilur bulur aglar zirlar bişeyler keset makasla en son uc tane corap bi pantolon kesti hemde ywni aldığım pantolonu ana yapacak bisey varmı yok ne y az ikki
oyyy yaratıcı senin kiz makasla kesmeceler ..benimki de bulabildigi her yeri boyar kapilar duvar bebekleri kendi elleri üstü başı. .biz saatlerce oynardik simdiki yavrular şanssızCanım çocuklar evde dura dyra enerji birikyitiyor eee nasıl atacak vurup kirarak benim kızdan biliyorum ne zaman dışarı cikip yorulsa cok uysal olur yoksa illallah aksama kadar bisey bilur bulur aglar zirlar bişeyler keset makasla en son uc tane corap bi pantolon kesti hemde ywni aldığım pantolonu ana yapacak bisey varmı yok ne y az ikki
yorgunum sadece canım yarin is varKirdiklarinin listesini çıkarsam ohoo bunlar az gene
Inş canım :)
Genelde biraz daha samimi konusurdun tatlım ondan :)
Aynı benim oğlan canım :) eli dursa ayağı durmaz ayağı dursa çenesişimdi taşınma ihtimalim var ev arıyorum. Onun için çocuk alistiktan sonra düzeni bozulsun istemiyorum
Haklısın canım. Biz saatlerce oynardik dışarda şimdi nereye yollayalim çocukları. Bide benim evin 3 tarafı inşaat birisi 25 katlı rezidans inşaatıoyyy yaratıcı senin kiz makasla kesmeceler ..benimki de bulabildigi her yeri boyar kapilar duvar bebekleri kendi elleri üstü başı. .biz saatlerce oynardik simdiki yavrular şanssız
Yok canım olurmu öyle şey. Amacımız birbirimize moral vermekyorgunum sadece canım yarin is var
.kafamda biraz meşgul. .o nedenle öyle yansıdı size belki kusura bakmayın canım
caktirma iste.istah kabartmasin diye kilif...ay bazen bende utanıyorum fazlanyemissin demeye o yüzden onları es geçiyorum güzel menulere yorum yapiyorum olumlu pekistirec gelistiryorum
hihi kötüydü ondan yedin dimicanım sonunda yaziyo cayın yanina mini doble diye biraz gölgeli mi yazmışım gormeyin diye
neee yürüyüş mükıskandım yürüyüşe mi gitti bende gitsem gidebilsem ah gitseydim iyiydi ama saat gece oldu
Yavruların nefes alacak alanlari yok...seninde cok zormuş inşaat falan. .Allah yardım etsin. .öyle tabi burada destek motivasyon için varızHaklısın canım. Biz saatlerce oynardik dışarda şimdi nereye yollayalim çocukları. Bide benim evin 3 tarafı inşaat birisi 25 katlı rezidans inşaatıkoca koca vincler valla evde otururken bile korkuyorum
Yok canım olurmu öyle şey. Amacımız birbirimize moral vermek
Amin canımYavruların nefes alacak alanlari yok...seninde cok zormuş inşaat falan. .Allah yardım etsin. .öyle tabi burada destek motivasyon için varız
afiyet olsun cano..Kizlar menüm
Sahur
1 kase yoğurt
1 yumurta
İftar
1 kase yoğurt çorbası
8 kaşık etli sebze guvec
Avuc ici kadar pide bu ramazan ilk oldu
1 Kemalpaşa tatlısı
Su 2 litre
Spor yok
Geldmm kzzz smdii menumu yazicam :)
3-4 aksamdr hep yuruyuse ciktmm her aksmda cikasim geliyo yahuuay bazen bende utanıyorum fazlanyemissin demeye o yüzden onları es geçiyorum güzel menulere yorum yapiyorum olumlu pekistirec gelistiryorum
hihi kötüydü ondan yedin dimicanım sonunda yaziyo cayın yanina mini doble diye biraz gölgeli mi yazmışım gormeyin diye
neee yürüyüş mükıskandım yürüyüşe mi gitti bende gitsem gidebilsem ah gitseydim iyiydi ama saat gece oldu
Afyt olsn canm guzel menuMenüm
Sahur
1 bardak süt yy 10 badem 3 findik 6 kuru üzüm 3 yk yulaf ezmesi 5 kiraz
Iftar
1 kase tarhana çorbası
1.5 avuç içi büyüklüğünde tavuk fırın
2 kaşık yogurt
2.5 lt su 3 ü gecer
Spor yok bütün gün ev temizledim
biliyorum olmadı hiç diyet modunda değilim. Yinede az yemeye çalıştım. Krem peynir hiç yedigim birsey değildir neyseki oğlum nutellaya kaşığı daldirirken farkedip önümden aldı derin derin gözlerime baktı kilo almayami çalışıyorsun dedi.sagol canım
suyun az olmuş canım afiyet olsun
Aysenur spor muhteşem canim ama sekersiz de olsa tatlandirici icerdiginden limonata falan icme
Merve ne oldu canım sana evveli hafta menüler kusursuzdu ne yapıyorsun böyle bayram hedefini düşün toparlan tatlım
Elif regl etkisine girmissin canım hem süzme peynir hemde krem peynirin yag oranı yüksek tercih etme bence birde dondurma pizza olmamış
Afiyet olsun canım güzel menün
abla kardeş sopalayacam sizi bu ne kiz
maç erkeklerin can damari canım unutursunuz bugün gelir geçer kacirma bakiyim hic keyfini
Haşlanmış misir cok tercih edilmemeli Canım karbonhidrat grubu
Tatlandiricili iceceklerde cok önerilmiyor
magnolia olmasa menün kusursuzmus canım neyse ki miktari aZ olmuş afiyet olsun
Hakkınızda hayırlısı canım.Yarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
Afiyet olsun oluyor arada kaçamak yapmasa iyi ama.Bugunku menum
sahur
2 yumurta
yarim dilim borek ki bunu yedikten sonra cok pisman oldum.ne gerek vardi yani iki lokma icin yani
iftar
3 hurma 1 kayisi
1 kase mercimek corbasi
4 yk kavrulmus kiyma
1.5 dilim tb ekmegi
1 bardak tuzsuz ayran
su su an 1 litredeyim.uyuyuncaya kadar 2.5 olur
spor yarim saat yavas tempo yuruyus
Afiyet olsun. Ben tost yesem bütün gün su diye inlerim.Kızlar
Sahur 2 tb ekmeğinden peynirli tost 1 bardak çay 1 çk reçel
İftar 4 köfte az yağda kızarmış ) havuçlu biberli sote 1 bardak ayran
3 lt su spor yok :/
Güle güle huzurlu günlerde kullan canım.Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
Afiyet olsun çok kalabalık bi menü olmuş.Menumu yazayim ay orucluyken daha iyiydi ya ben bugunde cok iyi yapamadm
Sabah (12:00):2yumurtadan omlet+peynir+salata
Ara (15:00):1dilim kavun
Aksam (20:40):1kase mercmk corb+4yk et sote+2catal biber kizartma+1dilim pide+2bardak ayran+salata
Su 1.5 litre
Spor yok bugun kardesmn markette calistim kendisi hastaydi pide sattimyemek saatlerim dengesiz oldu farkindaym ben ramazandan sonra duzene sokabilirm anca gece sahurdan sonra yatym sabh 11de kalkiyom
Afiyet olsun az olmuş sanki sıcaktan yiyesi gelmiyor insanın.Iyi aksamlar kızlar
Sahur
Bi dilim ekmek
2 yumurta 2dilim karpuz
Marul cacik
Iftar
2 yk makarna salata yogurt
Bi ton su içtim iftarda bişey yemek istemedim
Su simdu iki oldu ucte olur
Spor yok yattım bugun aksama kadar dun temizlik yapmıştım her yerum ağrıyor hala
protein coskusu olmus kız hem sahur hem iftar afiyet olsun.Kızlar menümm
Sahur kıyma kebabı ekmeksiz 1 bardak ayran 2 çok acı yeşil biber offf olsa da yine yesem
İftar 3 çiğköfte yarım kase mercimek çorba yarım şiş kıyma 3 minik tavuk ızgara dilimi 1 bardak ayran az salata aman yarabbim yaz yaz bitmediyerken ne kadar da az gelmişti halbuki
Su 2 lt daha da içerim
Afiyet olsun kolay gelsin. Vişne de şeker çok değildir umarım.Kahvaltı: yoğurt kayısı 1dılım peynırlı börek
1avuç kuruyemı
Aksam
1Kepçe tarhana salata
ev yapımı 1 bardak vişne suyu
2pirzola
Cayın yanında bi küçük mini doble
su 1.5 oldu daha spor: full ev kolileme
Gözün aydın. Afiyet olsun. Menun guzel.Kızlar menum
Oglusumu aldım bugün ondan giremedim. Nasıl ozlemisim sipami
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
Bi dilim salam biraz peynir le sandviç
Bir bardak süt yarım yağlı
Akşamda biraz badem yedim hiç vaktim olmadı yemek yemeye unutmuşum valla
Su 2.5 litre biraz daha içerim
Spor 2 saat yürüdük oglusumla
Annemdeyken bide salatalık yemistim unutmuşum yazmayı
harika menun afiyet olsun.Menüm
Sahur
Iftar
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yogurt
2.5 lt su 3 ü gecer
Afiyet olsun bazen su herşeye bedel oluyor.menun çok güzel.Gunun menusu
Sahur
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta
Iftar
1 kase mercmk corbasi
1 bardak limonata ( kendm yaptm ck az sekerle )
2 bardak ayran
Bugun cok susadigimdan sadece sivi tukettim anca kestii
2bck litre su
2 saatten fazla yuruyuss
250 ip
güzel cnm afiyet olsun.Kızçeler günaydınlar yine çok sıcak yine yapış yapış bir günden merhabalar herkese dün akşam giremedim kusuruma bakmayın ful uyudum
Menümü yazıyım unutmadan
Sahur 3 dilim karpuz ve beyaz peynir başka bişiy yiemiyorum sıcaktan
İftar 5 kaşık et sote sebzeli yarım dilim pide 1 bardak ayran ve 1 kase salata
Su 3 lt olmuştur geçmiştir hatta
ponicim bende ayrılırsam olumsuz etkilenecegimi düşünüyorum ama çok yoğun bir dönem olcak ve buraya ugrayamiycam. Cuma günleri nerde olurum baskül bulabilirmiyim filan onlar bile sorun.Canım iki hafta sonra izinden dönebiliyorsun ve izne ayrıldığın kilonun üstünde olmaman gerekiyor. İzne ayrilmasan olmaz mı beni hep olumsuz etkilemiştir izinler seni idare eder bence @seydan94 kilo bildirimi yaparsın sadece
boşver canım ya agresif erkekler işte sen sıkma canını. Ne için kavga ettiklerini bile unutuyorlar sonra. Sen üzme kendini düzelir hemen eminim.Kızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
canimcim izin almam daha iyi olcak sanırım. Şu sıralar bile yoğunluktan giremiyorum ki memlekete gidince düşündüm de hiç giremem. Döndüğümde farkı çok açmis olma olur muBu hafta pıtır pıtır dokuluyoruz bi 5 kisi regl sanrmizin alirsan ayni kiloda donmeye dikkat et canim aslinda almasaydin ya ben kiminlen yariscam
bizde halıları vercez canım. Ama tülleri hiç duymamistim. Gidince yıkar asarim diyorum bendeAyy ne iyi düşünmüş anne yuregı ıstebakayım canım peki pişmesi nasıl kabarması falan hıc kullanmadım da
aynen canım benum planında o o yüzden Sabah tam beri kolileme isleriyle uğraşıyorum dilim damagıms yapıştı ama bayram öncesi heryer toplu olmalı hatta halıları yıkamacıys vereyım orada hemen tertemız sererim hatta tüllerde yıkanıp balkonda kurtulunca poşetlere koyup,çok bastırmadan kutulara koyunca tertemiz oluyormuş asılmak için..Simdi ara verdim size yazayım dedim
anladım canım Allah suda versın
ay aman ya bu sıcaklar falan hıc kavga da cekılmıyor yazın tahammül sınırı daha mı az oluyor bende sınırlıyım bu ara
keşke er bende ılk haftalar olacagıma sımdılerfe olaydım :))
bak canım farkındasın sende agresif davranmıssn oda erkklerın hassas noktası avrupa sampıyonası bırak baksın git sarıl canını sıkma hayat kısa değmez
Iste akıllı klavyenin azizligine uğruyorum hep. Yanlis yazmisim cnm Havuç salatasiGuzel menu.haslanmis misir da yiyebiliyor muyuz?bilmedigim icin spruyorum canim
canim menu guzel.benim hamilelik ve emzirmelerde hic tutmadim fenalasiyorum diye.90 gune yakin var benim.yilbasina dogru is mevzusuna girecegim insallah.o yuzden bayram sonrasi borclarimi tutmak istiyorum.ama bakalim
afiyet olsun
afiyet olsun.havuz salatasi ne kiz
sende soylemissin zaten cnm son tatlıyi yemeseymissin çok güzelmiş. Ama 4 kaşıkla birakmissin o da güzel.Kixlar dun kizkardesimde iftardaydik.kizcagiz hazirlaniyim derken ufakligini bana birakti.tabi dun 2 cocukla coookkkk zorlandim.2 cocuk anmelerine bir defa daha tebriklerimi iletiyorumbir de ustune abimin oglu geldi etti mi sana 3 cocuk.ev yikildi resmen
dunku menum
sahur
Yok.uyanamadim
iftar
1 kase domates corbasi
4 kasik etli sebzeli firin yemegi
bol yesil salata
Yarim dilim tb ekmegi
4 kasik cilekli magnolia ki bu cok fazla oldu
su 3 litreyi tamamladim
spor 3 cocukla gecen 8 saat
hadi bakalım cnm hayırlısıYarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
Menü güzel cnm. Afiyet olsunBugunku menum
sahur
2 yumurta
yarim dilim borek ki bunu yedikten sonra cok pisman oldum.ne gerek vardi yani iki lokma icin yani
iftar
3 hurma 1 kayisi
1 kase mercimek corbasi
4 yk kavrulmus kiyma
1.5 dilim tb ekmegi
1 bardak tuzsuz ayran
su su an 1 litredeyim.uyuyuncaya kadar 2.5 olur
spor yarim saat yavas tempo yuruyus
afiyet olsun cnm su süper...Kızlar
Sahur 2 tb ekmeğinden peynirli tost 1 bardak çay 1 çk reçel
İftar 4 köfte az yağda kızarmış ) havuçlu biberli sote 1 bardak ayran
3 lt su spor yok :/
mervecim ya bende öyleyim. Eski kıyafetlerime gitmeye başlayınca hemen rahatlama oluyo. Ama bu sefer hedefe ulaşmadan birakmamak yok tamam mı. Arada sallasak da hedefe ulaşmadan bırakmak yok...Bende cok sinirli oluyom bizi anlamalari lazm aslinda her ay basi sinirliysem demekki hormonlarin etkisi yanimac icinse cokta onemli degil ya erkeklerin zaafi iste boswer takma canm
Magnolia ne kiz bileyimde ona gore yazayim
Evet ya ben hep azcik zayiflayim hemen bi rahatlama geliyo ipin ucunu kaciriwerym duzelmem gerek bende farkindayim off
Kolay gelsin kaptanım. Evet izne ayrılmak istiyorum.Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
akşam ki pide ve Kızartma dışında güzel cnmMenumu yazayim ay orucluyken daha iyiydi ya ben bugunde cok iyi yapamadm
Sabah (12:00):2yumurtadan omlet+peynir+salata
Ara (15:00):1dilim kavun
Aksam (20:40):1kase mercmk corb+4yk et sote+2catal biber kizartma+1dilim pide+2bardak ayran+salata
Su 1.5 litre
Spor yok bugun kardesmn markette calistim kendisi hastaydi pide sattimyemek saatlerim dengesiz oldu farkindaym ben ramazandan sonra duzene sokabilirm anca gece sahurdan sonra yatym sabh 11de kalkiyom
Iftar da çok az yemissin cnm su çok güzel...Iyi aksamlar kızlar
Sahur
Bi dilim ekmek
2 yumurta 2dilim karpuz
Marul cacik
Iftar
2 yk makarna salata yogurt
Bi ton su içtim iftarda bişey yemek istemedim
Su simdu iki oldu ucte olur
Spor yok yattım bugun aksama kadar dun temizlik yapmıştım her yerum ağrıyor hala
Öyle ya bi ege de yemekler hafif onun dışında kilo alcak güzel bişiler buluruz.Bebişiiiiiim biz antepliyiz :))) memleketimin her şehrinin ayrı lezzetleri var ya ben nerde olsam kilo alırdım
miktarlar az ta o yüzden çok değil bence. Çiğ köfte olmasa supermis hattaKızlar menümm
Sahur kıyma kebabı ekmeksiz 1 bardak ayran 2 çok acı yeşil biber offf olsa da yine yesem
İftar 3 çiğköfte yarım kase mercimek çorba yarım şiş kıyma 3 minik tavuk ızgara dilimi 1 bardak ayran az salata aman yarabbim yaz yaz bitmediyerken ne kadar da az gelmişti halbuki
Su 2 lt daha da içerim
afiyet olsun cnm. Kolay gelsin. Biz herseyi toplamıycaz karar verdik. Fikrimiz değişmezse tabi benim tayinim çıkana kadar evi tasimiycaz.Kahvaltı: yoğurt kayısı 1dılım peynırlı börek
1avuç kuruyemı
Aksam
1Kepçe tarhana salata
ev yapımı 1 bardak vişne suyu
2pirzola
Cayın yanında bi küçük mini doble
su 1.5 oldu daha spor: full ev kolileme
Afiyet olsun cnm guzelMenüm
Sahur
Iftar
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yogurt
2.5 lt su 3 ü gecer
Ayyy ne guzel aksam yuruyusu cok istedigim bisey3-4 aksamdr hep yuruyuse ciktmm her aksmda cikasim geliyo yahuu
o da guzelmis.havuz salatasi da olirdu ya.salatanin her turlusu kabulgüzel cnm afiyet olsun.
ponicim bende ayrılırsam olumsuz etkilenecegimi düşünüyorum ama çok yoğun bir dönem olcak ve buraya ugrayamiycam. Cuma günleri nerde olurum baskül bulabilirmiyim filan onlar bile sorun.
boşver canım ya agresif erkekler işte sen sıkma canını. Ne için kavga ettiklerini bile unutuyorlar sonra. Sen üzme kendini düzelir hemen eminim.
canimcim izin almam daha iyi olcak sanırım. Şu sıralar bile yoğunluktan giremiyorum ki memlekete gidince düşündüm de hiç giremem. Döndüğümde farkı çok açmis olma olur mu
bizde halıları vercez canım. Ama tülleri hiç duymamistim. Gidince yıkar asarim diyorum bende
Iste akıllı klavyenin azizligine uğruyorum hep. Yanlis yazmisim cnm Havuç salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?