Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım yaşı kaç makas kulalnamsini yasakla öyle bisey yaptığında ..bizim kızda dışarı çıkınca dediğin gibi uysal ama çıkmazsa ileri git desen ağlayacak bisey bulur özellikle uykusu gelince

CurukElma ama gelir gelmez karetekit gibi oğlusun herşeyi kırmış sen yinede kızma annesiiözlemişsinaffet kokla gitsin
Kirdiklarinin listesini çıkarsam ohoo bunlar az gene
Çok iyi gelir hemde,
Inş canım :)
yooo canım sıkkın değil neden öyle düşündün ki anlamadim canım

tamam kuzum sen toparlarsin eminim

afiyet bal olsun canım ama kilo olmasin
Genelde biraz daha samimi konusurdun tatlım ondan :)
Aynı benim oğlan canım :) eli dursa ayağı durmaz ayağı dursa çenesi şimdi taşınma ihtimalim var ev arıyorum. Onun için çocuk alistiktan sonra düzeni bozulsun istemiyorum

oyyy yaratıcı senin kiz makasla kesmeceler ..benimki de bulabildigi her yeri boyar kapilar duvar bebekleri kendi elleri üstü başı. .biz saatlerce oynardik simdiki yavrular şanssız

yorgunum sadece canım yarin is var
.kafamda biraz meşgul. .o nedenle öyle yansıdı size belki kusura bakmayın canım

oyyy yaratıcı senin kiz makasla kesmeceler ..benimki de bulabildigi her yeri boyar kapilar duvar bebekleri kendi elleri üstü başı. .biz saatlerce oynardik simdiki yavrular şanssız
Haklısın canım. Biz saatlerce oynardik dışarda şimdi nereye yollayalim çocukları. Bide benim evin 3 tarafı inşaat birisi 25 katlı rezidans inşaatı koca koca vincler valla evde otururken bile korkuyorum
yorgunum sadece canım yarin is var
.kafamda biraz meşgul. .o nedenle öyle yansıdı size belki kusura bakmayın canım
Yok canım olurmu öyle şey. Amacımız birbirimize moral vermek

caktirma iste.istah kabartmasin diye kilif...
doblenin o demek oldugunu anlamadim.bilmiyodum ki.onun isaretini veriyim o zamandondurma istediginde aciklardan marka yerlerden almak daha az kaloriliymis.mado.ozsut tarzi.hazirlar direk kremsanti agarlikli sut tozlu oluyormus.diyet yaparken banaaciklar serbest hazirlar yasakti

Yavruların nefes alacak alanlari yok...seninde cok zormuş inşaat falan. .Allah yardım etsin. .öyle tabi burada destek motivasyon için varız

Gunun menusu
Sahur
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar
1 kase mercmk corbasi
1 bardak limonata ( kendm yaptm ck az sekerle )
2 bardak ayran
Bugun cok susadigimdan sadece sivi tukettim anca kestii

2bck litre su
2 saatten fazla yuruyuss
250 ip

3-4 aksamdr hep yuruyuse ciktmm her aksmda cikasim geliyo yahuu

Afyt olsn canm guzel menu

biliyorum olmadı hiç diyet modunda değilim. Yinede az yemeye çalıştım. Krem peynir hiç yedigim birsey değildir neyseki oğlum nutellaya kaşığı daldirirken farkedip önümden aldı derin derin gözlerime baktı kilo almayami çalışıyorsun dedi.

Yarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
Hakkınızda hayırlısı canım.

Afiyet olsun oluyor arada kaçamak yapmasa iyi ama.

Kızlar
Sahur 2 tb ekmeğinden peynirli tost 1 bardak çay 1 çk reçel

İftar 4 köfte az yağda kızarmış ) havuçlu biberli sote 1 bardak ayran

3 lt su spor yok :/
Afiyet olsun. Ben tost yesem bütün gün su diye inlerim.

Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
Güle güle huzurlu günlerde kullan canım.

Afiyet olsun çok kalabalık bi menü olmuş.

Afiyet olsun az olmuş sanki sıcaktan yiyesi gelmiyor insanın.

protein coskusu olmus kız hem sahur hem iftar afiyet olsun.

Afiyet olsun kolay gelsin. Vişne de şeker çok değildir umarım.

Gözün aydın. Afiyet olsun. Menun guzel.

harika menun afiyet olsun.

Gunun menusu
Sahur
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar
1 kase mercmk corbasi
1 bardak limonata ( kendm yaptm ck az sekerle )
2 bardak ayran
Bugun cok susadigimdan sadece sivi tukettim anca kestii

2bck litre su
2 saatten fazla yuruyuss
250 ip
Afiyet olsun bazen su herşeye bedel oluyor.menun çok güzel.

güzel cnm afiyet olsun.

ponicim bende ayrılırsam olumsuz etkilenecegimi düşünüyorum ama çok yoğun bir dönem olcak ve buraya ugrayamiycam. Cuma günleri nerde olurum baskül bulabilirmiyim filan onlar bile sorun.

Kızlar eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok
boşver canım ya agresif erkekler işte sen sıkma canını. Ne için kavga ettiklerini bile unutuyorlar sonra. Sen üzme kendini düzelir hemen eminim.

Bu hafta pıtır pıtır dokuluyoruz bi 5 kisi regl sanrm izin alirsan ayni kiloda donmeye dikkat et canim aslinda almasaydin ya ben kiminlen yariscam
canimcim izin almam daha iyi olcak sanırım. Şu sıralar bile yoğunluktan giremiyorum ki memlekete gidince düşündüm de hiç giremem. Döndüğümde farkı çok açmis olma olur mu

bizde halıları vercez canım. Ama tülleri hiç duymamistim. Gidince yıkar asarim diyorum bende

Iste akıllı klavyenin azizligine uğruyorum hep. Yanlis yazmisim cnm Havuç salatasi

Son düzenleme:
sende soylemissin zaten cnm son tatlıyi yemeseymissin çok güzelmiş. Ama 4 kaşıkla birakmissin o da güzel.
Yarında bizim tayinler açıklanıyor çıkarsa hem sevinecegim hem üzüleceğim
hadi bakalım cnm hayırlısı

Menü güzel cnm. Afiyet olsun
Kızlar
Sahur 2 tb ekmeğinden peynirli tost 1 bardak çay 1 çk reçel

İftar 4 köfte az yağda kızarmış ) havuçlu biberli sote 1 bardak ayran

3 lt su spor yok :/
afiyet olsun cnm su süper...

mervecim ya bende öyleyim. Eski kıyafetlerime gitmeye başlayınca hemen rahatlama oluyo. Ama bu sefer hedefe ulaşmadan birakmamak yok tamam mı. Arada sallasak da hedefe ulaşmadan bırakmak yok...

Kızlar nasılsınız ben inanılmaz yoğunum dediğim alışverişi yaptık iki gündür ama çoğunluk bitti diyebilirim
Kolay gelsin kaptanım. Evet izne ayrılmak istiyorum.
akşam ki pide ve Kızartma dışında güzel cnm

Iftar da çok az yemissin cnm su çok güzel...

Bebişiiiiiim biz antepliyiz :))) memleketimin her şehrinin ayrı lezzetleri var ya ben nerde olsam kilo alırdım
Öyle ya bi ege de yemekler hafif onun dışında kilo alcak güzel bişiler buluruz.

miktarlar az ta o yüzden çok değil bence. Çiğ köfte olmasa supermis hatta

afiyet olsun cnm. Kolay gelsin. Biz herseyi toplamıycaz karar verdik. Fikrimiz değişmezse tabi benim tayinim çıkana kadar evi tasimiycaz.

Afiyet olsun cnm guzel

3-4 aksamdr hep yuruyuse ciktmm her aksmda cikasim geliyo yahuu
Ayyy ne guzel aksam yuruyusu cok istedigim bisey
o da guzelmis.havuz salatasi da olirdu ya.salatanin her turlusu kabul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…