Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunun menusu
Sahur
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar
1 kase mercmk corbasi
1 bardak limonata ( kendm yaptm ck az sekerle )
2 bardak ayran
Bugun cok susadigimdan sadece sivi tukettim anca kestii

2bck litre su
2 saatten fazla yuruyuss
250 ip
afiyet olsun canım spor muhteşem

Afyt olsn canm guzel menu
sağol canım

sağol kuzumm

sağol canım

Günaydın kızlar :)
günaydın canımm

Peki güzelim bu hafta ayrırırız seni izine o halde en az 2 hafta izinden dönemezsin izne çıktığın kiloya dönmeden listeye giremezsin Bilgin olsun

Kızlar bu arada o yemek takımını buldum aldım çatal bıçak seti aldım 2 set kahvaltı takımını aldım günlük yemek takımı kaldı bardakları aldım hem günlük kullanım hem misafir için çay bardakları Türk kahvesi fincanları 2 takım vardı 1 takım daha aldım tost makinesi doğrayıcı mikser blender aldım mutfak robotum da annemin kullanamadığı robot vardı onu götürcem bir de katı meyve sokacağı almam lazım beğenmedim pek daha bir sürü alıncak ıvır zıvır var valla yastık yorgan o işi da hallettik ama nevresim takımları almam lazım Bi kaç tane daha

Canım keyfini çıkarmaya bak :) sevindim yemek takımını bulduğuna

Kizlar menüm
Sahur
1 kase yoğurt
1 yumurta

İftar
1 kase yoğurt çorbası
8 kaşık etli sebze guvec
Avuc ici kadar pide bu ramazan ilk oldu
1 Kemalpaşa tatlısı

Su 2 litre
Spor yok
Cokta kotu degil canim motivasyonunu dusurme 1 taneck tatli yemissin o kadar oluy
Gunun menusu
Sahur
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar
1 kase mercmk corbasi
1 bardak limonata ( kendm yaptm ck az sekerle )
2 bardak ayran
Bugun cok susadigimdan sadece sivi tukettim anca kestii

2bck litre su
2 saatten fazla yuruyuss
250 ip
Cok iyi gidiyosun maşallah menunde hafif guzel olms
O zaman al canim merak etme cok acamiycam herhalde bugun tartildm +ciktm zaten moralim bozuldu
Iste suam tam salma modundayim derhal toparlanmaliyim ya bide bu regl mahvetti beni istahim acildi herseyi agzima gotrmeye basladm

Ohh iyi maşallah hemen hemen hepsini almisin bence kati meyva sıkacagi suan cok acil degil belki evine hediye olarakta gelebilir birde nevresim takiminida tac almani oneririm digerleri hep soluyo kaptanm

Geçen hafta 79.9
Bugün 79
maşallah süper

ohh tatlı telaşlar kaptanımm hayırlı olsun güle güle kullan

Tartildim ben 74.1 +200 ciktim moralim bozukkk
abla kardeş gezmelerde ipin ucu kaçtı mervecimm çabuk toparlan bakıyım... cumaya gider kuzum merak etme sen ..diyete dikkat azıcıkta hareket ekle evde oldu bitti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…