Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar selam tartidaki sokla araniza donme karari aldim artik bugun ekmek sadece sabah gerisi porsiyon azaltmaya gittim spor bayramdan sonra duzenli yapicm cunku bayramda tatile gidicem esimde benimle basladi iddiaya girdim bakalim nasi olcak

Ohh iyi maşallah hemen hemen hepsini almisin bence kati meyva sıkacagi suan cok acil degil belki evine hediye olarakta gelebilir birde nevresim takiminida tac almani oneririm digerleri hep soluyo kaptanm

Yok bitanem ben almak istiyorumm valla pek hediye geleceğini sanmam arkadaşlarım ev hediyesi alcaklar diye kahve makinesi Alın dedim madem bilerek almadım onu :) nevresim takımlarını da sarev den almıştım 2 tane 1 tane de bizim burda çarşaf iş diye biyer var ordan almıştı o da krem dantelli gelin takımı diye almıştım bir iki tane daha Alcam yine sarevden alabilirim aslında ya da taç bakarım dediğim gibi İstanbul'da olanlar önerim sarevİn optimum avm de outlet mağazası var çok güzel ürünleri ben çok beğeniyorum

Tartildim ben 74.1 +200 ciktim moralim bozukkk

Nedennnn nasıllll???

Tatlı telaş aynen dediğin gibi
Yetişir canım ben herşeyimi son 1 haftada aldım stres yapma

İnşallah yetişir dediğin gibi daha mobilyalarımda gelmedi çamaşır makinesi de almadık daha bir tane baktık samsungun sanırım onu Alicam

İkeaya gitcez bu hafta ufak tefek almam gereken şeyler var Bi de evlenip gidicez Antalya'ya direk döndüğümde uğraşmak istemiyorum pek herşey bitsin istiyorum daha televizyonları almadık eve

Canım benim çamaşır makinem hotpoint aqualtis tavsiye ediyorum daha bakmadiysan. Kurutmali olanı. Mesela acil bi kiyafet lazım olduğu zaman kısa programda atıyorum. Yarım saatte yıkayıp kurutuyor ve neredeyse utulu çıkıyor.

benim de çamaşır makinem samsung bu kış aldım çok memnunum canım

Kızlar bisi sorcam ya şimdi kilo verdikçe goguslerim sarkacak zaten büyükler
Siz bisiler yapiyormusunuz
Önlem olarak yani
benimde büyük ne yazıkki ...henüz bir şey yapmıyorum bende ama göğüs egzersizleri var int den bak canım onları yapabilirsin

O

benimde büyük ne yazıkki ...henüz bir şey yapmıyorum bende ama göğüs egzersizleri var int den bak canım onları yapabilirsin
Sağol canım. 55 kiloyken tesetture girmiştim ve goguslerim yüzünden 44 beden pardesü almıştım düşün halimi

Can'ım çok sevindim gerçekten buna kurutmalı ve en fazla kilo yıkayabilen ve kurutabilen samsungun o yüzden onu Alicam fazla kilo almak istiyorum Kı bir de yorgan falan yıkayabiliyim

Kızlar bisi sorcam ya şimdi kilo verdikçe goguslerim sarkacak zaten büyükler
Siz bisiler yapiyormusunuz
Önlem olarak yani

Canım benimde öyle spor salonunda özel olarak göğüs üzerine hareketler yaptım ağırlık çalıştım bayağa işe yarıyor diyetten önceki gibiyim ayrıca bir sarkma olmadı bende o yüzden ama benimki genetik o kadarı değişmez yanı o yüzden ben ameliyat olmayı düşünüyorum aslında kiloma indikten sonra düşünüyordum ama fırsat olmadı inşallah uygun bir fırsat bulursam yaptırıcam hala düşünüyorum hevesleniyorum

O

Sağol canım. 55 kiloyken tesetture girmiştim ve goguslerim yüzünden 44 beden pardesü almıştım düşün halimi
kıyamam canım ya seninki sıkıntı yaratır ..sırt ağrısı falan

Can'ım çok sevindim gerçekten buna kurutmalı ve en fazla kilo yıkayabilen ve kurutabilen samsungun o yüzden onu Alicam fazla kilo almak istiyorum Kı bir de yorgan falan yıkayabiliyim
evet canım ben yorganlarımın hepsini yıkattım bir güzel çok rahatlık

Canım yaşı kaç makas kulalnamsini yasakla öyle bisey yaptığında ..bizim kızda dışarı çıkınca dediğin gibi uysal ama çıkmazsa ileri git desen ağlayacak bisey bulur özellikle uykusu gelince
tabi yasakladim canim iki gun kullanamadi öldü öldü sikintidan bwnimki aksama kadar kağıt keser boyar yapistirir oda olmasa vakit gecmeyecrkte o ceza cok etkili oldu daha yapmadı bakalım cezanin en guzeli mahrum etme her sekilde etkili oluyor

kırması yikmasi degilde o mizirdama var ya deli oluyorum

oyyy yaratıcı senin kiz makasla kesmeceler ..benimki de bulabildigi her yeri boyar kapilar duvar bebekleri kendi elleri üstü başı. .biz saatlerce oynardik simdiki yavrular şanssız
biz boyama devrini atladik artik bes bucuk yaşında allahtan evim müstakil bahceye cikip toz toprak oynuyolar yoksa zaten yandik ama bizim gibi bi mahalle kültürü oyun şansları yok

Geçen hafta 79.9
Bugün 79
tebrikler ikiyimi bulacan kiz bu hafta yoksa

ooooo maşallah az kalmis perde hali tamamdır heralde

Bir de benimki tuttu ekmek kızartma makinesi alalım diye onu da aldık :)))
ekmekci seninki galiba

Tartildim ben 74.1 +200 ciktim moralim bozukkk
toparlarsin merak etme sadece dikkat et

Farklı durumlar var canim. Bakalım inşallah mutluluğumuz bozulmaz
Ins bozulmasın canım ya senin kp sıkıntıydi dimi yanlis hatirlamiyosam yakin olmak dezavantaj olabilir tabi ama esinle orta yolu bulursunuz dengeyi saglarsiniz ins
Kizlar selam tartidaki sokla araniza donme karari aldim artik bugun ekmek sadece sabah gerisi porsiyon azaltmaya gittim spor bayramdan sonra duzenli yapicm cunku bayramda tatile gidicem esimde benimle basladi iddiaya girdim bakalim nasi olcak
eee olacagi belli gülüm dedik sana tecrube konusuyi burda belki 8 ay olacak donemedim listeye bi ileri iki geri zararin neresinden dönersen kar hadi Bismillah de ve basla sen çabuk verirsin ins hixli gelen hizli gider ins bende öyle olmasada

küçültme ameliyatımi??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…