Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canım şimdiden arastirayim. Bende küçültmek istedim ama eşim istemiyor.
Persembe gunu : 77.9
Buguuunn : 76.4
kizz naptin sen maşallah :)
kıyamam canım ya seninki sıkıntı yaratır ..sırt ağrısı falan

evet canım ben yorganlarımın hepsini yıkattım bir güzel çok rahatlık
Evet canım sırt ağrısı çok oluyor belimede vuruyor. Uykuda sıkıntı zor uykuya dalarim hep yüzüstü uyudugum için
Aynen canım o mizirdanmalar istediği olmayınca kendini yerden yere atmalar beni de deli ediyor.
Ay ınş canım 2 yi bulsun bayrama iyi bi motiveyle girmiş olurum

Saoll caniim darisi basinaa

Bir de benimki tuttu ekmek kızartma makinesi alalım diye onu da aldık :)))
Ohh masallah epey kolaylamissin.kaptancim birak alsi demek sana hergun kahvalti hazirliycak ekmeklerini kazarticak ki istiyor
Yaa ben bu aralar dusunuyorum kurutmali.modeli ve fiyati nedir canim
O

Sağol canım. 55 kiloyken tesetture girmiştim ve goguslerim yüzünden 44 beden pardesü almıştım düşün halimi
offf o bende de oyle

Ohh masallah epey kolaylamissin.kaptancim birak alsi demek sana hergun kahvalti hazirliycak ekmeklerini kazarticak ki istiyor

Yaa ben bu aralar dusunuyorum kurutmali.modeli ve fiyati nedir canim

offf o bende de oyle
1600 e almıştık canım 10kg yıkama 7 kg kurutmali hotpoint ariston aqualtis AQD1071 F 49 TK modeli

Son düzenleme:
Selam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.

Daha once 13. Takimla 20 kilo verdim ust beden olarak 36 alt beden 38 oldum simdi o kiyafetlerimin hepsi bi yerde duruo cok mutsuzum ama girtlagima sahip cikamiyorum.bi turlu ama artik cikicam

Hoşgeldin maşallah ama anlayamadım maçtan kaça düştün şuan kaçsın 1.61 boy ıle 70sen 36 38 beden harıka bi durum ben 73 kılo 1.68 boy ıle üst emzirme etkısı büyük göğüs 90 bedenım alt bedende 40

Hoşgeldin maşallah ama anlayamadım maçtan kaça düştün şuan kaçsın 1.61 boy ıle 70sen 36 38 beden harıka bi durum ben 73 kılo 1.68 boy ıle üst emzirme etkısı büyük göğüs 90 bedenım alt bedende 40

Canim 3 sene once 5 ayda 20 kilo verdim 76 dan 56 ya dusmustum ust 36 alt 38 di dugun icin filan evlendikten sonra aldm bide hamilelik suan sabah tartildim 73.5 geldim malesef almak cok kolay ama.vermekncok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…