- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.081
inşallahh canım sağolTebrikler canım
etkilemiştir illaki canim gider merak etme
Tskr ederiiimm caniimmTebrikler canım
etkilemiştir illaki canim gider merak etme
Tamam canım şimdiden arastirayim. Bende küçültmek istedim ama eşim istemiyor.Canım benimde öyle spor salonunda özel olarak göğüs üzerine hareketler yaptım ağırlık çalıştım bayağa işe yarıyor diyetten önceki gibiyim ayrıca bir sarkma olmadı bende o yüzden ama benimki genetik o kadarı değişmez yanı o yüzden ben ameliyat olmayı düşünüyorum aslında kiloma indikten sonra düşünüyordum ama fırsat olmadı inşallah uygun bir fırsat bulursam yaptırıcam hala düşünüyorum hevesleniyorum
kizz naptin sen maşallah :)Persembe gunu : 77.9
Buguuunn : 76.4
Evet canım sırt ağrısı çok oluyor belimede vuruyor. Uykuda sıkıntı zor uykuya dalarim hep yüzüstü uyudugum içinkıyamam canım ya seninki sıkıntı yaratır ..sırt ağrısı falan
evet canım ben yorganlarımın hepsini yıkattım bir güzel çok rahatlık
Aynen canım o mizirdanmalar istediği olmayınca kendini yerden yere atmalar beni de deli ediyor.tabi yasakladim canim iki gun kullanamadi öldü öldü sikintidan bwnimki aksama kadar kağıt keser boyar yapistirir oda olmasa vakit gecmeyecrkte o ceza cok etkili oldu daha yapmadı bakalım cezanin en guzeli mahrum etme her sekilde etkili oluyor
kırması yikmasi degilde o mizirdama var ya deli oluyorum
biz boyama devrini atladik artik bes bucuk yaşında allahtan evim müstakil bahceye cikip toz toprak oynuyolar yoksa zaten yandik ama bizim gibi bi mahalle kültürü oyun şansları yok
tebrikler ikiyimi bulacan kiz bu hafta yoksa
ooooo maşallah az kalmis perde hali tamamdır heralde
ekmekci seninki galiba
toparlarsin merak etme sadece dikkat et
Ins bozulmasın canım ya senin kp sıkıntıydi dimi yanlis hatirlamiyosam yakin olmak dezavantaj olabilir tabi ama esinle orta yolu bulursunuz dengeyi saglarsiniz ins
eee olacagi belli gülüm dedik sana tecrube konusuyi burda belki 8 ay olacak donemedim listeye bi ileri iki geri zararin neresinden dönersen kar hadi Bismillah de ve basla sen çabuk verirsin ins hixli gelen hizli gider ins bende öyle olmasada
küçültme ameliyatımi??????
Saoll caniim darisi basinaaTamam canım şimdiden arastirayim. Bende küçültmek istedim ama eşim istemiyor.
kizz naptin sen maşallah :)
Evet canım sırt ağrısı çok oluyor belimede vuruyor. Uykuda sıkıntı zor uykuya dalarim hep yüzüstü uyudugum için
Aynen canım o mizirdanmalar istediği olmayınca kendini yerden yere atmalar beni de deli ediyor.
Ay ınş canım 2 yi bulsun bayrama iyi bi motiveyle girmiş olurum
Inş canım :)Saoll caniim darisi basinaa
Kızlar bu arada o yemek takımını buldum aldım çatal bıçak seti aldım 2 set kahvaltı takımını aldım günlük yemek takımı kaldı bardakları aldım hem günlük kullanım hem misafir için çay bardakları Türk kahvesi fincanları 2 takım vardı 1 takım daha aldım tost makinesi doğrayıcı mikser blender aldım mutfak robotum da annemin kullanamadığı robot vardı onu götürcem bir de katı meyve sokacağı almam lazım beğenmedim pek daha bir sürü alıncak ıvır zıvır var valla yastık yorgan o işi da hallettik ama nevresim takımları almam lazım Bi kaç tane daha
Ohh masallah epey kolaylamissin.kaptancim birak alsi demek sana hergun kahvalti hazirliycak ekmeklerini kazarticak ki istiyorBir de benimki tuttu ekmek kızartma makinesi alalım diye onu da aldık :)))
Yaa ben bu aralar dusunuyorum kurutmali.modeli ve fiyati nedir canimCanım benim çamaşır makinem hotpoint aqualtis tavsiye ediyorum daha bakmadiysan. Kurutmali olanı. Mesela acil bi kiyafet lazım olduğu zaman kısa programda atıyorum. Yarım saatte yıkayıp kurutuyor ve neredeyse utulu çıkıyor.
offf o bende de oyleO
Sağol canım. 55 kiloyken tesetture girmiştim ve goguslerim yüzünden 44 beden pardesü almıştım düşün halimi
tebrik ederim canimTskr ederiiimm caniimm
1600 e almıştık canım 10kg yıkama 7 kg kurutmali hotpoint ariston aqualtis AQD1071 F 49 TK modeliOhh masallah epey kolaylamissin.kaptancim birak alsi demek sana hergun kahvalti hazirliycak ekmeklerini kazarticak ki istiyor
Yaa ben bu aralar dusunuyorum kurutmali.modeli ve fiyati nedir canim
offf o bende de oyle
Tebrk ederiiim canmmCuma gunu:88.6
Bugun 87.7
-900gitmis
.cok sukur.gecen hafta hic vermemistim.moralim sifirdi.onceden olsa birakirdim.sagolun arkadaslar destek icin.bir de dogadan 10lu cay ictim dehset odem atiyor.deneyin bence.
Werirsin werirsnn yolun sonuna gelmisinn pes etme senin yerinde olmak cok isterdmmmYa bu ramazan bana kilo acisindan yaramadi ya hedefimede ulasamayacagim herhalde spor yapamadigim icin veremiyorum ya
Hoşgeldin maşallah ama anlayamadım maçtan kaça düştün şuan kaçsın 1.61 boy ıle 70sen 36 38 beden harıka bi durumSelam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.
Daha once 13. Takimla 20 kilo verdim ust beden olarak 36 alt beden 38 oldum simdi o kiyafetlerimin hepsi bi yerde duruo cok mutsuzum ama girtlagima sahip cikamiyorum.bi turlu ama artik cikicam
Hoşgeldin maşallah ama anlayamadım maçtan kaça düştün şuan kaçsın 1.61 boy ıle 70sen 36 38 beden harıka bi durumSelam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.
Daha once 13. Takimla 20 kilo verdim ust beden olarak 36 alt beden 38 oldum simdi o kiyafetlerimin hepsi bi yerde duruo cok mutsuzum ama girtlagima sahip cikamiyorum.bi turlu ama artik cikicam
Hoşgeldin maşallah ama anlayamadım maçtan kaça düştün şuan kaçsın 1.61 boy ıle 70sen 36 38 beden harıka bi durumben 73 kılo 1.68 boy ıle üst emzirme etkısı büyük göğüs 90 bedenım alt bedende 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?