Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

C
Hosgeldin canım ben hilal 24 yaşındayım. 3 yaşında oğlum var. 4 yıllık evliyim.

1600 e almıştık canım 10kg yıkama 7 kg kurutmali hotpoint ariston aqualtis AQD1071 F 49 TK modeli
Tamam canim sagol.bir de giderini soracaktim.kurutma icin ayri gider gerekiyor mu?tek gider yeterli mi?buhar hortumu vs var mi
Tebrk ederiiim canmm
tesekkurler.
hosgeldin.ben de yeniyim.fatma ismim 3 yasinda oglum var.emzirirken dikkat etsen daha guzel verirsin insallah

Persembe gunu : 77.9
Buguuunn : 76.4

Ayy aman nazar değmesin senin Meton varya çok iyi sakin bozma sakin çabucak verirsin sen

kıyamam canım ya seninki sıkıntı yaratır ..sırt ağrısı falan

evet canım ben yorganlarımın hepsini yıkattım bir güzel çok rahatlık

Bende o yüzden onu Alcam herhalde

ben ne yazıkki sabitim kızlar neden böyle oldu anlamadım bende ... cumaya iyi bir rakam çıkarabilirim inşallahh tuvalet problemim de var oda etkenmi bilemedim

Olabilir tabi etken tatlım

Cooookk tesekkuurr ederiiimm vallahii sayenizdeee diorumm yaaaa ck kacamak yaptm cok utandm kestim we sık sporr yuruyus yaptmmm

Böyle devam güzellik

Küçültme ve dikleştirme
Perdelerin siparişini verdim halılar var off Bi ton iş ya valla daha çok iş var

Valla Can'ım ben istiyorum çünkü çok büyüğü sonrasında sana sırt Ağrı'sı olarak dönüyormuş yanı estetikten çok sağlık olarak istiyorum
@seydan94 kaptaniimm bende bayram hedefi koymak istiyoruuumm listeyi bi kere daha paylasirmisin

Can'ım şu an paylaşmam mümkün değil sen söyle ben yazarım

Ohh masallah epey kolaylamissin.kaptancim birak alsi demek sana hergun kahvalti hazirliycak ekmeklerini kazarticak ki istiyor

Yaa ben bu aralar dusunuyorum kurutmali.modeli ve fiyati nedir canim

offf o bende de oyle

Heee tabi tabi yok be annem nerdeeeeee

Ya bu ramazan bana kilo acisindan yaramadi ya hedefimede ulasamayacagim herhalde spor yapamadigim icin veremiyorum ya

Hadi hadi az kaldıııı kız mezun ol artık :))))

Ben senin yapmicağına inanıyorum hadi kuzum son gayret

Tek gider olması lazim canım

Tek gider olması lazim canım

Menum biraz gecikti oglum uyumadi bi türlü hala mizirdiyooo

Sahur
Avuc ici kadsr yufka
Iki yumurta
Marul maydanoz
Cacik

Iftar
Bi kac kasik corbs
Bi tsbak patlıcan yemegi
1 kepçe makarna
Salata yogurt

Su 3 lt gecti ama sahurla herakde dordu bulurum
Spor yok
Bugun ramazan boyunca hic susamadigim kadar cok susadi. Yandim resmen yaaa

bir olur ins

Cuma gunu:88.6
Bugun 87.7
-900gitmis
.cok sukur.gecen hafta hic vermemistim.moralim sifirdi.onceden olsa birakirdim.sagolun arkadaslar destek icin.bir de dogadan 10lu cay ictim dehset odem atiyor.deneyin bence.
oooo super

Kizlar sabitim malesef
neden öyle oldu sporlami veriyon sende

heh söyle yaa dön sahalara

Kizlar menumu yazayim

Sahur:02.30 bir kase visne.

Iftar:19.55 bir tabak guvec,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir kase yayla corbasi,salata ve ayran.

1.5 litre su spor yok.

4 kaşık pilav fazla olmuş Can'ım

Salan pek tüketmeni tavsiye etmem pide hiç hiç olmamış Can'ım Can'ımız neler çekiyo da olmaz yanı maalesef kilo verilmiyor pideyle

Makarna olmamış Can'ım
Bildirim de yapalim geçen hsfta 73.7
Bugun73.5
Eksi 200 bakalım cumaya bir olursa bayram hefefi tutuyor da ben bunu nasıl koruyacagimizi bilmiyorum sanki hrp su gidiyoda geri gelecek gibi hissediyorum

Tatlım inşallah olur ayrıca su kaybı 500 gramdır o kadar kilo su kaybımı olur Kı

Merhaba canlarim bugun giremedm malesef cok yogundum camasr makinem bozuldu camasrlari kv ye tasidim orda yikadm sinirlerm tepemdebu arada makinem vestel asla tavsiye etmem
Menume gelince
Sabah(12:00):1has.yumurta+peynir+3zeytin+yarim dilim tb ekmek
Ara(15:00):10kiraz
Oglen(16:00):1dilim karpuz+kk peynir
Aksam (20:40):1kase çorba+salata+2yk havuc yogurtlama
Su 3litre
Spor yok

Salam neden tuketmiyoruz canım

menu guxel.gecmis olsun

Güle güle kullan hepsini iyi günlerde.

ben ne yazıkki sabitim kızlar neden böyle oldu anlamadım bende ... cumaya iyi bir rakam çıkarabilirim inşallahh tuvalet problemim de var oda etkenmi bilemedim
zencefilli ballı birşey icicek tin denemedin mi. Bende çıkamıyorum yoruldum bıktım tuvalet olayından sıkıntı yapıyor bende.

Sabah 08.30
2 dilim tam bugday
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik

Ara 11.00
1 turk kahvesi

Ogle 12.15
1 tabak bezelye
1 kase kayisi komposto

Ara 16.00
2 tane form princ patlagi

Aksam 18.00
1 kase tarhana
Salata

2 litre su
afiyet olsun yeniden start verdin hadi hayırlısı.

yine verirsin eminim.

Kizlar menumu yazayim

Sahur:02.30 bir kase visne.

Iftar:19.55 bir tabak guvec,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir kase yayla corbasi,salata ve ayran.

1.5 litre su spor yok.
Afiyet olsun çok güzel.

Afiyet olsun pide olmasa iyi olurmuş.

afiyet olsun. Makarna yerine ekmek olsaydı keşke.

çok güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…