- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.101
Hosgeldin canım ben hilal 24 yaşındayım. 3 yaşında oğlum var. 4 yıllık evliyim.Selam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.
Daha once 13. Takimla 20 kilo verdim ust beden olarak 36 alt beden 38 oldum simdi o kiyafetlerimin hepsi bi yerde duruo cok mutsuzum ama girtlagima sahip cikamiyorum.bi turlu ama artik cikicam
Tamam canim sagol.bir de giderini soracaktim.kurutma icin ayri gider gerekiyor mu?tek gider yeterli mi?buhar hortumu vs var mi1600 e almıştık canım 10kg yıkama 7 kg kurutmali hotpoint ariston aqualtis AQD1071 F 49 TK modeli
tesekkurler.Tebrk ederiiim canmm
hosgeldin.ben de yeniyim.fatma ismim 3 yasinda oglum var.emzirirken dikkat etsen daha guzel verirsin insallahSelam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.
Daha once 13. Takimla 20 kilo verdim ust beden olarak 36 alt beden 38 oldum simdi o kiyafetlerimin hepsi bi yerde duruo cok mutsuzum ama girtlagima sahip cikamiyorum.bi turlu ama artik cikicam
Persembe gunu : 77.9
Buguuunn : 76.4
kıyamam canım ya seninki sıkıntı yaratır ..sırt ağrısı falan
evet canım ben yorganlarımın hepsini yıkattım bir güzel çok rahatlık
ben ne yazıkki sabitim kızlar neden böyle oldu anlamadım bende ... cumaya iyi bir rakam çıkarabilirim inşallahh tuvalet problemim de var oda etkenmi bilemedim
Cooookk tesekkuurr ederiiimm vallahii sayenizdeee diorumm yaaaa ck kacamak yaptm cok utandm kestim we sık sporr yuruyus yaptmmm
tabi yasakladim canim iki gun kullanamadi öldü öldü sikintidan bwnimki aksama kadar kağıt keser boyar yapistirir oda olmasa vakit gecmeyecrkte o ceza cok etkili oldu daha yapmadı bakalım cezanin en guzeli mahrum etme her sekilde etkili oluyor
kırması yikmasi degilde o mizirdama var ya deli oluyorum
biz boyama devrini atladik artik bes bucuk yaşında allahtan evim müstakil bahceye cikip toz toprak oynuyolar yoksa zaten yandik ama bizim gibi bi mahalle kültürü oyun şansları yok
tebrikler ikiyimi bulacan kiz bu hafta yoksa
ooooo maşallah az kalmis perde hali tamamdır heralde
ekmekci seninki galiba
toparlarsin merak etme sadece dikkat et
Ins bozulmasın canım ya senin kp sıkıntıydi dimi yanlis hatirlamiyosam yakin olmak dezavantaj olabilir tabi ama esinle orta yolu bulursunuz dengeyi saglarsiniz ins
eee olacagi belli gülüm dedik sana tecrube konusuyi burda belki 8 ay olacak donemedim listeye bi ileri iki geri zararin neresinden dönersen kar hadi Bismillah de ve basla sen çabuk verirsin ins hixli gelen hizli gider ins bende öyle olmasada
küçültme ameliyatımi??????
Tamam canım şimdiden arastirayim. Bende küçültmek istedim ama eşim istemiyor.
kizz naptin sen maşallah :)
Evet canım sırt ağrısı çok oluyor belimede vuruyor. Uykuda sıkıntı zor uykuya dalarim hep yüzüstü uyudugum için
Aynen canım o mizirdanmalar istediği olmayınca kendini yerden yere atmalar beni de deli ediyor.
Ay ınş canım 2 yi bulsun bayrama iyi bi motiveyle girmiş olurum
@seydan94 kaptaniimm bende bayram hedefi koymak istiyoruuumm listeyi bi kere daha paylasirmisin
Ohh masallah epey kolaylamissin.kaptancim birak alsi demek sana hergun kahvalti hazirliycak ekmeklerini kazarticak ki istiyor
Yaa ben bu aralar dusunuyorum kurutmali.modeli ve fiyati nedir canim
offf o bende de oyle
Ya bu ramazan bana kilo acisindan yaramadi ya hedefimede ulasamayacagim herhalde spor yapamadigim icin veremiyorum ya
Selam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.
Tek gider olması lazim canımTamam canim sagol.bir de giderini soracaktim.kurutma icin ayri gider gerekiyor mu?tek gider yeterli mi?buhar hortumu vs var mi
tesekkurler.
hosgeldin.ben de yeniyim.fatma ismim 3 yasinda oglum var.emzirirken dikkat etsen daha guzel verirsin insallah
Tek gider olması lazim canımTamam canim sagol.bir de giderini soracaktim.kurutma icin ayri gider gerekiyor mu?tek gider yeterli mi?buhar hortumu vs var mi
tesekkurler.
hosgeldin.ben de yeniyim.fatma ismim 3 yasinda oglum var.emzirirken dikkat etsen daha guzel verirsin insallah
bir olur insSelam kızlar basım çok fena oğlanı aşı yaptırdım aksama da misafirim var...bıldırım yapayım gelırım coook mutluyım kılı almamısım bunada şükürı bunda bugun 6 saat bu sıcakta dışarda olmamın etkısı büyük
Cuma 73.0 bugün 72.9 ---100 gr
oooo superCuma gunu:88.6
Bugun 87.7
-900gitmis
.cok sukur.gecen hafta hic vermemistim.moralim sifirdi.onceden olsa birakirdim.sagolun arkadaslar destek icin.bir de dogadan 10lu cay ictim dehset odem atiyor.deneyin bence.
neden öyle oldu sporlami veriyon sendeKizlar sabitim malesef
heh söyle yaa dön sahalaraSelam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.
Kizlar menumu yazayim
Sahur:02.30 bir kase visne.
Iftar:19.55 bir tabak guvec,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir kase yayla corbasi,salata ve ayran.
1.5 litre su spor yok.
Menum
Kahvaltı 11 de
3 kayısı 10 kiraz
Öğlen 15
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım kk peynir
Bir dilim salam
Ara 17
Bir parça ceviz
5 tane fındık
5 tane badem
Akşam
Yarimdan biraz fazla kıymalı pide olmadı biliyorum ama çok canım çekti
Su 2 litre
Spor yok
Menum biraz gecikti oglum uyumadi bi türlü hala mizirdiyooo
Sahur
Avuc ici kadsr yufka
Iki yumurta
Marul maydanoz
Cacik
Iftar
Bi kac kasik corbs
Bi tsbak patlıcan yemegi
1 kepçe makarna
Salata yogurt
Su 3 lt gecti ama sahurla herakde dordu bulurum
Spor yok
Bugun ramazan boyunca hic susamadigim kadar cok susadi. Yandim resmen yaaa
Bildirim de yapalim geçen hsfta 73.7
Bugun73.5
Eksi 200 bakalım cumaya bir olursa bayram hefefi tutuyor da ben bunu nasıl koruyacagimizi bilmiyorum sanki hrp su gidiyoda geri gelecek gibi hissediyorum
Salam neden tuketmiyoruz canım4 kaşık pilav fazla olmuş Can'ım
Salan pek tüketmeni tavsiye etmem pide hiç hiç olmamış Can'ım Can'ımız neler çekiyo da olmaz yanı maalesef kilo verilmiyor pideyle
Makarna olmamış Can'ım
Tatlım inşallah olur ayrıca su kaybı 500 gramdır o kadar kilo su kaybımı olur Kı
menu guxel.gecmis olsunMerhaba canlarim bugun giremedm malesef cok yogundum camasr makinem bozuldu camasrlari kv ye tasidim orda yikadm sinirlerm tepemdebu arada makinem vestel asla tavsiye etmem
Menume gelince
Sabah(12:00):1has.yumurta+peynir+3zeytin+yarim dilim tb ekmek
Ara(15:00):10kiraz
Oglen(16:00):1dilim karpuz+kk peynir
Aksam (20:40):1kase çorba+salata+2yk havuc yogurtlama
Su 3litre
Spor yok
Niye oyle olduki canim kabızlık devam ediyormuKilo veren arkadaşlar Tebrikler cumaya iyi eksiler inşallah.
Benim sabah +800 çıktı malesef
Cuma 75.9
P.tesi 76.7
Güle güle kullan hepsini iyi günlerde.Kızlar bu arada o yemek takımını buldum aldım çatal bıçak seti aldım 2 set kahvaltı takımını aldım günlük yemek takımı kaldı bardakları aldım hem günlük kullanım hem misafir için çay bardakları Türk kahvesi fincanları 2 takım vardı 1 takım daha aldım tost makinesi doğrayıcı mikser blender aldım mutfak robotum da annemin kullanamadığı robot vardı onu götürcem bir de katı meyve sokacağı almam lazım beğenmedim pek daha bir sürü alıncak ıvır zıvır var valla yastık yorgan o işi da hallettik ama nevresim takımları almam lazım Bi kaç tane daha
zencefilli ballı birşey icicek tin denemedin mi. Bende çıkamıyorum yoruldum bıktım tuvalet olayından sıkıntı yapıyor bende.ben ne yazıkki sabitim kızlar neden böyle oldu anlamadım bende ... cumaya iyi bir rakam çıkarabilirim inşallahh tuvalet problemim de var oda etkenmi bilemedim
afiyet olsun yeniden start verdin hadi hayırlısı.Sabah 08.30
2 dilim tam bugday
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.15
1 tabak bezelye
1 kase kayisi komposto
Ara 16.00
2 tane form princ patlagi
Aksam 18.00
1 kase tarhana
Salata
2 litre su
yine verirsin eminim.Selam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.
Afiyet olsun çok güzel.Kizlar menumu yazayim
Sahur:02.30 bir kase visne.
Iftar:19.55 bir tabak guvec,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir kase yayla corbasi,salata ve ayran.
1.5 litre su spor yok.
Afiyet olsun pide olmasa iyi olurmuş.Menum
Kahvaltı 11 de
3 kayısı 10 kiraz
Öğlen 15
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım kk peynir
Bir dilim salam
Ara 17
Bir parça ceviz
5 tane fındık
5 tane badem
Akşam
Yarimdan biraz fazla kıymalı pide olmadı biliyorum ama çok canım çekti
Su 2 litre
Spor yok
afiyet olsun. Makarna yerine ekmek olsaydı keşke.Menum biraz gecikti oglum uyumadi bi türlü hala mizirdiyooo
Sahur
Avuc ici kadsr yufka
Iki yumurta
Marul maydanoz
Cacik
Iftar
Bi kac kasik corbs
Bi tsbak patlıcan yemegi
1 kepçe makarna
Salata yogurt
Su 3 lt gecti ama sahurla herakde dordu bulurum
Spor yok
Bugun ramazan boyunca hic susamadigim kadar cok susadi. Yandim resmen yaaa
çok güzel afiyet olsunMerhaba canlarim bugun giremedm malesef cok yogundum camasr makinem bozuldu camasrlari kv ye tasidim orda yikadm sinirlerm tepemdebu arada makinem vestel asla tavsiye etmem
Menume gelince
Sabah(12:00):1has.yumurta+peynir+3zeytin+yarim dilim tb ekmek
Ara(15:00):10kiraz
Oglen(16:00):1dilim karpuz+kk peynir
Aksam (20:40):1kase çorba+salata+2yk havuc yogurtlama
Su 3litre
Spor yok
Aynen devam geçen hafta çarşambadan beri çıkmadım.Niye oyle olduki canim kabızlık devam ediyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?