- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.121
Baya olmuş yaAynen devam geçen hafta çarşambadan beri çıkmadım.
Merhaba canlarim bugun giremedm malesef cok yogundum camasr makinem bozuldu camasrlari kv ye tasidim orda yikadm sinirlerm tepemdebu arada makinem vestel asla tavsiye etmem
Menume gelince
Sabah(12:00):1has.yumurta+peynir+3zeytin+yarim dilim tb ekmek
Ara(15:00):10kiraz
Oglen(16:00):1dilim karpuz+kk peynir
Aksam (20:40):1kase çorba+salata+2yk havuc yogurtlama
Su 3litre
Spor yok
Salam neden tuketmiyoruz canım
Dunku menu
sahur
1 yemek kasigi kavrulmus kiyma
1 dilim tb ekmegi
iftar
3 kepce tuzsuz cacik
2 dilim tb ekmek
1.5 kepce mercimek corbasi
3 hurma
su 2.5 litre
spor 20 dk normal tempo yuruyus
Kilo veren arkadaşlar Tebrikler cumaya iyi eksiler inşallah.
Benim sabah +800 çıktı malesef
Cuma 75.9
P.tesi 76.7
Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
İftar
Ayran aşı çorbası Buğdaylı
1 islim kebabı
1 kaşık kabak salatası yoğurtlu
1 dilim börek
Su 8 bardak
Spor yok.
Tamam canım sen dedikten sonra biraz araştırdım haklısın teşekkür ederim :)güzel olmuş Can'ım makineyi de yüksek ihtimalle Samsung olarak karar kıldım artık
Çünkü salamın kalorisi yüksek olduğu gibi yağ oranı çok Yüksek bir yiyecek o yüzden tavsiye etmem işlenmiş Etler salam gibi maalesef sağlığa zararlı güzelim o yüzden uzak durmaya çalış elinden geldiğince
Güzel olmuş Can'ım 3 hurma Baymadımı kız :)
Bebeğim lütfen biraz topla ama kendini sen böyle yaparsan olmaz Kı kaptan yardımcısı olarak ilk görevin örnek olmak kefir tüket belki tuvalete çıkmana yardımcı olur
Bitanem yalnız börekle olmaz o artı eksiye dönme hem artı hem börek olur mu hiç hemde akşam bitanem akşamları salata yemeye çalış normal bol yeşil salata bağırsakların için beslenmene dikkat etmen şart güzelim
Yok canım yarismadim ilk takımım burasıCurukElma Can'ım sen daha önce başka Bi takımda yarışmamıştın dimi
Ben aslında hergün içiyorum kefir anneme gidince bi kaç gün aksadi benim metoya birsey kar etmiyor yani.Baya olmuş yakefir filan ictinmi canım 2 3 gün önce bende de kabizlik oldu. Dün bi bardak içtim etkisini sabaha gösterdi :/
inşallah bende toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyor bişeyler ters gidiyor.güzel olmuş Can'ım makineyi de yüksek ihtimalle Samsung olarak karar kıldım artık
Çünkü salamın kalorisi yüksek olduğu gibi yağ oranı çok Yüksek bir yiyecek o yüzden tavsiye etmem işlenmiş Etler salam gibi maalesef sağlığa zararlı güzelim o yüzden uzak durmaya çalış elinden geldiğince
Güzel olmuş Can'ım 3 hurma Baymadımı kız :)
Bebeğim lütfen biraz topla ama kendini sen böyle yaparsan olmaz Kı kaptan yardımcısı olarak ilk görevin örnek olmak kefir tüket belki tuvalete çıkmana yardımcı olur
Bitanem yalnız börekle olmaz o artı eksiye dönme hem artı hem börek olur mu hiç hemde akşam bitanem akşamları salata yemeye çalış normal bol yeşil salata bağırsakların için beslenmene dikkat etmen şart güzelim
Ayyy insallahh canim kaptanim bal damliyor agzndann :)) @seydan94 hedefim 75 insallahhAyy aman nazar değmesin senin Meton varya çok iyi sakin bozma sakin çabucak verirsin sen
Bende o yüzden onu Alcam herhalde
Olabilir tabi etken tatlım
Böyle devam güzellik
Küçültme ve dikleştirme
Perdelerin siparişini verdim halılar var off Bi ton iş ya valla daha çok iş var
Valla Can'ım ben istiyorum çünkü çok büyüğü sonrasında sana sırt Ağrı'sı olarak dönüyormuş yanı estetikten çok sağlık olarak istiyorum
Can'ım şu an paylaşmam mümkün değil sen söyle ben yazarım
Heee tabi tabi yok be annem nerdeeeeee
Hadi hadi az kaldıııı kız mezun ol artık :))))
Ben senin yapmicağına inanıyorum hadi kuzum son gayret
Tamam canım sen dedikten sonra biraz araştırdım haklısın teşekkür ederim :)
Yok canım yarismadim ilk takımım burası
Ben aslında hergün içiyorum kefir anneme gidince bi kaç gün aksadi benim metoya birsey kar etmiyor yani.
inşallah bende toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyor bişeyler ters gidiyor.
Kizlarr menumu yazayim
Sahur
2 haslanms yumrta
1kase yogurt
Iftar
1 kepce mercmk corbasi
1 porsyn karisik izgara
Semiz otu salatasi
1 kasik bamya
Cok iyi gidiodm ne gzel ewett bgn tutamadm kendmi kagt helwa arasi dondurma yedim ama onun ustune bir guzel yuruyus yaptm insallh yediklerm gtmstrr
Su 3 lt olmustr
2bck saat kadr yuruyuuss
Ayy aman nazar değmesin senin Meton varya çok iyi sakin bozma sakin çabucak verirsin sen
Bende o yüzden onu Alcam herhalde
Olabilir tabi etken tatlım
Böyle devam güzellik
Küçültme ve dikleştirme
Perdelerin siparişini verdim halılar var off Bi ton iş ya valla daha çok iş var
Valla Can'ım ben istiyorum çünkü çok büyüğü sonrasında sana sırt Ağrı'sı olarak dönüyormuş yanı estetikten çok sağlık olarak istiyorum
Can'ım şu an paylaşmam mümkün değil sen söyle ben yazarım
Heee tabi tabi yok be annem nerdeeeeee
Hadi hadi az kaldıııı kız mezun ol artık :))))
Ben senin yapmicağına inanıyorum hadi kuzum son gayret
gayet güzel canım cumaya artarSelam kızlar basım çok fena oğlanı aşı yaptırdım aksama da misafirim var...bıldırım yapayım gelırım coook mutluyım kılı almamısım bunada şükürı bunda bugun 6 saat bu sıcakta dışarda olmamın etkısı büyük
Cuma 73.0 bugün 72.9 ---100 gr
maşallah canım süper gitmişCuma gunu:88.6
Bugun 87.7
-900gitmis
.cok sukur.gecen hafta hic vermemistim.moralim sifirdi.onceden olsa birakirdim.sagolun arkadaslar destek icin.bir de dogadan 10lu cay ictim dehset odem atiyor.deneyin bence.
bende sabitim kuzum olsun cumaya ınşallahKizlar sabitim malesef
afiyet olsun canım menün güzel ama pirinç patlağı yerine badem fındık falan tüketsen daha iyi olurSabah 08.30
2 dilim tam bugday
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.15
1 tabak bezelye
1 kase kayisi komposto
Ara 16.00
2 tane form princ patlagi
Aksam 18.00
1 kase tarhana
Salata
2 litre su
afiyet olsun menün güzel canımKizlar menumu yazayim
Sahur:02.30 bir kase visne.
Iftar:19.55 bir tabak guvec,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir kase yayla corbasi,salata ve ayran.
1.5 litre su spor yok.
afiyet olsun biliyorsun olmadığını diyecek bir şey yokMenum
Kahvaltı 11 de
3 kayısı 10 kiraz
Öğlen 15
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım kk peynir
Bir dilim salam
Ara 17
Bir parça ceviz
5 tane fındık
5 tane badem
Akşam
Yarimdan biraz fazla kıymalı pide olmadı biliyorum ama çok canım çekti
Su 2 litre
Spor yok
afiyet olsun canım makarna söylenmiş onun dışında iyiMenum biraz gecikti oglum uyumadi bi türlü hala mizirdiyooo
Sahur
Avuc ici kadsr yufka
Iki yumurta
Marul maydanoz
Cacik
Iftar
Bi kac kasik corbs
Bi tsbak patlıcan yemegi
1 kepçe makarna
Salata yogurt
Su 3 lt gecti ama sahurla herakde dordu bulurum
Spor yok
Bugun ramazan boyunca hic susamadigim kadar cok susadi. Yandim resmen yaaa
gayet iyi canımBildirim de yapalim geçen hsfta 73.7
Bugun73.5
Eksi 200 bakalım cumaya bir olursa bayram hefefi tutuyor da ben bunu nasıl koruyacagimizi bilmiyorum sanki hrp su gidiyoda geri gelecek gibi hissediyorum
şanssızlık Merve ya bayram öncesi geçmiş olsun tatlım ..menünde çok güzel afiyet olsunMerhaba canlarim bugun giremedm malesef cok yogundum camasr makinem bozuldu camasrlari kv ye tasidim orda yikadm sinirlerm tepemdebu arada makinem vestel asla tavsiye etmem
Menume gelince
Sabah(12:00):1has.yumurta+peynir+3zeytin+yarim dilim tb ekmek
Ara(15:00):10kiraz
Oglen(16:00):1dilim karpuz+kk peynir
Aksam (20:40):1kase çorba+salata+2yk havuc yogurtlama
Su 3litre
Spor yok
afiyet olsun güzel menüDunku menu
sahur
1 yemek kasigi kavrulmus kiyma
1 dilim tb ekmegi
iftar
3 kepce tuzsuz cacik
2 dilim tb ekmek
1.5 kepce mercimek corbasi
3 hurma
su 2.5 litre
spor 20 dk normal tempo yuruyus
wc den canım bozma moraliniKilo veren arkadaşlar Tebrikler cumaya iyi eksiler inşallah.
Cuma 75.9
P.tesi 76.7
Elif börek harici gayet güzelMenüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
İftar
Ayran aşı çorbası Buğdaylı
1 islim kebabı
1 kaşık kabak salatası yoğurtlu
1 dilim börek
Su 8 bardak
Spor yok.
canım sıkıntılısın sen bu ara belli canını sıkan her neyse tez vakitte düzelir umarım ...Ben aslında hergün içiyorum kefir anneme gidince bi kaç gün aksadi benim metoya birsey kar etmiyor yani.
inşallah bende toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyor bişeyler ters gidiyor.
şşşttt gitti 1.5 kg diye hemen kaçamak mı yaptın Betülcüm olmamış tabi ..ama spor muhteşem tabiKizlarr menumu yazayim
Sahur
2 haslanms yumrta
1kase yogurt
Iftar
1 kepce mercmk corbasi
1 porsyn karisik izgara
Semiz otu salatasi
1 kasik bamya
Cok iyi gidiodm ne gzel ewett bgn tutamadm kendmi kagt helwa arasi dondurma yedim ama onun ustune bir guzel yuruyus yaptm insallh yediklerm gtmstrr
Su 3 lt olmustr
2bck saat kadr yuruyuuss
Sağol Yasemin umarım düzelir.gayet güzel canım cumaya artar
maşallah canım süper gitmiş
bende sabitim kuzum olsun cumaya ınşallah
afiyet olsun canım menün güzel ama pirinç patlağı yerine badem fındık falan tüketsen daha iyi olur
afiyet olsun menün güzel canım
afiyet olsun biliyorsun olmadığını diyecek bir şey yok
afiyet olsun canım makarna söylenmiş onun dışında iyi
gayet iyi canım
şanssızlık Merve ya bayram öncesi geçmiş olsun tatlım ..menünde çok güzel afiyet olsun
afiyet olsun güzel menü
wc den canım bozma moralini
Elif börek harici gayet güzel
canım sıkıntılısın sen bu ara belli canını sıkan her neyse tez vakitte düzelir umarım ...
şşşttt gitti 1.5 kg diye hemen kaçamak mı yaptın Betülcüm olmamış tabi ..ama spor muhteşem tabi
Afiyet olsun çok güzel.dün annemler geldi giremedim kızlar dünkü menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı acuka
1 bardak yy tarçınlı süt
2 ceviz
iftar
yeşil mercimek salatası 1 kase (yiyebileceğim yalnız bu vardı amcamlara gittik börek kek yemedim)
su 2.5 lt
spor yok ama çok koşturdum
Bozmaya düşünmüyorum ama odaklanamiyorum. Önce den bunu yiyemem derken simdi yerken buluyorum kendimi kafam çok dolu sanırım.Ne demek güzelim
Tamamdır
Canım yapabilirsin ne güzel veriyorsun her hafta az çok güzelim ama eksimiz olsun 1 e yakın veriyorsun hep Ne güzel sakin bozma sakin tatlım
Yavrım bari normal dondurma ye ya cıks olmamış o
Canım arti ciktim diye sakin salma dikkat edersen cumaya bu gidecegi gibi eksiyede dusersin sadece iradene inanve boşver aldım zaten demeKilo veren arkadaşlar Tebrikler cumaya iyi eksiler inşallah.
Cuma 75.9
P.tesi 76.7
yok kız dermiyim hiç öyle dikkat edicem bugünden itibaren.Canım arti ciktim diye sakin salma dikkat edersen cumaya bu gidecegi gibi eksiyede dusersin sadece iradene inanve boşver aldım zaten deme
ben uykusuzum 3 saat uyudum yollardayim. Benimki lerde ayaktadir eve bi gıdım bakım.Herkese iyi günler canlar seminere gittim geldim cok uykum var ama çocuklar hep ayakta ve hareketli
Canım çok işe yarıyor ama biz çok kullanıyoruz.. Aldığın tüm eşyaları da güle güle kullan canım benimBir de benimki tuttu ekmek kızartma makinesi alalım diye onu da aldık :)))
Aramizda tam 1kilo var bende 72ye dusmeye calisiyorm bayram hedefimSelam kızlar basım çok fena oğlanı aşı yaptırdım aksama da misafirim var...bıldırım yapayım gelırım coook mutluyım kılı almamısım bunada şükürı bunda bugun 6 saat bu sıcakta dışarda olmamın etkısı büyük
Cuma 73.0 bugün 72.9 ---100 gr
Hem regl hemde hamburger yemistm hemencik etkilemis kaptanım ama bu sabah eksiyi gordum moralim yerine geldiYok bitanem ben almak istiyorumm valla pek hediye geleceğini sanmam arkadaşlarım ev hediyesi alcaklar diye kahve makinesi Alın dedim madem bilerek almadım onu :) nevresim takımlarını da sarev den almıştım 2 tane 1 tane de bizim burda çarşaf iş diye biyer var ordan almıştı o da krem dantelli gelin takımı diye almıştım bir iki tane daha Alcam yine sarevden alabilirim aslında ya da taç bakarım dediğim gibi İstanbul'da olanlar önerim sarevİn optimum avm de outlet mağazası var çok güzel ürünleri ben çok beğeniyorum
Nedennnn nasıllll???
Tatlı telaş aynen dediğin gibi
İnşallah yetişir dediğin gibi daha mobilyalarımda gelmedi çamaşır makinesi de almadık daha bir tane baktık samsungun sanırım onu Alicam
Kizz tebrik etmemisim ben seni ne kaa ayipPersembe gunu : 77.9
Buguuunn : 76.4
Ramazndan sonra verirsin tatlim yaramdysa surda ne kaldiki zaten uzulme sen bununda ustesinden gelirsnYa bu ramazan bana kilo acisindan yaramadi ya hedefimede ulasamayacagim herhalde spor yapamadigim icin veremiyorum ya
Yeniden hosgeldin kis sen bi geliyon bi kayboluyon bidaha kaybolma hee o kilolar gidecekkSelam citir bayanlar ben burcu 24 yasimdayim yaklasik 2 senelik evliyim 9 aylik bir bebegim var emziriyorum araliktan beri burdayim ama bi turlu adapte olamadim kendimi toplayamadim.
Daha once 13. Takimla 20 kilo verdim ust beden olarak 36 alt beden 38 oldum simdi o kiyafetlerimin hepsi bi yerde duruo cok mutsuzum ama girtlagima sahip cikamiyorum.bi turlu ama artik cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?