Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzel olmuş Can'ım makineyi de yüksek ihtimalle Samsung olarak karar kıldım artık

Salam neden tuketmiyoruz canım

Çünkü salamın kalorisi yüksek olduğu gibi yağ oranı çok Yüksek bir yiyecek o yüzden tavsiye etmem işlenmiş Etler salam gibi maalesef sağlığa zararlı güzelim o yüzden uzak durmaya çalış elinden geldiğince

Dunku menu
sahur
1 yemek kasigi kavrulmus kiyma
1 dilim tb ekmegi
iftar
3 kepce tuzsuz cacik
2 dilim tb ekmek
1.5 kepce mercimek corbasi
3 hurma
su 2.5 litre
spor 20 dk normal tempo yuruyus

Güzel olmuş Can'ım 3 hurma Baymadımı kız :)
Kilo veren arkadaşlar Tebrikler cumaya iyi eksiler inşallah.
Benim sabah +800 çıktı malesef
Cuma 75.9
P.tesi 76.7

Bebeğim lütfen biraz topla ama kendini sen böyle yaparsan olmaz Kı kaptan yardımcısı olarak ilk görevin örnek olmak kefir tüket belki tuvalete çıkmana yardımcı olur

Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kk peynir

İftar
Ayran aşı çorbası Buğdaylı
1 islim kebabı
1 kaşık kabak salatası yoğurtlu
1 dilim börek
Su 8 bardak
Spor yok.

Bitanem yalnız börekle olmaz o artı eksiye dönme hem artı hem börek olur mu hiç hemde akşam bitanem akşamları salata yemeye çalış normal bol yeşil salata bağırsakların için beslenmene dikkat etmen şart güzelim

Tamam canım sen dedikten sonra biraz araştırdım haklısın teşekkür ederim :)
CurukElma Can'ım sen daha önce başka Bi takımda yarışmamıştın dimi
Yok canım yarismadim ilk takımım burası

Baya olmuş ya kefir filan ictinmi canım 2 3 gün önce bende de kabizlik oldu. Dün bi bardak içtim etkisini sabaha gösterdi :/
Ben aslında hergün içiyorum kefir anneme gidince bi kaç gün aksadi benim metoya birsey kar etmiyor yani.

inşallah bende toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyor bişeyler ters gidiyor.

Ewet kizlarr iftara gidioruumm otelee binbirr cesit olan yemeklereee insallahh kendimi kaybetmicemmm vee yemiceeemm
Ayyy insallahh canim kaptanim bal damliyor agzndann :)) @seydan94 hedefim 75 insallahh

Kizlarr menumu yazayim
Sahur
2 haslanms yumrta
1kase yogurt

Iftar
1 kepce mercmk corbasi
1 porsyn karisik izgara
Semiz otu salatasi
1 kasik bamya
Cok iyi gidiodm ne gzel ewett bgn tutamadm kendmi kagt helwa arasi dondurma yedim ama onun ustune bir guzel yuruyus yaptm insallh yediklerm gtmstrr

Su 3 lt olmustr
2bck saat kadr yuruyuuss

Tamam canım sen dedikten sonra biraz araştırdım haklısın teşekkür ederim :)

Yok canım yarismadim ilk takımım burası

Ne demek güzelim
Tamamdır

Ben aslında hergün içiyorum kefir anneme gidince bi kaç gün aksadi benim metoya birsey kar etmiyor yani.

Canım yapabilirsin ne güzel veriyorsun her hafta az çok güzelim ama eksimiz olsun 1 e yakın veriyorsun hep Ne güzel sakin bozma sakin tatlım

Yavrım bari normal dondurma ye ya cıks olmamış o

Merak etme canim kafayi odakladim gayet iyiym iradem saglam kiran biri olmadigi surece

gayet güzel canım cumaya artar

Cuma gunu:88.6
Bugun 87.7
-900gitmis
.cok sukur.gecen hafta hic vermemistim.moralim sifirdi.onceden olsa birakirdim.sagolun arkadaslar destek icin.bir de dogadan 10lu cay ictim dehset odem atiyor.deneyin bence.
maşallah canım süper gitmiş

Kizlar sabitim malesef
bende sabitim kuzum olsun cumaya ınşallah

Sabah 08.30
2 dilim tam bugday
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik

Ara 11.00
1 turk kahvesi

Ogle 12.15
1 tabak bezelye
1 kase kayisi komposto

Ara 16.00
2 tane form princ patlagi

Aksam 18.00
1 kase tarhana
Salata

2 litre su
afiyet olsun canım menün güzel ama pirinç patlağı yerine badem fındık falan tüketsen daha iyi olur

Kizlar menumu yazayim

Sahur:02.30 bir kase visne.

Iftar:19.55 bir tabak guvec,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir kase yayla corbasi,salata ve ayran.

1.5 litre su spor yok.
afiyet olsun menün güzel canım
afiyet olsun biliyorsun olmadığını diyecek bir şey yok

afiyet olsun canım makarna söylenmiş onun dışında iyi

Bildirim de yapalim geçen hsfta 73.7
Bugun73.5
Eksi 200 bakalım cumaya bir olursa bayram hefefi tutuyor da ben bunu nasıl koruyacagimizi bilmiyorum sanki hrp su gidiyoda geri gelecek gibi hissediyorum
gayet iyi canım

şanssızlık Merve ya bayram öncesi geçmiş olsun tatlım ..menünde çok güzel afiyet olsun

Dunku menu
sahur
1 yemek kasigi kavrulmus kiyma
1 dilim tb ekmegi
iftar
3 kepce tuzsuz cacik
2 dilim tb ekmek
1.5 kepce mercimek corbasi
3 hurma
su 2.5 litre
spor 20 dk normal tempo yuruyus
afiyet olsun güzel menü

Kilo veren arkadaşlar Tebrikler cumaya iyi eksiler inşallah.
Benim sabah +800 çıktı malesef
Cuma 75.9
P.tesi 76.7
wc den canım bozma moralini

Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kk peynir

İftar
Ayran aşı çorbası Buğdaylı
1 islim kebabı
1 kaşık kabak salatası yoğurtlu
1 dilim börek
Su 8 bardak
Spor yok.
Elif börek harici gayet güzel

canım sıkıntılısın sen bu ara belli canını sıkan her neyse tez vakitte düzelir umarım ...

şşşttt gitti 1.5 kg diye hemen kaçamak mı yaptın Betülcüm olmamış tabi ..ama spor muhteşem tabi

dün annemler geldi giremedim kızlar dünkü menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı acuka
1 bardak yy tarçınlı süt
2 ceviz
iftar
yeşil mercimek salatası 1 kase (yiyebileceğim yalnız bu vardı amcamlara gittik börek kek yemedim)
su 2.5 lt
spor yok ama çok koşturdum

Sağol Yasemin umarım düzelir.

Afiyet olsun çok güzel.

Bozmaya düşünmüyorum ama odaklanamiyorum. Önce den bunu yiyemem derken simdi yerken buluyorum kendimi kafam çok dolu sanırım.

Canım arti ciktim diye sakin salma dikkat edersen cumaya bu gidecegi gibi eksiyede dusersin sadece iradene inanve boşver aldım zaten deme
yok kız dermiyim hiç öyle dikkat edicem bugünden itibaren.

Herkese iyi günler canlar seminere gittim geldim cok uykum var ama çocuklar hep ayakta ve hareketli
ben uykusuzum 3 saat uyudum yollardayim. Benimki lerde ayaktadir eve bi gıdım bakım.

Kızlar dün eve geç geldim yazamadım menümü bu arada orucu tuttum tuttum iftara 2 saat kala hasta oldum var mı böyle bişey ya((
Sahur 6 kiraz
İftar 1 kase mercimek çorba 1 kase semizotu salatası yarım şiş kıyma 1 dilim karpuz 1 bardak ayran
Ara 1 kuru kayısı 2 badem
Su 2 lt
Spor yok

Aramizda tam 1kilo var bende 72ye dusmeye calisiyorm bayram hedefim kilo vermemi
Hem regl hemde hamburger yemistm hemencik etkilemis kaptanım ama bu sabah eksiyi gordum moralim yerine geldi
Persembe gunu : 77.9
Buguuunn : 76.4
Kizz tebrik etmemisim ben seni ne kaa ayip
Ya bu ramazan bana kilo acisindan yaramadi ya hedefimede ulasamayacagim herhalde spor yapamadigim icin veremiyorum ya
Ramazndan sonra verirsin tatlim yaramdysa surda ne kaldiki zaten uzulme sen bununda ustesinden gelirsn
Yeniden hosgeldin kis sen bi geliyon bi kayboluyon bidaha kaybolma hee o kilolar gidecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…