Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar iyi gunler kusura bakmayin hiç gelemiyorum buraya demiştim ya size evde görüncem var ve ders çalıştığı için oğluna ben bakıyorum ve benim oglusta var çok yaramazlar ikiside Hiperaktif cok yoruluyorum. Ama aklım da hep burda böyle ara ara girebiliyorum musait oldukça @seydan94 kaptancimm sorun olur mu?

Salam neden tuketmiyoruz canım
Bu ürünler ne yazık ki hayvanların artık et parçalarından, iç yağlarından, sinirlerinden ve hatta kıllarından meydana getirilerek homojenleştirilip içlerine baharat ve salça gibi diğer karışımlarda eklendikten sonra ambalajlanarak marketlerde bizlere sunulmaktadır. Sucuğun zararlarını anlatmakla olmaz görmemiz lazım derseniz, sucuğunuzu pişirdikten sonra tavanıza bir bakmanızı tavsiye ederiz. Bu ürünler obeziteden, damar tıkanıklığına, böbrek hastalıklarından kalp rahatsızlıklarına kadar tüm hayatımızı felç etmek üzere işlenmektedirler.
Alintidir ben bu yaziyi okuduktan sonra yememye basladim zaten diyetisyenimn verdigi listede yenmemesi gerekn arasindaydi canm

Kilo veren arkadaşlar Tebrikler cumaya iyi eksiler inşallah.
Benim sabah +800 çıktı malesef
Cuma 75.9
P.tesi 76.7
Bu ramazan senin bagirsaklari fena etkiledi canm ya uzum suyu kayisi hosafi denesen belki yumusatr
Harbiden cok guzel gidiyomusun kagit helvayi artk hayatndan cikart cnm

Canım yağlı ondan yemeyecekmisiz anlarım. Ama bu yazıda bütün markaları bir tutma olayı var. Buna karşıyım. Adı sanı bilinmeyen ucuza diye alırsak ne olduğu tabiki belli olmaz. Ama bilindik güvendiğimiz markalar var bunları bir tutmamaliyiz.

Sagol tatlim evet aksilik iste bide bu sicaklarda cok camasr cikiyo bozulacagi tuttu iste neyseki bugun yapmaya gelcekler bakalm
Benimde 1 saat kala olduydu sinir bozucu biliyorm menun guzel afiyet olsun canm

Allah kolaylik versn canm ya

Tabiki ama sonucta hepsi islenmis ben yemiyorum ewede almiyorm canm

Ben aslında hergün içiyorum kefir anneme gidince bi kaç gün aksadi benim metoya birsey kar etmiyor yani.

inşallah bende toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyor bişeyler ters gidiyor.
Ins.pul biber yogurt limon karisimi vardi.onu denefin mi bagirsaklar icin cok kolaylastiriyormus
evet ya ben de bi video izlemistim.iyyyy bi daha kolayinayiyemem sanirim.komple hayvani atiyolardi makineye.iyyy
sucuk ev yapimiysa problem yok bence.1 kk peynirle 2 ince dilim sucuk degisim yapiyordu dietisyen.pastirma bunlara dahil degil di mi?o da mi islenmis acaba?ama salami kimse onermiyor acikcasi.gidaci bi arkadasim vardi.en guvenilir markalardan birine denetim icin gitmis.sakin salam yemeyin diyordu.artik etlerdn derisinden sakatat kismindan ypiliyormus genel olarak

2 saat kala kötü olmuş ya. Afiyet olsun menun güzel.

Bu ramazan senin bagirsaklari fena etkiledi canm ya uzum suyu kayisi hosafi denesen belki yumusatr

Harbiden cok guzel gidiyomusun kagit helvayi artk hayatndan cikart cnm
ahh canım ise yarasa keşke kapsamlı bir hastaneye gidicem sanırım. Ailede var malesef bu bağırsak tembelliği.

Evet tatlım onuda yaptım denedim ııı ııhhh ise yaramıyor bende. Millet kayisi yer hop tuvalete bende kilolarda yesem etki etmez. Kefir bagirsaklari düzenliyor hergün içerim yıllardır hiçbir etkisi olmadı.

Menum
Kahvaltı 11
5 badem 5 fındık 1 parça ceviz
Ara 13
1 salatalık
Öğlen 15:30
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk peynir
Bir yumurtadan omlet yağsız
Akşam 19
Bir bardak kefir
Bir kase kiraz
Su 2.5 litre
Spor yok

Gayet iyi canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…