Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar çok sinirliyim suan. Eşim 3 4 gün önce telefonunun şifresini değiştirdi ve inatla bana söylemiyordu. Içime kurt düşürdü yani. Bende az önce telefonunun şifresini mail adresinden öğrendim. Elvan diye birisine mesaj atılmış eve gelmeden yarım saat önce. Arıyorum niye acmiyorsun diye. Bende numarayı aldım yarın arayacağım bakalım ne çıkacak

Telefonun sifresini mailden nasil ogrendin
Nasil bi mesaj atilms

Kurutulmuş bi bitki canım. Aktarlarda satılıyor
arastirayim.

offf offf inşallah birsey çıkmaz kötü birsey değildir.

Telefonun sifresini mailden nasil ogrendin
Nasil bi mesaj atilms
Şifreyi unuttum yazan yere tıklandığında telefonda kullanılan mail ve sifreyi ister. Eşimin mail adresinide ben acmistim ordan bildiğim için şifreyi telefonun şifresini sifirladim.
Mesajda direk arıyorum niye acmiyorsun yazıyor gelen bi cevap yok
arastirayim.

offf offf inşallah birsey çıkmaz kötü birsey değildir.
Inş

Ya aslinda guzel bi seye degindin.merak ettigim bisey var.mesela biz mercimek corbasi diyoruz onun icinde patates ve pirinc var.ya da sehriye corbasi diyoruz.bunlar icindekiler de corba olarak mi?yoksa ayrica bi yiyecej olarak mi kabul edilmeli.misal yarmali olunca tb ekmegi tukwtmwmek gibi
canim ins farkli bi durumdur da yanlis anlasilma meselesi vardir.ama ben en kotu ihtimal icin bikac oneri soylemek istiyorum..cok dikkatli ol.su an herseyin fotosunu cek muhakkak.gpruntuledigin andakiler onemli.bir de tel modelin ne bilmiyorum.ama acr diye bi program var samsunglar icin.tel konusmani kaydediyor.onu da kaydet aradiginda.kotumserim belki ama tedbirli olmakta fayda var
teli aramadan belli etme biseyi.esinin cebinin dokumunu kontrol etme sansin var mi acaba?irdan da o numarayla kiyas yaparsin

Programı yukleyim yarın. Dokume ulasamam ki bide şirket hattı var eşimin eve pek getirmez ordanda bi huylanma var ya

Cok sekerli kompostolari icemiyorum ben zatenn

Sagol canim eksik olma. İlk kez duydum nedir acı Çehre
bende kullanmıştım kabixligi birak ishal oluyosun

him ins düşündüğün gibi değildir arkadaşlar demis ama kesin kanıt bulnadan sakın çaktırma cunku suclu bile cikarabilir seni ara bi sesini dinle bakalim yada yanlışlıkla aramis gibi yap bişeyler öğrenmeye calis ins yanlis anliyosundur herseyi duamiz o yönde

Menum
Sahur
2 yumurta
Avuc ici kadar yufka
Marul cacik

Iftar
1 kase tarhana
1 dilim ekmek
Salata semizotlu yogurt
2 yk ciger kavurma

Su 2 oldu üçte olur
Spor 30 dk yürüyüş

Gayet guzel canim afiyet olsun

Pasta disinda guzel bi menu canim ama esinin dogum gunu icin affedelimm

Canim listen guzel.zeytini sormak istiyorum.olcumuz ne zeytinde.ben normalde cok severim yesilini.1 kase oturup yerim o derece

Az ama istahsizsan napican

yas pastaya cok uzuldum.yoksa menu beyti haric guzel

Bebegim daha once karatayla vermistim ben 15 zeytin filan yiyodum. Karatay teyzem yiyin gari dio

Canim cok yuklu bi menu olmus yarma sisirir ya ekmek ya yarma tercih etseydib karniyarik kizartmadir muhtelemen bide bulgur var yani ertesi gune fazla sislik yaratabilit sana yani gullac daha masumdu

Menüm
Sahur
Hicbirsey

İftar
1.5 kepçe tarhana çorbası
2 kofte
2 ince kucuk sarma
1 bardak kefir

Ara
2 ceviz

Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus

Canim sahursuz oruc kahvaltisiz gune benzer metabolizman yavaslar kilo vermis gibi gorunursun ama 1 bardak su icsen vucudun sunger gibi ceker ertesi gune sisersin

Ins. Dusundugun gibi dehildir canim

Canim diyetsyenlerde bunlarin listesi oluo nette de vardir ama genelde pirinc pilavinin 1 kasigi 1 dilim ekmek bulgurunda ayni sekilde corbalarda 1 kase mercimek mesela 2 dilime denk gelio karatay teyzeme gore. Ekmegi mumkun oldugunca kahvaltida tuketip gerisinde tuketmemeyi oneririm hep

Menum
Sahur
2 yumurta
Avuc ici kadar yufka
Marul cacik

Iftar
1 kase tarhana
1 dilim ekmek
Salata semizotlu yogurt
2 yk ciger kavurma

Su 2 oldu üçte olur
Spor 30 dk yürüyüş
güzel olmuş menün afiyet olsun

canım olmamış menün sarma beyti komposto üzerine de cilası pasta

karnıyarık kızartmaysa o hiç uygun olmamış onun dışında sahurda ki ekmek dilimin biraz fazla canım

Cok iyi bi gece olmasada hepinize iyi geceler allah belalarini versin yine bir sürü can aldilar
Allah kahretsin ...artık yürekler dayanmıyor

sağol kuzum bu arada menüme yorum yapan nadir kişilerdensin sağolasın şikayetçiyim

Menüm
Sahur
Hicbirsey

İftar
1.5 kepçe tarhana çorbası
2 kofte
2 ince kucuk sarma
1 bardak kefir

Ara
2 ceviz

Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus
afiyet olsun canım

Allah korktuğuna uğratmasın umarım farklı bir şeydir de sen yanlış anlamışsındır

Aaaa nereye cikti canim

Hayirlisi olsun canm sen nere gidiyon

Hayırlısı olsun canım nereye çıktı

Sivasa çıktı kızlar eşimin memleketi

Tesekkur ederim canım

Sağol canım

Eşin saçma birşey yapmaz umarım. Şeytana uyduysa ne yapmayı düşünüyosun

Cok sekerli kompostolari icemiyorum ben zatenn
Aslında şekersiz yapmak gerekiyor diyetteyken.

zararı varmıdır yada sonrasında sistemi düzene sokuyor mu?

Ederimm tabikiii

B burnfat55 tatlım sehriye mercimek bezelye nohut fasulye hatta domates yeşillikler de bile karbonhidrat var. Onları tüketirken ekmek yada başka karbon tüketmemeye bakicak sin. Ben mercimek çorbasıni çok yapmıyorum artık yaparsam mesela patates pirinç koymuyorum bol baharatların.şifa nefis oluyor zaten. Corba tuketince ekmek vermiyor diyetisyen ler de. Birde tartıya yakın bakliyat tüketmemeye özen göster.

Merhaba kızlar dün eve çok geç geldik uyumuş kalmışım
Dünkü menüm
Sabah yok
Öğle 16.00 1 kase domates çorba 2 bardak ayran
Akşam 20.00 3kaşık yumurta salatası 4kaşık firik pilavı 1 kahke 1 tabak semizotu salatası
Su 1,5
Spor twmizlik vardı dün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…