- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.181
Telefonun sifresini mailden nasil ogrendinKızlar çok sinirliyim suan. Eşim 3 4 gün önce telefonunun şifresini değiştirdi ve inatla bana söylemiyordu. Içime kurt düşürdü yani. Bende az önce telefonunun şifresini mail adresinden öğrendim. Elvan diye birisine mesaj atılmış eve gelmeden yarım saat önce. Arıyorum niye acmiyorsun diye. Bende numarayı aldım yarın arayacağım bakalım ne çıkacak
arastirayim.Kurutulmuş bi bitki canım. Aktarlarda satılıyor
offf offfKızlar çok sinirliyim suan. Eşim 3 4 gün önce telefonunun şifresini değiştirdi ve inatla bana söylemiyordu. Içime kurt düşürdü yani. Bende az önce telefonunun şifresini mail adresinden öğrendim. Elvan diye birisine mesaj atılmış eve gelmeden yarım saat önce. Arıyorum niye acmiyorsun diye. Bende numarayı aldım yarın arayacağım bakalım ne çıkacak
Şifreyi unuttum yazan yere tıklandığında telefonda kullanılan mail ve sifreyi ister. Eşimin mail adresinide ben acmistim ordan bildiğim için şifreyi telefonun şifresini sifirladim.Telefonun sifresini mailden nasil ogrendin
Nasil bi mesaj atilms
Inşarastirayim.
offf offfinşallah birsey çıkmaz kötü birsey değildir.
Ya aslinda guzel bi seye degindin.merak ettigim bisey var.mesela biz mercimek corbasi diyoruz onun icinde patates ve pirinc var.ya da sehriye corbasi diyoruz.bunlar icindekiler de corba olarak mi?yoksa ayrica bi yiyecej olarak mi kabul edilmeli.misal yarmali olunca tb ekmegi tukwtmwmek gibiAfiyet olsun canım.
Hadi hayırlısı kolay gelsin.
Afiyet olsun canım.
Az yemişsin gibi geldi afiyet olsun.
Guzel olmus afiyet olsun.
haftada 1 gün 3 tane içiyorum başka çare bulamadım henüz. Fazla tüketmek istemesemde mecburum.
Afiyet olsun canım.
pasta olmasa güzeldi dilim yerine tadına baksaydın keske. Komposto cok şekerli değildir umarım.
yarma varken bulgur çok olmuş. Gullaci o kadar sevmene rağmen cok yemediğin için Tebrikler.
Amin soylari kurusun.
Amin.
canim ins farkli bi durumdur da yanlis anlasilma meselesi vardir.ama ben en kotu ihtimal icin bikac oneri soylemek istiyorum..cok dikkatli ol.su an herseyin fotosunu cek muhakkak.gpruntuledigin andakiler onemli.bir de tel modelin ne bilmiyorum.ama acr diye bi program var samsunglar icin.tel konusmani kaydediyor.onu da kaydet aradiginda.kotumserim belki ama tedbirli olmakta fayda varKızlar çok sinirliyim suan. Eşim 3 4 gün önce telefonunun şifresini değiştirdi ve inatla bana söylemiyordu. Içime kurt düşürdü yani. Bende az önce telefonunun şifresini mail adresinden öğrendim. Elvan diye birisine mesaj atılmış eve gelmeden yarım saat önce. Arıyorum niye acmiyorsun diye. Bende numarayı aldım yarın arayacağım bakalım ne çıkacak
teli aramadan belli etme biseyi.esinin cebinin dokumunu kontrol etme sansin var mi acaba?irdan da o numarayla kiyas yaparsinŞifreyi unuttum yazan yere tıklandığında telefonda kullanılan mail ve sifreyi ister. Eşimin mail adresinide ben acmistim ordan bildiğim için şifreyi telefonun şifresini sifirladim.
Mesajda direk arıyorum niye acmiyorsun yazıyor gelen bi cevap yok
Inş
Programı yukleyim yarın. Dokume ulasamam kiYa aslinda guzel bi seye degindin.merak ettigim bisey var.mesela biz mercimek corbasi diyoruz onun icinde patates ve pirinc var.ya da sehriye corbasi diyoruz.bunlar icindekiler de corba olarak mi?yoksa ayrica bi yiyecej olarak mi kabul edilmeli.misal yarmali olunca tb ekmegi tukwtmwmek gibi
canim ins farkli bi durumdur da yanlis anlasilma meselesi vardir.ama ben en kotu ihtimal icin bikac oneri soylemek istiyorum..cok dikkatli ol.su an herseyin fotosunu cek muhakkak.gpruntuledigin andakiler onemli.bir de tel modelin ne bilmiyorum.ama acr diye bi program var samsunglar icin.tel konusmani kaydediyor.onu da kaydet aradiginda.kotumserim belki ama tedbirli olmakta fayda var
teli aramadan belli etme biseyi.esinin cebinin dokumunu kontrol etme sansin var mi acaba?irdan da o numarayla kiyas yaparsin
Cok sekerli kompostolari icemiyorum ben zatennAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
haftada 1 gün 3 tane içiyorum başka çare bulamadım henüz. Fazla tüketmek istemesemde mecburum.
Afiyet olsun canım.
pasta olmasa güzeldi dilim yerine tadına baksaydın keske. Komposto cok şekerli değildir umarım.
yarma varken bulgur çok olmuş. Gullaci o kadar sevmene rağmen cok yemediğin için Tebrikler.
Amin soylari kurusun.
Amin.
bende kullanmıştım kabixligi birak ishal oluyosunSagol canim eksik olma. İlk kez duydum nedir acı Çehre
him ins düşündüğün gibi değildir arkadaşlar demis ama kesin kanıt bulnadan sakın çaktırma cunku suclu bile cikarabilir seni ara bi sesini dinle bakalim yada yanlışlıkla aramis gibi yap bişeyler öğrenmeye calis ins yanlis anliyosundur herseyi duamiz o yöndeKızlar çok sinirliyim suan. Eşim 3 4 gün önce telefonunun şifresini değiştirdi ve inatla bana söylemiyordu. Içime kurt düşürdü yani. Bende az önce telefonunun şifresini mail adresinden öğrendim. Elvan diye birisine mesaj atılmış eve gelmeden yarım saat önce. Arıyorum niye acmiyorsun diye. Bende numarayı aldım yarın arayacağım bakalım ne çıkacak
Menum
Sahur
2 yumurta
Avuc ici kadar yufka
Marul cacik
Iftar
1 kase tarhana
1 dilim ekmek
Salata semizotlu yogurt
2 yk ciger kavurma
Su 2 oldu üçte olur
Spor 30 dk yürüyüş
Gunun menusu
Sahur
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta
Tost ekmegnin yarisi kadr tost
Iftar
Bolllll suuuu
2 bardak kompostoo ( yine cok susayinca ben)
1 haslanms baget
1 dilim beyti
2 sarma
Bugun esimin dogum gunuyduu esime suprizz vardi 1 dilim pasta yedim bide
Bugun spor yoktuu temzlik ve hazrlik yaptm ewde
Su 2bck litre olmstr
Canim listen guzel.zeytini sormak istiyorum.olcumuz ne zeytinde.ben normalde cok severim yesilini.1 kase oturup yerim o derece
Az ama istahsizsan napican
yas pastaya cok uzuldum.yoksa menu beyti haric guzel
Menum
sahur
3 yk kavrulmus kiyma
2.5 dilim tam bugady ekmegi
iftar
1.5 kepce yarmali yogurt corbasi
1 kucuk karniyarik
3 yk bulgur pilavi
1 hurma
gullactaki 3 ceviz ve 1 tatli kasigi gullac(bunlar cok siritmis yaa)gerci ben normalde gullac duskunuyum
5-6 buyuk dilim.yiyebiliyorum o derece!!!)o yuzden 1 tk ile kalmak cok buyuk basari ama kilo vermek icin yeterli degil malesef!!)
su 2.5 litre
spor 20 dk yuruyus
Menüm
Sahur
Hicbirsey
İftar
1.5 kepçe tarhana çorbası
2 kofte
2 ince kucuk sarma
1 bardak kefir
Ara
2 ceviz
Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus
Kızlar çok sinirliyim suan. Eşim 3 4 gün önce telefonunun şifresini değiştirdi ve inatla bana söylemiyordu. Içime kurt düşürdü yani. Bende az önce telefonunun şifresini mail adresinden öğrendim. Elvan diye birisine mesaj atılmış eve gelmeden yarım saat önce. Arıyorum niye acmiyorsun diye. Bende numarayı aldım yarın arayacağım bakalım ne çıkacak
Ya aslinda guzel bi seye degindin.merak ettigim bisey var.mesela biz mercimek corbasi diyoruz onun icinde patates ve pirinc var.ya da sehriye corbasi diyoruz.bunlar icindekiler de corba olarak mi?yoksa ayrica bi yiyecej olarak mi kabul edilmeli.misal yarmali olunca tb ekmegi tukwtmwmek gibi
canim ins farkli bi durumdur da yanlis anlasilma meselesi vardir.ama ben en kotu ihtimal icin bikac oneri soylemek istiyorum..cok dikkatli ol.su an herseyin fotosunu cek muhakkak.gpruntuledigin andakiler onemli.bir de tel modelin ne bilmiyorum.ama acr diye bi program var samsunglar icin.tel konusmani kaydediyor.onu da kaydet aradiginda.kotumserim belki ama tedbirli olmakta fayda var
teli aramadan belli etme biseyi.esinin cebinin dokumunu kontrol etme sansin var mi acaba?irdan da o numarayla kiyas yaparsin
güzel olmuş menün afiyet olsunMenum
Sahur
2 yumurta
Avuc ici kadar yufka
Marul cacik
Iftar
1 kase tarhana
1 dilim ekmek
Salata semizotlu yogurt
2 yk ciger kavurma
Su 2 oldu üçte olur
Spor 30 dk yürüyüş
canım olmamış menün sarma beyti komposto üzerine de cilası pastaGunun menusu
Sahur
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta
Tost ekmegnin yarisi kadr tost
Iftar
Bolllll suuuu
2 bardak kompostoo ( yine cok susayinca ben)
1 haslanms baget
1 dilim beyti
2 sarma
Bugun esimin dogum gunuyduu esime suprizz vardi 1 dilim pasta yedim bide
Bugun spor yoktuu temzlik ve hazrlik yaptm ewde
Su 2bck litre olmstr
karnıyarık kızartmaysa o hiç uygun olmamış onun dışında sahurda ki ekmek dilimin biraz fazla canımMenum
sahur
3 yk kavrulmus kiyma
2.5 dilim tam bugady ekmegi
iftar
1.5 kepce yarmali yogurt corbasi
1 kucuk karniyarik
3 yk bulgur pilavi
1 hurma
gullactaki 3 ceviz ve 1 tatli kasigi gullac(bunlar cok siritmis yaa)gerci ben normalde gullac duskunuyum
5-6 buyuk dilim.yiyebiliyorum o derece!!!)o yuzden 1 tk ile kalmak cok buyuk basari ama kilo vermek icin yeterli degil malesef!!)
su 2.5 litre
spor 20 dk yuruyus
Allah kahretsin ...artık yürekler dayanmıyorCok iyi bi gece olmasada hepinize iyi geceler allah belalarini versin yine bir sürü can aldilar
sağol kuzum bu arada menüme yorum yapan nadir kişilerdensin sağolasın şikayetçiyimCok guzel canim
Sahurda yufka disinda hersey guzel canm afiyet olsun
Komposto sekerliydi muhtemeln 2 bardak cok olms ama sen telafi edersn ya pastayida beytiyide
Birde ben kardesimi biliyorum cok istahli ve kendini durduramiyordu bunlari yapabilmesi bile mucize
afiyet olsun canımMenüm
Sahur
Hicbirsey
İftar
1.5 kepçe tarhana çorbası
2 kofte
2 ince kucuk sarma
1 bardak kefir
Ara
2 ceviz
Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus
Allah korktuğuna uğratmasın umarım farklı bir şeydir de sen yanlış anlamışsındırKızlar çok sinirliyim suan. Eşim 3 4 gün önce telefonunun şifresini değiştirdi ve inatla bana söylemiyordu. Içime kurt düşürdü yani. Bende az önce telefonunun şifresini mail adresinden öğrendim. Elvan diye birisine mesaj atılmış eve gelmeden yarım saat önce. Arıyorum niye acmiyorsun diye. Bende numarayı aldım yarın arayacağım bakalım ne çıkacak
Aaaa nereye cikti canim
Hayirlisi olsun canm sen nere gidiyon
Hayırlısı olsun canım nereye çıktı
allah kolaylıklar versin canım ya çocuklar baska birileri eve grlince tamamen cilfiruyor sabir cekecen bol bol
Evet çok haklısın canim ya safece sucuk sliyoruz bix onuda tanıdığımız bi yerden kenfi yapımları yoksa market olayi cok tehlikeli zaten o salam sosis falan zaten yiyemiyorm ben hatta geçen halasigilde vermişler benim kiza kotu kokuyor diye yememis alismamak alirstirmamak lazim aileyi
ayy cok kotu senin bu durum yaaa su zayıflama caylari var ya denedinmi sürekli cok zararlı ama ben bi kere icince dogru tuvalette alıyorum soluğu sinameki olanlar özellikle çok etkili tabi asla devamli icmenek lazım
Lavas yerine badka bisry yesen iyiymiş burcum ama yinede guzel hadi müthiş bi donus yap
haydeeeeee sivaslimi oluyon kiiiiz hayirli olur ins kolay gelsin
Pilav muhallebili kadayif ciks ciks
akşam az degilmi canım
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Amin soylari kurusun.
Amin.
Kızlar çok sinirliyim suan. Eşim 3 4 gün önce telefonunun şifresini değiştirdi ve inatla bana söylemiyordu. Içime kurt düşürdü yani. Bende az önce telefonunun şifresini mail adresinden öğrendim. Elvan diye birisine mesaj atılmış eve gelmeden yarım saat önce. Arıyorum niye acmiyorsun diye. Bende numarayı aldım yarın arayacağım bakalım ne çıkacak
Aslında şekersiz yapmak gerekiyor diyetteyken.Cok sekerli kompostolari icemiyorum ben zatenn
zararı varmıdır yada sonrasında sistemi düzene sokuyor mu?bende kullanmıştım kabixligi birak ishal oluyosun
him ins düşündüğün gibi değildir arkadaşlar demis ama kesin kanıt bulnadan sakın çaktırma cunku suclu bile cikarabilir seni ara bi sesini dinle bakalim yada yanlışlıkla aramis gibi yap bişeyler öğrenmeye calis ins yanlis anliyosundur herseyi duamiz o yönde
Ederimm tabikiiiCok guzel canim
Sahurda yufka disinda hersey guzel canm afiyet olsun
Komposto sekerliydi muhtemeln 2 bardak cok olms ama sen telafi edersn ya pastayida beytiyide
Birde ben kardesimi biliyorum cok istahli ve kendini durduramiyordu bunlari yapabilmesi bile mucize
gözün aydın.Kızlar bu elvan erkek çıktı yahu
Pardon yanlış aradım deyip kapattımay rahatladım valla
Sağol canımgözün aydın.
sevindim kiz valla uzulmustum bi hata yapti esin diyeKızlar bu elvan erkek çıktı yahu
Pardon yanlış aradım deyip kapattımay rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?