- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.201
Süpersin yaKızlar bu elvan erkek çıktı yahu
Pardon yanlış aradım deyip kapattımay rahatladım valla
Valla panik halindeydim. Kötü durumda neler yaparim diye kafamda kurup duruyordumsevindim kiz valla uzulmustum bi hata yapti esin diye
Ah biz bu kadınlar iste basini sonunu öğrenmeden kuruyozda kuruyoz senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım cok sukur bisey çıkmadı ya ona bakalım dimiValla panik halindeydim. Kötü durumda neler yaparim diye kafamda kurup duruyordum
Aynen canım çok şükürAh biz bu kadınlar iste basini sonunu öğrenmeden kuruyozda kuruyoz senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım cok sukur bisey çıkmadı ya ona bakalım dimi
Ayy hadi gozun aydin valla coo sevindim:)Kızlar bu elvan erkek çıktı yahu
Sanada gunaydin canim kolay gelsinGunaydin kizlar ise geldim baslamadan bi bakim size dedm malum bayram oncesi cok yogun.. arada gelmeye calisicam
Nasil yani menune kimse yorum yapmiyomu canim aslinda burda herkez herkezin menusune yorum yapiyogüzel olmuş menün afiyet olsun
canım olmamış menün sarma beyti komposto üzerine de cilası pasta
karnıyarık kızartmaysa o hiç uygun olmamış onun dışında sahurda ki ekmek dilimin biraz fazla canım
Allah kahretsin ...artık yürekler dayanmıyor
sağol kuzum bu arada menüme yorum yapan nadir kişilerdensin sağolasın şikayetçiyim
afiyet olsun canım
Allah korktuğuna uğratmasın umarım farklı bir şeydir de sen yanlış anlamışsındır
Elvan diye erkekmi olur yahu isim koyarken az daha dikkatli olsak bole seler olmiycakKızlar bu elvan erkek çıktı yahu
Hehh bende diyodum bu kahke guzeli nerdeMerhaba kızlar dün eve çok geç geldik uyumuş kalmışım
Dünkü menüm
Sabah yok
Öğle 16.00 1 kase domates çorba 2 bardak ayran
Akşam 20.00 3kaşık yumurta salatası 4kaşık firik pilavı 1 kahke 1 tabak semizotu salatası
Su 1,5
Spor twmizlik vardı dün:)
Iyiyiz tatlim cok sukur misafirn varsa onlarla ilgilen canim biz hep burdayizSelam kizlar nasilsiniz?iki gundur gelemedim dogru durust misafirlerim var firsat bulamiyorum bi de sicaklar basti Allahim evin icinde bile hic durulmuyor ya
canım benim sen çok dikkatli bir kızsın farklı yoruma gerek varmı anlamadım ....genelleme yaptım canımmSanada gunaydin canim kolay gelsin
Nasil yani menune kimse yorum yapmiyomu canim aslinda burda herkez herkezin menusune yorum yapiyo
Elvan diye erkekmi olur yahu isim koyarken az daha dikkatli olsak bole seler olmiycak
Hehh bende diyodum bu kahke guzeli nerde
Iyiyiz tatlim cok sukur misafirn varsa onlarla ilgilen canim biz hep burdayiz
Sağol canım bende sevindim vallasevindim kiz valla uzulmustum bi hata yapti esin diye
Sağol canımAyy hadi gozun aydin valla coo sevindim:)
Ya aynen elvan kız ismi dimi. Bende onun için böyle olmuştum yaSanada gunaydin canim kolay gelsin
Nasil yani menune kimse yorum yapmiyomu canim aslinda burda herkez herkezin menusune yorum yapiyo
Elvan diye erkekmi olur yahu isim koyarken az daha dikkatli olsak bole seler olmiycak
Hehh bende diyodum bu kahke guzeli nerde
Iyiyiz tatlim cok sukur misafirn varsa onlarla ilgilen canim biz hep burdayiz
Hadi gecmis olsun.vayyy arkadas elvan diye erkek ismi koyulur mu arkadasssKızlar bu elvan erkek çıktı yahu
tamam canim tesekkurlerB burnfat55 tatlım sehriye mercimek bezelye nohut fasulye hatta domates yeşillikler de bile karbonhidrat var. Onları tüketirken ekmek yada başka karbon tüketmemeye bakicak sin. Ben mercimek çorbasıni çok yapmıyorum artık yaparsam mesela patates pirinç koymuyorum bol baharatların.şifa nefis oluyor zaten. Corba tuketince ekmek vermiyor diyetisyen ler de. Birde tartıya yakın bakliyat tüketmemeye özen göster.
ohhh cok sukur.tarti oncesi iyi eksilere dusersineliya canım evde acı çehre vardı sırf işe yarayıp yaramadığını söyleyim diye denedim. Saat 12.30 da 2 tane cignedim normalde 3 tane cignenirmis. Suan tuvaletten çıkamıyorum 2 bucuk saatte etkisini gösterdi
Yok kız bende kabızlık yok çok şükür kefir halletti. Ama etkisini görmek için denedim denemez olaydimHadi gecmis olsun.vayyy arkadas elvan diye erkek ismi koyulur mu arkadasss
tamam canim tesekkurler
ohhh cok sukur.tarti oncesi iyi eksilere dusersin
Heee hatlar karosti desene.birisinde sikinti vardi ama sen sandiydim ben.cok ilginc yani bu isim.esinin tepkisi ne oldu onu merak ettimYok kız bende kabızlık yok çok şükür kefir halletti. Ama etkisini görmek için denedim denemez olaydim
Ay bende çok şaşırdım erkek çıkınca. Esimede sordum elvan kim diye oda bizim işyerinde yeni başladı dedibende anlattım mecbur aynı işyerinde olunca daha sonradan duyar diye korktum valla olay çıkardı
Valla baya bağırdı. Bana niye sormuyorsun filan dedi. Bende sanki yapsan gelip soylicekmisin dedim. Iyice deli olduHeee hatlar karosti desene.birisinde sikinti vardi ama sen sandiydim ben.cok ilginc yani bu isim.esinin tepkisi ne oldu onu merak ettim.
Ayyy askolsun diyip poncige bagla aksamValla baya bağırdı. Bana niye sormuyorsun filan dedi. Bende sanki yapsan gelip soylicekmisin dedim. Iyice deli olduakşam gorusucez bunu dedi telefonu yüzüme kapatti
menu cok guzel.snitzel dedigin disi galeta unuyla kapli olan degil miSabah 08.30
2 dilim tb ya peynirli tost
10 tane yesil zeytin
Cay
Ogle 12.30
1 kase mantar corba
2 kucuk parca sinitzel
1 dilim karpuz
Aksam 18.30
1 kase yayla corba
2 parca haslanmis tavuk
Salata
2 litre su
Ayyy askolsun diyip poncige bagla aksamduble trip her zaman ise yarar.sifre tribi atarsin
menu cok guzel.snitzel dedigin disi galeta unuyla kapli olan degil mi
Menum
sahur
1.5 bardak tuzsuz ayran
yarim dilim tb ekmek
iftar
2 bardak ayran
1.5 kk peynir+2 yumurta+yarim yemek kasigi kiymayla yagsiz omlet
yarim dilim tb ekmek
1 hurma 15 kiraz
su 2 litre
spor yuruyus 25 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?