Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar ise geldim baslamadan bi bakim size dedm malum bayram oncesi cok yogun.. arada gelmeye calisicam
Sanada gunaydin canim kolay gelsin
Nasil yani menune kimse yorum yapmiyomu canim aslinda burda herkez herkezin menusune yorum yapiyo
Kızlar bu elvan erkek çıktı yahu
Pardon yanlış aradım deyip kapattım ay rahatladım valla
Elvan diye erkekmi olur yahu isim koyarken az daha dikkatli olsak bole seler olmiycak
Hehh bende diyodum bu kahke guzeli nerde
Selam kizlar nasilsiniz?iki gundur gelemedim dogru durust misafirlerim var firsat bulamiyorum bi de sicaklar basti Allahim evin icinde bile hic durulmuyor ya
Iyiyiz tatlim cok sukur misafirn varsa onlarla ilgilen canim biz hep burdayiz

canım benim sen çok dikkatli bir kızsın farklı yoruma gerek varmı anlamadım ....genelleme yaptım canımm

sevindim kiz valla uzulmustum bi hata yapti esin diye
Sağol canım bende sevindim valla
Ayy hadi gozun aydin valla coo sevindim:)
Sağol canım
Ya aynen elvan kız ismi dimi. Bende onun için böyle olmuştum ya

eliya canım evde acı çehre vardı sırf işe yarayıp yaramadığını söyleyim diye denedim. Saat 12.30 da 2 tane cignedim normalde 3 tane cignenirmis. Suan tuvaletten çıkamıyorum 2 bucuk saatte etkisini gösterdi

Kızlar bu elvan erkek çıktı yahu
Pardon yanlış aradım deyip kapattım ay rahatladım valla
Hadi gecmis olsun.vayyy arkadas elvan diye erkek ismi koyulur mu arkadasss
tamam canim tesekkurler
ohhh cok sukur.tarti oncesi iyi eksilere dusersin

Hadi gecmis olsun.vayyy arkadas elvan diye erkek ismi koyulur mu arkadasss

tamam canim tesekkurler

ohhh cok sukur.tarti oncesi iyi eksilere dusersin
Yok kız bende kabızlık yok çok şükür kefir halletti. Ama etkisini görmek için denedim denemez olaydim
Ay bende çok şaşırdım erkek çıkınca. Esimede sordum elvan kim diye oda bizim işyerinde yeni başladı dedi bende anlattım mecbur aynı işyerinde olunca daha sonradan duyar diye korktum valla olay çıkardı

Heee hatlar karosti desene.birisinde sikinti vardi ama sen sandiydim ben.cok ilginc yani bu isim.esinin tepkisi ne oldu onu merak ettim.

Heee hatlar karosti desene.birisinde sikinti vardi ama sen sandiydim ben.cok ilginc yani bu isim.esinin tepkisi ne oldu onu merak ettim.
Valla baya bağırdı. Bana niye sormuyorsun filan dedi. Bende sanki yapsan gelip soylicekmisin dedim. Iyice deli oldu akşam gorusucez bunu dedi telefonu yüzüme kapatti

Valla baya bağırdı. Bana niye sormuyorsun filan dedi. Bende sanki yapsan gelip soylicekmisin dedim. Iyice deli oldu akşam gorusucez bunu dedi telefonu yüzüme kapatti
Ayyy askolsun diyip poncige bagla aksamduble trip her zaman ise yarar.sifre tribi atarsin
Sabah 08.30
2 dilim tb ya peynirli tost
10 tane yesil zeytin
Cay

Ogle 12.30
1 kase mantar corba
2 kucuk parca sinitzel
1 dilim karpuz

Aksam 18.30
1 kase yayla corba
2 parca haslanmis tavuk
Salata

2 litre su​
menu cok guzel.snitzel dedigin disi galeta unuyla kapli olan degil mi

Ayyy askolsun diyip poncige bagla aksamduble trip her zaman ise yarar.sifre tribi atarsin

menu cok guzel.snitzel dedigin disi galeta unuyla kapli olan degil mi

Eet cnm oglen yemekte vardi

Menum
sahur
1.5 bardak tuzsuz ayran
yarim dilim tb ekmek
iftar
2 bardak ayran
1.5 kk peynir+2 yumurta+yarim yemek kasigi kiymayla yagsiz omlet
yarim dilim tb ekmek
1 hurma 15 kiraz
su 2 litre
spor yuruyus 25 dk

Afiyet olsun cnm cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…