- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.241
dün iftarda dışardaydık geç geldik Allah nasip ederse cuma da tatile gidiyoruz valiz hazırladım gelemedim
menüm
sahur 2 yumurtadan kıymalı yumurta 2 ceviz
iftar yarım kase mercimek çorbası ciğer şiş 1 tane 1 köfte 2 parmak kadar ince lavaş 1 bardak ayran bol salata
su 3 lt oldu
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
senin uyarindan sobra Hergün iciyorum kixBendim odugum olcak bagursaklariniz corba icin kizlar
Merci canım.Harika bir menu sekerim
Afiyet olsun canim gayet iyi
Pilav disinda ciyi cnm ama suyunu 2 yapsaydin en azindan
Pilav v baklava olmamis bebegimmm
Pilav ve baklava olmamis cnm.seninde
Sağol Tatlım.afiyet olsun canım güzel menün
afiyet olsun
süper olmuş elif afiyet olsun
nugget harici iyi olmuş canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menün güzel
merve mücver kızartma mıydı ..pilav baklava olmamış canım
ablayla iftarda birlikteymişsiniz bari aynı hatayı yapmasaydınız biribirinizi engelleseydiniz ya canım..afiyet olsun
Çok güzel menun afiyet olsun canım. Nereye gidiyorsunuz tatile ohh miss biz hala kararsızız denizi özledim.dün iftarda dışardaydık geç geldik Allah nasip ederse cuma da tatile gidiyoruz valiz hazırladım gelemedim
menüm
iftar yarım kase mercimek çorbası ciğer şiş 1 tane 1 köfte 2 parmak kadar ince lavaş 1 bardak ayran bol salata
su 3 lt oldu
Ewt ablmdaydmm ewde olsaydm bi corba icerdmpilav baklava olmamış zaten sende biliyorsun. Bugün eltimler bendeydi abim muhallebili kadayif bayılır yaptım yediler tadına bakmak bile gelmedi içimden sende yeme canım bi kaç sefer reddedin ce alisiyor insanın beyni ve canın istemiyor.
çarşıya gidince alırım çok sağol canım benim için kobaylik yaptın kız.
Sağol canım yürüyüş insanın ruhunu dinlendiriyor mutlaka zaman ayırmak lazım.
kız Betul Merve ike berabermiydiniz siz bugün baklava lar havada ucusuyor.
Ewett olmadiii cok pismanm ne wardida yedim sankiHarika bir menu sekerim
Afiyet olsun canim gayet iyi
Pilav disinda ciyi cnm ama suyunu 2 yapsaydin en azindan
Pilav v baklava olmamis bebegimmm
Pilav ve baklava olmamis cnm.seninde
Saol canm ewet yaptk bi hataafiyet olsun canım güzel menün
afiyet olsun
süper olmuş elif afiyet olsun
nugget harici iyi olmuş canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menün güzel
merve mücver kızartma mıydı ..pilav baklava olmamış canım
ablayla iftarda birlikteymişsiniz bari aynı hatayı yapmasaydınız biribirinizi engelleseydiniz ya canım..afiyet olsun
Afyt olsn canm guzel menu yuruyuste var oh missdün iftarda dışardaydık geç geldik Allah nasip ederse cuma da tatile gidiyoruz valiz hazırladım gelemedim
menüm
su 3 lt oldu
Rica ederim canım :)pilav baklava olmamış zaten sende biliyorsun. Bugün eltimler bendeydi abim muhallebili kadayif bayılır yaptım yediler tadına bakmak bile gelmedi içimden sende yeme canım bi kaç sefer reddedin ce alisiyor insanın beyni ve canın istemiyor.
çarşıya gidince alırım çok sağol canım benim için kobaylik yaptın kız.
Sağol canım yürüyüş insanın ruhunu dinlendiriyor mutlaka zaman ayırmak lazım.
kız Betul Merve ike berabermiydiniz siz bugün baklava lar havada ucusuyor.
sağol canımGayet iyi cnm afoyet olsun
sağol tatlım..ailem alanyada oturuyor onların yanına gidicez ama asıl tatile eylülde gidicez marmarise nasipse..ama alanya da muhteşemm..ben çok seviyorum azcık çok sıcakMerci canım.
Sağol Tatlım.
Çok güzel menun afiyet olsun canım. Nereye gidiyorsunuz tatile ohh miss biz hala kararsızız denizi özledim.
sağol tatlımmEwt ablmdaydmm ewde olsaydm bi corba icerdm
Ewett olmadiii cok pismanm ne wardida yedim sanki
Saol canm ewet yaptk bi hatabnm icin sondu yaaa yemicm bidaha pismn oluyom yiyince
Afyt olsn canm guzel menu yuruyuste var oh miss
Guzel bence menu.bi tek kahvalti olsa cok iyi olurmusMenum
Kahvaltı geç oldu baya 13
2 dilim tb ekmeği arasında yarım domates ve biraz peynir yarısını oğlum yedi
Ara 14
5 fındık 1 parça ceviz
Ara 16:30
3 kayısı bir bardak kefir
Akşam 19
Bir kase yayla çorbası
2 nugget
bence baklava harici cok us degil.sadece tartidan once diye pilav olmayabilirdiBenim menu bugun cok karisik oldu iyide olmadi yani du bi yaziyim bakalm neler cikcak
Sabah(12:00):1ymurta+az penir+yarim dilim tb ekmek
Öğle (15:00 ):1kase yayla corba+2 avuc ici kadar mucver
Aksam (20:40):1 kase domates corb+3yk et sote+2yk pilav+1tane baklava
Su 2.5 litre olmuştur
Spor yok
guzel menu.afiyet olsun.baklavaci kardesler siziHer zmnkii gbi menuyu yazmaya gec kalan bennn
Sahur
2 haslnms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase domats corbasi
2 yk pilav
5 yk et sote
1 baklava
Su 2bck ltre olmustr
Spor
off cok guzel menu+spor.gitsin kilocuklardün iftarda dışardaydık geç geldik Allah nasip ederse cuma da tatile gidiyoruz valiz hazırladım gelemedim
menüm
su 3 lt oldu
sağol canım inşallahh hepimizin gitsin kilocuklarGuzel bence menu.bi tek kahvalti olsa cok iyi olurmus
bence baklava harici cok us degil.sadece tartidan once diye pilav olmayabilirdi
guzel menu.afiyet olsun.baklavaci kardesler sizikizlar bak brn de gordukce tatli krizine giriyorum.gozumun onunde gullaclar ucusuyoryahu bayrama kadar sifir seker niyetlenelim
off cok guzel menu+spor.gitsin kilocuklar
iyi dinlemeler. Azcik sıcak değil bence çok cokkkk sıcak.sağol canım
sağol tatlım..ailem alanyada oturuyor onların yanına gidicez ama asıl tatile eylülde gidicez marmarise nasipse..ama alanya da muhteşemm..ben çok seviyorum azcık çok sıcak
sağol tatlımm
sağol canımm...işin şakası o tabi ki çoook sıcakiyi dinlemeler. Azcik sıcak değil bence çok cokkkk sıcak.
Masallah ya.darisi basima.benim de hedefim 55.ins bi gun bana da nasip olur.Kizlar yemege sehirdisi uzak bir yere gdiecez erkenden bildirimimi yapayim sorun olmasin sonra.
Gecen hafta:58.5
Bu hafta:58
Fark:0.5
Yuzde%0.85
Mesaj sayim:malesef 29 bu hafta hep misafir agirladim haftaya memlekete gidicem diye ondan cok yogundum pek giremedim.Son bir kilom kaldi ama 54 e kadar insallah dusmeye calisicam.
cok az kalmis hedefine.masallah.Pzrtsii 76.4
Bugun 76.2
Fark : -200
Bayrama ucundanda olsa 75i gormk istyrmmm
Ay çok iyi maşallah bu kıloda yarım kilo vermek süpersin.Kizlar yemege sehirdisi uzak bir yere gdiecez erkenden bildirimimi yapayim sorun olmasin sonra.
Gecen hafta:58.5
Bu hafta:58
Fark:0.5
Yuzde%0.85
Mesaj sayim:malesef 29 bu hafta hep misafir agirladim haftaya memlekete gidicem diye ondan cok yogundum pek giremedim.Son bir kilom kaldi ama 54 e kadar insallah dusmeye calisicam.
ahh baklava ah pilav. Olsun önümüzdeki hafta verirsin. P.tesi değil geçtiğimiz cuma günkü kilonu yazıcak sin tatlım.Pzrtsii 76.4
Bugun 76.2
Fark : -200
Bayrama ucundanda olsa 75i gormk istyrmmm
maşallah tebrik ederim canım. Yüzden doğru.Gecen hafta :88.6
Bu hafta :86.4
Fark:2.2
Yuzde:%2.48
Dogru hesaplamisimdir yuzdesini insallah.ayy cok sevindim.Allah bin kere razi olsun arkadaslar.su sahurda yogurt fikri bana cok iyi geldi.
@seydan94 Şeyda ben yarin yapıcam bildirimi regl im ya gün içi yemiyorum ama su içiyorum sürekli. Sabah yaparım bildirimimi.
Kaptancim ben senden bisey rica etsem biraz daha listeye girmeden bu sekilde devam edebilir miyim?liste bende gereksiz bir stres yapiyor.onceden 12.gruptayken de bunu cok yasiyordum.gecen hafta listede olacagimi sandim vucudum hemen odem tuttu.en azindan kendi vucudum bi rutine girinceye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?