Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dün iftarda dışardaydık geç geldik Allah nasip ederse cuma da tatile gidiyoruz valiz hazırladım gelemedim
menüm
sahur 2 yumurtadan kıymalı yumurta 2 ceviz
iftar yarım kase mercimek çorbası ciğer şiş 1 tane 1 köfte 2 parmak kadar ince lavaş 1 bardak ayran bol salata
su 3 lt oldu
1 saat hızlı tempoda yürüyüş

Gayet iyi cnm afoyet olsun

Harika bir menu sekerim

Afiyet olsun canim gayet iyi

Pilav disinda ciyi cnm ama suyunu 2 yapsaydin en azindan

Pilav v baklava olmamis bebegimmm

Pilav ve baklava olmamis cnm.seninde
Merci canım.

Sağol Tatlım.

Çok güzel menun afiyet olsun canım. Nereye gidiyorsunuz tatile ohh miss biz hala kararsızız denizi özledim.

Ewt ablmdaydmm ewde olsaydm bi corba icerdm
Harika bir menu sekerim

Afiyet olsun canim gayet iyi

Pilav disinda ciyi cnm ama suyunu 2 yapsaydin en azindan

Pilav v baklava olmamis bebegimmm

Pilav ve baklava olmamis cnm.seninde
Ewett olmadiii cok pismanm ne wardida yedim sanki
Saol canm ewet yaptk bi hata bnm icin sondu yaaa yemicm bidaha pismn oluyom yiyince
Afyt olsn canm guzel menu yuruyuste var oh miss

Rica ederim canım :)

Gayet iyi cnm afoyet olsun
sağol canım

Merci canım.

Sağol Tatlım.

Çok güzel menun afiyet olsun canım. Nereye gidiyorsunuz tatile ohh miss biz hala kararsızız denizi özledim.
sağol tatlım..ailem alanyada oturuyor onların yanına gidicez ama asıl tatile eylülde gidicez marmarise nasipse..ama alanya da muhteşemm..ben çok seviyorum azcık çok sıcak

Ewt ablmdaydmm ewde olsaydm bi corba icerdm

Ewett olmadiii cok pismanm ne wardida yedim sanki

Saol canm ewet yaptk bi hata bnm icin sondu yaaa yemicm bidaha pismn oluyom yiyince

Afyt olsn canm guzel menu yuruyuste var oh miss
sağol tatlımm

Guzel bence menu.bi tek kahvalti olsa cok iyi olurmus
bence baklava harici cok us degil.sadece tartidan once diye pilav olmayabilirdi
Her zmnkii gbi menuyu yazmaya gec kalan bennn
Sahur
2 haslnms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase domats corbasi
2 yk pilav
5 yk et sote
1 baklava
Su 2bck ltre olmustr
Spor
guzel menu.afiyet olsun.baklavaci kardesler sizikizlar bak brn de gordukce tatli krizine giriyorum.gozumun onunde gullaclar ucusuyoryahubayrama kadar sifir seker niyetlenelim
off cok guzel menu+spor.gitsin kilocuklar

Son düzenleme:
sağol canım inşallahh hepimizin gitsin kilocuklar

Kaptancim ben senden bisey rica etsem biraz daha listeye girmeden bu sekilde devam edebilir miyim?liste bende gereksiz bir stres yapiyor.onceden 12.gruptayken de bunu cok yasiyordum.gecen hafta listede olacagimi sandim vucudum hemen odem tuttu.en azindan kendi vucudum bi rutine girinceye kadar

sağol canım

sağol tatlım..ailem alanyada oturuyor onların yanına gidicez ama asıl tatile eylülde gidicez marmarise nasipse..ama alanya da muhteşemm..ben çok seviyorum azcık çok sıcak

sağol tatlımm
iyi dinlemeler. Azcik sıcak değil bence çok cokkkk sıcak.

Kizlar yemege sehirdisi uzak bir yere gdiecez erkenden bildirimimi yapayim sorun olmasin sonra.

Gecen hafta:58.5
Bu hafta:58
Fark:0.5
Yuzde%0.85
Mesaj sayim:malesef 29 bu hafta hep misafir agirladim haftaya memlekete gidicem diye ondan cok yogundum pek giremedim.Son bir kilom kaldi ama 54 e kadar insallah dusmeye calisicam.

Masallah ya.darisi basima.benim de hedefim 55.ins bi gun bana da nasip olur.
Pzrtsii 76.4

Bugun 76.2
Fark : -200

Bayrama ucundanda olsa 75i gormk istyrmmm
cok az kalmis hedefine.masallah.

Ay çok iyi maşallah bu kıloda yarım kilo vermek süpersin.

Pzrtsii 76.4

Bugun 76.2
Fark : -200

Bayrama ucundanda olsa 75i gormk istyrmmm
ahh baklava ah pilav. Olsun önümüzdeki hafta verirsin. P.tesi değil geçtiğimiz cuma günkü kilonu yazıcak sin tatlım.

Gecen hafta :88.6
Bu hafta :86.4
Fark:2.2
Yuzde:%2.48
Dogru hesaplamisimdir yuzdesini insallah.ayy cok sevindim.Allah bin kere razi olsun arkadaslar.su sahurda yogurt fikri bana cok iyi geldi.
maşallah tebrik ederim canım. Yüzden doğru.

Farketmez güzelim sen Nasıl istersen Tabiki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…