- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.261
Masallah canım az kalmış mezun olmanaKizlar yemege sehirdisi uzak bir yere gdiecez erkenden bildirimimi yapayim sorun olmasin sonra.
Gecen hafta:58.5
Bu hafta:58
Fark:0.5
Yuzde%0.85
Mesaj sayim:malesef 29 bu hafta hep misafir agirladim haftaya memlekete gidicem diye ondan cok yogundum pek giremedim.Son bir kilom kaldi ama 54 e kadar insallah dusmeye calisicam.
Kizz yetisicem sana yeme baklavalari :)Pzrtsii 76.4
Bugun 76.2
Fark : -200
Bayrama ucundanda olsa 75i gormk istyrmmm
Maşallah canım çok iyiGecen hafta :88.6
Bu hafta :86.4
Fark:2.2
Yuzde:%2.48
Dogru hesaplamisimdir yuzdesini insallah.ayy cok sevindim.Allah bin kere razi olsun arkadaslar.su sahurda yogurt fikri bana cok iyi geldi.
Evet canim kizartmaydi yaafiyet olsun canım güzel menün
afiyet olsun
süper olmuş elif afiyet olsun
nugget harici iyi olmuş canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menün güzel
merve mücver kızartma mıydı ..pilav baklava olmamış canım
ablayla iftarda birlikteymişsiniz bari aynı hatayı yapmasaydınız biribirinizi engelleseydiniz ya canım..afiyet olsun
Tatile giderken iznemi ayrilcaksn canmdün iftarda dışardaydık geç geldik Allah nasip ederse cuma da tatile gidiyoruz valiz hazırladım gelemedim
menüm
sahur 2 yumurtadan kıymalı yumurta 2 ceviz
iftar yarım kase mercimek çorbası ciğer şiş 1 tane 1 köfte 2 parmak kadar ince lavaş 1 bardak ayran bol salata
su 3 lt oldu
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Ne guzel biseye vesile olmusum baksenin uyarindan sobra Hergün iciyorum kix
Hedefine ramak kaldi zeynepcm bravoKizlar yemege sehirdisi uzak bir yere gdiecez erkenden bildirimimi yapayim sorun olmasin sonra.
Gecen hafta:58.5
Bu hafta:58
Fark:0.5
Yuzde%0.85
Mesaj sayim:malesef 29 bu hafta hep misafir agirladim haftaya memlekete gidicem diye ondan cok yogundum pek giremedim.Son bir kilom kaldi ama 54 e kadar insallah dusmeye calisicam.
Gorursun canim bu hafta cok daha dikkatli olalmPzrtsii 76.4
Bugun 76.2
Fark : -200
Bayrama ucundanda olsa 75i gormk istyrmmm
Suppersin fistik yogurt fikrini herkeze sewdirmisim ne mutlu banaGecen hafta :88.6
Bu hafta :86.4
Fark:2.2
Yuzde:%2.48
Dogru hesaplamisimdir yuzdesini insallah.ayy cok sevindim.Allah bin kere razi olsun arkadaslar.su sahurda yogurt fikri bana cok iyi geldi.
Cok tesekkurler kaptancim.Farketmez güzelim sen Nasıl istersen Tabiki olur
tesekkurlrrMasallah canım az kalmış mezun olmana
Kizz yetisicem sana yeme baklavalari :)
Maşallah canım çok iyi
hakikaten yogurdu seviyordum llakin bu sekilde kullanmak ve kilo vermeme yardimci olmasini bilmiyordum.tekrardan Allah razi olsunEvet canim kizartmaydi ya
Tatile giderken iznemi ayrilcaksn canm
Menunde gayet guzel olmus afiyet olsun
Ne guzel biseye vesile olmusum bak
Hedefine ramak kaldi zeynepcm bravo
Gorursun canim bu hafta cok daha dikkatli olalm
Suppersin fistik yogurt fikrini herkeze sewdirmisim ne mutlu bana
Canım genelde menulere yorum yapmıyorum benimkiler daha düzene girmediği için ama seninki fazla olmuşSelam kizlar size vasat bu menuyle geldim.bugun ama.geldim baska zaman olsa kacardim beni rencide edin kizin bagirin bana aksama iftara davetliydik kiz bi tavuk yapmis komple yagdi
Sabah 08.30
1 haslabmis yumurta
2 dilim tb peynurli tost
10 zeytin
Cay
Ogle 12.30
1 porsiyon adana
Yarim lavas
Salata
Ara 15.00
2 dilim tb ekmk
2 yk yagda yumurta
Aksam 20.30
1 kase yayla corba
2 tabak nohut yemegi
Salata
2 litre su
Menunun nesi vasat anlamdm canim gayet normal sadece arada yedigin 2dilim ekmek fazla olmuşSelam kizlar size vasat bu menuyle geldim.bugun ama.geldim baska zaman olsa kacardim beni rencide edin kizin bagirin bana aksama iftara davetliydik kiz bi tavuk yapmis komple yagdi
Sabah 08.30
1 haslabmis yumurta
2 dilim tb peynurli tost
10 zeytin
Cay
Ogle 12.30
1 porsiyon adana
Yarim lavas
Salata
Ara 15.00
2 dilim tb ekmk
2 yk yagda yumurta
Aksam 20.30
1 kase yayla corba
2 tabak nohut yemegi
Salata
2 litre su
Afiyet olsun güzel olmuş menün.Gunun menusu
Sabah(12:30):2yumurtadan peynirli omlet+salatalik+5yesil zeytin+yarim dilim tb ekmek
Aksam (19:00 ):2parca tavuk+1kase yogurt+bol salata+1bardak ev yapimi nar suyu
Su 2litre
Spor 2saat yuruyus
Nerene yedin bu kadar şeyi 2. Tabak nohut çok fazla. Ekmegi sabah 1 öğle 1 dilim yesen fazla olmazdı.Selam kizlar size vasat bu menuyle geldim.bugun ama.geldim baska zaman olsa kacardim beni rencide edin kizin bagirin bana aksama iftara davetliydik kiz bi tavuk yapmis komple yagdi
Sabah 08.30
1 haslabmis yumurta
2 dilim tb peynurli tost
10 zeytin
Cay
Ogle 12.30
1 porsiyon adana
Yarim lavas
Salata
Ara 15.00
2 dilim tb ekmk
2 yk yagda yumurta
Aksam 20.30
1 kase yayla corba
2 tabak nohut yemegi
Salata
2 litre su
Al bendende o kadar bu hafta hic olmadigi kadar kotu gecti kendime gelemiyorum yaaBugün
Öğle 14.00 1 kase dövme çorba
Ara 3-4 bebe bisküvi
Akşam 20.00 1 kase ezogelin çorba
1 börek 1 porsiyon parmak kebabı
Kızlar rwglım ve doğum yaptığımdan beri 3. Oluşu fenayım.. Canım acayip tatlı çekiyor engel olamıyorum kendime maalesef(
Su 1 lt
Spor yok
doğum günün kutlu olsun mutlu yaşlar canım. İyi yemişsin yorum yokKızlar merhaba dün doğum günümdü dışardaydık yazamadım
Dünkü menü
Öğle 1 kase domates çorbası
Akşam 1 kase kremalı mantar 1 porsiyon kuzu tandır 1 bardak ayran
Unuttum 1 dilim çilekli pasta
Su 1,5 lt
Spor yok
çok fena kendine engel olsan iyi olur yoksa kilo alicaksin.suyunda iki gündür çok az olmuş.Bugün
Öğle 14.00 1 kase dövme çorba
Ara 3-4 bebe bisküvi
Akşam 20.00 1 kase ezogelin çorba
1 börek 1 porsiyon parmak kebabı
Kızlar rwglım ve doğum yaptığımdan beri 3. Oluşu fenayım.. Canım acayip tatlı çekiyor engel olamıyorum kendime maalesef(
Su 1 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım.Menum
sabah 12
3 kayısı 5 fındık 5 badem
Akşama kadar ara ara salatalık yedim 4 tane filan çengelköy
bi lokmada sucukla ekmek
Akşam 20
Bi kase domates çorbası bi kase yogurt
Su 2 yi gecti
Spor yok
Dun yaptığım muhallebili kadayiftan bir kucuk dilim ayırdı yarın yiycem açıp açıp dolaba bakıyorum valla bende de ne irade varmış inanamıyorum. Eskiden olsa ooo çoktan yemistim aman yarın başlarım diyete diyerek. 1 ayım var tam en az 4 kilo vermeliyim en az.Al bendende o kadar bu hafta hic olmadigi kadar kotu gecti kendime gelemiyorum yaa
Ramazanda cok zor oluyo dimi bende orucken iyiydi ama tutmadgm zaman menulerimi iyi yapamadmMenum
sabah 12
3 kayısı 5 fındık 5 badem
Akşama kadar ara ara salatalık yedim 4 tane filan çengelköy
bi lokmada sucukla ekmek
Akşam 20
Bi kase domates çorbası bi kase yogurt
Su 2 yi gecti
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?