- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.341
yiyorum ..yemez olurmuyum..yoksa mümkün değil doymam..yazmıyorum sadece..arkadaşım dikkatimi çekti ya ekmek yemiyosun yada yediğin ekmekleri yazmıyosunn ?
yiyorum ..yemez olurmuyum..yoksa mümkün değil doymam..yazmıyorum sadece..
fitseda sen çalışıyomusun?gündüz olmuyosun...:26:
tembellik işteee...vallahi başka bişey yok..onu rutin her öğünde yediğim için yazmıyorum..e o kadarda anlayın canım artık.arkadaşım yazman gerekmezmiyazmadığın başka neler varr:86:
Allah yardımcın olsun o zaman..taşınmak zor ama çocuklarla daha zor olur eminim....çalışmıyorum canım ev çocuklar yoğun oluyorum biraz birde taşınma telaşı var eksikler bitmiyo :93:
sana iyi geceler canım..benim minik kuşum uyudu...hazır o uyumuşken bende yatayım..
saol canım sanada iyigeceleraaaa melek gelmiş hg canım nasılsınn nasıl yerleştinmi evine
iki gündür internetten uzak kalmak zorundaydım menülerimi bildiremedim affola kızlarrrr
saat 6 da evden çıkacağımdan kilo bilgirimimi yapayım öyle çıkayım dedim.gittim tartıldım. tartılmaz olaydım! atın beni gruptan kovun pataklayın hatta! tek dayanağım tok karna tartılmak en azından biraz olsun depresyon çizgisinden uzaktayım. 72 kiloyla başladım tartı 72.5i gösterdi yaklaşık 10 dk önce! biri beni dürtüklesin bişeyler yapsın. sigarayı bıraktım yemeye başladım abim askere gitti 12.04.11 salı günü çok moralim bozuldu sevgilimin teyzesi ananesi dedesi geliyo onlarla tanışıcam beni bekliyolar pazar günü korkudan heyecandan ne yapacağımı şaşırdım. bukadarmı bahtsız olur bi insan. yardım edin banaaaa!!!!:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?