- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.321
TON BALIK SALATASI EN SEVDİGİM ŞEY :)
bide ben yazım nasıl yaptıgımı
marulları büyük büyük dogruyorum (atom marul tercihim)
içine kesinlikle domates ve salatalık koymuyorum domates sulandırıyo salatalık ise balıkla asla yakışmaz acı tat bırakır agızda..
marul
yeşil biber (acılı ince tercihim)
acur turşusu
mısır
yeşil sogan
sızma yağ
kızmızı biber
ton balık
servis ederken üzerine mayonez sıkıyorum birde..
süper oluyooo
bunu diyetteyken yapmıyosun dımı ben içine hiç yağ koymuyorum balıgın ygı yeter dıye düşünüyom
turşuyada hasret kaldım gözümün öunde koca bıdon duruyor ben yıyemıyem
kızlar canım acayip sütlaç çektiii :84:
buaradaa kaptan kızmadan açıklama getirim salataya mayonez sıkıyorum ama normalde diyet olayına girdiğimden beni mayonez yemedim
Yağı bile koymuyorum ton balıklı salatayı ben zeytinyağlı alıyorum sadece onun yağı ile yapıyorum bilginize :))) :79::80:
Eki Görüntüle 176928
Eki Görüntüle 176929
demin bundan hüplettin öğle yemegi yerine:18::26: Hastalıgıma sıgınıyorum malum regl donemı tatlı ıhtıyacı.:96:
Bende öğle yemeği yemem napıyım
noluyo noluyo bugün burda tatlılar havada uçuşuyo şurda 24 saatten az kalmış
Buna ikna oldun mu die bi sor,bi sor
Ikinci bi açıklama olduğu için bi suçluluk sende doğrumudur
Ühhhüüühhhüüü :84::84::84::84: kaptancımmm dayanamadım napıyım ama oglen yemek yemedım.Telafi etmiştir die düşünüyorum.aksam gıdınce bı 3 mıl leslıe daha yapıcam senın ıcın soz
cnm bana nie söze veriyosunki benim içinmi zayıflıyosun hayır,ama kendinize de hep bi mazaretiniz var yemek yiyemdim diye bahane yok madem böyle bi sorunun varsa evden bi sandüviç yaparsın öğlen içinde yada meyve koyarsın çantana kaldıki içimizde bu hafta en azimlide sendin.ilk zamanlar bende kaçamak yaptım ama melek bazı kurallar yazınca dedim melek beni görmüyo yapsam bilmez diye ama kendim için zayıflıycam melek için değil.
kendinize doğru beslenmeyi kabullendiremezseniz bu iş çok zor kızlar yemek yiyemedim ama çikolatalı bisküviyi nasıl buluyosunuz onu anlamadım.
yarınki sonuçta benim için bellidir ama yinede hayırlısı ve söylüyorum bu hafta da kilo bildirimde bulunmayanları çıkarıcam takımdan kimse gücenip alınmasın.
Ben kımse ıcın zayıflamaya calısmıyorum kendımden baska sevgılımde buna dahıldır.Fakat herkez kendı ıcınde oldugu durumu daha ıyı bılır.Dısarıdan yorum yapmak hep kolaydır.Bende bunu bole goruyorum aynı.Sana söz vermemde takımı sekteye ugratmaman yonundeydı.Yanı bunu yedım dıe kılomun fırlayıp takımı olumsuz etkılemesınden korktugum ıcın dedım spor yapıp telafı edıcem dıe.
Tabıkıde bırbırımıze destek olucaz tabıkıde sınıcaz bırbırımızı.Ama çalıştığım yer konum ve yer olaraktan yıyecek bısey bulmakta zorlanacagım bı yer.Ve ben o sand. ısını zaten sabahları yapıorum.
Ayrıca ben bugun oglen tutup bı ızgara kofte yesemde zaten 300 kcl fazlasanı alıcaktım.Yediğim bisküvide 280 cl vardı.Ve ogle yemegı yemeyerek onu ogun yerıne soktum.Ben hem ogle yemegı yıyıp hemde ustune bunu yeseydım ozaman haklıydın bu denlı elestırmekte gıkım cıkmazdı.Bide ustune ustluk sabah menum 1 salatalık 1 yesıl elmadan olusuyor.Yanı sabahta kayda deger bısey yemedım.Sabah ve oglen alacagım kcl miktarını bu sekılde aldım bugun ve her kadın bılır regl donemındekı tatlı ıhtıyacını.Ki ben 1 aydır agzıma tatlı namına bısey sokamdım.
Bir tv programında bi diyetisyen şöle bir amlatım yapmıştı;
Bir yolculuğa çıkıyorsunuz mesela parise yürüyerek gideceksiniz.Uzun bir yol elbette yorulacaksınız ,sıkılacaksınız,yeni şeyler görmek isteyeceksiniz ve istanbulda mola verip dinleneceksiz.Bu çok normal önemli olan istanbulda oyalanmamak.Tekrardan parıs için yola çıkmak.
Bu çok doğru bir anlatım.Uzun bir yol olan diyet yolculugunda elbette molalar verılecek tatlı tuzlu molalarÖnemli olan orda o tatlarda takılı kalmadan tekrardan parıse yola cıkabılmek diye düşünüyorum.
Allahtan türkiyede düşünce özgürlügü var.
ortim sakin ol, sinirlerine hakim ol.cnm bana nie söze veriyosunki benim içinmi zayıflıyosun hayır,ama kendinize de hep bi mazaretiniz var yemek yiyemdim diye bahane yok madem böyle bi sorunun varsa evden bi sandüviç yaparsın öğlen içinde yada meyve koyarsın çantana kaldıki içimizde bu hafta en azimlide sendin.ilk zamanlar bende kaçamak yaptım ama melek bazı kurallar yazınca dedim melek beni görmüyo yapsam bilmez diye ama kendim için zayıflıycam melek için değil.
kendinize doğru beslenmeyi kabullendiremezseniz bu iş çok zor kızlar yemek yiyemedim ama çikolatalı bisküviyi nasıl buluyosunuz onu anlamadım.
yarınki sonuçta benim için bellidir ama yinede hayırlısı ve söylüyorum bu hafta da kilo bildirimde bulunmayanları çıkarıcam takımdan kimse gücenip alınmasın.
işte bugünkü menüm.....sabah:domates,peynir,yumurta,zeytin....ara:1 elma.....öğlen:bezelye,yoğurt...ara:light bisküvi,ayran................akşam:ton balıklı salata.................spor:3 mil leslie ve ekibiyle1 saat kendi başıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?