Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

buaradaa kaptan kızmadan açıklama getirim salataya mayonez sıkıyorum ama normalde diyet olayına girdiğimden beni mayonez yemedim

yağı bile koymuyorum ton balıklı salatayı ben zeytinyağlı alıyorum sadece onun yağı ile yapıyorum bilginize :))) :79::80:

bunu diyetteyken yapmıyosun dımı ben içine hiç yağ koymuyorum balıgın ygı yeter dıye düşünüyom
turşuyada hasret kaldım gözümün öunde koca bıdon duruyor ben yıyemıyem

bunu diyetteyken yapmıyosun dımı ben içine hiç yağ koymuyorum balıgın ygı yeter dıye düşünüyom
turşuyada hasret kaldım gözümün öunde koca bıdon duruyor ben yıyemıyem

diyettteykende ton balık salatası yaptım ama yağ koymadım dediğim gibi balıgın yağı yetti zaten.. turşu azcık koydum yalan söyleyemem ama fazla değil normalde çok bol koyarım turşuyu ama şimdi 1 yada 2 küçük okdar..

kızlar canım acayip sütlaç çektiii :84:

noluyo noluyo bugün burda tatlılar havada uçuşuyo şurda 24 saatten az kalmış

Buna ikna oldun mu die bi sor,bi sor
Ikinci bi açıklama olduğu için bi suçluluk sende doğrumudur

bu ne ya:84::84::84::84: Yarın ben takımım fark atar diye burda umutlanıyorum ama görüyorumki hemde resimli uygulamalı herkeste tatlı istiyorum diye mazaret uyduruyo yarın yine mahçup olucaz demektir bu

Ühhhüüühhhüüü :84::84::84::84: kaptancımmm dayanamadım napıyım ama oglen yemek yemedım.Telafi etmiştir die düşünüyorum.aksam gıdınce bı 3 mıl leslıe daha yapıcam senın ıcın soz

cnm bana nie söze veriyosunki benim içinmi zayıflıyosun hayır,ama kendinize de hep bi mazaretiniz var yemek yiyemdim diye bahane yok madem böyle bi sorunun varsa evden bi sandüviç yaparsın öğlen içinde yada meyve koyarsın çantana kaldıki içimizde bu hafta en azimlide sendin.ilk zamanlar bende kaçamak yaptım ama melek bazı kurallar yazınca dedim melek beni görmüyo yapsam bilmez diye ama kendim için zayıflıycam melek için değil.
kendinize doğru beslenmeyi kabullendiremezseniz bu iş çok zor kızlar yemek yiyemedim ama çikolatalı bisküviyi nasıl buluyosunuz onu anlamadım.
yarınki sonuçta benim için bellidir ama yinede hayırlısı ve söylüyorum bu hafta da kilo bildirimde bulunmayanları çıkarıcam takımdan kimse gücenip alınmasın.

Ben kımse ıcın zayıflamaya calısmıyorum kendımden baska sevgılımde buna dahıldır.Fakat herkez kendı ıcınde oldugu durumu daha ıyı bılır.Dısarıdan yorum yapmak hep kolaydır.Bende bunu bole goruyorum aynı.Sana söz vermemde takımı sekteye ugratmaman yonundeydı.Yanı bunu yedım dıe kılomun fırlayıp takımı olumsuz etkılemesınden korktugum ıcın dedım spor yapıp telafı edıcem dıe.

Tabıkıde bırbırımıze destek olucaz tabıkıde sınıcaz bırbırımızı.Ama çalıştığım yer konum ve yer olaraktan yıyecek bısey bulmakta zorlanacagım bı yer.Ve ben o sand. ısını zaten sabahları yapıorum.

Ayrıca ben bugun oglen tutup bı ızgara kofte yesemde zaten 300 kcl fazlasanı alıcaktım.Yediğim bisküvide 280 cl vardı.Ve ogle yemegı yemeyerek onu ogun yerıne soktum.Ben hem ogle yemegı yıyıp hemde ustune bunu yeseydım ozaman haklıydın bu denlı elestırmekte gıkım cıkmazdı.Bide ustune ustluk sabah menum 1 salatalık 1 yesıl elmadan olusuyor.Yanı sabahta kayda deger bısey yemedım.Sabah ve oglen alacagım kcl miktarını bu sekılde aldım bugun ve her kadın bılır regl donemındekı tatlı ıhtıyacını.Ki ben 1 aydır agzıma tatlı namına bısey sokamdım.

Bir tv programında bi diyetisyen şöle bir amlatım yapmıştı;
Bir yolculuğa çıkıyorsunuz mesela parise yürüyerek gideceksiniz.Uzun bir yol elbette yorulacaksınız ,sıkılacaksınız,yeni şeyler görmek isteyeceksiniz ve istanbulda mola verip dinleneceksiz.Bu çok normal önemli olan istanbulda oyalanmamak.Tekrardan parıs için yola çıkmak.

Bu çok doğru bir anlatım.Uzun bir yol olan diyet yolculugunda elbette molalar verılecek tatlı tuzlu molalarÖnemli olan orda o tatlarda takılı kalmadan tekrardan parıse yola cıkabılmek diye düşünüyorum.

Allahtan türkiyede düşünce özgürlügü var.

haklısın canım...

Bugünkü menümü yazıyorum ;

Sabah ;

1sakatalık
1 yeşil elma
1 litre su
1 kupa yeşil çay

Öğlen ;

Olay olan çokoprens atıştırmalık 280 kcl
2 litre su

Akşam ;
Taze fasulye
Lıght yoğurt

Harika karışım Mısır püskülğ+Yeşil çay

3 mil leslie + Kondisyon bisikleti

3 mil lesli daha buda K.K. 9. takım çıtırları için.

bugünkü menüm:

sabah:
2 bardak su
1 küçük kurabiye

kahvaltı:
domates salatalık
1 dilim peynir
kurabiye yediğim için ekmek yemedim

1.ara:
1 orta boy elma

öğlen:
bol salata
fırında karnıbahar
1 kase yoğurt

2.ara:
1 su bardağı süt
1 küçük kurabiye
kurabiyeler için ekmek yemedim bugün hiç

akşam:
3 ızgara köfte
bol kıvırcıklı salata

4 lt su
3 kupa yeşil çay
2 kupa karışık bitki çayı

yarın sabah görüşürüz inş.Kilolarını bildiremeyecek arkadaşlar bu akşamdan bildirsinler.öptüm hepinizi

bugünkü menüm
sabah 2 bardak su yarım saat sonra 1 armut 1 saat sonra 2 kupa yeşil çay
10 da kahvaltı peynir 5 zeytin 1 domates 1 salatalık 7 dal maydonoz 2 dilim layt ekmek çay
ara 1 bardak süt ufak armut
ögle 1 kase çorba salata mantar yagsız fırında sade 3 kaşık dünden kalan ıspanak
ara 7 badem 3 k kayısı 2 kupa yeşil çay 3 burçak yulaflı bisküvi
akşam yemeginden önce 1 kupa yeşil çay tavuk ızgara çorba 1 bardak ayran salata 2 dilim layt ekmek
sonra 7 çilek yerim 3 lt su bittrcem az kaldı 45 dakkika yürüdüm pazar vardı 30 dakika dolandım

ortim sakin ol, sinirlerine hakim ol.çok gergin gördüm seni..:26:

işte bugünkü menüm.....sabah:domates,peynir,yumurta,zeytin....ara:1 elma.....öğlen:bezelye,yoğurt...ara:light bisküvi,ayran................akşam:ton balıklı salata.................spor:3 mil leslie ve ekibiyle1 saat kendi başıma..

demetcim geçen hafta perşembeden kilo bildiriminde bulunmuştum ama listede bir hafta önceki kilomu girmişsin. galiba görmedin yazdığımı. hergün sabah yürüyüşe gidiyorum 1.5 saat yürüyüş yapıyorum eve gelene kadar geç oluyor. bildirimi 11.30 a kadar yapmamız gerekiyor ya yetişemem diye perşembeden yazmıştım. şimdi de bu sebepten dolayı perşembeden yazıyorum. geçen hafta 80.4 gelmiştim. bu sabah tartıldım 79.1 geldim.

arkadaşım dikkatimi çekti ya ekmek yemiyosun yada yediğin ekmekleri yazmıyosunn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…