- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.421
Kizlar ya ramazanin son gunleri cok zor geciyor okadar acikiyorum ki anlatamam ya suan dunyayi serseler onume yerim gibime geliyor
Maşallah canım. Inş böyle devam ederiz :)Kızlar haftalardır 2. 3. Derken sonunda 1.lik geldi
Maşallah canım. Inş böyle devam ederiz :)Kızlar haftalardır 2. 3. Derken sonunda 1.lik geldi
Maşallah canım. Inş böyle devam ederiz :)
Alinin_Annesi Kız sende bireysel dereceye gireceksin sanırım :)
3 tane 2 üstü vardı sanırım canım 2. Lik gelecek galibaYok Can'ım 2. Takımda 2,32 var bende öyle tahmin ettiğim için iyice baktım da maalesef olmadı bireysellerde
3 tane 2 üstü vardı sanırım canım 2. Lik gelecek galiba
Aynı şeyi diyoruz kaptanim :) 2. Likte derece sonuçtaDiğeri 2.13Alinin_Annesi 2.18 2. Takımda da akrep 2.32 o yüzden bireysellerde 2.lik geliyor takım olarakta 1.lik
Aynı şeyi diyoruz kaptanim :) 2. Likte derece sonuçta
Aynı şeyi diyoruz kaptanim :) 2. Likte derece sonuçta
Inş 1. De olur orda okuruz :)Benim aklım hep birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine gidiyo 1. Olan kişi Oray'a yazmak zorunda ya kafam ona gidiyor direk derece diyince o yüzden onu sonuç listeleri bile hazırlanmadan takip ediyorum zaten
İnşallah Can'ım inşallah hepiniz olursunuzInş 1. De olur orda okuruz :)
masallah harikaAynen öyle Can'ım 1. Olduk hepinizi tebrik ederim kızlar bir bildirimsiz bir sabit olmasına rağmen birinciyiz
Evet canim oyle yapiyorum ama icimde gidiyor hayirlisiyla ramazan gecsin eski duzenime donmek istiyorumAma napıyoruz yemiyoruz bol su içiyoruz sakin sakin yavaş yavaş ye canım
Evet canim oyle yapiyorum ama icimde gidiyor hayirlisiyla ramazan gecsin eski duzenime donmek istiyorum
Kaç kiloda mezun oldun kaptanimAyyy bazen listede olasım geliyor desem ne dersiniz :)))
Kaç kiloda mezun oldun kaptanim
Aa doğru mezunlarda okumuştum unutmuşum yaa61 kiloda mezun oldum 60 a düştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?