Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben izne ayrılıyorum iki hafta sonra inşallah kilo vermiş olarak aranıza tekrar katılırım. Hepinizi öpüyorum. Kadir geceniz mübarek olsun can kızlar
Aman arti olmadan gel yoksa benom hibi aylarca donemezsin
Merhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
hosgeldin canım ben kamile 30 yasinda iki cocuk annesiyim dogimdan donra 90 idim buraya 86 ile baslafim simdi 73 lerdeyim ins 65 ide gorecex

Cok gizel hrpinixi tebrik ediyorum
Özelden yazıştik geçen gün değerleri düşuyormus suan bi operasyon görünmüyor sanırım. P.tesi de kan vericekmis değerler için. Daha iyi morali bana öyle geldi.
Ay sevindim ya canim benim cok yiprandi bu arada
Kızlar bu hafta 1.lik gelir mi acaba Ne dersiniz
Grldi bile
İçim yoruldu yaaa sanki bitti artık kilo veremiycekmisim gibi geliyor bana anlamadım bu ruh hali nedir.
yok yok bu psikoloji insani dusuruyo ben o hataya cok dustum olmayacak deyip yefim ve suan saydirma sebebimde bu sakin sen düşme devam et asla vazgeçme

Kızlar haftalardır 2. 3. Derken sonunda 1.lik geldi
Cok sevindim yaaa bende artik listeye dönmek istiyorum bugun 72 9 u gordum ons pzt listeye girecek kadar vermis olurum
Ayyy bazen listede olasım geliyor desem ne dersiniz :)))
ayyy super oljr sen acayip bi hirs sebebisin kixlar bilmez belki ama seni ben acayip kiskaniuodum bir kilonun altina neredeyse hic dusmuyodun gelsem iyi olurda nereden verecen gidecek bidi ksldimi boy 170 kilo 60 eeee nereden giddcek

Diğeri 2.13 Alinin_Annesi 2.18 2. Takımda da akrep 2.32 o yüzden bireysellerde 2.lik geliyor takım olarakta 1.lik
Aa kardesim 2.oluyo yani vay be bi bireysel dereceye giremdm suan kayinvalidesinde iftarda daha eve gelmems gelince girer ben soledm hemen bireysel dereceye girmissin diye

Waffle haric guzel canm

Bayram'dan sonra izinden dönersin Can'ım o yüzden Bayram'da uzak dur cısslardan
Yok valla kalmadı Bi kere 58 e düştüm yakışmıyorda bana direk yüzüm küçülüyor ben evet genelde 1 kilo üstü verdim hep ben fena hırslıyım bazen kilom olmadığı halde istiyorum yarışmak gerçi ben kendimi biliyorsam balayından kesin 3 4 kilo almış olarak döncem görürsünüz çok kolay kilo verip bir o kadar çabuk kilo alıyorum maalesef balayında da dikkat etmeyi hiç düşünmüyorum

Kizlarrr merhabaaaa hepinizin kandili mubarek olsun insallahhh. Kayinvalidemdeydim iftarda Ewett ablam yetistirdi saolsun fazla mutlu oldum girdm msjlarn bi ksmni okudum cktmm cwp yazmaya firsat bulamadm. Ben 2. Olmusum valla ck sasrdm ckta mutlu oldmm
Menume gelince
Sahur
2 haslanms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
1 kepce yogurtlu corba
1 kepce nohut
3 haslanmis baget
Salata
2 hurma
Boll suuu 2bck litre yatana kadr 3u gecer
Spor yok malesefff ama yarn bol yuruyus yapicam insallahh
Bide anlamadigim biseyy kayinwalidemde yemek oncesi tartildm 75 geldim benn sokk dogru deil bu tarti dediim dogruu die israr ettilerr

TAKIMIMI TEBRIK EDIYORUM IYIKI BU TAKIMDAYIM

Can'ım benim bende başta seni ve hepinizi tebrik ederim hep böyle olsun inşallah
Menün güzel
Ve ayrıca tartı olayına gelince hata olabilir Canım Başka bi tartıda da denersin bir ara

Tebrikler canım valla çok sevindim senin adına. Bayramda sakin kaçamak yapma bi dahaki etapta birincilik gelsin

Can'ım benim bende başta seni ve hepinizi tebrik ederim hep böyle olsun inşallah
Menün güzel
Ve ayrıca tartı olayına gelince hata olabilir Canım Başka bi tartıda da denersin bir ara
Cok tesekkur ederiimm cokk sewdm burayii walla hic yapamicaam dedigim seyi yaptrdi bna kilo wermk bnm icn imkansz bisydiii

etme zaten kiz omurde bi kere balayina gitcen

Kadir geceniz mübarek olsun kizlar bugun sizden rica etsem oglusumun duymasi ve konusmasi niyetiyle birer fatiha okusaniz cok mutlu olucam kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz o yüzden herkesten dua istedim sizdende istiyorum bugun benim dualarim once oglumun ve kizimin sagligi daha sonra kendim ailem ve inanin sizin icin olacak ins amaclariniza gonlunuzdeki muratlariniza Rabbim en kisa zamanda ulastirsin amin amin elfi elfu aminnn

Okuruzz tabi canmm gecms olsnn cocuklarin bi skntisimi var anlayamadm ben

Canım çok geçmiş olsun. Tabiki ederim Allahım tez zamanda yavrularını sağlığına kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…