- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.441
Aman arti olmadan gel yoksa benom hibi aylarca donemezsinKızlar ben izne ayrılıyorum iki hafta sonra inşallah kilo vermiş olarak aranıza tekrar katılırım. Hepinizi öpüyorum. Kadir geceniz mübarek olsun can kızlar
hosgeldin canım ben kamile 30 yasinda iki cocuk annesiyim dogimdan donra 90 idim buraya 86 ile baslafim simdi 73 lerdeyim ins 65 ide gorecexMerhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
Cok gizel hrpinixi tebrik ediyorum***9.TAKIM 472.ETAP***
masal3487(58.5/58/0.5/%0.85)
Bayankokosh(66.7/66.7/0/%0) kilosu sabit - izne ayrılmak istiyor
eliya (75.9/75.2/0.7/%0.92)
esmazc(73.1///%)1. kez bildirimde bulunmadı
Zamannn35(84.4/83.9/0.5/%0.59)
KumraL_KrakeR(73.9/73.5/0.4/%0.54)
ayeyldz (74.7/73.3/1.4/%1.87)
erdemhilal (79.9/78.6/1.3/%1.63)yeni üye giriş tarihi 14 haziran giriş kilo 81.7 hedef kilo 60
Alinin_Annesi (77.9/76.2/1.7/%2.18) yeni üye giriş tarihi 15 haziran giriş kilo 80.2 hedef kilo 58
9.takım genel ortalama %0.953
Ay sevindim ya canim benim cok yiprandi bu aradaÖzelden yazıştik geçen gün değerleri düşuyormus suan bi operasyon görünmüyor sanırım. P.tesi de kan vericekmis değerler için. Daha iyi morali bana öyle geldi.
Grldi bileKızlar bu hafta 1.lik gelir mi acaba Ne dersiniz
yok yok bu psikoloji insani dusuruyo ben o hataya cok dustum olmayacak deyip yefim ve suan saydirma sebebimde bu sakin sen düşme devam et asla vazgeçmeİçim yoruldu yaaa sanki bitti artık kilo veremiycekmisim gibi geliyor bana anlamadım bu ruh hali nedir.
Cok sevindim yaaa bende artik listeye dönmek istiyorum bugun 72 9 u gordum ons pzt listeye girecek kadar vermis olurumKızlar haftalardır 2. 3. Derken sonunda 1.lik geldi
ayyy super oljr sen acayip bi hirs sebebisin kixlar bilmez belki ama seni ben acayip kiskaniuodum bir kilonun altina neredeyse hic dusmuyodun gelsem iyi olurda nereden verecen gidecek bidi ksldimi boy 170 kilo 60 eeee nereden giddcekAyyy bazen listede olasım geliyor desem ne dersiniz :)))
Aa kardesim 2.oluyo yani vay be bi bireysel dereceye giremdmDiğeri 2.13Alinin_Annesi 2.18 2. Takımda da akrep 2.32 o yüzden bireysellerde 2.lik geliyor takım olarakta 1.lik
Waffle haric guzel canmKizlar yine iftardayim menumu yazim
Yine nohut var arkadas yemekte corba yokmuydu diceksiniz vardi ama iskembeydi icmem. Esim sevio diye yapmis teyzem ana yemek kanat vardi derisini alinva bi anlami kalmio diye yemedim
Sabah 08.30
2 dilim tb
1 kk peeynir
1 haslanmis yumrta
10 zeytin
Ogle 12.30
1 kucuk kadinbudu kofte
Domates salatalik
1 dilim kavun
Ara 14.00
1 waffle
Ara 18.00
1 kase cacik
Aksm 20.30
1 tabak nohut
Salata
Yetiştirmiş bileAa kardesim 2.oluyo yani vay be bi bireysel dereceye giremdmsuan kayinvalidesinde iftarda daha eve gelmems gelince girer ben soledm hemen bireysel dereceye girmissin diye
Aman arti olmadan gel yoksa benom hibi aylarca donemezsin
hosgeldin canım ben kamile 30 yasinda iki cocuk annesiyim dogimdan donra 90 idim buraya 86 ile baslafim simdi 73 lerdeyim ins 65 ide gorecex
Cok gizel hrpinixi tebrik ediyorum
Ay sevindim ya canim benim cok yiprandi bu arada
Grldi bile
yok yok bu psikoloji insani dusuruyo ben o hataya cok dustum olmayacak deyip yefim ve suan saydirma sebebimde bu sakin sen düşme devam et asla vazgeçme
Cok sevindim yaaa bende artik listeye dönmek istiyorum bugun 72 9 u gordum ons pzt listeye girecek kadar vermis olurum
ayyy super oljr sen acayip bi hirs sebebisin kixlar bilmez belki ama seni ben acayip kiskaniuodum bir kilonun altina neredeyse hic dusmuyodun gelsem iyi olurda nereden verecen gidecek bidi ksldimi boy 170 kilo 60 eeee nereden giddcek
Aa kardesim 2.oluyo yani vay be bi bireysel dereceye giremdmsuan kayinvalidesinde iftarda daha eve gelmems gelince girer ben soledm hemen bireysel dereceye girmissin diye
Kizlarrr merhabaaaa hepinizin kandili mubarek olsun insallahhh. Kayinvalidemdeydim iftarda Ewett ablam yetistirdi saolsun fazla mutlu oldum girdm msjlarn bi ksmni okudum cktmm cwp yazmaya firsat bulamadm. Ben 2. Olmusum valla ck sasrdm ckta mutlu oldmm
Menume gelince
Sahur
2 haslanms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
1 kepce yogurtlu corba
1 kepce nohut
3 haslanmis baget
Salata
2 hurma
Boll suuu 2bck litre yatana kadr 3u gecer
Spor yok malesefff ama yarn bol yuruyus yapicam insallahh
Bide anlamadigim biseyy kayinwalidemde yemek oncesi tartildm 75 geldim benn sokkdogru deil bu tarti dediim dogruu die israr ettilerr
TAKIMIMI TEBRIK EDIYORUM IYIKI BU TAKIMDAYIM
Tebrikler canım valla çok sevindim senin adına. Bayramda sakin kaçamak yapma bi dahaki etapta birincilik gelsinKizlarrr merhabaaaa hepinizin kandili mubarek olsun insallahhh. Kayinvalidemdeydim iftarda Ewett ablam yetistirdi saolsun fazla mutlu oldum girdm msjlarn bi ksmni okudum cktmm cwp yazmaya firsat bulamadm. Ben 2. Olmusum valla ck sasrdm ckta mutlu oldmm
Menume gelince
Sahur
2 haslanms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
1 kepce yogurtlu corba
1 kepce nohut
3 haslanmis baget
Salata
2 hurma
Boll suuu 2bck litre yatana kadr 3u gecer
Spor yok malesefff ama yarn bol yuruyus yapicam insallahh
Bide anlamadigim biseyy kayinwalidemde yemek oncesi tartildm 75 geldim benn sokkdogru deil bu tarti dediim dogruu die israr ettilerr
TAKIMIMI TEBRIK EDIYORUM IYIKI BU TAKIMDAYIM
Cok tesekkur ederiimm cokk sewdm burayii walla hic yapamicaam dedigim seyi yaptrdi bna kilo wermk bnm icn imkansz bisydiiiCan'ım benim bende başta seni ve hepinizi tebrik ederim hep böyle olsun inşallah
Menün güzel
Ve ayrıca tartı olayına gelince hata olabilir Canım Başka bi tartıda da denersin bir ara
Tesekkt ederim caniimm kacamak mii oda neee nasl iyi geldii buu wallaa cok guzel motiwe olduummm yeminlennTebrikler canım valla çok sevindim senin adına. Bayramda sakin kaçamak yapma bi dahaki etapta birincilik gelsin
etme zaten kiz omurde bi kere balayina gitcenBayram'dan sonra izinden dönersin Can'ım o yüzden Bayram'da uzak dur cısslardan
Yok valla kalmadı Bi kere 58 e düştüm yakışmıyorda bana direk yüzüm küçülüyor ben evet genelde 1 kilo üstü verdim hep ben fena hırslıyım bazen kilom olmadığı halde istiyorum yarışmak gerçi ben kendimi biliyorsam balayından kesin 3 4 kilo almış olarak döncem görürsünüz çok kolay kilo verip bir o kadar çabuk kilo alıyorum maalesef balayında da dikkat etmeyi hiç düşünmüyorum
Kzzz seni bile gecmisim heAa kardesim 2.oluyo yani vay be bi bireysel dereceye giremdmsuan kayinvalidesinde iftarda daha eve gelmems gelince girer ben soledm hemen bireysel dereceye girmissin diye
Okuruzz tabi canmm gecms olsnn cocuklarin bi skntisimi var anlayamadm benKadir geceniz mübarek olsun kizlar bugun sizden rica etsem oglusumun duymasi ve konusmasi niyetiyle birer fatiha okusaniz cok mutlu olucam kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz o yüzden herkesten dua istedim sizdende istiyorum bugun benim dualarim once oglumun ve kizimin sagligi daha sonra kendim ailem ve inanin sizin icin olacak ins amaclariniza gonlunuzdeki muratlariniza Rabbim en kisa zamanda ulastirsin amin amin elfi elfu aminnn
@seydan94 bencede hic dikkat etme canmm en guzel zaman tadini cikarttt nere gidiosunz balayina ?
Cok tesekkur ederiimm cokk sewdm burayii walla hic yapamicaam dedigim seyi yaptrdi bna kilo wermk bnm icn imkansz bisydiii
etme zaten kiz omurde bi kere balayina gitcen
Kız valla hırs yaptım heeTesekkt ederim caniimm kacamak mii oda neee nasl iyi geldii buu wallaa cok guzel motiwe olduummm yeminlenn
Canım çok geçmiş olsun. Tabiki ederim Allahım tez zamanda yavrularını sağlığına kavuştursunKadir geceniz mübarek olsun kizlar bugun sizden rica etsem oglusumun duymasi ve konusmasi niyetiyle birer fatiha okusaniz cok mutlu olucam kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz o yüzden herkesten dua istedim sizdende istiyorum bugun benim dualarim once oglumun ve kizimin sagligi daha sonra kendim ailem ve inanin sizin icin olacak ins amaclariniza gonlunuzdeki muratlariniza Rabbim en kisa zamanda ulastirsin amin amin elfi elfu aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?