Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menumu yazmayı unutmuşum
Sabah 12
10 fındık 1 ceviz bir bardak süt yy
Öğle 16
2 yumurtadan menemen yarısını oğlum yedi
Bi dilim tb ekmeği
Bi kk peynir
Akşam yemeğine kadar 4 tane çengelköy salatalık
Akşam 21
Bir dolma biber küçük boy
Yarım kase yogurt
Bi kepçe domates çorbası
Yemekten sonra bir şekerli türk kahvesi

Okuruzz tabi canmm gecms olsnn cocuklarin bi skntisimi var anlayamadm ben
Canim kiximda bisey yok cok şükür ama tabi ben artık bilinmez biyerden bisey olcak diye korkuyorum oglum bi yaşında doğuştan işitme engelli bulabildikleri hic bir sebep yok yeni ameliyat oldu Biyonik kulak ameliyatı cok şükür daha iui duyuyor ama konuşması icin daha yolumuz uzun ve bu yolda dualarin gücüne ben cok inanıyorum
Canım çok geçmiş olsun. Tabiki ederim Allahım tez zamanda yavrularını sağlığına kavuştursun
amin canım sağolasın

Kizlar eve yeni geldim menüm geç kaldı.
Saat 11
2 yemek kaşığı kadar muhallebili kadayif :)

Saat 15
1 kase yoğurt

Saat 20:45 iftar saati yani
6 kaşık sac tava
Avuc ici kadar pide
1 bardak vişne suyu ev yapımı az şekerli

Su 4 litre
Spor 15 dk yuruyus yapabildim.

Huuu huuu 1.olan takım burasımı

Nihayet şeytanın bacağı kırılmış kızlar
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler

Kadir gecenizde mübarek olsun

Alinin_Annesi
Bireysel 2.liğin içinde tebrikler Tatlım
Listeye hızlı bi giriş yapmışın
Darısı diğer haftalara ve herkese inşallah

@seydan94
Şeydacım listeyi merak etme Cnm
Ama elifle yasemin hatırlatırlarsa sevinirim o zaman
Benim işim belli olmaz, unutuveririm falan

Bide Miray gittiğine göre kaptan yardımcısını drğiştir istersen

Ben yanlışmı hatırlıyorum esmazc izin istememişmiydi

Ayyy bazen listede olasım geliyor desem ne dersiniz :)))
gel dicem de ne vericeksin

waffle kaçamak galiba afiyet olsun.

Kamile cım ben yemem de yoruldum ya kesinlikle bozmayi düşünmedim çünkü cuma dışında kaçamak yapmadım ve yine de zor veriyorum bunu anladım dikkat etmesem hemen geri gelicekmis gibi korkuyorum valla. Emeklerimize yazık canım ya.

ye valla oh Sefan olsun al verirsin canın sağolsun kasma kendini tadını çıkar.

canım sen kendi tartına güven boşver. Yada aklında soru işareti varsa başka tartı da tartil derim hangisi doğru anlamış olursun. Ben tatile giderken yanimda goturucem tartimi konttolu kaybetmek istemiyorum. Menun guzel afiyet olsun.

okudum bile Rabbim bütün güzellikleri önüne sersin delikanlımin duysun konussun bizde konustugunu duyup mutlu olalim Kamilem. hepimizin evlatlarina hayirli omurler nasip olsun inşallah.

Afiyet olsun tatlım güzel menü. Kızlardan biri Merve ydi yada Toprak ti sanırım şeker yerine tarçın la yapiyordu kahveyi öyle dene şeker kullanmamıs olursun beğenirsen.

Yine o pembis yazilarabla ozletiyorsun kendini.

Evet 1. Olan Takım burası hoşgeldin mefkusum. Nasılsın yoksun gelmiyorsun ya özlüyoruz seni. Hatırlatırız sorun yok merak etme sen.

Kizlar menumu yazayim

Sahur:02.00 bir kase visne(bu aralar visneye taktim:) )

Iftar:19.55 bir kase mercimek corbasi,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir tabak etli patates yemegi ve iki kase cacik.

1.5 litre su spor yok.
Afiyet olsun canım. Su az olmuş

Canım maalesef kahveyi şekersiz icemiyorum. Zaten oyle çok içtiğim birşey değil. Kırk yılda bi aklıma gelir hazır bugünde cuma iken iceyim dedim

Kaçak Nerelerdesin yaaa arada bi slm De kac bari
elifim bizim diyey degil yasam bicimimizi degistirmemiz lazm baska yol uok bende aynı verdigin uc katı hızla geri alıyorum ama kacari yok gidecek bu kilolar
Dualarin icin sagol canim srviliyorsun

Kamilem geçen gün mesajını gördümde cevap yazamadım Cnm

Öncelikle şı mübarek gecenin hürmetine Allah oğluşuna şifa versin inşallah

Benım kızımda büyüdü maşallah 7.5 aylık oldu. Apalamaya başladı 2 dişi çıktı
Ben küçük yaşta çocuğa doyduğum için pek çocuk sevmezdim ama bu seviliyormuş
Heralde biraz dillenince daha farklı olur

Kızlar önceden de dediğim gibi ramazanda ben bitkisel hayatta gibiydim
Neyse son 3 günümüz inşallah

Tatlım pazartesinden beri yok açıkçası kararsız kaldım ama net olarak gelip söylemesi ve bildirimini yapması gerekiyordu çünkü bana en son ne istediğini yazdığını hatırlamıyorum iyi olcak falan Dedi zaten etaplar birleşti diye de düşündüm açıkçası net de bişey söylediğini hatırlamıyorum ben
Mirayla ilgili olarak çıkartcam mirayı ama yerine birini koymak istiyorum iki defa Bahar'ı bir daha uğraştırmayayım diye onu düşünüp halletcem bir ara azcık Zaman var :)
Listeyi Elif bayağa yapmayı biliyor ona da hatırlatcam elbette ama yine de o gün benim için özel bir gün ve burda düzen aksar ise benim moralim bozulur o yüzden sıkıntı olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…