Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emine net olarak ızin istiyorum dedimi ben dediyse duymadım valla taaaa ne Zaman konuştuk ta net olarak söylemedi diye hatırladım
tam net birsey bende hatırlamıyorum Merve galiba cumalari gel bildirim yap demişti en son oyle birsey hatırlıyorum ben.

Kızlar ben yatıyorum uyuyorum sizleri seviyorum
Bende seni seviyorum can can.

Sağol canım ama kaçamak yapmicam. Kim bilir bidaha ne zaman icerim. Bu hızla kilo vermeye devam etmek istiyorum
inşallah canım verirsin tabiki devam son gaz.bende yedim bugün ama bin pişmanım. Belki yarın oruc tutabilirim belirsiz hala beklemedeyim sadece yoğurt yiycem birazdan kaçamak varya birsey yiyesim gelmiyor

Aynen canım yaşam bicimimizin degismesi lazım. Sende seviliyorsun tatlım.

O zaman çabuk geçsin ramazan da kavusalim artık sana.

Cok gcms olsn canmm allahm sagligina kawustrsun yawrucagi insallah

Cok tssekkr edeeriim mefkureeemm

Ayni durumdayız valla canım. Sen acı çehreye baktinmi sorun devam ediyormu

Hadi ya :/ ins en kısa sürede düzelir canım. Problem olmasına rağmen çok iyi vermissin bu hafta. Ben düzeldiğini düşünmüştüm
Ahh bi düzelse nasıl kilo vericem kim bilir. Ama benim bebekken bile varmış bu problem hamileliklerimde berbattı kendimi bildim bileli böyleyim.

Ahh bi düzelse nasıl kilo vericem kim bilir. Ama benim bebekken bile varmış bu problem hamileliklerimde berbattı kendimi bildim bileli böyleyim.
Tatlım heralde bu konuyla ilgili Dr a gitmişindir şimdiye kadar
Eğer vücutsal olarak bi problem yoksa büyük ihtimal psikolojik olabilir

Bak mesela en ufak bi örnek çok güzel kilo veriyosun ama kendine lüzumsuz stress yapıyosun veremiyom diye

Bide hayatta kaybetme korkusu olanlarda da kronik kabızlık olabiliyormuş

Bide acı çehreyi çok dikkatli tüketmek gerekiyor ve kesinlikle sık sık değil
Bazılarında kötü etkileri bile olabiliyor

Benim hatırladığım Poni falan izine çıkma demişti esmazc a
Ama memlekete gideceğini ve çok yoğun olup bildirim yapamıcağını söylemişti heralde

Kaptan yardımcısınıda takımda belirle istersen
Paylaşıma daha sonra da yazılır
Seninde yoğun olduğun dönemlerde 3 yardımcı daha fazla destek olur takıma diye düşünüyorum

Sen kendi işlerine yoğunlaş güzelim
Maşallah arkadaşların pek çoğu aktif zaten
Bende bayramdan sonra fırsat buldukça bakmaya çalışırım

Yetiştirmiş bile
kız sürpriz olsaydı daha çok motive olurdu
Yaa hic dayanamam aninda yetistirirm huyum kurusun
Aman nolcak kaptanim kilo alirsanda yarisiriz burda fena olmazmi
Hadi sıra sende güZellik
Agzindan bal damliyo canim hadi inşallah
Bence o tarti bozuk bendede ayni kilonda cikmistin ya o zamn benmkidemi bozuk kuz yoksa b
Okudum tatlim tez zamnda sifa bulsun yawrucak
Kzzz seni bile gecmisim he
Cok kiskandim
Kahwaltin yakiyo anacim
Evet 1.olan takimdasiniz mefkus hanim seninde kadir gecen mubarek olsun ablam ve ayrica tesekkurler tebriklerin icin
Kizlar menumu yazayim

Sahur:02.00 bir kase visne(bu aralar visneye taktim:) )

Iftar:19.55 bir kase mercimek corbasi,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir tabak etli patates yemegi ve iki kase cacik.

1.5 litre su spor yok.
Afiyet olsun guzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…