- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.481
Bak bak sormasam söyleyen yokVar canım özelden numaranı at ekleyeyim
Bak bak sormasam söyleyen yok
Takıldım canım. Bende birisi yazmış başka takımdan burdada varmı diye sorayım dedimKız Ne biliyim aklıma gelmedi valla
Takıldım canım. Bende birisi yazmış başka takımdan burdada varmı diye sorayım dedim
Gördüm canım teşekkür ederimHehe olma mı hiç eksik kalırmıyız biz ekledim güZelim seni
Iyi geceler canimKızlar ben yatıyorum uyuyorum sizleri seviyorum
tam net birsey bende hatırlamıyorum Merve galiba cumalari gel bildirim yap demişti en son oyle birsey hatırlıyorum ben.Emine net olarak ızin istiyorum dedimi ben dediyse duymadım valla taaaa ne Zaman konuştuk ta net olarak söylemedi diye hatırladım
Bende seni seviyorum can can.Kızlar ben yatıyorum uyuyorum sizleri seviyorum
inşallah canım verirsin tabiki devam son gaz.bende yedim bugün ama bin pişmanım. Belki yarın oruc tutabilirim belirsiz hala beklemedeyim sadece yoğurt yiycem birazdan kaçamak varya birsey yiyesim gelmiyorSağol canım ama kaçamak yapmicam. Kim bilir bidaha ne zaman icerim. Bu hızla kilo vermeye devam etmek istiyorum
Aynen canım yaşam bicimimizin degismesi lazım. Sende seviliyorsun tatlım.Kaçak Nerelerdesin yaaa arada bi slm De kac bari
elifim bizim diyey degil yasam bicimimizi degistirmemiz lazm baska yol uok bende aynı verdigin uc katı hızla geri alıyorum ama kacari yok gidecek bu kilolar
Dualarin icin sagol canim srviliyorsun
O zaman çabuk geçsin ramazan da kavusalim artık sana.Kamilem geçen gün mesajını gördümde cevap yazamadım Cnm
Öncelikle şı mübarek gecenin hürmetine Allah oğluşuna şifa versin inşallah
Benım kızımda büyüdü maşallah 7.5 aylık oldu. Apalamaya başladı 2 dişi çıktı
Ben küçük yaşta çocuğa doyduğum için pek çocuk sevmezdim ama bu seviliyormuş
Heralde biraz dillenince daha farklı olur
Kızlar önceden de dediğim gibi ramazanda ben bitkisel hayatta gibiydim
Neyse son 3 günümüz inşallah
Bizde ordaydikk caniimmAntalya'ya Can'ım
Cok gcms olsn canmm allahm sagligina kawustrsun yawrucagi insallahCanim kiximda bisey yok cok şükür ama tabi ben artık bilinmez biyerden bisey olcak diye korkuyorum oglum bi yaşında doğuştan işitme engelli bulabildikleri hic bir sebep yok yeni ameliyat oldu Biyonik kulak ameliyatı cok şükür daha iui duyuyor ama konuşması icin daha yolumuz uzun ve bu yolda dualarin gücüne ben cok inanıyorum
amin canım sağolasın
Cok tssekkr edeeriim mefkureeemmHuuu huuu 1.olan takım burasımı
Nihayet şeytanın bacağı kırılmış kızlar
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler
Kadir gecenizde mübarek olsun
Alinin_Annesi
Bireysel 2.liğin içinde tebrikler Tatlım
Listeye hızlı bi giriş yapmışın
Darısı diğer haftalara ve herkese inşallah
@seydan94
Şeydacım listeyi merak etme Cnm
Ama elifle yasemin hatırlatırlarsa sevinirim o zaman
Benim işim belli olmaz, unutuveririm falan
Bide Miray gittiğine göre kaptan yardımcısını drğiştir istersen
Ben yanlışmı hatırlıyorum @esmazc izin istememişmiydi
Ayni durumdayız valla canım. Sen acı çehreye baktinmi sorun devam ediyormuinşallah canım verirsin tabiki devam son gaz.bende yedim bugün ama bin pişmanım. Belki yarın oruc tutabilirim belirsiz hala beklemedeyim sadece yoğurt yiycem birazdan kaçamak varya birsey yiyesim gelmiyor
Aynen canım yaşam bicimimizin degismesi lazım. Sende seviliyorsun tatlım.
O zaman çabuk geçsin ramazan da kavusalim artık sana.
Evet canım sorun devam. Benim burası şehre uzak 35 km kadarAyni durumdayız valla canım. Sen acı çehreye baktinmi sorun devam ediyormu
Hadi ya :/ ins en kısa sürede düzelir canım. Problem olmasına rağmen çok iyi vermissin bu hafta. Ben düzeldiğini düşünmüştümEvet canım sorun devam. Benim burası şehre uzak 35 km kadarmerkeze iner inmez ilk onu alicam
Ahh bi düzelse nasıl kilo vericem kim bilir. Ama benim bebekken bile varmış bu problem hamileliklerimde berbattı kendimi bildim bileli böyleyim.Hadi ya :/ ins en kısa sürede düzelir canım. Problem olmasına rağmen çok iyi vermissin bu hafta. Ben düzeldiğini düşünmüştüm
Tatlım heralde bu konuyla ilgili Dr a gitmişindir şimdiye kadarAhh bi düzelse nasıl kilo vericem kim bilir. Ama benim bebekken bile varmış bu problem hamileliklerimde berbattı kendimi bildim bileli böyleyim.
Benim hatırladığım Poni falan izine çıkma demişti esmazc aTatlım pazartesinden beri yok açıkçası kararsız kaldım ama net olarak gelip söylemesi ve bildirimini yapması gerekiyordu çünkü bana en son ne istediğini yazdığını hatırlamıyorum iyi olcak falan Dedi zaten etaplar birleşti diye de düşündüm açıkçası net de bişey söylediğini hatırlamıyorum ben
Mirayla ilgili olarak çıkartcam mirayı ama yerine birini koymak istiyorum iki defa Bahar'ı bir daha uğraştırmayayım diye onu düşünüp halletcem bir ara azcık Zaman var :)
Listeyi Elif bayağa yapmayı biliyor ona da hatırlatcam elbette ama yine de o gün benim için özel bir gün ve burda düzen aksar ise benim moralim bozulur o yüzden sıkıntı olsun istemiyorum
Yaa hic dayanamam aninda yetistirirm huyum kurusunYetiştirmiş bile
kız sürpriz olsaydı daha çok motive olurdu
Aman nolcak kaptanim kilo alirsanda yarisiriz burda fena olmazmiBayram'dan sonra izinden dönersin Can'ım o yüzden Bayram'da uzak dur cısslardan
Yok valla kalmadı Bi kere 58 e düştüm yakışmıyorda bana direk yüzüm küçülüyor ben evet genelde 1 kilo üstü verdim hep ben fena hırslıyım bazen kilom olmadığı halde istiyorum yarışmak gerçi ben kendimi biliyorsam balayından kesin 3 4 kilo almış olarak döncem görürsünüz çok kolay kilo verip bir o kadar çabuk kilo alıyorum maalesef balayında da dikkat etmeyi hiç düşünmüyorum
Agzindan bal damliyo canim hadi inşallahHadi sıra sende güZellik
Bence o tarti bozuk bendede ayni kilonda cikmistin ya o zamn benmkidemi bozuk kuz yoksa bKizlarrr merhabaaaa hepinizin kandili mubarek olsun insallahhh. Kayinvalidemdeydim iftarda Ewett ablam yetistirdi saolsun fazla mutlu oldum girdm msjlarn bi ksmni okudum cktmm cwp yazmaya firsat bulamadm. Ben 2. Olmusum valla ck sasrdm ckta mutlu oldmm
Menume gelince
Sahur
2 haslanms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
1 kepce yogurtlu corba
1 kepce nohut
3 haslanmis baget
Salata
2 hurma
Boll suuu 2bck litre yatana kadr 3u gecer
Spor yok malesefff ama yarn bol yuruyus yapicam insallahh
Bide anlamadigim biseyy kayinwalidemde yemek oncesi tartildm 75 geldim benn sokkdogru deil bu tarti dediim dogruu die israr ettilerr
TAKIMIMI TEBRIK EDIYORUM IYIKI BU TAKIMDAYIM
Okudum tatlim tez zamnda sifa bulsun yawrucakKadir geceniz mübarek olsun kizlar bugun sizden rica etsem oglusumun duymasi ve konusmasi niyetiyle birer fatiha okusaniz cok mutlu olucam kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz o yüzden herkesten dua istedim sizdende istiyorum bugun benim dualarim once oglumun ve kizimin sagligi daha sonra kendim ailem ve inanin sizin icin olacak ins amaclariniza gonlunuzdeki muratlariniza Rabbim en kisa zamanda ulastirsin amin amin elfi elfu aminnn
Cok kiskandimKzzz seni bile gecmisim he
Kahwaltin yakiyo anacimKizlar eve yeni geldim menüm geç kaldı.
Saat 11
2 yemek kaşığı kadar muhallebili kadayif :)
Saat 15
1 kase yoğurt
Saat 20:45 iftar saati yani
6 kaşık sac tava
Avuc ici kadar pide
1 bardak vişne suyu ev yapımı az şekerli
Su 4 litre
Spor 15 dk yuruyus yapabildim.
Evet 1.olan takimdasiniz mefkus hanimHuuu huuu 1.olan takım burasımı
Nihayet şeytanın bacağı kırılmış kızlar
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler
Kadir gecenizde mübarek olsun
Alinin_Annesi
Bireysel 2.liğin içinde tebrikler Tatlım
Listeye hızlı bi giriş yapmışın
Darısı diğer haftalara ve herkese inşallah
@seydan94
Şeydacım listeyi merak etme Cnm
Ama elifle yasemin hatırlatırlarsa sevinirim o zaman
Benim işim belli olmaz, unutuveririm falan
Bide Miray gittiğine göre kaptan yardımcısını drğiştir istersen
Ben yanlışmı hatırlıyorum @esmazc izin istememişmiydi
Afiyet olsun guzellikKizlar menumu yazayim
Sahur:02.00 bir kase visne(bu aralar visneye taktim:) )
Iftar:19.55 bir kase mercimek corbasi,dort kasik sebzeli bulgur pilavi,bir tabak etli patates yemegi ve iki kase cacik.
1.5 litre su spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?