- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.501
Evet izne ayrilmayi dusunuyodu ama net bise solemdi kaptanm bana dondugumde kilo farkini cok acma dedi sadeceTatlım pazartesinden beri yok açıkçası kararsız kaldım ama net olarak gelip söylemesi ve bildirimini yapması gerekiyordu çünkü bana en son ne istediğini yazdığını hatırlamıyorum iyi olcak falan Dedi zaten etaplar birleşti diye de düşündüm açıkçası net de bişey söylediğini hatırlamıyorum ben
Mirayla ilgili olarak çıkartcam mirayı ama yerine birini koymak istiyorum iki defa Bahar'ı bir daha uğraştırmayayım diye onu düşünüp halletcem bir ara azcık Zaman var :)
Listeyi Elif bayağa yapmayı biliyor ona da hatırlatcam elbette ama yine de o gün benim için özel bir gün ve burda düzen aksar ise benim moralim bozulur o yüzden sıkıntı olsun istemiyorum
Bizim vatsap grubumuzmu var benim niye haberm yokVar canım özelden numaranı at ekleyeyim
Hic doktra gorundunmu canim surekli kabizlik cekilmez yaAhh bi düzelse nasıl kilo vericem kim bilir. Ama benim bebekken bile varmış bu problem hamileliklerimde berbattı kendimi bildim bileli böyleyim.
Günaydın kaptanım. Ben izin istemistim sen de tamam demiştin. Arada bir bakiyorum ne yapmissiniz diye ama izinli oldugumu düşünerek yorum bildirim filan yapmiyorumesmazc tatlım kaç gündür yoksun menülerin yok bildirimin yok ???
Izinde olunca da mı bildirimde bulunmak gerekiyo o zaman iznin anlamı ne ki. 1 kez bildirimde bulunmadı yazılmış benim ismimin karsisina. Ki ben çok dikkat ederim. Bildirimde bulunmayarak tskimima zararım dokunsun istemem. Anlamadım gerçekten neden izin de yazilmamisŞöyle ki Can'ım Bi önceki hafta bildirim yapmayan üyenin yüzdesi 2 ye bölünür bunun da nedeni 2 haftalık kilo kaybı olduğu için mesela haftaya esmazc nin de bölünecek ayrıca bu hafta 14. Takımın bütün üyelerinin yüzdeleri bölündü onun da nedeni geçen hafta listeyi oluşturmadılar paylaşmadılar doğal olarak yine aynı nedenden yüzdeler 2 ye bölündü
Ha Bi olay da daha yüzde 2 ye bölünüyor o da bu hafta bu cuma bildirim olmicak 8 temmuzda sonraki hafta olucak iki etap birleşmiş olucak yine orda da bütün yüzdeler 2 ye bölünecek ana neden 2 hafta verilen kayıp olduğu için haksızlık olmasın diye yüzde de 2 ye bölünüyor kısacası
Evet evet ablacim ya mesajları okuyorum da şimdi kimse hatırlamamis mi yahu izinde olduğumu. Neyse Allahtan takım 1.olmusHuuu huuu 1.olan takım burasımı
Nihayet şeytanın bacağı kırılmış kızlar
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler
Kadir gecenizde mübarek olsun
@Alinin_Annesi
Bireysel 2.liğin içinde tebrikler Tatlım
Listeye hızlı bi giriş yapmışın
Darısı diğer haftalara ve herkese inşallah
@seydan94
Şeydacım listeyi merak etme Cnm
Ama elifle yasemin hatırlatırlarsa sevinirim o zaman
Benim işim belli olmaz, unutuveririm falan
Bide Miray gittiğine göre kaptan yardımcısını drğiştir istersen
Ben yanlışmı hatırlıyorumesmazc izin istememişmiydi
Demiştim Şeydacım sende tamam demistin.. seni izne ayiriyoruz demiştin. Neyse ki takım 1. Olmuş ..Emine net olarak ızin istiyorum dedimi ben dediyse duymadım valla taaaa ne Zaman konuştuk ta net olarak söylemedi diye hatırladım
Tatlım pazartesinden beri yok açıkçası kararsız kaldım ama net olarak gelip söylemesi ve bildirimini yapması gerekiyordu çünkü bana en son ne istediğini yazdığını hatırlamıyorum iyi olcak falan Dedi zaten etaplar birleşti diye de düşündüm açıkçası net de bişey söylediğini hatırlamıyorum ben
Mirayla ilgili olarak çıkartcam mirayı ama yerine birini koymak istiyorum iki defa Bahar'ı bir daha uğraştırmayayım diye onu düşünüp halletcem bir ara azcık Zaman var :)
Listeyi Elif bayağa yapmayı biliyor ona da hatırlatcam elbette ama yine de o gün benim için özel bir gün ve burda düzen aksar ise benim moralim bozulur o yüzden sıkıntı olsun istemiyorum
Cok tesekkur ederiimm cokk sewdm burayii walla hic yapamicaam dedigim seyi yaptrdi bna kilo wermk bnm icn imkansz bisydiii
wuhuuuuu masallah.dusunme zaten orda diyet vs.bi kere yasaniyor...Antalya'ya Can'ım
Allah sifa versin canimCanim kiximda bisey yok cok şükür ama tabi ben artık bilinmez biyerden bisey olcak diye korkuyorum oglum bi yaşında doğuştan işitme engelli bulabildikleri hic bir sebep yok yeni ameliyat oldu Biyonik kulak ameliyatı cok şükür daha iui duyuyor ama konuşması icin daha yolumuz uzun ve bu yolda dualarin gücüne ben cok inanıyorum
amin canım sağolasın
Eki Görüntüle 1854780 bu hafta izne ayiriyoruz seni demiştin canım. Hergün girip bakıyordum ama dun yoldaydik yollarda da net cekmiyor. O yüzden giremedim yoksa ben yine de hatirlatirdim
Izinde olunca da mı bildirimde bulunmak gerekiyo o zaman iznin anlamı ne ki. 1 kez bildirimde bulunmadı yazılmış benim ismimin karsisina. Ki ben çok dikkat ederim. Bildirimde bulunmayarak tskimima zararım dokunsun istemem. Anlamadım gerçekten neden izin de yazilmamis
Öyle Dedi ama hangisi daha iyi bilemiyorum falan demişti eee zaten 15 temmuza kadar bildirim yok gerekirse o Zaman izne ayırırımBenim hatırladığım Poni falan izine çıkma demişti esmazc a
Ama memlekete gideceğini ve çok yoğun olup bildirim yapamıcağını söylemişti heralde
Kaptan yardımcısınıda takımda belirle istersen
Paylaşıma daha sonra da yazılır
Seninde yoğun olduğun dönemlerde 3 yardımcı daha fazla destek olur takıma diye düşünüyorum
Sen kendi işlerine yoğunlaş güzelim
Maşallah arkadaşların pek çoğu aktif zaten
Bende bayramdan sonra fırsat buldukça bakmaya çalışırım
Evet izne ayrilmayi dusunuyodu ama net bise solemdi kaptanm bana dondugumde kilo farkini cok acma dedi sadece
Bizim vatsap grubumuzmu var benim niye haberm yok
Hic doktra gorundunmu canim surekli kabizlik cekilmez ya
tebrikler canim.aynen dewam
wuhuuuuu masallah.dusunme zaten orda diyet vs.bi kere yasaniyor...
Allah sifa versin canim
nekadar sürede verdim kaptanim bu kiloyu.40 kusur kilo.bnde 65 filan olmk istyrm.70 lere bile razıyım aslindahoşgeldin canım ben de şeyda nişanlıyım 22 gün sonra düğünüm var inşallah ben de hayatımın en zayıf halindeyim şu an :)) 109 du sanırım diyete başlamıştım 103.5 la takıma girmiştim 61 ile mezun oldum şu an 60 kiloyum sende aramıza hoşgeldin ben kurallarımızdan bahsedeyim biraz da ilk sayfadaki kurallarımızı oku öncelikle pazartesi ve cuma günü bildirim günlerimiz her gün menü paylaşıyoruz ve arkadaşlarımızın menülerini kendimizce yorum yapmaya çalışıyoruz elden geldikçe ğaylaşım bol bol kilo vermeye çalışıyoruz eğer sende kabul edersen 2 hafta deneme süren var sonrasında listeye girebilirsin ama listeye girmeden de kilo bildirimleri menü bildirimleri ve bol paylaşım şart
merak etme zamanla senin mutlu oldugunu gordukce onlar da alisiyorlarYok kız orda da düşünemem zaten sonuçta hayatımda bir kere olucak bişey ayyy çok heyecanlanıyorum böyle düşündükçe içim içime sığmıyor sanki sabahları kalktığımda artık yanımda sevdiğim Adam olucak günler bir an önce bitsin geçsin istiyorum artık yepyeni bir hayat merak ediyorum en çok koyanı da sanırım evden çıkışım olucak bişey demeselerde İstanbul'un diğer ucuna hatta çoğu kişinin İstanbul bile demediği resmen Tekirdağ desek yalan olmaz orda yaşamamı çokta istemediklerini gözlerinden anlayabiliyorum
Merak etme hep beraber kurtulucaz canim bu kilolardan.benim de cok kotu anilarim var.taaaa ergenlige dayanan.dusunsene ergenlik caginda bir genc kiz adayisin.ama lisede takma adim mandaydi.ailwmden gizliyorfum.her seferinde uzulsem de normalmis gibi karsilamaya calisiyordumnekadar sürede verdim kaptanim bu kiloyu.40 kusur kilo.bnde 65 filan olmk istyrm.70 lere bile razıyım aslinda( asla veremem gibi geluyo. Kilomdalga konusu olmuş durumda.bendekndimle alta geciyom başkasının yanında konusu açılınca.Ama icimkan agliyo. Insanlar çok acımasız.hep kilo konusunu aciyolar.sen genel hatlarıyla bana birkaç tuyo verebilurmsn
Acı çehreyi iyice araştırayım o zaman. Tabi dr a gittim bağırsak tembelliği var. Stres yapıyorum mefkusum hatta hayatımda çok büyük stresler var beni bitiren. Mesela eşimin memleketine gidicem ya orda da artık sudanmidir stresten midir bilmiyorum 13 gün tuvalete cikamadigimi bilirim. Kilo konusunda da sanki veremiycekmisim de beni incitenler yine konusucakmis gibi geliyor. Yani bana soldan soldan geliyorlar deli olucam.Tatlım heralde bu konuyla ilgili Dr a gitmişindir şimdiye kadar
Eğer vücutsal olarak bi problem yoksa büyük ihtimal psikolojik olabilir
Bak mesela en ufak bi örnek çok güzel kilo veriyosun ama kendine lüzumsuz stress yapıyosun veremiyom diye
Bide hayatta kaybetme korkusu olanlarda da kronik kabızlık olabiliyormuş
Bide acı çehreyi çok dikkatli tüketmek gerekiyor ve kesinlikle sık sık değil
Bazılarında kötü etkileri bile olabiliyor
Listeye girsen aslinda sacma sapan davranmazsin canim liste bi sorumluluk yukluyo insana istesede sacmalayamiyoKizlar benim kulagimi cekin ya.iki gundur sacma sapan davraniyorum.bi guzel en agirindan fircalayin.gevsetmiyim
Gunaydin tatlim 3 baklava olmamas tatli tuketmiyoruz biz cok fazla kaloriliGünaydın .teşekkürler ilginize arkadaşlar. Önce dunku menumu yazayım
Sahur yapmıyorum
Iftarda yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk but
3 kasik bulgur pilavı
3 tulumba tatlı
Yarım kase kuru fasulye
Iftardan sonra bir avuç karışık kuruyemiş
2 şeftali
3 litre su toplamda
Yemeğe gece 12 de son verdim
Kaynanamlardayim su an pek dikkat edemym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?