Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet izne ayrilmayi dusunuyodu ama net bise solemdi kaptanm bana dondugumde kilo farkini cok acma dedi sadece
Var canım özelden numaranı at ekleyeyim
Bizim vatsap grubumuzmu var benim niye haberm yok
Ahh bi düzelse nasıl kilo vericem kim bilir. Ama benim bebekken bile varmış bu problem hamileliklerimde berbattı kendimi bildim bileli böyleyim.
Hic doktra gorundunmu canim surekli kabizlik cekilmez ya

Aa menumu yazmamsm hey gidi kafa
Sabah (12:00):2yumurtadan onlet+kk peynir+3zeytin+salatalik+yarin dilim tb
Ara (15:00):1kase yoğurt
Aksam (20:40):1kase merc corb+2yk biber yogurtlamsi+1dilim tb
Su 2 litre
Spor yok
Reglm bitti sukur bugece sahurumu yaptm ibadetmi yaptm simdi mis gibi bi uyku cekeyim hadi hepinizi optum canlarim fistiklarim lokumlarm

Izinde olunca da mı bildirimde bulunmak gerekiyo o zaman iznin anlamı ne ki. 1 kez bildirimde bulunmadı yazılmış benim ismimin karsisina. Ki ben çok dikkat ederim. Bildirimde bulunmayarak tskimima zararım dokunsun istemem. Anlamadım gerçekten neden izin de yazilmamis

Evet evet ablacim ya mesajları okuyorum da şimdi kimse hatırlamamis mi yahu izinde olduğumu. Neyse Allahtan takım 1.olmus

Emine net olarak ızin istiyorum dedimi ben dediyse duymadım valla taaaa ne Zaman konuştuk ta net olarak söylemedi diye hatırladım
Demiştim Şeydacım sende tamam demistin.. seni izne ayiriyoruz demiştin. Neyse ki takım 1. Olmuş ..
Tebrik ederim kizlarrr.

bu hafta izne ayiriyoruz seni demiştin canım. Hergün girip bakıyordum ama dun yoldaydik yollarda da net cekmiyor. O yüzden giremedim yoksa ben yine de hatirlatirdim

Cok tesekkur ederiimm cokk sewdm burayii walla hic yapamicaam dedigim seyi yaptrdi bna kilo wermk bnm icn imkansz bisydiii
tebrikler canim.aynen dewam
Antalya'ya Can'ım
wuhuuuuu masallah.dusunme zaten orda diyet vs.bi kere yasaniyor...
Allah sifa versin canim

Günaydın .teşekkürler ilginize arkadaşlar. Önce dunku menumu yazayım
Sahur yapmıyorum
Iftarda yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk but
3 kasik bulgur pilavı
3 tulumba tatlı
Yarım kase kuru fasulye
Iftardan sonra bir avuç karışık kuruyemiş
2 şeftali
3 litre su toplamda
Yemeğe gece 12 de son verdim
Kaynanamlardayim su an pek dikkat edemym

Eki Görüntüle 1854780 bu hafta izne ayiriyoruz seni demiştin canım. Hergün girip bakıyordum ama dun yoldaydik yollarda da net cekmiyor. O yüzden giremedim yoksa ben yine de hatirlatirdim

Bebeğim evet ama en son mesajında hangisi iyi olur bilmiyorum gibi şeyler de söylediğin için emin olamadım Bi de etaplar birleşti yanı Bayram'dan sonraki bildirim 16 temmuzda o zamana kadar telaşı belki biter diye düşündüm açıkçası

Yavrum gerilme zaten zararının dokunduğunu görseydim izne ayırırdım pat diye paylaşmıyorum ben rahat ol Kı 1. Olduk zaten ama 2 hafta bildirim yok eee Bayram'dan sonra dönceksin 15 temmuza kadar da telaşın belki de biter diye düşündüm boşuna ızin Hakkı'nı yemenin de anlamı yok

Öyle Dedi ama hangisi daha iyi bilemiyorum falan demişti eee zaten 15 temmuza kadar bildirim yok gerekirse o Zaman izne ayırırım
Öyle Can'ım pek çoğunun katılımında sıkıntı yok tamam ona karar veririm o dert değil yok yok onlar aktif Elif'e ve Yasemin'e yardımcılık konusunda güveniyorum sıkıntı yok zaten ben gelmediğim de çok güzel idare ediyorlar yanı

tebrikler canim.aynen dewam

wuhuuuuu masallah.dusunme zaten orda diyet vs.bi kere yasaniyor...

Allah sifa versin canim

Yok kız orda da düşünemem zaten sonuçta hayatımda bir kere olucak bişey ayyy çok heyecanlanıyorum böyle düşündükçe içim içime sığmıyor sanki sabahları kalktığımda artık yanımda sevdiğim Adam olucak günler bir an önce bitsin geçsin istiyorum artık yepyeni bir hayat merak ediyorum en çok koyanı da sanırım evden çıkışım olucak bişey demeselerde İstanbul'un diğer ucuna hatta çoğu kişinin İstanbul bile demediği resmen Tekirdağ desek yalan olmaz orda yaşamamı çokta istemediklerini gözlerinden anlayabiliyorum

nekadar sürede verdim kaptanim bu kiloyu.40 kusur kilo.bnde 65 filan olmk istyrm.70 lere bile razıyım aslinda( asla veremem gibi geluyo. Kilomdalga konusu olmuş durumda.bendekndimle alta geciyom başkasının yanında konusu açılınca.Ama icimkan agliyo. Insanlar çok acımasız.hep kilo konusunu aciyolar.sen genel hatlarıyla bana birkaç tuyo verebilurmsn

merak etme zamanla senin mutlu oldugunu gordukce onlar da alisiyorlar
Merak etme hep beraber kurtulucaz canim bu kilolardan.benim de cok kotu anilarim var.taaaa ergenlige dayanan.dusunsene ergenlik caginda bir genc kiz adayisin.ama lisede takma adim mandaydi.ailwmden gizliyorfum.her seferinde uzulsem de normalmis gibi karsilamaya calisiyordumbutun bu yasadiklarimizi unutmyalim ki devamliligimiz olsun bu yolculugumuzda

Acı çehreyi iyice araştırayım o zaman. Tabi dr a gittim bağırsak tembelliği var. Stres yapıyorum mefkusum hatta hayatımda çok büyük stresler var beni bitiren. Mesela eşimin memleketine gidicem ya orda da artık sudanmidir stresten midir bilmiyorum 13 gün tuvalete cikamadigimi bilirim. Kilo konusunda da sanki veremiycekmisim de beni incitenler yine konusucakmis gibi geliyor. Yani bana soldan soldan geliyorlar deli olucam.

Kizlar benim kulagimi cekin ya.iki gundur sacma sapan davraniyorum.bi guzel en agirindan fircalayin.gevsetmiyim
Listeye girsen aslinda sacma sapan davranmazsin canim liste bi sorumluluk yukluyo insana istesede sacmalayamiyo
Gunaydin tatlim 3 baklava olmamas tatli tuketmiyoruz biz cok fazla kalorili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…