- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.521
Eski duygularim depresti kiz ahh ahh ne gunlerdiYok kız orda da düşünemem zaten sonuçta hayatımda bir kere olucak bişey ayyy çok heyecanlanıyorum böyle düşündükçe içim içime sığmıyor sanki sabahları kalktığımda artık yanımda sevdiğim Adam olucak günler bir an önce bitsin geçsin istiyorum artık yepyeni bir hayat merak ediyorum en çok koyanı da sanırım evden çıkışım olucak bişey demeselerde İstanbul'un diğer ucuna hatta çoğu kişinin İstanbul bile demediği resmen Tekirdağ desek yalan olmaz orda yaşamamı çokta istemediklerini gözlerinden anlayabiliyorum
Tabi canım ya kronik birsey benimki. Ben dikkat ediyorum her zaman evet çıkamıyorum ama form çayları vs. En azından yumusamasina sebep oluyor kabixligi tam çekmiyorum o yüzden mesela halam da benim gibi ama tedbir almadığı için 54 yaşında Rabbim esirgesin rektum kanseri suan. Hemoroid ler kansere çevirdi kendini yani benim sülalede var bu sorun. Ben tedbirli davranıyorum.Evet izne ayrilmayi dusunuyodu ama net bise solemdi kaptanm bana dondugumde kilo farkini cok acma dedi sadece
Bizim vatsap grubumuzmu var benim niye haberm yok
Hic doktra gorundunmu canim surekli kabizlik cekilmez ya
menun süper afiyet olsun. Benimde bugün bitti orucluyum inşallah.Aa menumu yazmamsm hey gidi kafa
Sabah (12:00):2yumurtadan onlet+kk peynir+3zeytin+salatalik+yarin dilim tb
Ara (15:00):1kase yoğurt
Aksam (20:40):1kase merc corb+2yk biber yogurtlamsi+1dilim tb
Su 2 litre
Spor yok
Reglm bitti sukur bugece sahurumu yaptm ibadetmi yaptm simdi mis gibi bi uyku cekeyim hadi hepinizi optum canlarim fistiklarim lokumlarm
Emine cım konuşmalar çok arada kaldı ama sen sıkıntı yapma hersey yolunda. Onumuzde ki Cuma bildirim yok takım içi yapıcaz diğer hafta cuma bildirim yaparsın saniyorum olmadı Şeyda nin dediği gibi o zaman izin alırsın.Demiştim Şeydacım sende tamam demistin.. seni izne ayiriyoruz demiştin. Neyse ki takım 1. Olmuş ..
Tebrik ederim kizlarrr.
Tekrar hoşgeldin tatlım. Ben Elif bu aradaGünaydın .teşekkürler ilginize arkadaşlar. Önce dunku menumu yazayım
Sahur yapmıyorum
Iftarda yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk but
3 kasik bulgur pilavı
3 tulumba tatlı
Yarım kase kuru fasulye
Iftardan sonra bir avuç karışık kuruyemiş
2 şeftali
3 litre su toplamda
Yemeğe gece 12 de son verdim
Kaynanamlardayim su an pek dikkat edemym
Öyle Dedi ama hangisi daha iyi bilemiyorum falan demişti eee zaten 15 temmuza kadar bildirim yok gerekirse o Zaman izne ayırırım
Öyle Can'ım pek çoğunun katılımında sıkıntı yok tamam ona karar veririm o dert değil yok yok onlar aktif Elif'e ve Yasemin'e yardımcılık konusunda güveniyorum sıkıntı yok zaten ben gelmediğim de çok güzel idare ediyorlar yanı
Ayy yerim seni ya Rabbim omrunun sonuna kadar bu heyecanı yaşatsın sana canım benim. Aileler istemez canım Benimki lerde istememişti alisirlar sen takma kafana hicbirsey mutluluğun tadını çıkar.Yok kız orda da düşünemem zaten sonuçta hayatımda bir kere olucak bişey ayyy çok heyecanlanıyorum böyle düşündükçe içim içime sığmıyor sanki sabahları kalktığımda artık yanımda sevdiğim Adam olucak günler bir an önce bitsin geçsin istiyorum artık yepyeni bir hayat merak ediyorum en çok koyanı da sanırım evden çıkışım olucak bişey demeselerde İstanbul'un diğer ucuna hatta çoğu kişinin İstanbul bile demediği resmen Tekirdağ desek yalan olmaz orda yaşamamı çokta istemediklerini gözlerinden anlayabiliyorum
Sen iste yeterki vericeksin hiç merak etme bende veremiycem deyip yiyip durdum nasılsa zayiflayamam dedim yedim yedim. 3 aydır burdayım 12.5 kilo verdim. Buraya tam katılım yap menüleri takip et kendine bir yol çiz biz sana yanlısı doğruyu elimizden geldiğince anlatıriz. Eğer burda olursan motivasyonun tam olur ve kaçamak yapmasın.nekadar sürede verdim kaptanim bu kiloyu.40 kusur kilo.bnde 65 filan olmk istyrm.70 lere bile razıyım aslinda( asla veremem gibi geluyo. Kilomdalga konusu olmuş durumda.bendekndimle alta geciyom başkasının yanında konusu açılınca.Ama icimkan agliyo. Insanlar çok acımasız.hep kilo konusunu aciyolar.sen genel hatlarıyla bana birkaç tuyo verebilurmsn
Ohh iyi yapmışsın bende 12 de kalktım ayilamayinca duşa girdimGunaydin kizlar gerci ogle oldu ama bugun biraz tembellik yapayim dedim
ınş en kısa sürede çözümünü bulursun canımAhh bi düzelse nasıl kilo vericem kim bilir. Ama benim bebekken bile varmış bu problem hamileliklerimde berbattı kendimi bildim bileli böyleyim.
Kız yetiştirme bi daha sürpriz olsun :)Yaa hic dayanamam aninda yetistirirm huyum kurusun
Aman nolcak kaptanim kilo alirsanda yarisiriz burda fena olmazmi
Agzindan bal damliyo canim hadi inşallah
Bence o tarti bozuk bendede ayni kilonda cikmistin ya o zamn benmkidemi bozuk kuz yoksa b
Okudum tatlim tez zamnda sifa bulsun yawrucak
Cok kiskandim
Kahwaltin yakiyo anacim
Evet 1.olan takimdasiniz mefkus hanimseninde kadir gecen mubarek olsun ablam ve ayrica tesekkurler tebriklerin icin
Afiyet olsun guzellik
nekadar sürede verdim kaptanim bu kiloyu.40 kusur kilo.bnde 65 filan olmk istyrm.70 lere bile razıyım aslinda( asla veremem gibi geluyo. Kilomdalga konusu olmuş durumda.bendekndimle alta geciyom başkasının yanında konusu açılınca.Ama icimkan agliyo. Insanlar çok acımasız.hep kilo konusunu aciyolar.sen genel hatlarıyla bana birkaç tuyo verebilurmsn
Eski duygularim depresti kiz ahh ahh ne gunlerdien guzelide demen gibi uyaninca yaninda sevdigin adamin olmasi o zaten insanin icini kıpır kıpır yapiyor evden cikincada ister istemez insan uzuluyo ister yakin olsun ister uzak ben yakin oldugum halde cok aglamistim halbuki dugunden sonra hergun anneme gelcegimi biliyodum oylede yaptm zaten
Tabi canım ya kronik birsey benimki. Ben dikkat ediyorum her zaman evet çıkamıyorum ama form çayları vs. En azından yumusamasina sebep oluyor kabixligi tam çekmiyorum o yüzden mesela halam da benim gibi ama tedbir almadığı için 54 yaşında Rabbim esirgesin rektum kanseri suan. Hemoroid ler kansere çevirdi kendini yani benim sülalede var bu sorun. Ben tedbirli davranıyorum.
menun süper afiyet olsun. Benimde bugün bitti orucluyum inşallah.
Emine cım konuşmalar çok arada kaldı ama sen sıkıntı yapma hersey yolunda. Onumuzde ki Cuma bildirim yok takım içi yapıcaz diğer hafta cuma bildirim yaparsın saniyorum olmadı Şeyda nin dediği gibi o zaman izin alırsın.
Tekrar hoşgeldin tatlım. Ben Elif bu arada. Bak şimdi meSela sahurda 1 yumurta yeseydin yanında az peynir iftarda o tulumbalari yemeseydin çok daha güzel olurdu. Sahuru yememek zayıflamaya bi katkı sağlamaz yemeliyim ki metobolizman calismaya devam etsin. Ayrıca hem kuru fasulye hem mercimek hem bulgur hepsi hem karbonhidrat hemde şişkinlik yapan besinler bunları aynı gün değil farklı günlerde ve mumkunse tartıya yakın olmayan günlerde tuket canım.
hallederiz sıkıntı yapma ben burda olucam nasılsa Yasemin de olur diye düşünüyorum hallederiz mefkusum la beraber.
Ayy yerim seni ya Rabbim omrunun sonuna kadar bu heyecanı yaşatsın sana canım benim. Aileler istemez canım Benimki lerde istememişti alisirlar sen takma kafana hicbirsey mutluluğun tadını çıkar.
Sen iste yeterki vericeksin hiç merak etme bende veremiycem deyip yiyip durdum nasılsa zayiflayamam dedim yedim yedim. 3 aydır burdayım 12.5 kilo verdim. Buraya tam katılım yap menüleri takip et kendine bir yol çiz biz sana yanlısı doğruyu elimizden geldiğince anlatıriz. Eğer burda olursan motivasyonun tam olur ve kaçamak yapmasın.
Ohh iyi yapmışsın bende 12 de kalktım ayilamayinca duşa girdim
Tamamdir kaptanYavrum gerilme zaten zararının dokunduğunu görseydim izne ayırırdım pat diye paylaşmıyorum ben rahat ol Kı 1. Olduk zaten ama 2 hafta bildirim yok eee Bayram'dan sonra dönceksin 15 temmuza kadar da telaşın belki de biter diye düşündüm boşuna ızin Hakkı'nı yemenin de anlamı yok
Hayat böyle tatlım kimse evladına Kıyamaz Evlat ta anne babaya ama hayat bi şekilde devam edicek napalım seninde evlatlarini evlendirip üzülmen lazım hersey karşılıklıÇok sağol bitanem size güveniyorum zaten
İnşallah hep sürer ya onlarda bişey demiyorlar ama içlerinden üzülüyorlar anlıyorum onları da abim evlendi 1 sene geçmeden ben evleniyorum
Allah baska turlu ayrilik vermesin canim napican Allahin emri..Öyle valla insan üzülüyor ben bir de hergün gidemem öyle bir yol değil ama yine de yakın tabi çok uzak değil ama işte hem Bi heyecan hem Bi hüzün var içimde işten ya da okuldan geldiğimde onunla ikimizin evine giricem bu çok farklı geliyor Ne biliyim benim evim olucak
Tatilemi gttin canimMerhaba kızlar ben Alanyaya gectim internetim kisitli fazla giremiyorum ama yinede sizlerden kopmak istemedim
Menüm
sahur
1 bardak süt
6 kiraz
iftar
1 tabak bamya z.yagli
3 köfte ızgara
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor 1 saat yürüyüş
Hoşgeldin canım bende 100 kg ile başladım bugün tartildigimda 83 tüm ...inanirsan azmedersen yaparsinMerhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
superiz hepimizin emegine saglikAynen öyle Can'ım 1. Olduk hepinizi tebrik ederim kızlar bir bildirimsiz bir sabit olmasına rağmen birinciyiz
maşallah Betül cum tebrik ederimKizlarrr merhabaaaa hepinizin kandili mubarek olsun insallahhh. Kayinvalidemdeydim iftarda Ewett ablam yetistirdi saolsun fazla mutlu oldum girdm msjlarn bi ksmni okudum cktmm cwp yazmaya firsat bulamadm. Ben 2. Olmusum valla ck sasrdm ckta mutlu oldmm
Menume gelince
Sahur
2 haslanms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
1 kepce yogurtlu corba
1 kepce nohut
3 haslanmis baget
Salata
2 hurma
Boll suuu 2bck litre yatana kadr 3u gecer
Spor yok malesefff ama yarn bol yuruyus yapicam insallahh
Bide anlamadigim biseyy kayinwalidemde yemek oncesi tartildm 75 geldim benn sokkdogru deil bu tarti dediim dogruu die israr ettilerr
TAKIMIMI TEBRIK EDIYORUM IYIKI BU TAKIMDAYIM
hatirlatiriz Zuhalim tabi..sende özletme kendiniHuuu huuu 1.olan takım burasımı
Nihayet şeytanın bacağı kırılmış kızlar
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler
Kadir gecenizde mübarek olsun
Alinin_Annesi
Bireysel 2.liğin içinde tebrikler Tatlım
Listeye hızlı bi giriş yapmışın
Darısı diğer haftalara ve herkese inşallah
@seydan94
Şeydacım listeyi merak etme Cnm
Ama elifle yasemin hatırlatırlarsa sevinirim o zaman
Benim işim belli olmaz, unutuveririm falan
Bide Miray gittiğine göre kaptan yardımcısını drğiştir istersen
Ben yanlışmı hatırlıyorumesmazc izin istememişmiydi
aaaaa haberim yoktu hiçVar canım özelden numaranı at ekleyeyim
sagol kaptanım hallederiz Elifle birlikteÖyle Dedi ama hangisi daha iyi bilemiyorum falan demişti eee zaten 15 temmuza kadar bildirim yok gerekirse o Zaman izne ayırırım
Öyle Can'ım pek çoğunun katılımında sıkıntı yok tamam ona karar veririm o dert değil yok yok onlar aktif Elif'e ve Yasemin'e yardımcılık konusunda güveniyorum sıkıntı yok zaten ben gelmediğim de çok güzel idare ediyorlar yanı
daha cok aksamlari gelebilirim ama her akşam mutlaka gelirim Elifim hallederiz tatlim Zuhalim de gelirTabi canım ya kronik birsey benimki. Ben dikkat ediyorum her zaman evet çıkamıyorum ama form çayları vs. En azından yumusamasina sebep oluyor kabixligi tam çekmiyorum o yüzden mesela halam da benim gibi ama tedbir almadığı için 54 yaşında Rabbim esirgesin rektum kanseri suan. Hemoroid ler kansere çevirdi kendini yani benim sülalede var bu sorun. Ben tedbirli davranıyorum.
menun süper afiyet olsun. Benimde bugün bitti orucluyum inşallah.
Emine cım konuşmalar çok arada kaldı ama sen sıkıntı yapma hersey yolunda. Onumuzde ki Cuma bildirim yok takım içi yapıcaz diğer hafta cuma bildirim yaparsın saniyorum olmadı Şeyda nin dediği gibi o zaman izin alırsın.
Tekrar hoşgeldin tatlım. Ben Elif bu arada. Bak şimdi meSela sahurda 1 yumurta yeseydin yanında az peynir iftarda o tulumbalari yemeseydin çok daha güzel olurdu. Sahuru yememek zayıflamaya bi katkı sağlamaz yemeliyim ki metobolizman calismaya devam etsin. Ayrıca hem kuru fasulye hem mercimek hem bulgur hepsi hem karbonhidrat hemde şişkinlik yapan besinler bunları aynı gün değil farklı günlerde ve mumkunse tartıya yakın olmayan günlerde tuket canım.
hallederiz sıkıntı yapma ben burda olucam nasılsa Yasemin de olur diye düşünüyorum hallederiz mefkusum la beraber.
Ayy yerim seni ya Rabbim omrunun sonuna kadar bu heyecanı yaşatsın sana canım benim. Aileler istemez canım Benimki lerde istememişti alisirlar sen takma kafana hicbirsey mutluluğun tadını çıkar.
Sen iste yeterki vericeksin hiç merak etme bende veremiycem deyip yiyip durdum nasılsa zayiflayamam dedim yedim yedim. 3 aydır burdayım 12.5 kilo verdim. Buraya tam katılım yap menüleri takip et kendine bir yol çiz biz sana yanlısı doğruyu elimizden geldiğince anlatıriz. Eğer burda olursan motivasyonun tam olur ve kaçamak yapmasın.
Ohh iyi yapmışsın bende 12 de kalktım ayilamayinca duşa girdim
kilo süper ama Merve kizartma olmamış kuzummIlk menu benden gelsin
Sahur:1 bucuk kase yogurt
Iftar:1kase tarhana corbasi+4catal yogurtlu misir unlu patlican kizartmasi+boool salata+yarim dilim tb ekmk
Su henuz 3 bardak 2 yapmaya caliscam bugun hic susamadm
Spor yok
Bu arada bugun tartildm tam 73.0 hedefime cok az kaldi
evet canım annemlerin yanındayım. .sagolasinTatilemi gttin canim
Menun gayet guzel afiyet olsun
Afyt olsn canm guzel menu yuruyus bide oh missMerhaba kızlar ben Alanyaya gectim internetim kisitli fazla giremiyorum ama yinede sizlerden kopmak istemedim
Menüm
sahur
1 bardak süt
6 kiraz
iftar
1 tabak bamya z.yagli
3 köfte ızgara
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor 1 saat yürüyüş
Tsekkr ederiiim caniimHoşgeldin canım bende 100 kg ile başladım bugün tartildigimda 83 tüm ...inanirsan azmedersen yaparsin
superiz hepimizin emegine saglik
maşallah Betül cum tebrik ederim
hatirlatiriz Zuhalim tabi..sende özletme kendini
aaaaa haberim yoktu hiç
sagol kaptanım hallederiz Elifle birlikte
daha cok aksamlari gelebilirim ama her akşam mutlaka gelirim Elifim hallederiz tatlim Zuhalim de gelir
kilo süper ama Merve kizartma olmamış kuzumm
evet canım annemlerin yanındayım. .sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?