Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eski duygularim depresti kiz ahh ahh ne gunlerdi en guzelide demen gibi uyaninca yaninda sevdigin adamin olmasi o zaten insanin icini kıpır kıpır yapiyor evden cikincada ister istemez insan uzuluyo ister yakin olsun ister uzak ben yakin oldugum halde cok aglamistim halbuki dugunden sonra hergun anneme gelcegimi biliyodum oylede yaptm zaten

Evet izne ayrilmayi dusunuyodu ama net bise solemdi kaptanm bana dondugumde kilo farkini cok acma dedi sadece

Bizim vatsap grubumuzmu var benim niye haberm yok

Hic doktra gorundunmu canim surekli kabizlik cekilmez ya
Tabi canım ya kronik birsey benimki. Ben dikkat ediyorum her zaman evet çıkamıyorum ama form çayları vs. En azından yumusamasina sebep oluyor kabixligi tam çekmiyorum o yüzden mesela halam da benim gibi ama tedbir almadığı için 54 yaşında Rabbim esirgesin rektum kanseri suan. Hemoroid ler kansere çevirdi kendini yani benim sülalede var bu sorun. Ben tedbirli davranıyorum.

menun süper afiyet olsun. Benimde bugün bitti orucluyum inşallah.

Demiştim Şeydacım sende tamam demistin.. seni izne ayiriyoruz demiştin. Neyse ki takım 1. Olmuş ..
Tebrik ederim kizlarrr.
Emine cım konuşmalar çok arada kaldı ama sen sıkıntı yapma hersey yolunda. Onumuzde ki Cuma bildirim yok takım içi yapıcaz diğer hafta cuma bildirim yaparsın saniyorum olmadı Şeyda nin dediği gibi o zaman izin alırsın.

Tekrar hoşgeldin tatlım. Ben Elif bu arada . Bak şimdi meSela sahurda 1 yumurta yeseydin yanında az peynir iftarda o tulumbalari yemeseydin çok daha güzel olurdu. Sahuru yememek zayıflamaya bi katkı sağlamaz yemeliyim ki metobolizman calismaya devam etsin. Ayrıca hem kuru fasulye hem mercimek hem bulgur hepsi hem karbonhidrat hemde şişkinlik yapan besinler bunları aynı gün değil farklı günlerde ve mumkunse tartıya yakın olmayan günlerde tuket canım.

hallederiz sıkıntı yapma ben burda olucam nasılsa Yasemin de olur diye düşünüyorum hallederiz mefkusum la beraber.

Ayy yerim seni ya Rabbim omrunun sonuna kadar bu heyecanı yaşatsın sana canım benim. Aileler istemez canım Benimki lerde istememişti alisirlar sen takma kafana hicbirsey mutluluğun tadını çıkar.

Sen iste yeterki vericeksin hiç merak etme bende veremiycem deyip yiyip durdum nasılsa zayiflayamam dedim yedim yedim. 3 aydır burdayım 12.5 kilo verdim. Buraya tam katılım yap menüleri takip et kendine bir yol çiz biz sana yanlısı doğruyu elimizden geldiğince anlatıriz. Eğer burda olursan motivasyonun tam olur ve kaçamak yapmasın.

Gunaydin kizlar gerci ogle oldu ama bugun biraz tembellik yapayim dedim
Ohh iyi yapmışsın bende 12 de kalktım ayilamayinca duşa girdim

Ahh bi düzelse nasıl kilo vericem kim bilir. Ama benim bebekken bile varmış bu problem hamileliklerimde berbattı kendimi bildim bileli böyleyim.
ınş en kısa sürede çözümünü bulursun canım
Kız yetiştirme bi daha sürpriz olsun :)

Elbette verebilirim ama bunu zamanla verebilirim rahat ol burda vericez beraber güzelim ben ben 6 ayda 70 lere inmiştim 9 ay da da 60 oldum son kilolar biraz zor oluyor ama kilon fazla avantaj bu çabucak verirsin

Öyle valla insan üzülüyor ben bir de hergün gidemem öyle bir yol değil ama yine de yakın tabi çok uzak değil ama işte hem Bi heyecan hem Bi hüzün var içimde işten ya da okuldan geldiğimde onunla ikimizin evine giricem bu çok farklı geliyor Ne biliyim benim evim olucak

Çok sağol bitanem size güveniyorum zaten
İnşallah hep sürer ya onlarda bişey demiyorlar ama içlerinden üzülüyorlar anlıyorum onları da abim evlendi 1 sene geçmeden ben evleniyorum

Tamamdir kaptan takıma olumsuz etkisi olur diye panik yaptım önce. Sonra baktım 1. Olmuş iyi bari dedim. Bizim taşınma işleri filan karışık suan.o yüzden evim isim hayatım düzene giren kadar izin almak istiyorum.

Çok sağol bitanem size güveniyorum zaten
İnşallah hep sürer ya onlarda bişey demiyorlar ama içlerinden üzülüyorlar anlıyorum onları da abim evlendi 1 sene geçmeden ben evleniyorum
Hayat böyle tatlım kimse evladına Kıyamaz Evlat ta anne babaya ama hayat bi şekilde devam edicek napalım seninde evlatlarini evlendirip üzülmen lazım hersey karşılıklı

Allah baska turlu ayrilik vermesin canim napican Allahin emri..
Oyle guzel duyguki insanin kendi evinin olmasi Allah agiz tadiyla hos sohbetle oturmayi nasip etsin

Ilk menu benden gelsin
Sahur:1 bucuk kase yogurt
Iftar:1kase tarhana corbasi+4catal yogurtlu misir unlu patlican kizartmasi+boool salata+yarim dilim tb ekmk
Su henuz 3 bardak 2 yapmaya caliscam bugun hic susamadm
Spor yok
Bu arada bugun tartildm tam 73.0 hedefime cok az kaldi

Tatilemi gttin canim
Menun gayet guzel afiyet olsun

Merhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
Hoşgeldin canım bende 100 kg ile başladım bugün tartildigimda 83 tüm ...inanirsan azmedersen yaparsin
Aynen öyle Can'ım 1. Olduk hepinizi tebrik ederim kızlar bir bildirimsiz bir sabit olmasına rağmen birinciyiz
superiz hepimizin emegine saglik

maşallah Betül cum tebrik ederim

hatirlatiriz Zuhalim tabi..sende özletme kendini

Var canım özelden numaranı at ekleyeyim
aaaaa haberim yoktu hiç

sagol kaptanım hallederiz Elifle birlikte

daha cok aksamlari gelebilirim ama her akşam mutlaka gelirim Elifim hallederiz tatlim Zuhalim de gelir

kilo süper ama Merve kizartma olmamış kuzumm

Tatilemi gttin canim
Menun gayet guzel afiyet olsun
evet canım annemlerin yanındayım. .sagolasin

Kızlar sizden çok çok çok özür dilerim Nasıl affettirecemm kendimi inanın hiç bilmiyorum ama bilerek görmemezlikten yapmadım inanın benim internetim marketten geliyor demiştim ya market işletiyoruz diye onun borcunu ödememişler kestiler interneti bugün öğlen geldi evi döktüm temizliğe derken şu an elime aldım tableti ve anında geldim tekrardan çok özür dilerim ceza neyse razıyım

Kızlar menum
Sabah 12
Bir bardak süt 1 ceviz 7 fındık
Öğle
3 yumurtadan peynirli omlet ( yarısını oglusum yedi)
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir fırında pişmiş baget küçük boy
2 fırında elma dilim patates
Bir kepçe mantar çorbası

Su 3 e yakın sahura kadar 1 litre daha içerim
Spor 1 saat egzersiz

Afyt olsn canm guzel menu yuruyus bide oh miss

Tsekkr ederiiim caniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…