- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.541
Canim listeye girmismiydin ceza olurmu bilmiyorum kaptanimiz karar verir artik.Netin gelmis umarim telafi edersinKızlar sizden çok çok çok özür dilerim Nasıl affettirecemm kendimi inanın hiç bilmiyorum ama bilerek görmemezlikten yapmadım inanın benim internetim marketten geliyor demiştim ya market işletiyoruz diye onun borcunu ödememişler kestiler interneti bugün öğlen geldi evi döktüm temizliğe derken şu an elime aldım tableti ve anında geldim tekrardan çok özür dilerim ceza neyse razıyım
Masallah canim hedefine az kalmis ne guzel tebrik ederim ama patlican kizartma olmamis be guzelim miktar az ama olmamizIlk menu benden gelsin
Sahur:1 bucuk kase yogurt
Iftar:1kase tarhana corbasi+4catal yogurtlu misir unlu patlican kizartmasi+boool salata+yarim dilim tb ekmk
Su henuz 3 bardak 2 yapmaya caliscam bugun hic susamadm
Spor yok
Bu arada bugun tartildm tam 73.0 hedefime cok az kaldi
Gayet guzel canim,iyi tatiller:)Merhaba kızlar ben Alanyaya gectim internetim kisitli fazla giremiyorum ama yinede sizlerden kopmak istemedim
Menüm
sahur
1 bardak süt
6 kiraz
iftar
1 tabak bamya z.yagli
3 köfte ızgara
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor 1 saat yürüyüş
Kusursuz canim bu arada tebrik ederim bireyselde 2. Olmussun insallah birinciliklerinde olur:)Gunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Suu 2bck olmustrr yatana kadr 3bck fln olur
Spor 4 saate kadr yuruyuss
Kız bu kadar yürüyüşü hangi ara yapıyorsun yaaGunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Menun gayet guzel canim sporunuda yapmissin tebrikler[/QUOTE]E="erdemhilal, post: 47171257, member: 536662"]Kızlar menum
Sabah 12
Bir bardak süt 1 ceviz 7 fındık
Öğle
3 yumurtadan peynirli omlet ( yarısını oglusum yedi)
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir fırında pişmiş baget küçük boy
2 fırında elma dilim patates
Bir kepçe mantar çorbası
Su 3 e yakın sahura kadar 1 litre daha içerim
Spor 1 saat egzersiz
yok canm daha girmemistim elimde olan bisy değildi sabah bi kalktım baktım yok odenene kadarda kaç gün geçti marketten ödendiği için karışma imkanimda olmuyorCanim listeye girmismiydin ceza olurmu bilmiyorum kaptanimiz karar verir artik.Netin gelmis umarim telafi edersin
Anladim canim listede olsan sorun olabilirdi,umarim bundan sonra oyle bir sorun yasamassin,senin ilk zamanlar katilimin iyiydi oyle devam edersin listeyede girersin:)yok canm daha girmemistim elimde olan bisy değildi sabah bi kalktım baktım yok odenene kadarda kaç gün geçti marketten ödendiği için karışma imkanimda olmuyor
Cok guzel canim menun afiyt olsunKızlar menum
Sabah 12
Bir bardak süt 1 ceviz 7 fındık
Öğle
3 yumurtadan peynirli omlet ( yarısını oglusum yedi)
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir fırında pişmiş baget küçük boy
2 fırında elma dilim patates
Bir kepçe mantar çorbası
Su 3 e yakın sahura kadar 1 litre daha içerim
Spor 1 saat egzersiz
Gunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Cokta abatmamissin zeynepcim dert etcek bi durum yok afiyet olsunKizlar menumu yazayim bende
Sahur:02.00 dort tane ceviz.
Iftar:19.55 bir tabak et sote(miktari coktu malesef engel olamadim),dort kasik bulgur pilavi,bir kase mercimek corbasi,salata ve cacik.
2 litre su spor yok.
Ya kizlar galiba ben sahurda az yedigim icin iftarda abartiyorum,iftarda cok yiyince de sahurda yiyemiyorum garip bir dongudeyim ama son iki gun kaldi eski duzene donerim insallah.
Baska yiyebilcegim yemek yoktu patlican kizartmasinada bayiliyorum yemedn duramadmMasallah canim hedefine az kalmis ne guzel tebrik ederim ama patlican kizartma olmamis be guzelim miktar az ama olmamiz
Teşekkr ederim canm inan elimde olan bişiy değildi inşallah bidaha olmaz böyle bişiyAnladim canim listede olsan sorun olabilirdi,umarim bundan sonra oyle bir sorun yasamassin,senin ilk zamanlar katilimin iyiydi oyle devam edersin listeyede girersin:)
bence çok güzel canm maşşalh sana :)An itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisimnasil acaba sizce iyimi
Masallah canım gayet iyi benceAn itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisimnasil acaba sizce iyimi
Gayet iyi tatlim daha ne olsun tebrikler:)An itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisimnasil acaba sizce iyimi
Teşekkr ederim canm inan elimde olan bişiy değildi inşallah bidaha olmaz böyle bişiy
bence çok güzel canm maşşalh sana :)
Gayet iyi tatlim daha ne olsun tebrikler:)
Sagolun canlarim benimMasallah canım gayet iyi bence
Selincim cuma tartılmadınmıTeşekkr ederim canm inan elimde olan bişiy değildi inşallah bidaha olmaz böyle bişiy
bence çok güzel canm maşşalh sana :)
Kız iyi olmamı Tabiki SüperrrrrrrAn itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisimnasil acaba sizce iyimi
Tesekkur ederim canmm amiin insallhh hepimizn 1.likleri olsun insallhh :)Kusursuz canim bu arada tebrik ederim bireyselde 2. Olmussun insallah birinciliklerinde olur:)
Sağol canım[/QUOTE]Kız bu kadar yürüyüşü hangi ara yapıyorsun yaa
Menun gayet guzel canim sporunuda yapmissin tebrikler
Tebrikler kardescegizimAn itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisimnasil acaba sizce iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?