Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar menumu yazayim bende
Sahur:02.00 dort tane ceviz.

Iftar:19.55 bir tabak et sote(miktari coktu malesef engel olamadim),dort kasik bulgur pilavi,bir kase mercimek corbasi,salata ve cacik.

2 litre su spor yok.

Ya kizlar galiba ben sahurda az yedigim icin iftarda abartiyorum,iftarda cok yiyince de sahurda yiyemiyorum garip bir dongudeyim ama son iki gun kaldi eski duzene donerim insallah.

Canim listeye girmismiydin ceza olurmu bilmiyorum kaptanimiz karar verir artik.Netin gelmis umarim telafi edersin

E="erdemhilal, post: 47171257, member: 536662"]Kızlar menum
Sabah 12
Bir bardak süt 1 ceviz 7 fındık
Öğle
3 yumurtadan peynirli omlet ( yarısını oglusum yedi)
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir fırında pişmiş baget küçük boy
2 fırında elma dilim patates
Bir kepçe mantar çorbası

Su 3 e yakın sahura kadar 1 litre daha içerim
Spor 1 saat egzersiz[/QUOTE]
Menun gayet guzel canim sporunuda yapmissin tebrikler

Masallah canim hedefine az kalmis ne guzel tebrik ederim ama patlican kizartma olmamis be guzelim miktar az ama olmamiz

Gunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Suu 2bck olmustrr yatana kadr 3bck fln olur
Spor 4 saate kadr yuruyuss
Kusursuz canim bu arada tebrik ederim bireyselde 2. Olmussun insallah birinciliklerinde olur:)

Gunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Kız bu kadar yürüyüşü hangi ara yapıyorsun yaa
Menun gayet guzel canim sporunuda yapmissin tebrikler[/QUOTE]
Sağol canım

Canim listeye girmismiydin ceza olurmu bilmiyorum kaptanimiz karar verir artik.Netin gelmis umarim telafi edersin
yok canm daha girmemistim elimde olan bisy değildi sabah bi kalktım baktım yok odenene kadarda kaç gün geçti marketten ödendiği için karışma imkanimda olmuyor

yok canm daha girmemistim elimde olan bisy değildi sabah bi kalktım baktım yok odenene kadarda kaç gün geçti marketten ödendiği için karışma imkanimda olmuyor
Anladim canim listede olsan sorun olabilirdi,umarim bundan sonra oyle bir sorun yasamassin,senin ilk zamanlar katilimin iyiydi oyle devam edersin listeyede girersin:)

Cok guzel canim menun afiyt olsun
Gunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Cokta abatmamissin zeynepcim dert etcek bi durum yok afiyet olsun
Masallah canim hedefine az kalmis ne guzel tebrik ederim ama patlican kizartma olmamis be guzelim miktar az ama olmamiz
Baska yiyebilcegim yemek yoktu patlican kizartmasinada bayiliyorum yemedn duramadm

Anladim canim listede olsan sorun olabilirdi,umarim bundan sonra oyle bir sorun yasamassin,senin ilk zamanlar katilimin iyiydi oyle devam edersin listeyede girersin:)
Teşekkr ederim canm inan elimde olan bişiy değildi inşallah bidaha olmaz böyle bişiy
An itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisim nasil acaba sizce iyimi
bence çok güzel canm maşşalh sana :)

An itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisim nasil acaba sizce iyimi
Kız iyi olmamı Tabiki Süperrrrrrr
Başlamamış olsan vermeyi bırak belki daha da almış olacaktın
Şimdi 7 kilo daha hafifsin
Hesapla bakalım kaç Paket yağ vermiş oluyosun

Kusursuz canim bu arada tebrik ederim bireyselde 2. Olmussun insallah birinciliklerinde olur:)
Tesekkur ederim canmm amiin insallhh hepimizn 1.likleri olsun insallhh :)
Kız bu kadar yürüyüşü hangi ara yapıyorsun yaa

Menun gayet guzel canim sporunuda yapmissin tebrikler
Sağol canım[/QUOTE]
Aksam 5bucuk 6 gbi cikiyorum ewden yuruyorum disarda yemegimi yiyorum kalkiyorum yine yuruyorum 11-11 bck gbi ewe geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…