- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.561
Sıcağa nasıl dayaniyorsun yaTesekkur ederim canmm amiin insallhh hepimizn 1.likleri olsun insallhh :)
Sağol canım
Aksam 5bucuk 6 gbi cikiyorum ewden yuruyorum disarda yemegimi yiyorum kalkiyorum yine yuruyorum 11-11 bck gbi ewe geliyorum
Sagol mefkurem hafifledim ya herkez farkediyor zaten buda cok hosuma gidiyorKız iyi olmamı Tabiki Süperrrrrrr
Başlamamış olsan vermeyi bırak belki daha da almış olacaktın
Şimdi 7 kilo daha hafifsin
Hesapla bakalım kaç Paket yağ vermiş oluyosun
Sagol balim darisi basina inşallahTebrikler kardescegizim
Sonra suuuu dioo ölüyorum iste ve iftarda bol su iciyorum :)Sıcağa nasıl dayaniyorsun yavalla tebrik ederim herkes yapamaz o sıcakta yürümeyi.
Bu ara hiç yürüyüş yapamıyorum ben
Valla her aksam cikiyo yuruyuse hemde yaramaz bi oglu var onunla cikiyo bende cikamiyorum iftardan sonra esimle cocugmla ugrasirken gece oluyoSıcağa nasıl dayaniyorsun yavalla tebrik ederim herkes yapamaz o sıcakta yürümeyi.
Bu ara hiç yürüyüş yapamıyorum ben
Olsun selincim olur boyle aksilikler ama listeye girince dikkat et canimcm grubu etkilersnKızlar sizden çok çok çok özür dilerim Nasıl affettirecemm kendimi inanın hiç bilmiyorum ama bilerek görmemezlikten yapmadım inanın benim internetim marketten geliyor demiştim ya market işletiyoruz diye onun borcunu ödememişler kestiler interneti bugün öğlen geldi evi döktüm temizliğe derken şu an elime aldım tableti ve anında geldim tekrardan çok özür dilerim ceza neyse razıyım
Yaramazzz nee kelimee bgn yine canimi okudu vallaaaValla her aksam cikiyo yuruyuse hemde yaramaz bi oglu var onunla cikiyo bende cikamiyorum iftardan sonra esimle cocugmla ugrasirken gece oluyo
Valla bana gore büyük başarı. Oğlun seninle beraber mi yürüyor yoksa bebek arabasimi. Ramazan dan sonra bende çıkayım diye düşünüyorum ama çocuk sıkıntı isteSonra suuuu dioo ölüyorum iste ve iftarda bol su iciyorum :)
Aynen bende öyleyim canım. Evde ne yaparsam. ilk diyete başladığımda eşim bakıyordu çocuğa şimdi amann yorgunum deyip duruyorValla her aksam cikiyo yuruyuse hemde yaramaz bi oglu var onunla cikiyo bende cikamiyorum iftardan sonra esimle cocugmla ugrasirken gece oluyo
1 Paket yağ 250 grSagol mefkurem hafifledim ya herkez farkediyor zaten buda cok hosuma gidiyor
Nasil hesaplaniyo varmi ole bisey
Canım en uygunu şekerli tuzlu su diye biliyorum. Vücut su, tuz ve şeker kaybedermis. Eğer oruç tutuyorsan çok zorlanirsinOff kizlar bende afedersiniz cırcır olmusum wcden cikamiyorum yaa benimde bagirsaklar cok hassas ne yesem dokunuyo aninda ne icsem simdi ben
Sade kahve iyi gelir CnmOff kizlar bende afedersiniz cırcır olmusum wcden cikamiyorum yaa benimde bagirsaklar cok hassas ne yesem dokunuyo aninda ne icsem simdi ben
Bebek arabasi canim dha cok kucuk 1bck yasnda oglus yurudugu zmn cok yawas yurudugm icinn arabaya bagliorum mecburValla bana gore büyük başarı. Oğlun seninle beraber mi yürüyor yoksa bebek arabasimi. Ramazan dan sonra bende çıkayım diye düşünüyorum ama çocuk sıkıntı iste
Aynen bende öyleyim canım. Evde ne yaparsam. ilk diyete başladığımda eşim bakıyordu çocuğa şimdi amann yorgunum deyip duruyor
Anladım canım benimki 3 yaşında. Yaşıt olsalardı nasıl arabada tutuyorsun diye soracaktım. Hiç durmuyor benim oğlan. 1 senedir bebek arabası kullanmadıkBebek arabasi canim dha cok kucuk 1bck yasnda oglus yurudugu zmn cok yawas yurudugm icinn arabaya bagliorum mecbur
Kız dıdısının dıdısı gibi olmuşKizlar menüm aha bu saate kaldı komşum aynı zamanda akraba olan bi abimin kızının erkek arkadaşının ailesi tanışmaya geldiler iftar yedik beraber sonra bahçede çay keyfi sahur derken anca geldim eve.
Sahur
1 kase yoğurt zencefilli
İftar
1 kase yoğurt çorbası
Avuc içi kadar firin biftek
1 kase yoğurt
1 sarma minik
Su 3 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım . Kızartma olmasa daha iyiydi neyseki miktarı az.Ilk menu benden gelsin
Sahur:1 bucuk kase yogurt
Iftar:1kase tarhana corbasi+4catal yogurtlu misir unlu patlican kizartmasi+boool salata+yarim dilim tb ekmk
Su henuz 3 bardak 2 yapmaya caliscam bugun hic susamadm
Spor yok
Bu arada bugun tartildm tam 73.0 hedefime cok az kaldi
Guzel canim afiyet olsun. Kopma tabi bizi unutmaMerhaba kızlar ben Alanyaya gectim internetim kisitli fazla giremiyorum ama yinede sizlerden kopmak istemedim
Menüm
sahur
1 bardak süt
6 kiraz
iftar
1 tabak bamya z.yagli
3 köfte ızgara
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor 1 saat yürüyüş
tabiki hallederiz can cazim.Hoşgeldin canım bende 100 kg ile başladım bugün tartildigimda 83 tüm ...inanirsan azmedersen yaparsin
superiz hepimizin emegine saglik
maşallah Betül cum tebrik ederim
hatirlatiriz Zuhalim tabi..sende özletme kendini
aaaaa haberim yoktu hiç
sagol kaptanım hallederiz Elifle birlikte
daha cok aksamlari gelebilirim ama her akşam mutlaka gelirim Elifim hallederiz tatlim Zuhalim de gelir
kilo süper ama Merve kizartma olmamış kuzumm
evet canım annemlerin yanındayım. .sagolasin
olur öyle şeyler sıkıntı yapma canım ya. Allah tan listede değilsin o zaman sorun olurdu.Kızlar sizden çok çok çok özür dilerim Nasıl affettirecemm kendimi inanın hiç bilmiyorum ama bilerek görmemezlikten yapmadım inanın benim internetim marketten geliyor demiştim ya market işletiyoruz diye onun borcunu ödememişler kestiler interneti bugün öğlen geldi evi döktüm temizliğe derken şu an elime aldım tableti ve anında geldim tekrardan çok özür dilerim ceza neyse razıyım
Afiyet olsun beğendim menunu.Kızlar menum
Sabah 12
Bir bardak süt 1 ceviz 7 fındık
Öğle
3 yumurtadan peynirli omlet ( yarısını oglusum yedi)
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir fırında pişmiş baget küçük boy
2 fırında elma dilim patates
Bir kepçe mantar çorbası
Su 3 e yakın sahura kadar 1 litre daha içerim
Spor 1 saat egzersiz
Hersey on numara maşallah. Afiyet olsun.Gunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Suu 2bck olmustrr yatana kadr 3bck fln olur
Spor 4 saate kadr yuruyuss
Bizde öyleyim canım ya ama ben oruc acinca suyu 2 bardak iciyorum başka birşeye yer kalmıyor. Az kaldı eski duzene döneriz.Kizlar menumu yazayim bende
Sahur:02.00 dort tane ceviz.
Iftar:19.55 bir tabak et sote(miktari coktu malesef engel olamadim),dort kasik bulgur pilavi,bir kase mercimek corbasi,salata ve cacik.
2 litre su spor yok.
Ya kizlar galiba ben sahurda az yedigim icin iftarda abartiyorum,iftarda cok yiyince de sahurda yiyemiyorum garip bir dongudeyim ama son iki gun kaldi eski duzene donerim insallah.
harika canım daha ne olsun.An itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisimnasil acaba sizce iyimi
Ay keşke bende olsamOff kizlar bende afedersiniz cırcır olmusum wcden cikamiyorum yaa benimde bagirsaklar cok hassas ne yesem dokunuyo aninda ne icsem simdi ben
Kız ben ailemden uzagim tek yakınım onlar bir evin insanı gibiyiz düşün yani kendi yakin akrabalari yerine biz davetliyiz. Gerçi hergün beraberizKız dıdısının dıdısı gibi olmuş
Güzel menü afiyet olsun :)
Cok iyi bence.tebrilerSagol balim darisi basina inşallah
azmine bi kupa olurBebek arabasi canim dha cok kucuk 1bck yasnda oglus yurudugu zmn cok yawas yurudugm icinn arabaya bagliorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?