Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tesekkur ederim canmm amiin insallhh hepimizn 1.likleri olsun insallhh :)

Sağol canım
Aksam 5bucuk 6 gbi cikiyorum ewden yuruyorum disarda yemegimi yiyorum kalkiyorum yine yuruyorum 11-11 bck gbi ewe geliyorum
Sıcağa nasıl dayaniyorsun ya valla tebrik ederim herkes yapamaz o sıcakta yürümeyi.
Bu ara hiç yürüyüş yapamıyorum ben

Kız iyi olmamı Tabiki Süperrrrrrr
Başlamamış olsan vermeyi bırak belki daha da almış olacaktın
Şimdi 7 kilo daha hafifsin
Hesapla bakalım kaç Paket yağ vermiş oluyosun
Sagol mefkurem hafifledim ya herkez farkediyor zaten buda cok hosuma gidiyor
Nasil hesaplaniyo varmi ole bisey

Sıcağa nasıl dayaniyorsun ya valla tebrik ederim herkes yapamaz o sıcakta yürümeyi.
Bu ara hiç yürüyüş yapamıyorum ben
Valla her aksam cikiyo yuruyuse hemde yaramaz bi oglu var onunla cikiyo bende cikamiyorum iftardan sonra esimle cocugmla ugrasirken gece oluyo

Olsun selincim olur boyle aksilikler ama listeye girince dikkat et canimcm grubu etkilersn

Sonra suuuu dioo ölüyorum iste ve iftarda bol su iciyorum :)
Valla bana gore büyük başarı. Oğlun seninle beraber mi yürüyor yoksa bebek arabasimi. Ramazan dan sonra bende çıkayım diye düşünüyorum ama çocuk sıkıntı iste
Valla her aksam cikiyo yuruyuse hemde yaramaz bi oglu var onunla cikiyo bende cikamiyorum iftardan sonra esimle cocugmla ugrasirken gece oluyo
Aynen bende öyleyim canım. Evde ne yaparsam. ilk diyete başladığımda eşim bakıyordu çocuğa şimdi amann yorgunum deyip duruyor

Bebek arabasi canim dha cok kucuk 1bck yasnda oglus yurudugu zmn cok yawas yurudugm icinn arabaya bagliorum mecbur

Kizlar menüm aha bu saate kaldı komşum aynı zamanda akraba olan bi abimin kızının erkek arkadaşının ailesi tanışmaya geldiler iftar yedik beraber sonra bahçede çay keyfi sahur derken anca geldim eve.
Sahur
1 kase yoğurt zencefilli

İftar
1 kase yoğurt çorbası
Avuc içi kadar firin biftek
1 kase yoğurt
1 sarma minik

Su 3 litre
Spor yok

Kız dıdısının dıdısı gibi olmuş
Güzel menü afiyet olsun :)

Afiyet olsun canım . Kızartma olmasa daha iyiydi neyseki miktarı az.

Guzel canim afiyet olsun. Kopma tabi bizi unutma

tabiki hallederiz can cazim.

olur öyle şeyler sıkıntı yapma canım ya. Allah tan listede değilsin o zaman sorun olurdu.

Afiyet olsun beğendim menunu.

Gunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Suu 2bck olmustrr yatana kadr 3bck fln olur
Spor 4 saate kadr yuruyuss
Hersey on numara maşallah. Afiyet olsun.

Bizde öyleyim canım ya ama ben oruc acinca suyu 2 bardak iciyorum başka birşeye yer kalmıyor. Az kaldı eski duzene döneriz.

An itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisim nasil acaba sizce iyimi
harika canım daha ne olsun.

Off kizlar bende afedersiniz cırcır olmusum wcden cikamiyorum yaa benimde bagirsaklar cok hassas ne yesem dokunuyo aninda ne icsem simdi ben
Ay keşke bende olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…