- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.581
benim içinde aynısı Can'ım iyiki tanıdım hepinizi iyiki buradayımSagolun canlarim benimiyki bu takima girmisim hepiniz benim icin cok degerlisiniz
Aynen canm Ramazan'da hiç yürüyemediği ben yürüyüşle kilo vermem hızlanacak Bayram'dan sonra hemen başlıyorumSıcağa nasıl dayaniyorsun yavalla tebrik ederim herkes yapamaz o sıcakta yürümeyi.
Bu ara hiç yürüyüş yapamıyorum ben
Haklısın canm öyle bi durum içinde bişy yapmam lazımOlsun selincim olur boyle aksilikler ama listeye girince dikkat et canimcm grubu etkilersn
canım çok zor bi durum ya ne desem bilmedim inanki Allah yardım etsinKizlar bugun bi tanidigimin problemiype cok ugrastik.kafamiz patladi.cikis yolu hulamadik.size de danismak istiyorum.cunku dusuncelerinize deger veriyorum.kiz abisinin yengesini aldattigini ogreniyor.hem de oz teyze kiziyla.anne babasina abisi bitti demis.fakat hala gorusuyorlar.adamin bir de 2 cocugu var.siz olsaniz ne yapariniz?yengesi de onun aldattigini ogrenmis ama kim oldugunu bilmiyprmus.ve affetmis adam cok pisman olunca.yani genel bir aldatma oldugunu biliyor herkes.fakat teyzekizi oldugunu bilmiyorlar.ve adam hala el altindan devam ediyor olayin ozeti.ne yapmak lazim?bu arada benim gittigim psikologa yonlendirmistim adami.ona da yalan soylemis.cikti hayatimdan vs diye.psikologa durumu anlattim devam ettigini.kadin cok sasirdi.usta hir yalanci ve coklu karakter bozuklugu var adamda diyor.kiza benim tavsiyem once mudahil olma ne olumlu ne olumsuz.sadece uzak dur abinden.samimi olma demek oldu.ama yengesinin hakkina da girermi sizce bildigi halde soylemedigi icin
Ooo napmisim ben yaa valla buyuk basariymis du kendimi alkislayayim1 Paket yağ 250 gr
7 kilo 28 Paket yağ
Oruc tutuyorum umarim bugun beni mahvetmez yaaCanım en uygunu şekerli tuzlu su diye biliyorum. Vücut su, tuz ve şeker kaybedermis. Eğer oruç tutuyorsan çok zorlanirsin
afiyet olsun canım güzel menünKızlar menum
Sabah 12
Bir bardak süt 1 ceviz 7 fındık
Öğle
3 yumurtadan peynirli omlet ( yarısını oglusum yedi)
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir fırında pişmiş baget küçük boy
2 fırında elma dilim patates
Bir kepçe mantar çorbası
Su 3 e yakın sahura kadar 1 litre daha içerim
Spor 1 saat egzersiz
sagol kuzummAfyt olsn canm guzel menu yuruyus bide oh miss
maşallah kuzumm ne yaptin sen bu gidişle birincilik gelecek sendenGunun menuusuu
Sahur
2 haslanms yumrta
1 kase yogurt
Iftar
1 kase mercmk corbasi
4 izgara kofte
Bol salataa
2 hurma
Suu 2bck olmustrr yatana kadr 3bck fln olur
Spor 4 saate kadr yuruyuss
cok abartmamissin canim benim afiyetler olsunKizlar menumu yazayim bende
Sahur:02.00 dort tane ceviz.
Iftar:19.55 bir tabak et sote(miktari coktu malesef engel olamadim),dort kasik bulgur pilavi,bir kase mercimek corbasi,salata ve cacik.
2 litre su spor yok.
Ya kizlar galiba ben sahurda az yedigim icin iftarda abartiyorum,iftarda cok yiyince de sahurda yiyemiyorum garip bir dongudeyim ama son iki gun kaldi eski duzene donerim insallah.
sagol canımGayet guzel canim,iyi tatiller:)
maşallah iyi de söz mü. .nazar degmesinAn itibariyle bugun tam 2ayim doldu tam 7 kilo vermisimnasil acaba sizce iyimi
canim muz yiyebilirsin sarimsakli yoğurtta iyi gelir aman dikkat et oructa bünye zayif düşmesinOff kizlar bende afedersiniz cırcır olmusum wcden cikamiyorum yaa benimde bagirsaklar cok hassas ne yesem dokunuyo aninda ne icsem simdi ben
afiyet olsun tatlımKizlar menüm aha bu saate kaldı komşum aynı zamanda akraba olan bi abimin kızının erkek arkadaşının ailesi tanışmaya geldiler iftar yedik beraber sonra bahçede çay keyfi sahur derken anca geldim eve.
Sahur
1 kase yoğurt zencefilli
İftar
1 kase yoğurt çorbası
Avuc içi kadar firin biftek
1 kase yoğurt
1 sarma minik
Su 3 litre
Spor yok
gayet güzel canım afiyet olsunMenum
sahur
2 hurma
iftar
1 kepce domates corbasi
1 yk yumurtali taze fasulye
7 yemek kasigi etli turlu
1 kk buyuklugunde pide
Spor 25 dk yuruyus
su 3 litre
bu iki gun sapittigim icin ancak toparliyorum.p.tesiye 85 goriyim insallah
cetrefilli iliskiler kötü gercekten bence kiz direk teyzesi ile iletişime gecip sorunu kaynagindan çözmeli ve tabi ki anne babasina da anlatmali..yengeye gelince arada 2 cocuk var durum hassas ..Allah yardimcilari olsunKizlar bugun bi tanidigimin problemiype cok ugrastik.kafamiz patladi.cikis yolu hulamadik.size de danismak istiyorum.cunku dusuncelerinize deger veriyorum.kiz abisinin yengesini aldattigini ogreniyor.hem de oz teyze kiziyla.anne babasina abisi bitti demis.fakat hala gorusuyorlar.adamin bir de 2 cocugu var.siz olsaniz ne yapariniz?yengesi de onun aldattigini ogrenmis ama kim oldugunu bilmiyprmus.ve affetmis adam cok pisman olunca.yani genel bir aldatma oldugunu biliyor herkes.fakat teyzekizi oldugunu bilmiyorlar.ve adam hala el altindan devam ediyor olayin ozeti.ne yapmak lazim?bu arada benim gittigim psikologa yonlendirmistim adami.ona da yalan soylemis.cikti hayatimdan vs diye.psikologa durumu anlattim devam ettigini.kadin cok sasirdi.usta hir yalanci ve coklu karakter bozuklugu var adamda diyor.kiza benim tavsiyem once mudahil olma ne olumlu ne olumsuz.sadece uzak dur abinden.samimi olma demek oldu.ama yengesinin hakkina da girermi sizce bildigi halde soylemedigi icin
canım bu hafta daha da iyi olur inşallahMefkûrem Nasıl oldun kuzum iyileştinmi görüşmeyeli
Bildirimim geçen hafta 88.1
Cuma akşamı 87.9 du -200
Iftarda yerim muzu dun ezan okundu yetisemedm ablacmSade kahve iyi gelir Cnm
Varsa sahurda 1 muz ye istersen
Bide bol su iç vücut su kaybetmesim
Cok guzel olmus menun afiyet olsun canim zenfelli yogurdu bende deniycemde bi zencefil alamadm cikiptaKizlar menüm aha bu saate kaldı komşum aynı zamanda akraba olan bi abimin kızının erkek arkadaşının ailesi tanışmaya geldiler iftar yedik beraber sonra bahçede çay keyfi sahur derken anca geldim eve.
Sahur
1 kase yoğurt zencefilli
İftar
1 kase yoğurt çorbası
Avuc içi kadar firin biftek
1 kase yoğurt
1 sarma minik
Su 3 litre
Spor yok
Menum
sahur
2 hurma
iftar
1 kepce domates corbasi
1 kk buyuklugunde pide
Spor 25 dk yuruyus
su 3 litre
Karakter bozuklugu oldugu belli sen karin varken git teyze kizinla fingirdes olcak is degil yengeye kiminle aldattigini soylemek lazm bence onunda gunahina girilmesin o ne yapcagina karar versin en mantiklisi bu zaten adam adam olsa oyle biseyi yapmazKizlar bugun bi tanidigimin problemiype cok ugrastik.kafamiz patladi.cikis yolu hulamadik.size de danismak istiyorum.cunku dusuncelerinize deger veriyorum.kiz abisinin yengesini aldattigini ogreniyor.hem de oz teyze kiziyla.anne babasina abisi bitti demis.fakat hala gorusuyorlar.adamin bir de 2 cocugu var.siz olsaniz ne yapariniz?yengesi de onun aldattigini ogrenmis ama kim oldugunu bilmiyprmus.ve affetmis adam cok pisman olunca.yani genel bir aldatma oldugunu biliyor herkes.fakat teyzekizi oldugunu bilmiyorlar.ve adam hala el altindan devam ediyor olayin ozeti.ne yapmak lazim?bu arada benim gittigim psikologa yonlendirmistim adami.ona da yalan soylemis.cikti hayatimdan vs diye.psikologa durumu anlattim devam ettigini.kadin cok sasirdi.usta hir yalanci ve coklu karakter bozuklugu var adamda diyor.kiza benim tavsiyem once mudahil olma ne olumlu ne olumsuz.sadece uzak dur abinden.samimi olma demek oldu.ama yengesinin hakkina da girermi sizce bildigi halde soylemedigi icin
Ayy biri daha tatil derse sacimi basimi yolcamselam bebeklerim dün tatil hazırlığı yaptığım üçün gelemedim bugunde çalışıyorum bayram mesaisi hepinizi seviyorum ara ara gelicem tatilden sonra bomba gibi burdayım.
Sarimsakli yogurt yedim canim suan icimde firtinalar kopuyo gurul gurul karnimafiyet olsun canım güzel menün
sagol kuzumm
maşallah kuzumm ne yaptin sen bu gidişle birincilik gelecek senden
cok abartmamissin canim benim afiyetler olsun
sagol canım
maşallah iyi de söz mü. .nazar degmesin
...
canim muz yiyebilirsin sarimsakli yoğurtta iyi gelir aman dikkat et oructa bünye zayif düşmesin
afiyet olsun tatlım
gayet güzel canım afiyet olsun
cetrefilli iliskiler kötü gercekten bence kiz direk teyzesi ile iletişime gecip sorunu kaynagindan çözmeli ve tabi ki anne babasina da anlatmali..yengeye gelince arada 2 cocuk var durum hassas ..Allah yardimcilari olsun
canım bu hafta daha da iyi olur inşallah
Kizlar bugun bi tanidigimin problemiype cok ugrastik.kafamiz patladi.cikis yolu hulamadik.size de danismak istiyorum.cunku dusuncelerinize deger veriyorum.kiz abisinin yengesini aldattigini ogreniyor.hem de oz teyze kiziyla.anne babasina abisi bitti demis.fakat hala gorusuyorlar.adamin bir de 2 cocugu var.siz olsaniz ne yapariniz?yengesi de onun aldattigini ogrenmis ama kim oldugunu bilmiyprmus.ve affetmis adam cok pisman olunca.yani genel bir aldatma oldugunu biliyor herkes.fakat teyzekizi oldugunu bilmiyorlar.ve adam hala el altindan devam ediyor olayin ozeti.ne yapmak lazim?bu arada benim gittigim psikologa yonlendirmistim adami.ona da yalan soylemis.cikti hayatimdan vs diye.psikologa durumu anlattim devam ettigini.kadin cok sasirdi.usta hir yalanci ve coklu karakter bozuklugu var adamda diyor.kiza benim tavsiyem once mudahil olma ne olumlu ne olumsuz.sadece uzak dur abinden.samimi olma demek oldu.ama yengesinin hakkina da girermi sizce bildigi halde soylemedigi icin
Ben sarimsakli yogurt yesem hastanelik olurdum herhalde bana hic yaramiyorSarimsakli yogurt yedim canim suan icimde firtinalar kopuyo gurul gurul karnim
afiyet olsun canım güzel menün
sagol kuzumm
maşallah kuzumm ne yaptin sen bu gidişle birincilik gelecek senden
cok abartmamissin canim benim afiyetler olsun
sagol canım
maşallah iyi de söz mü. .nazar degmesin
...
canim muz yiyebilirsin sarimsakli yoğurtta iyi gelir aman dikkat et oructa bünye zayif düşmesin
afiyet olsun tatlım
gayet güzel canım afiyet olsun
cetrefilli iliskiler kötü gercekten bence kiz direk teyzesi ile iletişime gecip sorunu kaynagindan çözmeli ve tabi ki anne babasina da anlatmali..yengeye gelince arada 2 cocuk var durum hassas ..Allah yardimcilari olsun
canım bu hafta daha da iyi olur inşallah
Iftarda yerim muzu dun ezan okundu yetisemedm ablacm
Cok guzel olmus menun afiyet olsun canim zenfelli yogurdu bende deniycemde bi zencefil alamadm cikipta
G
Karakter bozuklugu oldugu belli sen karin varken git teyze kizinla fingirdes olcak is degil yengeye kiminle aldattigini soylemek lazm bence onunda gunahina girilmesin o ne yapcagina karar versin en mantiklisi bu zaten adam adam olsa oyle biseyi yapmaz
Ayy biri daha tatil derse sacimi basimi yolcamanam herkez gidiyo biyerlere bizim bu sene tatil hayallerimiz suya duscek gibi neyse bizde burda akcakoca var oraya giderz ayaklarimi bi denize sokarim artk
Bizde seni sewiyoruz benim yerimede gez kiz
fikirleriniz icin tesekkur ederim canlar.teyzeyle gorusmuyorlar.cok mal duskunu bi aile.direk maddesel calisiyor.ben bir kere muhatap oldum.onda da kadin ilk gorusunde ustumdeki tunigin etiketine bi hamlede bkti markasini fiyatini vs sordu.cok tamah.adam tam isini rayina oturttu.yeni ev aldi.muhtemel maddi imkan artinca kancayi takti kiz anne onayli.adam da devam etti.kiz yengesine haxirlik yapacak arkandayim vs tarzi.abiye de posta koycaklar anne babayla organize olup.en son buna karar verdi.bilmiyorum kizlar ahirzaman.kendi oglum var.boyleseylwri dusununce duyunca uzuluyorum.Rabbim harama yol actirmasin nefsimize uydurmasin...sagolun tekraraynen boyle oldum okurken,bu mubarek gun kinamak istemiyorum ama ne cirkin bir iliski teyze cocuklari hemde adam evli ve iki cocuklu.Ben kendimi o kadinin yerine koydugumda bilmek isterdim herhalde diyorum ama kadin aldatildigi halde affetmisse bir sey demezsim herhalde.
Psikolog degilde direk psikiyatriye yonlendirilmesi lazim adamin bence.Acaba arkadasinizin annesi yani kv yegeniyle konussa kiz iliskisini kesse olmaz mi
Anladım canım :)Kız ben ailemden uzagim tek yakınım onlar bir evin insanı gibiyiz düşün yani kendi yakin akrabalari yerine biz davetliyiz. Gerçi hergün beraberiz
ınş canım menun güzelMenum
sahur
2 hurma
iftar
1 kepce domates corbasi
1 kk buyuklugunde pide
Spor 25 dk yuruyus
su 3 litre
ben olsam herkesi bir araya toplar herkese herşeyi anlatırım. Nefret ediyorum böyle şeylerden. Yengeside durumu en kısa zamanda öğrenmeli.Kizlar bugun bi tanidigimin problemiype cok ugrastik.kafamiz patladi.cikis yolu hulamadik.size de danismak istiyorum.cunku dusuncelerinize deger veriyorum.kiz abisinin yengesini aldattigini ogreniyor.hem de oz teyze kiziyla.anne babasina abisi bitti demis.fakat hala gorusuyorlar.adamin bir de 2 cocugu var.siz olsaniz ne yapariniz?yengesi de onun aldattigini ogrenmis ama kim oldugunu bilmiyprmus.ve affetmis adam cok pisman olunca.yani genel bir aldatma oldugunu biliyor herkes.fakat teyzekizi oldugunu bilmiyorlar.ve adam hala el altindan devam ediyor olayin ozeti.ne yapmak lazim?bu arada benim gittigim psikologa yonlendirmistim adami.ona da yalan soylemis.cikti hayatimdan vs diye.psikologa durumu anlattim devam ettigini.kadin cok sasirdi.usta hir yalanci ve coklu karakter bozuklugu var adamda diyor.kiza benim tavsiyem once mudahil olma ne olumlu ne olumsuz.sadece uzak dur abinden.samimi olma demek oldu.ama yengesinin hakkina da girermi sizce bildigi halde soylemedigi icin
Inş canımbenim içinde aynısı Can'ım iyiki tanıdım hepinizi iyiki buradayım
Aynen canm Ramazan'da hiç yürüyemediği ben yürüyüşle kilo vermem hızlanacak Bayram'dan sonra hemen başlıyorum
Haklısın canm öyle bi durum içinde bişy yapmam lazım
canım çok zor bi durum ya ne desem bilmedim inanki Allah yardım etsin
Suyun içine tuzla şeker koyup karistiriyorsn diye biliyorum canım. Çünkü vücut en cok bu 3 ünü kaybedermisOruc tutuyorum umarim bugun beni mahvetmez yaa
Sekerli tuzlu su derken ikisini birmi atiyon canm
Saoluuun varolunnnCok iyi bence.tebriler
azmine bi kupa olur
iyi tatiller kilo almadan gel.selam bebeklerim dün tatil hazırlığı yaptığım üçün gelemedim bugunde çalışıyorum bayram mesaisi hepinizi seviyorum ara ara gelicem tatilden sonra bomba gibi burdayım.
neden böyle oldun ya yediğin birşeymi dokundu.Sarimsakli yogurt yedim canim suan icimde firtinalar kopuyo gurul gurul karnim
oooo çok tehlikeli olaylar. En doğrusu teyze kızıyla konuşmak ti amma orda olaylar farklı. Oglana postayı koysunlar bencede pişman olucak tir. Allah yardımcıları olsun zor yafikirleriniz icin tesekkur ederim canlar.teyzeyle gorusmuyorlar.cok mal duskunu bi aile.direk maddesel calisiyor.ben bir kere muhatap oldum.onda da kadin ilk gorusunde ustumdeki tunigin etiketine bi hamlede bkti markasini fiyatini vs sordu.cok tamah.adam tam isini rayina oturttu.yeni ev aldi.muhtemel maddi imkan artinca kancayi takti kiz anne onayli.adam da devam etti.kiz yengesine haxirlik yapacak arkandayim vs tarzi.abiye de posta koycaklar anne babayla organize olup.en son buna karar verdi.bilmiyorum kizlar ahirzaman.kendi oglum var.boyleseylwri dusununce duyunca uzuluyorum.Rabbim harama yol actirmasin nefsimize uydurmasin...sagolun tekrar
Tamamdir kaptantakıma olumsuz etkisi olur diye panik yaptım önce. Sonra baktım 1. Olmuş iyi bari dedim. Bizim taşınma işleri filan karışık suan.o yüzden evim isim hayatım düzene giren kadar izin almak istiyorum.
Hoşgeldin canım bende 100 kg ile başladım bugün tartildigimda 83 tüm ...inanirsan azmedersen yaparsin
superiz hepimizin emegine saglik
maşallah Betül cum tebrik ederim
hatirlatiriz Zuhalim tabi..sende özletme kendini
aaaaa haberim yoktu hiç
sagol kaptanım hallederiz Elifle birlikte
daha cok aksamlari gelebilirim ama her akşam mutlaka gelirim Elifim hallederiz tatlim Zuhalim de gelir
kilo süper ama Merve kizartma olmamış kuzumm
evet canım annemlerin yanındayım. .sagolasin
@seydan94 kaptanım paylaşım açısından biraz daha az olacağım aranizda sorun olmaz inşallah net sıkıntım var telde var yalnizca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?