- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.601
@seydan94 kaptanim bayram hedeflerimz icin ne zamn tartilcaz orucun son gunu iftara yakinmi
Allah baska turlu ayrilik vermesin canim napican Allahin emri..
Oyle guzel duyguki insanin kendi evinin olmasiAllah agiz tadiyla hos sohbetle oturmayi nasip etsin
Hayat böyle tatlım kimse evladına Kıyamaz Evlat ta anne babaya ama hayat bi şekilde devam edicek napalım seninde evlatlarini evlendirip üzülmen lazım hersey karşılıklı
aynen öyle canm ondan bi yorum yapamıyorum ya hep böyleyim söylenecek çok söz varda ağızda kalıyor inanki rabbam böyle imtihanlarla sınamasın kimseyifikirleriniz icin tesekkur ederim canlar.teyzeyle gorusmuyorlar.cok mal duskunu bi aile.direk maddesel calisiyor.ben bir kere muhatap oldum.onda da kadin ilk gorusunde ustumdeki tunigin etiketine bi hamlede bkti markasini fiyatini vs sordu.cok tamah.adam tam isini rayina oturttu.yeni ev aldi.muhtemel maddi imkan artinca kancayi takti kiz anne onayli.adam da devam etti.kiz yengesine haxirlik yapacak arkandayim vs tarzi.abiye de posta koycaklar anne babayla organize olup.en son buna karar verdi.bilmiyorum kizlar ahirzaman.kendi oglum var.boyleseylwri dusununce duyunca uzuluyorum.Rabbim harama yol actirmasin nefsimize uydurmasin...sagolun tekrar
canim seneyeki ramazanda 42 -40 hedef koydum kendime.bi cuzdan para yigiyorum kiyafete hic biseye de benzemiyor inankiKızlar şimdi dışarıdan geldim çocuklara bayramlık aldık tam kalabalık gün eltim filan hep beraber gittik bayılacaktım biraz dha dursaydık inanki ama çok tatlı oldular ya içim gitti çıkartmak istemiyorlar şimdi hiç tam Bayram çocuğukendimede etek bluz filan bişyler aldım ama istediğim gbi bulamıyorumki bulduğum istediğim gbi olmuyor olanda benm sevdiğim gbi değil o yüzden moralim fecide bozuldu bi yandan
hiç sorma canm ya aynen ona moralim bozuluyor gıyorum çuval gbi inanki içimede sinmiyor bakıyorum çok güzel şeyler var en beğenmediğim şeyi almak zorunda kalıyorum millete bak bak dur bu durumu değiştirmek farz oldu inanki bu yaşta böyle olmak çok üzüyor benicanim seneyeki ramazanda 42 -40 hedef koydum kendime.bi cuzdan para yigiyorum kiyafete hic biseye de benzemiyor inankimillet 15 liraya bi ust 20 liraya bi alt almis.tasss gibi olmusss ya.saka gibi
canım çokça su kaybetmişte olabilirsinKızlar 3 saattir disardayim çıkmadan önce tartildim tam 78 di gelince tartildim 77.5 olmuş
Ayy oda doğru sevinçten hiç aklıma gelmedi ocanım çokça su kaybetmişte olabilirsin
ama tartıda eksildiğini görmek nolursa olsun mükemmel bişiy Sevinç'ten napıcağımı bilemiyor insanAyy oda doğru sevinçten hiç aklıma gelmedi o
Aynen canım cuma dan beri 600 gr vermişim su kaybettigimi saymıyorum. Onunla 1.1 kg oluyor :)ama tartıda eksildiğini görmek nolursa olsun mükemmel bişiy Sevinç'ten napıcağımı bilemiyor insan
Guzel canim afiyet olsun.Kızlar menüm
Sahur 2 dilim karpuz 1,5 dilim tb ekmeği peynir
İftar 5 kıymalı bezelye yemeği 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 1 kase salata
Su 3 lt su spor yok
haklısın canm ben daha nasip olmadı öyle bir ortam ama eşim şimdiden diyor ben kalmam öyle bi durum olsa yok çok duramam filan filan ben diyorum senin ailenin yanında kalıyorum gayet rahat aynısı değilim yani anne baba bile hala alışamadı söylemeye abla abi diyim Diyo sinirlerim tepeme geliyor inankiKizlar ya moralim cok bozuk esimle tartistik,her yaz memlekete gitmeden kalsik kavgalarimiz biktim artik ya,yok ben sizde kalmam ben gelinmiyim hic bir guc kuvvet beni orda tutmaz sadece aksam yemege gelir donerim,ya biktim bu dusuncelerinden.
Esim dort gece kalacak sadece bir gece kal diyorum kabul etmiyor ya haksiz miyim sinirlenmekte siz olsaniz nasil davranirdiniz.
Ya bu zihniyeti kiniyorum gercekten biz kalirken insan degilmiyiz adamlari bin nazla goturuyoruz hala sinirim gecmedi bayram arefesi resmen tum moralimi alt ust etmeyi basardihaklısın canm ben daha nasip olmadı öyle bir ortam ama eşim şimdiden diyor ben kalmam öyle bi durum olsa yok çok duramam filan filan ben diyorum senin ailenin yanında kalıyorum gayet rahat aynısı değilim yani anne baba bile hala alışamadı söylemeye abla abi diyim Diyo sinirlerim tepeme geliyor inanki
Çok saçma bi düşünce ya. Sonuçta eşinin ailesi. Ama zittina gitmeden çözmeye çalış canım. Eşin bu sefer inat etmesin. Hemde senin moralin bozulmasınKizlar ya moralim cok bozuk esimle tartistik,her yaz memlekete gitmeden kalsik kavgalarimiz biktim artik ya,yok ben sizde kalmam ben gelinmiyim hic bir guc kuvvet beni orda tutmaz sadece aksam yemege gelir donerim,ya biktim bu dusuncelerinden.
Esim dort gece kalacak sadece bir gece kal diyorum kabul etmiyor ya haksiz miyim sinirlenmekte siz olsaniz nasil davranirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?