Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen öyle canm ondan bi yorum yapamıyorum ya hep böyleyim söylenecek çok söz varda ağızda kalıyor inanki rabbam böyle imtihanlarla sınamasın kimseyi

Kızlar şimdi dışarıdan geldim çocuklara bayramlık aldık tam kalabalık gün eltim filan hep beraber gittik bayılacaktım biraz dha dursaydık inanki ama çok tatlı oldular ya içim gitti çıkartmak istemiyorlar şimdi hiç tam Bayram çocuğukendimede etek bluz filan bişyler aldım ama istediğim gbi bulamıyorumki bulduğum istediğim gbi olmuyor olanda benm sevdiğim gbi değil o yüzden moralim fecide bozuldu bi yandan

canim seneyeki ramazanda 42 -40 hedef koydum kendime.bi cuzdan para yigiyorum kiyafete hic biseye de benzemiyor inankimillet 15 liraya bi ust 20 liraya bi alt almis.tasss gibi olmusss ya.saka gibi

canim seneyeki ramazanda 42 -40 hedef koydum kendime.bi cuzdan para yigiyorum kiyafete hic biseye de benzemiyor inankimillet 15 liraya bi ust 20 liraya bi alt almis.tasss gibi olmusss ya.saka gibi
hiç sorma canm ya aynen ona moralim bozuluyor gıyorum çuval gbi inanki içimede sinmiyor bakıyorum çok güzel şeyler var en beğenmediğim şeyi almak zorunda kalıyorum millete bak bak dur bu durumu değiştirmek farz oldu inanki bu yaşta böyle olmak çok üzüyor beni

Kizlar ya moralim cok bozuk esimle tartistik,her yaz memlekete gitmeden kalsik kavgalarimiz biktim artik ya,yok ben sizde kalmam ben gelinmiyim hic bir guc kuvvet beni orda tutmaz sadece aksam yemege gelir donerim,ya biktim bu dusuncelerinden.
Esim dort gece kalacak sadece bir gece kal diyorum kabul etmiyor ya haksiz miyim sinirlenmekte siz olsaniz nasil davranirdiniz.

haklısın canm ben daha nasip olmadı öyle bir ortam ama eşim şimdiden diyor ben kalmam öyle bi durum olsa yok çok duramam filan filan ben diyorum senin ailenin yanında kalıyorum gayet rahat aynısı değilim yani anne baba bile hala alışamadı söylemeye abla abi diyim Diyo sinirlerim tepeme geliyor inanki

Ya bu zihniyeti kiniyorum gercekten biz kalirken insan degilmiyiz adamlari bin nazla goturuyoruz hala sinirim gecmedi bayram arefesi resmen tum moralimi alt ust etmeyi basardi

Çok saçma bi düşünce ya. Sonuçta eşinin ailesi. Ama zittina gitmeden çözmeye çalış canım. Eşin bu sefer inat etmesin. Hemde senin moralin bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…