- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.361
Günaydın çıtırlarrrr ;
Geçen hafta 08.04.2011 kilo : 82.3
Bu hafta 15.04.2011 kilo : 81.2
1 haftada verilen 1 kilo
İşte bu suyun mucizesi kaptanım demetim saolsun o olmasa bu su nimetinden uzak duracaktım hala.İnsan oglu ıste uygulayıp gormeden kullaktan dolma duyduklarına ınanmıyor.
ne demek canım benimçok sevindim gerçekten ama hep bu şekilde devam et olurmu 1 kilo çok iyi her hafta 1 kilo demek sağlıklı verdiğin anlamında.Tebrik ederim cnm
İnş cnm tabi gönül haftada 3 er 5 er gitsin istiyo ama olmuyo malesef.Salık olsun yavaş olsun sağlıklı olsun dıyecezz..
kızlar sabah sabah canım çok sıkıldı..
kilom tam 68 çıktı
ki bu hafta çok dikkat ettim..
bilmiyorum neden böyle oldu diye ....
takımın düzenin bozuyorum farkındayım çıkabilirsiniz..
kilom tam 68 çıktı
günaydın canım sen regl olmadıysan ondandır takma kafana olunca tartıda eksik çıkarsın
Cnm benım kıyamam ben sana hastyalanamadım dedın onun sıslıgıdır.Okadar dıkkat etmene ragmen almıs olamazsın bence.Sıkma canını bıde kılonun az olması nedenıyle vermen bıze gore daha zor olacak.Hemen panık yapma.Önümğzdeki haftayıda bı gozlemle bence.
inşallah canım bu hafta değişik birşeyler yapmam lazım.. bünyemin harekete geçmesi lazım sanki uykudayız..desteğin için saol
hahahaaaa....süpper fikir....bende yapıcam aynını..gnaydın kızlarbenim kilomda 77,9 resim çekemiyorum flaş parlaklık veriyo belli olmuyo neyse artık hedef kiloma gelince fotoğrafçıda çektirmeyi düşünüyorum o zaman pankart gibi yapıcam koyucam
dökülüyomuyuz neyiz yaww..:26:Fitsema : ( 83,9 / 83,2 / 0,7 / % 0,83 )
Fangy : ( / / / % )
Hoppidicik89,4 / 88,9 / 0,5 / % 0,55 )
Fadime02 : ( / / / % )
Duyguzeyno : ( / / / % )
Mütedeyyin : ( 79 / 79 / 0 / % 0,00 )
Demettuba83 : ( 78,3 / 77,9 / 0,4 / % 0,51 )
Soffty : ( / / / % )
Arseda : (80,2 / 79,1 / 1,1 / % 1,37 )
Edda1985 : ( / / / % )
Etg : ( / / / % )
Mursh : ( 82,3 / 81,2 / 1,1 / % 1,33 )
İysel : ( 72 / 72,5 / -0,5 / % -0,69)
her hafta kilo vericen diye bir kaide yok canım..üzme sen kendini..regl olunca bu hafta veremediğinide verirsin..kızlar sabah sabah canım çok sıkıldı..
kilom tam 68 çıktı
kilom tam 68 çıktı
olmadım bide hastayım ateşim var bogazlarım şiş hasta olmadım hala((
ufff okdar moralim bozulduki anlatamamm
bu hafta 2 leslie+1 defa spora gittim akşamları salata harici bişey yemedim ama giden 0 gelen 200 gram ..
[
her hafta kilo vericen diye bir kaide yok canım..üzme sen kendini..regl olunca bu hafta veremediğinide verirsin..
canım hiç olurmu öyle şey üzülme sen yeter.Regl olunca emin ol görüceksin giden kilolarıdüzenli paylaşımda bulunan arkadaşlar emeğinizin karşılığındA kilo veremeseniz de takımda kalmayı hak ediyolar bence üzülme olurmu:81::81:
inşallah canım benim en çok istedigimde o ..
yaza dar bdiler giyebilecek duruma gelmek istiyorummm..
bu hafta daha çok çalışacam..
canım çok mutlu oldum inşallah şuraya haftada 1 kilo verdim demek nasip olur :)
bu hfta gecen haftadan dahada çok dikkat edeceğim inşallah şu regl dönemide olursa rahatlıyacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?