- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.381
limonu kes suyunu sık iç ama üstüne su içme hemen bogazın geçer akşama bişeyin kalmaz dene bak ben ikizlere hep yaparım işe yarıyo
cnm halime ablanın dediği gibi yap limon çok fayda ediyo ben sürekli arıza çıkardığım için malum ordan biliyorumregline gelince ayaklarını karnını çok sıcak tut faydalı olur aynı sorun bendede var aylarca olmadığımı biliyorum takıma girdiğim ilk zamanlarda 2 hafta olmamıştım kilo bile almıştım içini rahat tut bide şunu söyleyeyim yemek yemekle kilo veremezsiniz yemek yemediğiniz zaman vücut otomatik olarak kendini şartlar beyin mideye yemek girmediği için otokontrole geçiyo ve vücuttaki yağları tutuyo senin az yediklerinide depoluyo o yüzden yemek ve öğün çok önemli.Az da olsa yememiz lazım ki beyini vücudu şaşırtalım tabi suyu da unutmamak lazım
kızlar yarım kılo almısım off ya
sana önümüzdeki 1 sene tatile çıkmayı yasaklıyorum
ben 1 haftadır leslie yapamadımondan belkide az verdim eşimin hastalığı hafta sonu karasuda olmamdan yapamadım ALLAH tan eşim bu hafta şehir dışında her akşam yapabilirim inş. Ya kızlar çok entersan ama benimde göğüsleri sanki regl olacakmışm gibi şiş ve acıyo:44::44::44::44:
regl dönemi yakınmı ozaman goguslerde şişlik ve hassaslık olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?