Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavussun ins.

Afiyet olsun canim cok sekerli degilse ev yapimi limonatada sıknti yok

Tek seferde okudum bana fazla gozukmedi canim
evet ev yapimi.ilk defa denedim misafir vardi.buzluktaki 1 portakal 1 limon 1 su bardagi seker 4 litre su olcusu.cok guzel hazir gibi oldu resmen buzluktan cikanlari rondolayip yapilani denedim

Kizlar oncelikle cuma 83.9 kg
Pzt 82.5 fark 1.4 kg
Bayram hedefim 82 di cok yaklastim ama tutturamadim
5 agustos hedefim 76 inşallah tuttururum bu sefer
masallah cok iyi
Menüm
Sahur
3 köfte
1 bardak süt
2 ceviz
Iftar
Z.yagli bezelye 4 yemek kasigi
1 tavuk but firinda
1 sekerpare ramazanin ilk ve tek kacamagi olmayaydi iyiydi ama dayanamadim
1 nektarin
2.5 lt su
1.5 saat bisiklet sürdüm
spor on numara.ya masallah.ben zar zor guc buluyorum yurumeye.basil yapiyorsunuz boyle sporu?bi baliyorum 3 saat yuruyus bi bakiyorum 1.5 saat bisiklet.masallah masallah ya
Hepinize hayırlı geceler kizlar...Rabbim nice bayramlara eristirsin tüm sevdiklerinizle birlikte ..bayramınız kutlu olsun canım takımım
amin hepimize ins canim.sevdiklerimizle.
gecmis olsun canim.Rabbim sifa versin.hastadan cok refakatci yipraniyor cidden.ins en kisa donemde hayir saglikla cikarsinix

Kizlar hayirli bayramlar herkese.ins kacamaksiz musmutlu bir bayram geciririz.ben aileyle birlikte tatile gidiyorum.cumaya donecegim ins.telde netim.yok.yine deye firsat bulursam girecegim.giremexsem c.tesi sabaha bildirimyapsam olur mu kaptancim

Çünkü her zaman buraya katılmak istediğimde hep bir sorunlarım çiktı ve bir daha beni kabul etmezler diye düşündüm
Daha önce başka nickle burda yarışmışmıydın Tatlım
Diğer takımlarda listeye girmişmşydin

Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavussun ins.

Iyi geceler kızlar.
Şimdiden bayramınız mübarek olsun.
Hepinizi öpüyorum
Sağol canım kan takviyesi yapiliyor inşallah sabaha evde oluruz. Annem acı çehre almış bana içeyim bakım ise yariycak mi.

inşallah canım sağol iyi dileklerin için.

Aa cok uzuldm Allah sifa versin inşallah ne kanseri
Karaciğer rektum ve kemikler de var kemoterapi alıyor bakalım pet e giricek inşallah ise yaramıstir tedavi geçen hafta kemoterapi aldı kan değerleri sıfıra yakın suan mesakkatli zor bir süreç Rabbim herkese şifa versin. Bu aksam mescidi nebevide canlı bomba patlamış oraya bile gittiler sonumuz Hayır olsun inşallah.

Soyleyince hatrladim gecen haftda bahsetmistin umarim tez vakitte sifasini bulur
Canli bombayi duymadim yinemi ya durmuyor caniler Allah hepsini yok etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…