- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.821
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavussun ins.Kizlar şimdiden hayırlı bayramlar hepinize.
Hakan kanser rahatsızlandı hala hastanedeyiz hayırlı bi haber bekliyoruz. Menüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yogurt
İftar
1 kepce mercimek çorba
Yarım kıymalı pide
2 küçük ayran
Hastanede bunları bulabildin en masum.
Su 4 küçük pet şişe yani 2 litre
Spor yok ama saatlerde ayaktayim.
evet ev yapimi.ilk defa denedim misafir vardi.buzluktaki 1 portakal 1 limon 1 su bardagi seker 4 litre su olcusu.cok guzel hazir gibi oldu resmen buzluktan cikanlari rondolayip yapilani denedimAfiyet olsun canim cok sekerli degilse ev yapimi limonatada sıknti yok
Tek seferde okudum bana fazla gozukmedi canim
Kizlar oncelikle cuma 83.9 kg
Pzt 82.5 fark 1.4 kg
Bayram hedefim 82 di cok yaklastim ama tutturamadim
5 agustos hedefim 76 inşallah tuttururum bu sefer
spor on numara.ya masallah.ben zar zor guc buluyorum yurumeye.basil yapiyorsunuz boyle sporu?bi baliyorum 3 saat yuruyus bi bakiyorum 1.5 saat bisiklet.masallah masallah yaMenüm
Sahur
3 köfte
1 bardak süt
2 ceviz
Iftar
Z.yagli bezelye 4 yemek kasigi
1 tavuk but firinda
1 sekerpare ramazanin ilk ve tek kacamagi olmayaydi iyiydi ama dayanamadim
1 nektarin
2.5 lt su
1.5 saat bisiklet sürdüm
amin hepimize ins canim.sevdiklerimizle.Hepinize hayırlı geceler kizlar...Rabbim nice bayramlara eristirsin tüm sevdiklerinizle birlikte ..bayramınız kutlu olsun canım takımım
gecmis olsun canim.Rabbim sifa versin.hastadan cok refakatci yipraniyor cidden.ins en kisa donemde hayir saglikla cikarsinixKizlar şimdiden hayırlı bayramlar hepinize.
Hakan kanser rahatsızlandı hala hastanedeyiz hayırlı bi haber bekliyoruz. Menüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yogurt
İftar
1 kepce mercimek çorba
Yarım kıymalı pide
2 küçük ayran
Hastanede bunları bulabildin en masum.
Su 4 küçük pet şişe yani 2 litre
Spor yok ama saatlerde ayaktayim.
Butun takimlarda varsindaAnlamadim??
Iyi gecelr canim seninde bayramin mubarek olsumIyi geceler kızlar.
Şimdiden bayramınız mübarek olsun.
Hepinizi öpüyorum
Halam canım ya hızlı hızlı yazdım anlaşılır olmadı.Kim hasta anlamdm canim kanser olan kim
Aa cok uzuldm Allah sifa versin inşallah ne kanseriHalam canım ya hızlı hızlı yazdım anlaşılır olmadı.
Daha önce başka nickle burda yarışmışmıydın TatlımÇünkü her zaman buraya katılmak istediğimde hep bir sorunlarım çiktı ve bir daha beni kabul etmezler diye düşündüm
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavussun ins.
Sağol canım kan takviyesi yapiliyor inşallah sabaha evde oluruz. Annem acı çehre almış bana içeyim bakım ise yariycak mi.Iyi geceler kızlar.
Şimdiden bayramınız mübarek olsun.
Hepinizi öpüyorum
inşallah canım sağol iyi dileklerin için.evet ev yapimi.ilk defa denedim misafir vardi.buzluktaki 1 portakal 1 limon 1 su bardagi seker 4 litre su olcusu.cok guzel hazir gibi oldu resmen buzluktan cikanlari rondolayip yapilani denedim
masallah cok iyi
spor on numara.ya masallah.ben zar zor guc buluyorum yurumeye.basil yapiyorsunuz boyle sporu?bi baliyorum 3 saat yuruyus bi bakiyorum 1.5 saat bisiklet.masallah masallah ya
amin hepimize ins canim.sevdiklerimizle.
gecmis olsun canim.Rabbim sifa versin.hastadan cok refakatci yipraniyor cidden.ins en kisa donemde hayir saglikla cikarsinix
Çok geçmiş olsun Cnm Allah şifasını versin inşallahHalam canım ya hızlı hızlı yazdım anlaşılır olmadı.
Karaciğer rektum ve kemikler de var kemoterapi alıyor bakalım pet e giricek inşallah ise yaramıstir tedavi geçen hafta kemoterapi aldı kan değerleri sıfıra yakın suan mesakkatli zor bir süreç Rabbim herkese şifa versin. Bu aksam mescidi nebevide canlı bomba patlamış oraya bile gittiler sonumuz Hayır olsun inşallah.Aa cok uzuldm Allah sifa versin inşallah ne kanseri
Amin mefkusum.Çok geçmiş olsun Cnm Allah şifasını versin inşallah
Soyleyince hatrladim gecen haftda bahsetmistin umarim tez vakitte sifasini bulurKaraciğer rektum ve kemikler de var kemoterapi alıyor bakalım pet e giricek inşallah ise yaramıstir tedavi geçen hafta kemoterapi aldı kan değerleri sıfıra yakın suan mesakkatli zor bir süreç Rabbim herkese şifa versin. Bu aksam mescidi nebevide canlı bomba patlamış oraya bile gittiler sonumuz Hayır olsun inşallah.
Sagolasin zuhal ablam seninde bayramin mubarek olsunBallı lokma tatlılarımmmm
Bayramınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
Sağol mefkusum hayırlı bayramlar olsunBallı lokma tatlılarımmmm
Bayramınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
Afyt olsn canm guzelll menuKızlar menüm
Sahur
1 bardak çay 2 dilim tb ekmeği 1 yumurtadan omlet
İftar 5 kaşık tavuk sote 1 kase patlıcan salatası 1 kase cacık 3 tatlı kaşığı puding
Amiiin beybiiiimm afyt olsunnRamazan ayinida bitirmis bulunmaktayiz Allah diger ramazanlarida gormeyi nasip etsin hempimize
Menum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce mecmk corb+5yk tavuk sote+5zeytin+1dilm tb ekmk+1bardak ayran
Su 3bardak daha icerm
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?