Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım kan takviyesi yapiliyor inşallah sabaha evde oluruz. Annem acı çehre almış bana içeyim bakım ise yariycak mi.

inşallah canım sağol iyi dileklerin için.
Kız acı cehreyi hastanede kullanma. Işe yararsa tuvaletten cikamazsin.
Ballı lokma tatlılarımmmm

Bayramınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
Sağol Zuhal abla. Senin de mübarek olsun :)

Kız acı cehreyi hastanede kullanma. Işe yararsa tuvaletten cikamazsin.

Sağol Zuhal abla. Senin de mübarek olsun :)
Yok kız annem evdey di aradı aldım diye şimdi annemlerde yim bu kus üzümu gibi birşeymis ya bakalim nasıl olucak. Aksam içerim gelen giden olur şimdi içmiyim.

Tatlım valla girmediğin grup kalmamış ya neden yanı merak ettim doğrusu
Farkındaysanız hicbir grupta listeye girip de sonradan bırakmadım. Ailenize almıyorsunuz sonuçta burda zayıflayabileceğimi ve arkadas olabileceğimizi sıcak karşilanacağımı düşünmüştüm . Sanırım yanılmışım . Sorun etmenize gerek yok gidiyorum

Yok girmedim hep deneme aşamasındaydım
Bütun takım derken ????
Ayrıca bu neden bu kadar sorun oldu anlamis değilim . Kimsenin listesinde yokum
Canim bu kadar atarlanmana gerek yok butun takimlara girip cikma nedenini merak ettik listeye neden girmeden ciktin peki..bizede gelip sonra diger takimlari gezceksen hic girme zahmetinde bulunma madem cunku burda herkez icin emek harcaniyor yorum yapiliyor sende biraz bunlari dusun istersen

Ayrica biz seni gayet sicak karsiladik sen cok sicak degildin dikkatini cekerim

Herşeyin farkındayım ben emin ol hepinizden daha çok biliyorum nasıl emek harcandığını dediğim gibi farklı problemlerim oldu kendime ait. Bence sende insanlari tanımadan bilmeden emek harcamama konusunda önyargıda bulunma bence.sende bu konuda biraz hassas olursan sevinirim . Kendinize iyi bakın istenmediğimi gayet iyi anladım.

Bak hala konuyu carpitiyorsun farkindamsin sana sadece soru soruldu bu kadar fevri olmana gerek varmi ?? Neden her takima girip ciktin soruda net yani sadece cevap vermeni bekledik neyse guzelim sen bilirsin bayram gunu kalpler kirilmasin sende kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…