- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.901
Cokmu cisli ne yedin kiz merak ettimKizlar herkese esenkoy yalovadan merhabalar:)netim yokti.beles net buldum sonunda bi ziyaret ediyim dedim:)
Bayramin birinci gunu yani dunku menum:
sabah kahvaltim cisli onu yazmiyim.ilk ve son kacamagi oldu bayramin
ogle:
1 tabak etli bezelye(patatrsleri yenmedi)
1 kase mercimek corbasi
aksam:yarim kucuk dolma biber
1 kase domates corbasi
yarim dilim karpuz
spor yok
su 2.5 litre
Ovv baya yemissin canim be bayram seni fena yapmisBugunku menum
sabah yarim dilim beyaz ekmek(tam bugday ekmegi yoktu malesef misafirhanede)
10 yesil zeytin
1 kk peynir
domates salatalik
oglen:
Yarim kasarli tost
1 kucuk ayran(sahilde yiyebilecegim en masum yemek buydu)
Ara
1 isirik pogaca
1 kk peynir
aksam
1 kepce mercimek corbasi
6 yk sebzeli tavuk sote
aksam yemek sonrasi 3 top dondurma (bu kotu olmus ya)
Spor
yarim saat yuzme
Yarim saat yuruyus
su 3 litre
Bizden de size selam sevgiler
guzel menu canim.afiyet olsun
oglen biraz agir olmus.ama yarin dikkat edersin canim
bi tek kiymali borek biraz cok olmus canim.onun disinda guzel.spor harika
Rabbim sana sabir ona hidayet versin
ogle cok da sacma durmuyor ya
evet bakara suredini ben de duymustum.hergun 1 kere okutmak lazimmis.ins iyi gelir
amin canım ınşGuzel bence canim.yarim olmasi ve gerisini reddetmen daha iyi
Harikasin.seneye ideal kilonla bayrama girince bu reddettiklerine sukrediceksin insallah
Afiuet olsun canim...
afiyet olsun
offff spor cok guzel
guzel menu canim.afiyet olsun
hasema yoktu yanımdainşallah canım içtim bi hareket yok 2 saat i geçtiumutsuz bekliyorum.
afiyet olsun canım. Ahh denizi özledim. Gel eylül hızlı gel
gireydin kız deniz bulmus sun.
inşallah canım bekliyorum hala tık yok. Bi etkisi olursa yazarım.
Afiyet olsun canım.
Dondurma hariç iyi canımBugunku menum
sabah yarim dilim beyaz ekmek(tam bugday ekmegi yoktu malesef misafirhanede)
10 yesil zeytin
1 kk peynir
domates salatalik
oglen:
Yarim kasarli tost
1 kucuk ayran(sahilde yiyebilecegim en masum yemek buydu)
Ara
1 isirik pogaca
1 kk peynir
aksam
1 kepce mercimek corbasi
6 yk sebzeli tavuk sote
aksam yemek sonrasi 3 top dondurma (bu kotu olmus ya)
Spor
yarim saat yuzme
Yarim saat yuruyus
su 3 litre
Bir litre suNasil yapiyon kiz de bakim hele
Kac gun yapiyosun canm faydasini gordunmuBir litre su
Bir salatalık
10 nane yaprağı ben bir dal koyuyorum nane tadını seviyorum
Bir limon
Geceden hazirliyorsun. Salatalık ve limonu dograyip suya koy bide naneyi. O kadar. Soğuk icince daha güzel oluyor tadı. Tam yaz içeceği. Bi günde bitirmen lazim bir litreyi ama ben fırsat bulamadım bitirmeye.
Hergün yapılıyor valla geçen seneki diyette yoğurt kuruyle beraber yapiyordum bunuda baya gitmisti kilolar. Tekrar başlayayım dedim. Arada yapiyordum gene ama diyet için değil öyle icmeliktiKac gun yapiyosun canm faydasini gordunmu
Sorma ya.bizim sofralar cok kalabalik oluyor bayramda minimum 12 kisilik.ve o kalabalikta az yedigini dusunuyorsun ama yazinca ve bu gruba donunce cozuttugunu anliyosun.cok moral bozucu.su an aslinda hepsinin yediginin ceyregini yiyorum ama buraya gore cok fazlaCokmu cisli ne yedin kiz merak ettim
Ovv baya yemissin canim be bayram seni fena yapmis
doniyim bende yapiyimHergün yapılıyor valla geçen seneki diyette yoğurt kuruyle beraber yapiyordum bunuda baya gitmisti kilolar. Tekrar başlayayım dedim. Arada yapiyordum gene ama diyet için değil öyle icmelikti
Inş seversiniz sizde canım hafif ekşi oluyor ama soğuk icince o kadar güzel geliyor ki. Yağ yakıcı ve ödem sokturucu olmasida artısıSorma ya.bizim sofralar cok kalabalik oluyor bayramda minimum 12 kisilik.ve o kalabalikta az yedigini dusunuyorsun ama yazinca ve bu gruba donunce cozuttugunu anliyosun.cok moral bozucu.su an aslinda hepsinin yediginin ceyregini yiyorum ama buraya gore cok fazla
seni mi kircam canim1 dilim borek.1 avuc ici kadar kare kete.2 kk peynir.1 kurabiye
doniyim bende yapiyim
Kaptancim kusura bakma lütfen hiç gelemiyorum benim bayram bildirimim 73. 3 hedefime 1 kg kaldı tutturqmadimeliya @Bayankokosh @poniponna @ayeyldz @zamannn35 @burcugncy @esmazc @kkmevsim5 kızlaaaarrrrr bayram bildirimleriniz nerdeee??
Yok orti tutturamadim@ayeyldz kiz orti nerlerdesin bayram hedeflerimiz ayniydi sen tutturabildinmi bi bak hele bize canim gtmedmi gorumcen
Iyi o zaman canım :)Severim ya.eksi benim isim.saf limom suyu kafaya diken biriyim:)
Seni cok iyi anliyorum canim iki aile ayni sehirde olunca sorunlar hic bitmiyor bende her memlekete gelis oncesi ve sonrasi skintilar yasiyorum Allah yardimcimiz olsunYok orti tutturamadimşimdi 73.3 um 1 kg kaldı ama buna da şükür. Yok canım gitmedi bütün günüm gergin geçiyor benim oğlum da var 2 si birden çok yoruyor beni yaa ayin 22 sinde Kayseri ye gitcez beraber inşallah kV ve annemler orda kurban Bayramına kadar kalicam offf hiç gitmek istemiyorum süre çok uzun eşim gelmeyecek. Eşim yokken onsuz 40 gün ayrı kalacm. KV ve annem aynı şehirde olduğu için sorunlar sorunlar......
Odamı yaramadı yaKizlar acı çehre ise yaramadihala bekliyorum. Ç.Tesi çıkmıştım en son tuvalete bugün form çay falan içerim artık care kalmadı.
Kaç tane çiğnemiştin tatlımKizlar acı çehre ise yaramadihala bekliyorum. Ç.Tesi çıkmıştım en son tuvalete bugün form çay falan içerim artık care kalmadı.
lteşekkür ederim canm :))Güzel olmus menun canim
Borekleri tatlilari geri cevrdigin icin tebrk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?