Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cokmu cisli ne yedin kiz merak ettim
Ovv baya yemissin canim be bayram seni fena yapmis

Guzel bence canim.yarim olmasi ve gerisini reddetmen daha iyi

Harikasin.seneye ideal kilonla bayrama girince bu reddettiklerine sukrediceksin insallah

Afiuet olsun canim...

afiyet olsun

offff spor cok guzel

guzel menu canim.afiyet olsun
amin canım ınş
hasema yoktu yanımda
Olsa girerdim hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyoruz o zaman giricem ınş
Dondurma hariç iyi canım
Ah ahh yüzen yuzene :)

Nasil yapiyon kiz de bakim hele
Bir litre su
Bir salatalık
10 nane yaprağı ben bir dal koyuyorum nane tadını seviyorum
Bir limon
Geceden hazirliyorsun. Salatalık ve limonu dograyip suya koy bide naneyi. O kadar. Soğuk icince daha güzel oluyor tadı. Tam yaz içeceği. Bi günde bitirmen lazim bir litreyi ama ben fırsat bulamadım bitirmeye.

Kac gun yapiyosun canm faydasini gordunmu

Cokmu cisli ne yedin kiz merak ettim

Ovv baya yemissin canim be bayram seni fena yapmis
Sorma ya.bizim sofralar cok kalabalik oluyor bayramda minimum 12 kisilik.ve o kalabalikta az yedigini dusunuyorsun ama yazinca ve bu gruba donunce cozuttugunu anliyosun.cok moral bozucu.su an aslinda hepsinin yediginin ceyregini yiyorum ama buraya gore cok fazla
seni mi kircam canim1 dilim borek.1 avuc ici kadar kare kete.2 kk peynir.1 kurabiye
Hergün yapılıyor valla geçen seneki diyette yoğurt kuruyle beraber yapiyordum bunuda baya gitmisti kilolar. Tekrar başlayayım dedim. Arada yapiyordum gene ama diyet için değil öyle icmelikti
doniyim bende yapiyim

Inş seversiniz sizde canım hafif ekşi oluyor ama soğuk icince o kadar güzel geliyor ki. Yağ yakıcı ve ödem sokturucu olmasida artısı

@ayeyldz kiz orti nerlerdesin bayram hedeflerimiz ayniydi sen tutturabildinmi bi bak hele bize canim gtmedmi gorumcen
Yok orti tutturamadim şimdi 73.3 um 1 kg kaldı ama buna da şükür. Yok canım gitmedi bütün günüm gergin geçiyor benim oğlum da var 2 si birden çok yoruyor beni yaa ayin 22 sinde Kayseri ye gitcez beraber inşallah kV ve annemler orda kurban Bayramına kadar kalicam offf hiç gitmek istemiyorum süre çok uzun eşim gelmeyecek. Eşim yokken onsuz 40 gün ayrı kalacm. KV ve annem aynı şehirde olduğu için sorunlar sorunlar......

Seni cok iyi anliyorum canim iki aile ayni sehirde olunca sorunlar hic bitmiyor bende her memlekete gelis oncesi ve sonrasi skintilar yasiyorum Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…