Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm

Sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış Yumrta 1 domates

Akşam 5 kaşık et sote 1 kase kırmızı biber salatası 2 kaşık tavuk suyu çorba yoğurt

Spor yine yapamadım bugün temizlikten çamaşırdan yarın söz söz söz :) tutmasam ceza verin bana :!

Afiyet olsun tatlım çok güzel menun listeye girdiğinde tartıya yakın günler bakliyat tüketme şişkinlik yapıyor kiloya yansıyor.

yaa bendede aynı sorun var ya ben napsamki
önce kayisi yi dene ye yada komposto şeklinde iyi gelmezse form çay icebilirsin.

Afiyet olsun menun guzel olmus canım. bayramda spor çok zor yaparsın yarın inşallah.

niye kahvaltı yapmadın tatlım ya biliyormusun saat 14 e kadar metobolizman çalışmadı en azından ufak tefek birseyler at ağzına aç beklemeki met çalışsın.

Istah kalmiyorki insanda bisürü kavga gürültü gene

kızlarrr nasılsınız napıyosunuz yoğun bayramdan sonra burdayım gerçekten delirmek üzereyim tek koltuğumu oturma odasındaki koltuğumu başka bi yerden sipariş emiştim ve bugün düğüne yetişemiceğini söylediler gerçekten küfretmek istedim adamlara ben balayındayken gelicek inşallah

bebeğim seni istesem de izne ayıramam listede 2 ayın dolmadı henüz lütfen bana başka bir yol söyle

börekkkkk????? yarım da olsa börek olmadı güzelim
artık spora da başlamak lazım bak ramazan da bittiii

eh lahmacunu saymazsam güzel klasik menülerine dönmüşsün kuru kayısılı vs :))

5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9
burnfat55 güncel 87.1 hedef kilo 84.5
zamann35 güncel 82.5 hedef kilo 76
eliya güncel 75.2 hedef kilo 72

listeye eklemek isteyen varsa yazsın lütfennnn

börekkkkk????? yarım da olsa börek olmadı güzelim
artık spora da başlamak lazım bak ramazan da bittiii

eh lahmacunu saymazsam güzel klasik menülerine dönmüşsün kuru kayısılı vs :))
Elimden geldiğince yapıyorum spor canım ama bi yandan bayram ziyaretleri bi yandan çocuk vakit fazla bulamıyorum.
Borekte evde degildik kahvaltida yapmayinca yemis bulundum

Vuhuuumasallah
Icini bunaltma kaptancim bosver.Allah beter seylerden korusun.nasilsa oturmak icin seyler var.sadakaniz olsun yol ustu.

Istah kalmiyorki insanda bisürü kavga gürültü gene
ahh ya yine mi

daha erken olsa lahmacun gözüme batmazdi saati geç olmuş. bide tartı gününden önce olmasa iyiydi ama alternatif yokmuş afiyet olsun canım.

Aa üzüldüm ya, neyse artık zaten yoksun canım ya daha büyük bi sıkıntı olmasın bunlar olabilir şeyler.

Maalesef canım

Merhaba canlarim bugun nihayet esim iyilesti ve bayram gezmelerine anca cikabildik menumu yazayim gecmisi sonra okuycam
Sabah 11:00 4yk menemen+kk peynir+4zeytin+domates+salatalik+2bardak cay+1dilim tb ekmek
Ogle 15:00 1baklava+2bardak ayran
Aksam 18:00 10 zeytin+3yk omlet+domates+salatalik+kk peynir+cay+1dilim ekmek
Su 2litre
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…