- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.941
Afiyet olsun tatlım çok güzel menun listeye girdiğinde tartıya yakın günler bakliyat tüketme şişkinlik yapıyor kiloya yansıyor.Bugunku menum
sabah
1 kkpeynir
7 yesil zeytin
Yarim dilim tb ekmegi
ara sekersiz turk kahvesi
oglen
1 kase yogurt corbasi
1,5 tane kofte
ara
4 yk yogurt
1 kk peynir
aksam
1 kepce sebze corbasi
8 yk kuru fasulye etsiz
yagsiz salata
su 2,5 litre
Spor sabah 1 saat aksam 1 saat orta tempo yuruyus
önce kayisi yi dene ye yada komposto şeklinde iyi gelmezse form çay icebilirsin.yaa bendede aynı sorun var ya ben napsamki
Afiyet olsun menun guzel olmus canım. bayramda spor çok zor yaparsın yarın inşallah.Menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış Yumrta 1 domates
Akşam 5 kaşık et sote 1 kase kırmızı biber salatası 2 kaşık tavuk suyu çorba yoğurt
Spor yine yapamadım bugün temizlikten çamaşırdan yarın söz söz söz :) tutmasam ceza verin bana :!
niye kahvaltı yapmadın tatlım ya biliyormusun saat 14 e kadar metobolizman çalışmadı en azından ufak tefek birseyler at ağzına aç beklemeki met çalışsın.Menum
Sabah kahvaltı yapamadım
Öğle 14
Yarım dilim patatesli börek
Çeyrek domates
1 salatalık
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Biraz salata
Akşam acikir gibi oldum
2 ceviz 5 badem 5 fındık yedim
Su 2 litre
Spor yok
Istah kalmiyorki insandaAfiyet olsun tatlım çok güzel menun listeye girdiğinde tartıya yakın günler bakliyat tüketme şişkinlik yapıyor kiloya yansıyor.
önce kayisi yi dene ye yada komposto şeklinde iyi gelmezse form çay icebilirsin.
Afiyet olsun menun guzel olmus canım. bayramda spor çok zor yaparsın yarın inşallah.
niye kahvaltı yapmadın tatlım ya biliyormusun saat 14 e kadar metobolizman çalışmadı en azından ufak tefek birseyler at ağzına aç beklemeki met çalışsın.
Kaptanım @seydan94 ben hiç giremiyorum buraya girumcem evde olduğu için bide 2 haftaya Kayseri'ye gideceğiz orda da hiç giremem ben izne ayrilsam olur mu Kayseri den donene kadar çünkü buraya gelmeyince aklım hep burda kalıyor suçlu hissediyorum kendimi
Menum
Sabah kahvaltı yapamadım
Öğle 14
Yarım dilim patatesli börek
Çeyrek domates
1 salatalık
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Biraz salata
Akşam acikir gibi oldum
2 ceviz 5 badem 5 fındık yedim
Su 2 litre
Spor yok
Kizlar menumu yazayim
Sabah:10.30 7 yesil zeytin,1 dilim ekmek,1 kk peynir,uc kasik kiymali yum,cay
Ara ogun:15.30 bes tane kuru kayisi bir salatalik
Aksam.19.30 bir bucuk lahmacun salata ayran(kv lerdeyiz alternatif yoktu malesef)
2 litre su tum gun yuruduk bayram gezmesi yaptik.
Sen listeye gireli 2 ay oldumu Tatlım
Elimden geldiğince yapıyorum spor canım ama bi yandan bayram ziyaretleri bi yandan çocuk vakit fazla bulamıyorum.börekkkkk????? yarım da olsa börek olmadı güzelim
artık spora da başlamak lazım bak ramazan da bittiii
eh lahmacunu saymazsam güzel klasik menülerine dönmüşsün kuru kayısılı vs :))
Elimden geldiğince yapıyorum spor canım ama bi yandan bayram ziyaretleri bi yandan çocuk vakit fazla bulamıyorum.
Borekte evde degildik kahvaltida yapmayinca yemis bulundum
Aynen canım yarından sonra eski düzen :)tahmin ettim ama artık bayram bitti yarından sonra düzgün menüler ve spora devam
VuhuuuKizlar ne mutluyum ne mutluyum her gören şok yaşıyor geri çevirdiğim her tatlı icin limonata için çikolata için kisacasi azmim için tebrik ediliyorum. Fena gaza geldim kimse tutamaz beni tabi bagirsaklarim çalışırsa.
Icini bunaltma kaptancim bosver.Allah beter seylerden korusun.nasilsa oturmak icin seyler var.sadakaniz olsun yol ustu.kızlarrr nasılsınız napıyosunuz yoğun bayramdan sonra burdayım gerçekten delirmek üzereyim tek koltuğumu oturma odasındaki koltuğumu başka bi yerden sipariş emiştim ve bugün düğüne yetişemiceğini söylediler gerçekten küfretmek istedim adamlara ben balayındayken gelicek inşallah
Vuhuuumasallah
Icini bunaltma kaptancim bosver.Allah beter seylerden korusun.nasilsa oturmak icin seyler var.sadakaniz olsun yol ustu.
ahh ya yine miIstah kalmiyorki insandabisürü kavga gürültü gene
daha erken olsa lahmacun gözüme batmazdi saati geç olmuş. bide tartı gününden önce olmasa iyiydi ama alternatif yokmuş afiyet olsun canım.Kizlar menumu yazayim
Sabah:10.30 7 yesil zeytin,1 dilim ekmek,1 kk peynir,uc kasik kiymali yum,cay
Ara ogun:15.30 bes tane kuru kayisi bir salatalik
Aksam.19.30 bir bucuk lahmacun salata ayran(kv lerdeyiz alternatif yoktu malesef)
2 litre su tum gun yuruduk bayram gezmesi yaptik.
Aa üzüldüm ya, neyse artık zaten yoksun canım ya daha büyük bi sıkıntı olmasın bunlar olabilir şeyler.kızlarrr nasılsınız napıyosunuz yoğun bayramdan sonra burdayım gerçekten delirmek üzereyim tek koltuğumu oturma odasındaki koltuğumu başka bi yerden sipariş emiştim ve bugün düğüne yetişemiceğini söylediler gerçekten küfretmek istedim adamlara ben balayındayken gelicek inşallah
Maalesef canımahh ya yine mi
daha erken olsa lahmacun gözüme batmazdi saati geç olmuş. bide tartı gününden önce olmasa iyiydi ama alternatif yokmuş afiyet olsun canım.
Aa üzüldüm ya, neyse artık zaten yoksun canım ya daha büyük bi sıkıntı olmasın bunlar olabilir şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?