Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar gezmekten gelemiyorum kusuruma bakmayın dünde büyük eltimdeydim çocukları pikniğe götürdük filan güzeldi benim için koşturmaca tabi dünkü menüm

Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet çay 2 zeytin 1.5 dilim ekmek tb

Öğlen kendi yağında pişmiş kavrulmuş tavuk 2 kaşık pilav w2 dilim karpuz

2 bardak çay 1 minik kurabiye

Bugün evdeyim şimdilik o kadar çamaşır biriktik. Anlatamam nereye kurutup nereye ütülüycem hiç bilmiyorum bide halsizlik var diye üstümde çocuklar öğlen uykusunda bende yatıcam sanırım biraz siz neler yapıyorsunuz kızlar bugün mutlaka banda çıkacak akşama Feci özledim :₺

Kaptanım @seydan94 ben hiç giremiyorum buraya girumcem evde olduğu için bide 2 haftaya Kayseri'ye gideceğiz orda da hiç giremem ben izne ayrilsam olur mu Kayseri den donene kadar çünkü buraya gelmeyince aklım hep burda kalıyor suçlu hissediyorum kendimi

Kizlaaarrr bende dun giremedim hicc yaa firsat bulamadim bulsamdaa int cekmiyoduu ewde deildim
Dunku menum
Sabh(13.00): domates biber kizartmasi 2 kepce kadr 4 zeytn 1 kk peynr
Ogle (16.00) : 1 kepce yogrt corbasi, 2 minik biber dolmasi
Aksam yemek yemedim walla gece acktk ve cay kahwaltisi yaptik (00.00) cay kk peynr 3 zeytn 2 minik dilim ekmek geceler uzun olunca walla sabaha kadr oturduk yemis bulundm
Su 3 lt
Spor yok

Mrb kizlar durumlar nedir sizde ben koydeyim net tam çekmiyor gelemedum ne zamandır tarti falanda yok buralarda kilo durumunuda bilmiyorum beni goren herkes baya zayiflamis oldugumu söyledi mutlu oldum axcik ta simardim ama toparladim eksi degilsemde bile cok artimda yok diye düşünüyorum ama tabi asil tarti söyleyecek bakalım ama bugünden itibaren girecem bi denge sağlayarak tabi

B burnfat55 kız iyi yemişsin ha maşallah
canim dunku.bu medajin icin tesekkurler.bugun sirf bu mesaj hatrina super dikkat ediyorum.ayrica listemi cok gorup elestiren butun arkadaslara da tesekkurler.sizin uyarilar sonucu insan kendini toparliyor ya.cidden hic agirima gitmiyor.aksine daha dikkat ediyorum.o yuzden lutfen uyarilara dewam

Zoruna gitmesi için bi sebep yokki zaten tatlım
Burda herkes birbirinin iyiliğini düşünüyor yoksa herkes kendine kilo veriyor
Ama kilolu olmanın zorluğunu hepimiz bildiğimiz için aynı dertten muzdaripiz

Sen listeye gireli 2 ay oldumu Tatlım

Hedefe ulaşmadan aman şımarma Kamilem
Yoksa kilolar ışık hızıyla geri geliyor

ağrına sakin gitmesin tatlı eleştiri tatlı uyarı bunlar tatlım insanın kendisinden daha değerli birsey yok inan ki dikkat et ve ver ŞU yağları bebeğim. Yiyoruz da noluyor bi anlık lezzet zevki sonrası gelsin kilolar.

Kizlar menum
Sabah 10:30
Maydanozlu yumurta 3 kaşık kadar
2 kk peynir
Domates salatalık
Avuc ici kadar köy ekmeği

Saat 15
8 tane yer fıstığı
1 ceviz

Saat 19
1 ucgen dilim karpuz

Saat 20
3 minik dilim kavun
2 taze kayisi

Su 8 bardak
Spor valla gezmekten yorgun düştüm bugün yapamam ama yarın kesin basliycam.

ne guzel canım. Acı cehreyi gene dene 3 tane olarak canım. Benim kutunun üstünde tok karnına 3 tane cigneyin diyor. Belki 2. De işe yarar.

Senin adına çok sevindim Tatlım
Valla milletten iltifatları duyunca insanın iştahı bile kesiliyor

Şu bağırsaklarını kafana takma Cnm kendinide rahat bırak relaks ol biraz

ne guzel canım. Acı cehreyi gene dene 3 tane olarak canım. Benim kutunun üstünde tok karnına 3 tane cigneyin diyor. Belki 2. De işe yarar.
az önce 2 tane cignedim 1 tane daha cigniyeyim o zaman.

Senin adına çok sevindim Tatlım
Valla milletten iltifatları duyunca insanın iştahı bile kesiliyor

Şu bağırsaklarını kafana takma Cnm kendinide rahat bırak relaks ol biraz
Aynen mefkusum valla havalarda uçtum olmayan pantolonlarim oluyor bol bile geliyor hatta dayımin eşi bana takik diye anlatmıştım size her gördüğünde sisko diyor diye o bile şaşırdı azmin için kutluyorum dedi dayım niye çocuğa masraf çıkarıyorsun diyor esim için gulustuk. Mefkusum Relax olayım da karnım taş gibi ye ye birikiyor içerde nasıl takmim kafaya acı cehreyi cignedim 2 saate bi Faliyet olmazsa form çay icicem :))))

Bugunku menum
sabah
1 kkpeynir
7 yesil zeytin
Yarim dilim tb ekmegi
ara sekersiz turk kahvesi
oglen
1 kase yogurt corbasi
1,5 tane kofte
ara
4 yk yogurt
1 kk peynir
aksam
1 kepce sebze corbasi
8 yk kuru fasulye etsiz
yagsiz salata
su 2,5 litre
Spor sabah 1 saat aksam 1 saat orta tempo yuruyus

yaa bendede aynı sorun var ya ben napsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…