- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.921
Odamı yaramadı ya
2 tane cignedim abla ya ustune de 3 vbardak su ictim biktim artik psikolojim bozuldu resmen.Kaç tane çiğnemiştin tatlım
Aynen öyle canım yaSeni cok iyi anliyorum canim iki aile ayni sehirde olunca sorunlar hic bitmiyor bende her memlekete gelis oncesi ve sonrasi skintilar yasiyorum Allah yardimcimiz olsun
canim dunku.bu medajin icin tesekkurler.bugun sirf bu mesaj hatrina super dikkat ediyorum.ayrica listemi cok gorup elestiren butun arkadaslara da tesekkurler.sizin uyarilar sonucu insan kendini toparliyor ya.cidden hic agirima gitmiyor.
Zoruna gitmesi için bi sebep yokki zaten tatlımcanim dunku.bu medajin icin tesekkurler.bugun sirf bu mesaj hatrina super dikkat ediyorum.ayrica listemi cok gorup elestiren butun arkadaslara da tesekkurler.sizin uyarilar sonucu insan kendini toparliyor ya.cidden hic agirima gitmiyor.aksine daha dikkat ediyorum.o yuzden lutfen uyarilara dewam
Sen listeye gireli 2 ay oldumu TatlımKaptanım @seydan94 ben hiç giremiyorum buraya girumcem evde olduğu için bide 2 haftaya Kayseri'ye gideceğiz orda da hiç giremem ben izne ayrilsam olur mu Kayseri den donene kadar çünkü buraya gelmeyince aklım hep burda kalıyor suçlu hissediyorum kendimi
Hedefe ulaşmadan aman şımarma KamilemMrb kizlar durumlar nedir sizde ben koydeyim net tam çekmiyor gelemedum ne zamandır tarti falanda yok buralarda kilo durumunuda bilmiyorum beni goren herkes baya zayiflamis oldugumu söyledi mutlu oldum axcik ta simardim ama toparladim eksi degilsemde bile cok artimda yok diye düşünüyorum ama tabi asil tarti söyleyecek bakalım ama bugünden itibaren girecem bi denge sağlayarak tabi
ağrına sakin gitmesin tatlı eleştiri tatlı uyarı bunlar tatlım insanın kendisinden daha değerli birsey yok inan ki dikkat et ve ver ŞU yağları bebeğim. Yiyoruz da noluyor bi anlık lezzet zevki sonrası gelsin kilolar.canim dunku.bu medajin icin tesekkurler.bugun sirf bu mesaj hatrina super dikkat ediyorum.ayrica listemi cok gorup elestiren butun arkadaslara da tesekkurler.sizin uyarilar sonucu insan kendini toparliyor ya.cidden hic agirima gitmiyor.aksine daha dikkat ediyorum.o yuzden lutfen uyarilara dewam
ne guzel canım. Acı cehreyi gene dene 3 tane olarak canım. Benim kutunun üstünde tok karnına 3 tane cigneyin diyor. Belki 2. De işe yarar.Kizlar ne mutluyum ne mutluyum her gören şok yaşıyor geri çevirdiğim her tatlı icin limonata için çikolata için kisacasi azmim için tebrik ediliyorum. Fena gaza geldim kimse tutamaz beni tabi bagirsaklarim çalışırsa.
Senin adına çok sevindim TatlımKizlar ne mutluyum ne mutluyum her gören şok yaşıyor geri çevirdiğim her tatlı icin limonata için çikolata için kisacasi azmim için tebrik ediliyorum. Fena gaza geldim kimse tutamaz beni tabi bagirsaklarim çalışırsa.
az önce 2 tane cignedim 1 tane daha cigniyeyim o zaman.ne guzel canım. Acı cehreyi gene dene 3 tane olarak canım. Benim kutunun üstünde tok karnına 3 tane cigneyin diyor. Belki 2. De işe yarar.
Aynen mefkusum valla havalarda uçtum olmayan pantolonlarim oluyor bol bile geliyor hatta dayımin eşi bana takik diye anlatmıştım size her gördüğünde sisko diyor diye o bile şaşırdı azmin için kutluyorum dediSenin adına çok sevindim Tatlım
Valla milletten iltifatları duyunca insanın iştahı bile kesiliyor
Şu bağırsaklarını kafana takma Cnm kendinide rahat bırak relaks ol biraz
yaa bendede aynı sorun var ya ben napsamkiaz önce 2 tane cignedim 1 tane daha cigniyeyim o zaman.
Aynen mefkusum valla havalarda uçtum olmayan pantolonlarim oluyor bol bile geliyor hatta dayımin eşi bana takik diye anlatmıştım size her gördüğünde sisko diyor diye o bile şaşırdı azmin için kutluyorum dedidayım niye çocuğa masraf çıkarıyorsun diyor esim için gulustuk. Mefkusum Relax olayım da karnım taş gibi ye ye birikiyor içerde nasıl takmim kafaya acı cehreyi cignedim 2 saate bi Faliyet olmazsa form çay icicem :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?