- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.961
Tamam kaptanım o zman ben devam edeyim ama çok sık gelemiyorum burdan da ayrılmak istemiyorumbebeğim seni istesem de izne ayıramam listede 2 ayın dolmadı henüz lütfen bana başka bir yol söyle
Ben 5 ağustosta Kayseri de olacağım ama yine de hedefi mi söyleyeyim 69 inşallah elimden geleni yapacağım5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9
burnfat55 güncel 87.1 hedef kilo 84.5
zamann35 güncel 82.5 hedef kilo 76
eliya güncel 75.2 hedef kilo 72
listeye eklemek isteyen varsa yazsın lütfennnn
Yineiyi vermissin canimYok orti tutturamadimşimdi 73.3 um 1 kg kaldı ama buna da şükür. Yok canım gitmedi bütün günüm gergin geçiyor benim oğlum da var 2 si birden çok yoruyor beni yaa ayin 22 sinde Kayseri ye gitcez beraber inşallah kV ve annemler orda kurban Bayramına kadar kalicam offf hiç gitmek istemiyorum süre çok uzun eşim gelmeyecek. Eşim yokken onsuz 40 gün ayrı kalacm. KV ve annem aynı şehirde olduğu için sorunlar sorunlar......
Kurabiye haric guzel canim afiyet olsunKızlar gezmekten gelemiyorum kusuruma bakmayın dünde büyük eltimdeydim çocukları pikniğe götürdük filan güzeldi benim için koşturmaca tabi dünkü menüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet çay 2 zeytin 1.5 dilim ekmek tb
Öğlen kendi yağında pişmiş kavrulmuş tavuk 2 kaşık pilav w2 dilim karpuz
2 bardak çay 1 minik kurabiye
Olmamis betus bidaha umarim yemis bulundum cumlesini duymam sendenKizlaaarrr bende dun giremedim hicc yaa firsat bulamadim bulsamdaa int cekmiyoduu ewde deildim
Dunku menum
Sabh(13.00): domates biber kizartmasi 2 kepce kadr 4 zeytn 1 kk peynr
Ogle (16.00) : 1 kepce yogrt corbasi, 2 minik biber dolmasi
Aksam yemek yemedim walla gece acktk ve cay kahwaltisi yaptik (00.00) cay kk peynr 3 zeytn 2 minik dilim ekmekgeceler uzun olunca walla sabaha kadr oturduk yemis bulundm
Su 3 lt
Spor yok
Benimde hosuma gidiyor canim yiycegim varsada yemiyorum burda azar yicem diyecanim dunku.bu medajin icin tesekkurler.bugun sirf bu mesaj hatrina super dikkat ediyorum.ayrica listemi cok gorup elestiren butun arkadaslara da tesekkurler.sizin uyarilar sonucu insan kendini toparliyor ya.cidden hic agirima gitmiyor.aksine daha dikkat ediyorum.o yuzden lutfen uyarilara dewam
Cok hafif olmus canim afiyet olsunKizlar menum
Sabah 10:30
Maydanozlu yumurta 3 kaşık kadar
2 kk peynir
Domates salatalık
Avuc ici kadar köy ekmeği
Saat 15
8 tane yer fıstığı
1 ceviz
Saat 19
1 ucgen dilim karpuz
Saat 20
3 minik dilim kavun
2 taze kayisi
Su 8 bardak
Spor valla gezmekten yorgun düştüm bugün yapamam ama yarın kesin basliycam.
Senin adina cok sevindim canim basarilarin dewamini diliyorum tatlimaz önce 2 tane cignedim 1 tane daha cigniyeyim o zaman.
Aynen mefkusum valla havalarda uçtum olmayan pantolonlarim oluyor bol bile geliyor hatta dayımin eşi bana takik diye anlatmıştım size her gördüğünde sisko diyor diye o bile şaşırdı azmin için kutluyorum dedidayım niye çocuğa masraf çıkarıyorsun diyor esim için gulustuk. Mefkusum Relax olayım da karnım taş gibi ye ye birikiyor içerde nasıl takmim kafaya acı cehreyi cignedim 2 saate bi Faliyet olmazsa form çay icicem :))))
Guzel canim iyimiş.Ben bu aksam annemde kaliyorum canlar burda tarti yok bu sabah tartilmistim ben yinede yaziyimda yarin giremeybilirim
Gecen hafta:73.5
Bu hafta:72.9
Fark:_600 (% 0.81)
Mesaj 60+
Spor yok
oo çok iyi.Geçen hafta 78.6
Bugün 77.6
Fark 1 kg ( %1.27)
Mesaj 60+
@seydan94 yarin kilo bildirimi yapcz dimi kaptanim
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 74.9
Fark -300
Yüzde 0.40
İsteyim sabah tartilmistim. Anca yazabildim.
Geçen hafta 78.6
Bugün 77.6
Fark 1 kg ( %1.27)
Mesaj 60+
Ben bu aksam annemde kaliyorum canlar burda tarti yok bu sabah tartilmistim ben yinede yaziyimda yarin giremeybilirim
Mesaj 60+
Spor yok
Tamam kaptanım o zman ben devam edeyim ama çok sık gelemiyorum burdan da ayrılmak istemiyorum
ahh ya yine mi
daha erken olsa lahmacun gözüme batmazdi saati geç olmuş. bide tartı gününden önce olmasa iyiydi ama alternatif yokmuş afiyet olsun canım.
Aa üzüldüm ya, neyse artık zaten yoksun canım ya daha büyük bi sıkıntı olmasın bunlar olabilir şeyler.
@seydan94 kaptanim valla börek için pişmanlık duydum gece gece yürüyüşe çıktım şimdi geldim eve. Asansörde bozuldu 5 kat merdiven çıkıyorum
sagol kuzumAynen canım bide annemde kaldık geç geldim eve yemekle ugrasamadim maalesef
Menun güzel canım
Inş acı çehre ise yarar
Sağol canım
Menun güzel canım sporda çok iyi. Annemlerde denize baktım baktım iç geçirdim valla
sagol canım. .denize girme darisi başınıza olsun tez vakitteDenize girilmis demekkahh nasil denize gitmek istiyom bi bilsen
Menunde sporunda super
sagol canımBizden de size selam sevgiler
guzel menu canim.afiyet olsun
oglen biraz agir olmus.ama yarin dikkat edersin canim
bi tek kiymali borek biraz cok olmus canim.onun disinda guzel.spor harika
Rabbim sana sabir ona hidayet versin
ogle cok da sacma durmuyor ya
evet bakara suredini ben de duymustum.hergun 1 kere okutmak lazimmis.ins iyi gelir
zaman hizla akiyor canım bir bakmissin eylül gelivermisinşallah canım içtim bi hareket yok 2 saat i geçtiumutsuz bekliyorum.
afiyet olsun canım. Ahh denizi özledim. Gel eylül hızlı gel
gireydin kız deniz bulmus sun.
inşallah canım bekliyorum hala tık yok. Bi etkisi olursa yazarım.
Afiyet olsun canım.
yediklerin biraz fazla olmuş tatlim ama spor cok iyiBugunku menum
sabah yarim dilim beyaz ekmek(tam bugday ekmegi yoktu malesef misafirhanede)
10 yesil zeytin
1 kk peynir
domates salatalik
oglen:
Yarim kasarli tost
1 kucuk ayran(sahilde yiyebilecegim en masum yemek buydu)
Ara
1 isirik pogaca
1 kk peynir
aksam
1 kepce mercimek corbasi
6 yk sebzeli tavuk sote
aksam yemek sonrasi 3 top dondurma (bu kotu olmus ya)
Spor
yarim saat yuzme
Yarim saat yuruyus
su 3 litre
Allah yardimcin olsun canım zor isinYok orti tutturamadimşimdi 73.3 um 1 kg kaldı ama buna da şükür. Yok canım gitmedi bütün günüm gergin geçiyor benim oğlum da var 2 si birden çok yoruyor beni yaa ayin 22 sinde Kayseri ye gitcez beraber inşallah kV ve annemler orda kurban Bayramına kadar kalicam offf hiç gitmek istemiyorum süre çok uzun eşim gelmeyecek. Eşim yokken onsuz 40 gün ayrı kalacm. KV ve annem aynı şehirde olduğu için sorunlar sorunlar......
Guzel canim iyimiş.
oo çok iyi.
Yediğim börekler sarmalar olmasa daha çok giderdi yaMaşallah
Valla içim içimi yedi bide bugün sabit çıktım kaptanim aksatmak yok artıkİnşallah ben balayındayken gelsin de çünkü geldiğim Zaman misafir ağırlamaya başlıcam ihtiacım olucak
Ayyy seni yerim ohhh merdiven de ayrıca spor olmuş öyle düşünelim güzel olmuş güzel sevindim bak şimdi
Betül 2 kepce kadar Kızartma nedir canım bu menün hic olmamışKizlaaarrr bende dun giremedim hicc yaa firsat bulamadim bulsamdaa int cekmiyoduu ewde deildim
Dunku menum
Sabh(13.00): domates biber kizartmasi 2 kepce kadr 4 zeytn 1 kk peynr
Ogle (16.00) : 1 kepce yogrt corbasi, 2 minik biber dolmasi
Aksam yemek yemedim walla gece acktk ve cay kahwaltisi yaptik (00.00) cay kk peynr 3 zeytn 2 minik dilim ekmekgeceler uzun olunca walla sabaha kadr oturduk yemis bulundm
Su 3 lt
Spor yok
kuzum hic sulu bir seyler yememissin yaKizlar menum
Sabah 10:30
Maydanozlu yumurta 3 kaşık kadar
2 kk peynir
Domates salatalık
Avuc ici kadar köy ekmeği
Saat 15
8 tane yer fıstığı
1 ceviz
Saat 19
1 ucgen dilim karpuz
Saat 20
3 minik dilim kavun
2 taze kayisi
Su 8 bardak
Spor valla gezmekten yorgun düştüm bugün yapamam ama yarın kesin basliycam.
süper olmuşBugunku menum
sabah
1 kkpeynir
7 yesil zeytin
Yarim dilim tb ekmegi
ara sekersiz turk kahvesi
oglen
1 kase yogurt corbasi
1,5 tane kofte
ara
4 yk yogurt
1 kk peynir
aksam
1 kepce sebze corbasi
8 yk kuru fasulye etsiz
yagsiz salata
su 2,5 litre
Spor sabah 1 saat aksam 1 saat orta tempo yuruyus
afiyet olsun canım güzelMenüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış Yumrta 1 domates
Akşam 5 kaşık et sote 1 kase kırmızı biber salatası 2 kaşık tavuk suyu çorba yoğurt
Spor yine yapamadım bugün temizlikten çamaşırdan yarın söz söz söz :) tutmasam ceza verin bana :!
Kuzum ya senin menüler bana yetersiz geliyor hepMenum
Sabah kahvaltı yapamadım
Öğle 14
Yarım dilim patatesli börek
Çeyrek domates
1 salatalık
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Biraz salata
Akşam acikir gibi oldum
2 ceviz 5 badem 5 fındık yedim
Su 2 litre
Spor yok
afiyet olsunKizlar menumu yazayim
Sabah:10.30 7 yesil zeytin,1 dilim ekmek,1 kk peynir,uc kasik kiymali yum,cay
Ara ogun:15.30 bes tane kuru kayisi bir salatalik
Aksam.19.30 bir bucuk lahmacun salata ayran(kv lerdeyiz alternatif yoktu malesef)
2 litre su tum gun yuruduk bayram gezmesi yaptik.
iyiyiz kaptancim sen nasılsın. ..üzüldüm ama canini sıkma sen dönene kadar gelecekmis nede olsakızlarrr nasılsınız napıyosunuz yoğun bayramdan sonra burdayım gerçekten delirmek üzereyim tek koltuğumu oturma odasındaki koltuğumu başka bi yerden sipariş emiştim ve bugün düğüne yetişemiceğini söylediler gerçekten küfretmek istedim adamlara ben balayındayken gelicek inşallah
Merve hanimcim baklava olmamis tabisi deMerhaba canlarim bugun nihayet esim iyilesti ve bayram gezmelerine anca cikabildik menumu yazayim gecmisi sonra okuycam
Sabah 11:00 4yk menemen+kk peynir+4zeytin+domates+salatalik+2bardak cay+1dilim tb ekmek
Ogle 15:00 1baklava+2bardak ayran
Aksam 18:00 10 zeytin+3yk omlet+domates+salatalik+kk peynir+cay+1dilim ekmek
Su 2litre
Spor yok
gayet iyi canım gözün aydinBen bu aksam annemde kaliyorum canlar burda tarti yok bu sabah tartilmistim ben yinede yaziyimda yarin giremeybilirim
Mesaj 60+
Spor yok
maşallah canımGeçen hafta 78.6
Bugün 77.6
Fark 1 kg ( %1.27)
Mesaj 60+
birde wc olsa..süper olacak ne yapsak bilemedim bende çıkamıyorum düzenliGeçen hafta 75.2
Bu hafta 74.9
Fark -300
Yüzde 0.40
İsteyim sabah tartilmistim. Anca yazabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?