- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.981
canım benim yemekle zaten aram yoktu oncedende çok fazla abur cubur yerdim. Bide bu ara yiyemiyorum. Bi yandan stres Bi yandan sıcaklar.Betül 2 kepce kadar Kızartma nedir canım bu menün hic olmamış
kuzum hic sulu bir seyler yememissin ya
süper olmuş
afiyet olsun canım güzel
Kuzum ya senin menüler bana yetersiz geliyor hep
afiyet olsun
iyiyiz kaptancim sen nasılsın. ..üzüldüm ama canini sıkma sen dönene kadar gelecekmis nede olsa
Merve hanimcim baklava olmamis tabisi de
gayet iyi canım gözün aydin
maşallah canım
birde wc olsa..süper olacak ne yapsak bilemedim bende çıkamıyorum düzenli
Spora bayıldım canım menüde güzelKizlar net paketim bitmisti gelemedim dün
Menüm
08:30 2 dilim tb ekmek
1 kk peynir 5 zeytin domates salatalik
13:00 meyveli yogurt 4 kaşık
15:00 bezelye 5 y.kasigi
Etli dolma 3 tane ufak icinde pirinç yok
salata
2 saat bisiklet sürdüm
1 saat yüzme
3 lt su
Anladım canım. .zor Allah yardimcin olsuncanım benim yemekle zaten aram yoktu oncedende çok fazla abur cubur yerdim. Bide bu ara yiyemiyorum. Bi yandan stres Bi yandan sıcaklar.
Spora bayıldım canım menüde güzel
Ben bu aksam annemde kaliyorum canlar burda tarti yok bu sabah tartilmistim ben yinede yaziyimda yarin giremeybilirim
Gecen hafta:73.5
Bu hafta:72.9
Fark:_600 (% 0.81)
Mesaj 60+
Spor yok
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 74.9
Fark -300
Yüzde 0.40
İsteyim sabah tartilmistim. Anca yazabildim.
Tebrikler kızlar maşallah bayrama rağmen çok iyiGeçen cuma 83.9
Bu hafta 82.3
Fark 1.6 kg
% 1.90
spor +300
mesaj 60+
Ramazanda alistirmistim kendimi menulere şimdi normal menulerede alistirmam lazim. Sağol canımAnladım canım. .zor Allah yardimcin olsun
Sagol kuzum
olsun canm tek aksılık o olsun sen sıkma canını gelir sen dönene kadar bak gör :)kızlarrr nasılsınız napıyosunuz yoğun bayramdan sonra burdayım gerçekten delirmek üzereyim tek koltuğumu oturma odasındaki koltuğumu başka bi yerden sipariş emiştim ve bugün düğüne yetişemiceğini söylediler gerçekten küfretmek istedim adamlara ben balayındayken gelicek inşallah
Hayatım kacamagim yok ki bayramda yarım baklava sadece yarın 1 hafta büyük tuvalete cikamadimİyi iyi güzel Bayram'a rağmen şahane
bilmiyorum canım ya 1 kiloyu kesin geçerdi yarın tam 1 hafta iyice durdu sistem.Betül 2 kepce kadar Kızartma nedir canım bu menün hic olmamış
kuzum hic sulu bir seyler yememissin ya
süper olmuş
afiyet olsun canım güzel
Kuzum ya senin menüler bana yetersiz geliyor hep
afiyet olsun
iyiyiz kaptancim sen nasılsın. ..üzüldüm ama canini sıkma sen dönene kadar gelecekmis nede olsa
Merve hanimcim baklava olmamis tabisi de
gayet iyi canım gözün aydin
maşallah canım
birde wc olsa..süper olacak ne yapsak bilemedim bende çıkamıyorum düzenli
Hersey süper afiyet olsun.Kizlar net paketim bitmisti gelemedim dün
Menüm
08:30 2 dilim tb ekmek
1 kk peynir 5 zeytin domates salatalik
13:00 meyveli yogurt 4 kaşık
15:00 bezelye 5 y.kasigi
Etli dolma 3 tane ufak icinde pirinç yok
salata
19:30 15 badem 5 fındık 20 leblebi
2 saat bisiklet sürdüm
1 saat yüzme
3 lt su
Ay harikasın Yasemin. Tebrik ederim.Geçen cuma 83.9
Bu hafta 82.3
Fark 1.6 kg
% 1.90
spor +300
mesaj 60+
bilgisayarı kurtarır diye düşünüyorum. Hiçbir hamle yapma bilgisayarcı yada tlfcuya göster tlf nu.Feci moralim bozuk bütün resimlerim gitti napıcağımı bilmiyorum doğumdan beri 400 resmim vardı bu baktım hiç biri yok çocukları sildi noldu bilmiyorum bilgisayara atmamıştım daha inşallah telefoncu bulabilir başına gelen varmıbi fikriBiz varmı
ekşisi canım artı değilsin en azından. Güzel bence.Bildirim malesef kötü bu düzensizlik iyi gelmedi bana acil kendi düzenime dönmem lazım lazım bugün itibariyle
Geçen hafta 87.9
Bu sabah 87.8
Fark -100
Ben yüzde ve mesajları yazılımmış listeye girince yapıyım diye düşünüyordum yanlışım yapıyorum
ahh canım naptin sen yaGecen hafta: 76.4
Bu hafta : 77.6
Fark: +1.2 ( %-1.57)
8 saatten fazla yuruyus
toparlarsin canım ya.Kızlar iyi gunler Nasılsıniz @seydan94 kaptanım çok teşekkürler anlayışın içinbenim bu hafta durumum çok kötü arti çıktım maalesef bayram dan dolayi
Gecen hafta 73.3
Bu hafta 74.1
Haftaya Cuma hedefim 72.1
Elifcim 1 gün sadece sebze çorbası içsen faydası olur belkiayatım kacamagim yok ki bayramda yarım baklava sadece yarın 1 hafta büyük tuvalete cikamadimnapıcam bilmiyoru
Canım ben izinliyim diye yapmıyorum sanıyordum bildirim. Zaten tatildeyiz kuzum burda tartı bulursam tartılayım mı ama farklı olabilireliya Bayankokosh @poniponna @ayeyldz zamannn35 @burcugncy @esmazc @kkmevsim5 kızlaaaarrrrr bayram bildirimleriniz nerdeee??
Gecen hafta: 76.4
Bu hafta : 77.6
Fark: +1.2 ( %-1.57)
8 saatten fazla yuruyus
Kızlar naptiniz yaaKızlar iyi gunler Nasılsıniz @seydan94 kaptanım çok teşekkürler anlayışın içinbenim bu hafta durumum çok kötü arti çıktım maalesef bayram dan dolayi
Gecen hafta 73.3
Bu hafta 74.1
Haftaya Cuma hedefim 72.1
Tatlım Bayram hedefi koyulmuştuya Şeyda onu sordu heraldeCanım ben izinliyim diye yapmıyorum sanıyordum bildirim. Zaten tatildeyiz kuzum burda tartı bulursam tartılayım mı ama farklı olabilir
Teşekkür ederim zuhal ablaKaçamak yapanlar nasılda belli olmuş
Alinin_Annesi
@ayeyldz
Kızlar ne yapın edin haftaya Eksi olun bide listedesiniz lütfen dikkattttt
Eksi Olanlarada tebrikler
Valla bayrama rağmen süpersiniz Kızlarrrr
Tuuu tuuu maşallah
zamannn35
eliya
KumraL_KrakeR
CurukElma
selinmh
Yapmayi dusunuyorum kaptanim evde ne yapilabilirse artikAman aman Ne güzel bildirimler maşallah artık spor da yapcaz dimi şeker şey
inşallah Can'ım ya eşimi bekliyorum onunla yollıycam sabahtan beri hüngür hüngür ağlıyorumHayatım kacamagim yok ki bayramda yarım baklava sadece yarın 1 hafta büyük tuvalete cikamadimnapıcam bilmiyorum.
bilmiyorum canım ya 1 kiloyu kesin geçerdi yarın tam 1 hafta iyice durdu sistem.
Hersey süper afiyet olsun.
Ay harikasın Yasemin. Tebrik ederim.
bilgisayarı kurtarır diye düşünüyorum. Hiçbir hamle yapma bilgisayarcı yada tlfcuya göster tlf nu.
ekşisi canım artı değilsin en azından. Güzel bence.
ahh canım naptin sen ya
toparlarsin canım ya.
ay sorma zuhalim ne eksi ne eksi ben yine yine anladımki sporsuz no no noKaçamak yapanlar nasılda belli olmuş
Alinin_Annesi
@ayeyldz
Kızlar ne yapın edin haftaya Eksi olun bide listedesiniz lütfen dikkattttt
Eksi Olanlarada tebrikler
Valla bayrama rağmen süpersiniz Kızlarrrr
Tuuu tuuu maşallah
zamannn35
eliya
KumraL_KrakeR
CurukElma
selinmh
Leslie veya zumba tavsiye ederim canmYapmayi dusunuyorum kaptanim evde ne yapilabilirse artik
Ozellikle gobegimin toparlanmasi icin yapcm mekik olabilir sarkma basladi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?