Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim yemekle zaten aram yoktu oncedende çok fazla abur cubur yerdim. Bide bu ara yiyemiyorum. Bi yandan stres Bi yandan sıcaklar.
Spora bayıldım canım menüde güzel

Ben bu aksam annemde kaliyorum canlar burda tarti yok bu sabah tartilmistim ben yinede yaziyimda yarin giremeybilirim
Gecen hafta:73.5
Bu hafta:72.9
Fark:_600 (% 0.81)
Mesaj 60+
Spor yok

Geçen hafta 75.2
Bu hafta 74.9
Fark -300
Yüzde 0.40
İsteyim sabah tartilmistim. Anca yazabildim.

Geçen cuma 83.9
Bu hafta 82.3
Fark 1.6 kg
% 1.90
spor +300
mesaj 60+
Tebrikler kızlar maşallah bayrama rağmen çok iyi

olsun canm tek aksılık o olsun sen sıkma canını gelir sen dönene kadar bak gör :)

Feci moralim bozuk bütün resimlerim gitti napıcağımı bilmiyorum doğumdan beri 400 resmim vardı bu baktım hiç biri yok çocukları sildi noldu bilmiyorum bilgisayara atmamıştım daha inşallah telefoncu bulabilir başına gelen varmı bi fikriBiz varmı

Bildirim malesef kötü bu düzensizlik iyi gelmedi bana acil kendi düzenime dönmem lazım lazım bugün itibariyle

Geçen hafta 87.9
Bu sabah 87.8
Fark -100
Ben yüzde ve mesajları yazılımmış listeye girince yapıyım diye düşünüyordum yanlışım yapıyorum

Kızlar iyi gunler Nasılsıniz @seydan94 kaptanım çok teşekkürler anlayışın için benim bu hafta durumum çok kötü arti çıktım maalesef bayram dan dolayi
Gecen hafta 73.3
Bu hafta 74.1
Haftaya Cuma hedefim 72.1

İyi iyi güzel Bayram'a rağmen şahane
Hayatım kacamagim yok ki bayramda yarım baklava sadece yarın 1 hafta büyük tuvalete cikamadim napıcam bilmiyorum.

bilmiyorum canım ya 1 kiloyu kesin geçerdi yarın tam 1 hafta iyice durdu sistem.

Hersey süper afiyet olsun.

Geçen cuma 83.9
Bu hafta 82.3
Fark 1.6 kg
% 1.90
spor +300
mesaj 60+
Ay harikasın Yasemin. Tebrik ederim.

bilgisayarı kurtarır diye düşünüyorum. Hiçbir hamle yapma bilgisayarcı yada tlfcuya göster tlf nu.

ekşisi canım artı değilsin en azından. Güzel bence.

Gecen hafta: 76.4
Bu hafta : 77.6
Fark: +1.2 ( %-1.57)
8 saatten fazla yuruyus
ahh canım naptin sen ya

toparlarsin canım ya.

inşallah Can'ım ya eşimi bekliyorum onunla yollıycam sabahtan beri hüngür hüngür ağlıyorum

ay sorma zuhalim ne eksi ne eksi ben yine yine anladımki sporsuz no no no

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…