- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.401
olmadım bide hastayım ateşim var bogazlarım şiş hasta olmadım hala((
ufff okdar moralim bozulduki anlatamamm
bu hafta 2 leslie+1 defa spora gittim akşamları salata harici bişey yemedim ama giden 0 gelen 200 gram ..
slm kızlar
eda canım adet olamayan geciken arkadaşlar semizotu birebir 3 gün akşamları yedim bugün aniden oldum ve çok yoğun geliyor gerçektende yazdığı gibi söktürüyor bence deneyin çok faydalı bir ot vede diyet dostu kalorisi çok düşük yoğurtla karıştırıp yiyinn farkı göreceksiniz ve hiç şişkinliğim olmadı hep şişerdim adet öncesi düzenli yemeyi düşünüyorumm
ben yine 2 gündür tuvalet sorunu yaşıyorumbu öğlen bi demet semiz otunu yoğurtlu sarımsaklı yedim:44::44:üzerinden zaman geçti ama bi etkisi olmadı:26::26::26:2 gün dahamı yesem acaba:26:
slm kızlar
eda canım adet olamayan geciken arkadaşlar semizotu birebir 3 gün akşamları yedim bugün aniden oldum ve çok yoğun geliyor gerçektende yazdığı gibi söktürüyor bence deneyin çok faydalı bir ot vede diyet dostu kalorisi çok düşük yoğurtla karıştırıp yiyinn farkı göreceksiniz ve hiç şişkinliğim olmadı hep şişerdim adet öncesi düzenli yemeyi düşünüyorumm
ben yine 2 gündür tuvalet sorunu yaşıyorumbu öğlen bi demet semiz otunu yoğurtlu sarımsaklı yedim:44::44:üzerinden zaman geçti ama bi etkisi olmadı:26::26::26:2 gün dahamı yesem acaba:26:
5. TAKIM 202. ETAP
takyon ( 65,0 / 62,0 / 3 / 4,62 % )
kızlar sizce bu doğrumudur
5. TAKIM 202. ETAP
kimsecikler yok bende menümü yazayım
kocacığım yok die arkidişlerim gelcekALLAH tan hepsi diyette
bu gece bi kopcaz evdeo yüzden erken çıkarım
sabah:
2 kocaman su bardağı su
.............................
4 fincan yeşil çay içtim
2 fincan karışık bitki çayı içtim
1 fincan 5 i bir yerde çaydan içtim
15 su bardağı su içtim (bardağım büyük 1,5 su bardağı alıyo standart olanlardan)
evdede ilaçlarımı içerken su içicem ama yatana kadar 20 olur
hepinize iyi hafta sonları diliyorum hepinizi öpüyorumilk 3 teki arkadaşlarımıda tebrik ediyorum
yavrucum sen bu kadar şeyi içiyon karnın şişmiyomu ???
ben 1.5 litre su aldım sabah yarısına gelmedi sanki o su beni bi şişirdi anlatamammm
Benim bugünkü menüm buarada>>>>>>>>>
sabah çeyrek ekmek arası kaşar peynir + çay
ara yeşil çay
öğle tavuk ızgara + salata
ara 1,5 portakal
akşam plan ypmadım ama tokum biiraz salata yaparım tahminim yada eşim toksa bişe yemeyiz . .
çay yaparım sadece..
canım yemek yemeden olmaz azda olsa ye bişeyler sen hastasın hem zayıf düşersin olmaz ihmal etme yeben zaten içtiklerimi bi atsam vücudumdan bide düzenli tuvalete çıkabilsem kesin kafadan 70 kilo olurum
Slm kızlarrrr
Sabah ;
...............
Bugün leslie yapamıcam malesef.Yeğenim gelior onla oynayacagım.O bir nevi spor zaten
arseda oldu canm
2.murch
bu hafta korkun benden ben geliyorum
tebrikler canlarım..9. TAKIM 202. ETAP İLK ÜÇÜMÜZ :
1. arseda
2. murs
3. fadime02
işte mucize diye ben buna derim...5. TAKIM 202. ETAP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?