Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlar

eda canım adet olamayan geciken arkadaşlar semizotu birebir 3 gün akşamları yedim bugün aniden oldum ve çok yoğun geliyor gerçektende yazdığı gibi söktürüyor bence deneyin çok faydalı bir ot vede diyet dostu kalorisi çok düşük yoğurtla karıştırıp yiyinn farkı göreceksiniz ve hiç şişkinliğim olmadı hep şişerdim adet öncesi düzenli yemeyi düşünüyorumm

ben yine 2 gündür tuvalet sorunu yaşıyorumbu öğlen bi demet semiz otunu yoğurtlu sarımsaklı yedim:44::44:üzerinden zaman geçti ama bi etkisi olmadı:26::26::26:2 gün dahamı yesem acaba:26:

ben yine 2 gündür tuvalet sorunu yaşıyorumbu öğlen bi demet semiz otunu yoğurtlu sarımsaklı yedim:44::44:üzerinden zaman geçti ama bi etkisi olmadı:26::26::26:2 gün dahamı yesem acaba:26:

canım akşama görürsün etkisini süper bi ot ben yediğimden beri hiç kabızlık yaşamadım yaklaşık 5 saat sonra atıyosun yediklerini doğal ilaçç inşlh faydasını görürsünn

kimsecikler yok bende menümü yazayım
kocacığım yok die arkidişlerim gelcekALLAH tan hepsi diyette
bu gece bi kopcaz evde o yüzden erken çıkarım

sabah:
2 kocaman su bardağı su

kahvaltı:
domates,salatalık,roka
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığından az reçel

1.ara:
1 orta boy kırmızı elma

öğle:
bol yoğurtlu,az sarımsaklı semizotu salatası
bi yemek kaşığından az musakka ama yağını iyice süzdüm
1 dilim kepek ekmeği

2.ara:
1 su bardağı süt
1 adet halley (dün yemeyeciğimi söyledim ama çekmecede bi tane kalmıştı onu yedim:26::26:)
zaten listemde de var kaçamak sayılmaz

akşam:
kızlarla barbekü partisi var ızagara tavuk:81::81::81:
boll salata

4 fincan yeşil çay içtim
2 fincan karışık bitki çayı içtim
1 fincan 5 i bir yerde çaydan içtim
15 su bardağı su içtim (bardağım büyük 1,5 su bardağı alıyo standart olanlardan)
evdede ilaçlarımı içerken su içicem ama yatana kadar 20 olur

hepinize iyi hafta sonları diliyorum hepinizi öpüyorumilk 3 teki arkadaşlarımıda tebrik ediyorum

akşam eve giderken markete bakacagım inşallah vardır saol canım hiç duymamıştım

ah canım sen hemen o ilaçtan al fiyatı 5,5 lira
ben dün içtim bugün içimde bişe kalmadı...

yavrucum sen bu kadar şeyi içiyon karnın şişmiyomu ???
ben 1.5 litre su aldım sabah yarısına gelmedi sanki o su beni bi şişirdi anlatamammm

Benim bugünkü menüm buarada>>>>>>>>>

sabah çeyrek ekmek arası kaşar peynir + çay

ara yeşil çay

öğle tavuk ızgara + salata

ara 1,5 portakal

akşam plan ypmadım ama tokum biiraz salata yaparım tahminim yada eşim toksa bişe yemeyiz . .
çay yaparım sadece..

canım yemek yemeden olmaz azda olsa ye bişeyler sen hastasın hem zayıf düşersin olmaz ihmal etme yeben zaten içtiklerimi bi atsam vücudumdan bide düzenli tuvalete çıkabilsem kesin kafadan 70 kilo olurum

Slm kızlarrrr

Sabah ;

1 litre su
1 salatalık
1 domates
kepekli sand.
1 kupa yeşil çay

Öğlen ;

1 tabak yoğut + Müsli
1 litre su

Akşam;

5 köfte (Ama küçük)
Bol salata
Haşlama karnıbahar
1 litre su

Yeşil çay+Mısır püskülü çayı

Bugün leslie yapamıcam malesef.Yeğenim gelior onla oynayacagım.O bir nevi spor zaten

canım yemek yemeden olmaz azda olsa ye bişeyler sen hastasın hem zayıf düşersin olmaz ihmal etme yeben zaten içtiklerimi bi atsam vücudumdan bide düzenli tuvalete çıkabilsem kesin kafadan 70 kilo olurum

sen beni dinle canım o ialçtan al bak için dışına çıkacak :))))
sürekli değil ama böyle zor durumlrda kullanırsın..

Slm kızlarrrr

Sabah ;
...............
Bugün leslie yapamıcam malesef.Yeğenim gelior onla oynayacagım.O bir nevi spor zaten

bende yapamıyacagım hastayım
düzeliyim her akşam leslieeee + sporr

ayy demetcım yakın olsam bende gelırdım sana
mangal vamiş içim bi tuhaf oldu ne yalan soyleyım kıskandım

slm kızlar menümü yazayım
sabah 2 bardak su 1 saat sonra 1armut
1 saat sonra kahvaltı 1 yumurta haşlanmış 7 dal maydonoz 1 domates 1 salatalık 2 dilim k ekmek çay k k peynir
ara 1 armut yarım s bardagı süt
öglen 2 kase yayla çorbası 4 kaşık türlü 3 sıkma çigköfta 3 yaprak kıvırcıkla
ara yeşil çay 3 burçak bisküvi 4 susamlı çubuk kraker 1 saat sonra 8 badem
akşam balık bol salata
acıkırsam salatalık yerim meyvem bitmiş su az içtim bugün misafir vardı unutmuşum
45 dakika yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…