- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.161
Annengilde git Kal bi süre Cnm kafanı dinle hemde kendine yoğunlaş
Bence eşinlede konuşma bi süre
hep böyle değildi abla. Annesini kaybettikten sonra tersine döndü resmen. Bi tane oğlum var. 4 yıllık evliyizSiz ne kadar zamandır evlisiniz Cnm Hepmi böyleydi
Bide kaç çocuk vardı sende
Yok öyle bişey diyen Adam, önce Evine sahip çıkacak
Inş canımC
discdigger diye bi program canm kesinlikle tavsıye ederim zaten altına hep çok güzel yorumlar yazmışlar hayatımı kurtardı resmen :)
ah canm benm ya Allah yardımcın olsun buda bi imtihan inşallah üstesinden geleceksin inan ne diyeceğimi bilemedim
Kolay gelsin canım taşınmak zor bende 2 kere taşındım biliyorum.Kızlar bu akşam kv ler geldi girdik eltimle temizliğe şu an eve çıktım pijamaları giydim ve size geldim o kadar yordugunmku anlatamam taşınma telaşı başladı diyebilirim kv bin evini yavaştan toparlıyoruz daha evler tam bitmedi ama kv burda durmadığından şimdiden başladık 5 çocukla düşünün halimizi yatağa Nasıl yatıcam bilmiyorum belim filan gitti
Menüm sabah 2. Dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 çekil peynir 3 zeytin çay saat 10
Öğlen 1 kase tavuk suyu çorba biraz döner Nasıl tarif etsem bilemedim 3 dilim kadar bolca salata 1 kase sütlaç
Spor yok 3 lt su
Menum
sabah 9.00
ac karnina sekersiz turk kahvesi
9.30
2 yumurta 1 kk peynir le suyla yapilmis menemen
1.30 3 kayisi
4.30 2 dilim tb ekmekle tost
19.30 3 kofte
21.00 1 sb yogurt
Su 2.5 litre
yuruyus 25 dakika
Kizlar menumu yazayim
Sabah:11.00 tere yaginda bir yumurta,7 yesil zeytin,1 kk peynir,bir dilim ekmek,cay
Ara ogun:14.30 bir bardak sut,bir avuc findik ve bir kuru incir.
Aksam:18.00 sekiz dokuz kadar cigkofte,marul ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,40 dk yuruyus yapildi.
Kizlar engel olamadim alternatifte yoktu
Kizçeler menüm
Sabah 12
1 dilim tam buğday
1 çay kaşığı tereyağ
1 tatlı kasığı ev salcasi
1 kk peynir
Biraz Cecil peyniri
Saat 16
1 kase yoğurt
1 seftali
Saat 20
1 alabalık fırında
1 dilim tam buğday
Bol salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yuruyus
Doğru duzgun bisi yemedim kızmayın
Sabah 11
2 ceviz 5 badem
Öğle 12
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor yok
Menü
08:30 1.5 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin
Domates salatalık
13:00 10 cig badem 15 leblebi 1 erik
16:00 4 y.kasigi patlıcan yemeği
6 y.kasigi z.yagli börülce
1/2 kase yogurt
2 lt su ..icemiyorum daha fazla midem bulaniyo
Spor ne yazikki yok
Kızlar bu akşam kv ler geldi girdik eltimle temizliğe şu an eve çıktım pijamaları giydim ve size geldim o kadar yordugunmku anlatamam taşınma telaşı başladı diyebilirim kv bin evini yavaştan toparlıyoruz daha evler tam bitmedi ama kv burda durmadığından şimdiden başladık 5 çocukla düşünün halimizi yatağa Nasıl yatıcam bilmiyorum belim filan gitti
Menüm sabah 2. Dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 çekil peynir 3 zeytin çay saat 10
Öğlen 1 kase tavuk suyu çorba biraz döner Nasıl tarif etsem bilemedim 3 dilim kadar bolca salata 1 kase sütlaç
Spor yok 3 lt su
Menun Güzel Canım Afiyet OlsunBu günkü menüm.
Sanah 10.30
Bir tane karışık tost
Ara
2 tane kahve
Akşam 18.30
4 köfte
1 kase yoğurt
2 yk pilav
2.5 litre su
Düğunde pistte inmemesiye oynama ve gündüz 20 dk leslie
Amin Allah Razı Olsun. Evet ailesi de biliyor durumunu ama onlarda bisi yapamıyor. Babası bile dayanamayıp gittiAfiyet olsin csnım.
Güzel menü.
Biraz fazla ama yarın telafi edersin canım.
Spor menü hepdi güzrl.
Afiyet olsun.
Hilalcim rabbim yardım etsin. Zor bir süreç. Rabbim eßini ıslah etsin . Eşinin ailesiyle paylaştınmı bu konuyu. Onlar belki kendi çocuklarıyla çwkip konuşurlar.
Hasta halinle menü süper csnım.
Afiyet olsun.
Kolay gelsin canım.
Menü dd güzel.
Kizz betül bu kizartmalar ne böyleYaa kzlarr ck giremiormm cok katilamiyorum bitek geceleri giriyorum gunduz hep biyerlerdeyim olmuo giremiom
Gunun menusu
Sabah (11:00): biber domts kzartmsi 1 kasik+1 kk peynr+ 2 zeytn+1 dilim ekmek
Ogle (15:00): semiz otu salatasi bol + 1 catal patates kzartmsi+ 1 sigara boregi
Aksam (19:00): 1 kepce sehrye corbasi+1kepce nohut+1 kepce ciger+bol salata
Su 2lt
Spor denizdeydim bugun 2-3 saat cok yuzemesemde oglusu yuzdrdum
Ne diyosun yaa esin ne yapmaya calisiyo acaba herseyinde bi sınıri var ama ya buna asla musade etme canim yoksa ipin ucu iyice kacacakKızlar yarın anneme gidiyorum moralim çok bozuk. Napicam ben bu adamla bilmiyorum. Cebinde bonzai yakaladım. Sürekli yeni bi sorun çıkarıyor
Aynen.toparlansin biraz.isler duzeldiginde ve geri gelmeni istediginde kesinlikle tedavi sarti koy.boyle olmaz.Rabbim muhafaza etsin.Bi süre uzaklasmam lazim canım. Ne yaptıysam fayda etmiyor. Bende yoruldum. En iyisi bi süre annemde kalmak. Oda biraz kendine gelsin. Yoksa yürümüyor böyle.
yani gun boyu 3 kasik ideal mi?2si sabah kahvaltida.1i ikindi yogurtla mesela.onun disindaki seyleri de kapatmak iatiyorumGüzelim ben almanyada kalıyorum ama heralde Tr de büyük markatlerde varmış
Sabah 2 kş kepek 1 yumurta biraz sütle krep yapıp içine peynir sarabilirsin yanında bol yeşillik vs.çok sağlıklı ve Doyurucu olur
Bazende yoğurdun içine koyup meyve yada kuru meyve ilave edip kuruyemişle tüketebilirsin
Yalnız 2 kş kepek 1 dil ekmek değerinde onuda abartmamak lazım ve karbon olduğu için akşam yenmese daha iyi aklında bulunsun
biraz uzaklasmak sana da iyi gelecek insallahÜniversite 2. Sınıfta bıraktım abla
Denedim onuda bosarim dedim. Yok öyle birşey diyo
Abla dediğim gibi biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var çok bunaldim bu olanlardan
Rabbim yardimcin olsunhep böyle değildi abla. Annesini kaybettikten sonra tersine döndü resmen. Bi tane oğlum var. 4 yıllık evliyiz
Inş canım
Afiyet olsun.kahveler sekersiz suttozsuzsa sorun yokBu günkü menüm.
Sanah 10.30
Bir tane karışık tost
Ara
2 tane kahve
Akşam 18.30
4 köfte
1 kase yoğurt
2 yk pilav
2.5 litre su
Düğunde pistte inmemesiye oynama ve gündüz 20 dk leslie
kizarma miktari az ama adi kizartma:)Yaa kzlarr ck giremiormm cok katilamiyorum bitek geceleri giriyorum gunduz hep biyerlerdeyim olmuo giremiom
Gunun menusu
Sabah (11:00): biber domts kzartmsi 1 kasik+1 kk peynr+ 2 zeytn+1 dilim ekmek
Ogle (15:00): semiz otu salatasi bol + 1 catal patates kzartmsi+ 1 sigara boregi
Aksam (19:00): 1 kepce sehrye corbasi+1kepce nohut+1 kepce ciger+bol salata
Su 2lt
Spor denizdeydim bugun 2-3 saat cok yuzemesemde oglusu yuzdrdum
ailesiyle destekleserek tedavi sarti koydurt canim.boyle sen de tedirgin olursun.Menun Güzel Canım Afiyet Olsun
Amin Allah Razı Olsun. Evet ailesi de biliyor durumunu ama onlarda bisi yapamıyor. Babası bile dayanamayıp gitti
Kizz betül bu kizartmalar ne böyle
menu disarda olunca boyle oluyor malesef.en az zararla yirtmaya calisiyor insan.ama cumaya eksi olursun ins.basarilar ins hkkinda hayirlisi.Bu arada bende bugun abuk bir menuyle karsinizdaym anca girebildim pazar gezmelerindeydik
Sabah 11:00 1has.yumurta kk peynir 5 zeytin domates salatalik cay (ekmek yemedim bu hafta fazla beyaz ekmek tuketmisim)
15:00 1paket tuzlu cubuk (dugundeydim pasta yememk icin bunu bulabildm)
19:30 1tabak tarhana corbasi 2 avuc cekirdek cay
Su 2litre
Spor yok
Bu arada sabah 7de is gorusmesine gidicem sans dileyin bana canlar
hadi Allah yardimcin olsunGunaydinlar canlarim ben is gorusmesine gidiyoreegelince yazarim bu arada tartildim bildirimi yapayim
Cuma:72.9
Bugun:73.1
+200cumaya kadar inecek ama no panik
haydi insallahSelam kizlar.guzel.bir tatil sonrasi dondum ankaraya hazirim ve nazirim kilo vermeye sabit dondum yani 72.5 la
5 agustos hedefim 68
Ne diyosun yaa esin ne yapmaya calisiyo acaba herseyinde bi sınıri var ama ya buna asla musade etme canim yoksa ipin ucu iyice kacacak
Bu arada bende bugun abuk bir menuyle karsinizdaym anca girebildim pazar gezmelerindeydik
Sabah 11:00 1has.yumurta kk peynir 5 zeytin domates salatalik cay (ekmek yemedim bu hafta fazla beyaz ekmek tuketmisim)
15:00 1paket tuzlu cubuk (dugundeydim pasta yememk icin bunu bulabildm)
19:30 1tabak tarhana corbasi 2 avuc cekirdek cay
Su 2litre
Spor yok
Bu arada sabah 7de is gorusmesine gidicem sans dileyin bana canlar
valla bilmiyorum canım. Şimdi eşyalarımı hazırladım. Evi filan toparlayim gidicemMenulerin hepsine baktim
masal3487 zeynepcim biraz fazla olmus canim Alinin_Annesi kizartmalar borekler seninde olmams kardesim yapma bolee
CurukElma sende cok az yemissin ama canın sıkkın oldugu icin yiyememissin ona lafm yok umarim duzelir diyorum esin ama bonzai bile icmeye kalkiyosa gidisat iyi degil canim Allah yardimcin olsun
Diger menuler gayet guzel
Aynen.toparlansin biraz.isler duzeldiginde ve geri gelmeni istediginde kesinlikle tedavi sarti koy.boyle olmaz.Rabbim muhafaza etsin.
yani gun boyu 3 kasik ideal mi?2si sabah kahvaltida.1i ikindi yogurtla mesela.onun disindaki seyleri de kapatmak iatiyorum
biraz uzaklasmak sana da iyi gelecek insallah
Rabbim yardimcin olsun
ailesinide dinlemiyor canım. Kimseyi takmiyorAfiyet olsun.kahveler sekersiz suttozsuzsa sorun yok
kizarma miktari az ama adi kizartma:)
ailesiyle destekleserek tedavi sarti koydurt canim.boyle sen de tedirgin olursun.
menu disarda olunca boyle oluyor malesef.en az zararla yirtmaya calisiyor insan.ama cumaya eksi olursun ins.basarilar ins hkkinda hayirlisi.
hadi Allah yardimcin olsun
haydi insallah
Hayırlı yolculuklar canımKizlar esimin memleketine gidiyorum 2 günlüğüne yoldayım simdi kilom sabit cumays daha eksi olurum inşallah hastalık yakami birakirsa spora devam Mervem hayırlı olsun inşallah
Evet abla haklisin bugun tartida gordum zaten yaptigimi +300Bunun bahane olmadığını sende biliyosun Zeynom
Yesende bu kadar abartman gerekmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?