Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canim benim cok tesekkur ederim:)

Kizlar dunku cigkofteden sonra +300 gorunuyorum ama evde tarti yok eczaneden kiyafetlerle tartildim uc asagi bes yukari tahminen oyle oldugunu dusunuyorum,uzerimde cok ince gomlek,pantolon oda ince yani en fazla 1.5 kilo cikardi ben de 59.8 ciktim tahminen 58.3 um.

Masallah canim enerjin cok yuksek gayette guzel vermissin tebrik ederim.

V
Bence sabitsindir canım. Kıyafetler ustumuzdeyken hafif geliyor ama tartida baya farkediliyor

V

Bence sabitsindir canım. Kıyafetler ustumuzdeyken hafif geliyor ama tartida baya farkediliyor
Insallah canim ama emin olamadim zaten buyuk ihtimal bu hafta mezun olurm.Yinde 53-54 e dusene kadar devam ederim.

Bu arada gecmisi okudum ama alintilayamadim durumuna cok uzuldum canim insallah esin aklini basina alir cocugu ve esi icin toparlar

Insallah canim ama emin olamadim zaten buyuk ihtimal bu hafta mezun olurm.Yinde 53-54 e dusene kadar devam ederim.

Bu arada gecmisi okudum ama alintilayamadim durumuna cok uzuldum canim insallah esin aklini basina alir cocugu ve esi icin toparlar
Inş olursun canım.
Valla zaten ya aklını başına alacak yada böyle devam etmez. Dun ki şoktan sonra daha sakinim suan. Az çok kafamda birşeyler yerine oturdu.

Canım biraz daha dikkat.
Bu gün toparlayabilirsin menunü hafif tutarak.

Yine de hafif geçirmisin dışarda. Güzel canım.

Gunaydinlar canlarim ben is gorusmesine gidiyoreegelince yazarim bu arada tartildim bildirimi yapayim
Cuma:72.9
Bugun:73.1
+200cumaya kadar inecek ama no panik

Hadi hayırlısı canım. İnşallah gö lüne göre olur iş görüşmesi.
Artı da azıcık vumaya kadsr eksi olursun.

Selam kizlar.guzel.bir tatil sonrasi dondum ankaraya hazirim ve nazirim kilo vermeye sabit dondum yani 72.5 la

5 agustos hedefim 68

Merhaba canım ben elif. 36 yaşındayım yeni katıldım takima. Sen de tatilden hoşgeldin.

Tebrikler canım.

Cuma 77.6
Bugün 76.9

Tebrikler canım. Biraz kafanı dinle annende. Biraz da sizsiz nasıl oluyormuş göster bence.

Gayet güzel canım tebrikler

Supersin canim tebrikler:)

Teşekkütler kıxlar.

Gunaydinlar canlarim ben is gorusmesine gidiyoreegelince yazarim bu arada tartildim bildirimi yapayim
Cuma:72.9
Bugun:73.1
+200cumaya kadar inecek ama no panik
Hakkında hayırlısı canım. Panik yapmıyoruz cumaya kadar.

Selam kizlar.guzel.bir tatil sonrasi dondum ankaraya hazirim ve nazirim kilo vermeye sabit dondum yani 72.5 la

5 agustos hedefim 68
Hadi bakalım can can deyip deyip gelmiyorsun bir türlü

Guzel canim daha ne olsun

Kizlar esimin memleketine gidiyorum 2 günlüğüne yoldayım simdi kilom sabit cumays daha eksi olurum inşallah hastalık yakami birakirsa spora devam Mervem hayırlı olsun inşallah
Ah Kıyamam canım ya hayırlı yolculuk cumaya eksi sin inşallah iyileşmene bak.

Cuma 77.6
Bugün 76.9
Guzel tatlim.

Günaydınlar.
Cuma : 87.6
Bu gün : 86.7
Fark : 900 gram
Bu günden itibaren liste ile yapacağım.
vuuu harikası n can can.

Evet abla haklisin bugun tartida gordum zaten yaptigimi +300
toparlArsin ben eminim.

Annenlere gittin mi?biraz aklini basina toplamasi lazim esinin.Gerekirse tedavi icin ikna etmelisin illa bir caresi vardir.
bankaya gidicem canım önce para çekmem lazim sonra cikicam ins
Sağol canım. Bakalım artık herşeyi zaman gösterecek

Sağol canım

Kızlar ben tartılamadım evçok kalabalık çünkü hiç fırsatım olmadı kahvaltı bende yapıldı ev silip süpürüldü şimdik kv ye geçiyorum temizliğe boşaltmaya devam

Merhaba bende burcu 24 yasimdayim 1 kizim var 9 aylik bi turlu adapte olamadim ama ins. Bu sefer olacak

Toparlasam gelecm de azimde eksik var canim bi turlu hirslanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…