- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.181
Tamam canim benim cok tesekkur ederim:)C
discdigger diye bi program canm kesinlikle tavsıye ederim zaten altına hep çok güzel yorumlar yazmışlar hayatımı kurtardı resmen :)
ah canm benm ya Allah yardımcın olsun buda bi imtihan inşallah üstesinden geleceksin inan ne diyeceğimi bilemedim
Gayet güzel canım tebriklerGünaydınlar.
Cuma : 87.6
Bu gün : 86.7
Fark : 900 gram
Bu günden itibaren liste ile yapacağım.
Masallah canim enerjin cok yuksek gayette guzel vermissin tebrik ederim.Giklar artik odem gidiyor insallah
cuma :87.0
P.tesi :86.7
-300 simdilik.insallah en azindan 86.4 le sabit en kotu.ama hedefim 86.0.
HADI KIZLARRRRRR ENERJIIIIII ILE BU HAFTA EKSILEREEEE.HAYDEEENNNN KALKINNNN.HAYIRLI BOL BOOOLLL EKSILIIIII GUXEL BI HAFTA OLSUNNN HEPPPPIMIIIZEEEE
ben simdi yuruyuse gidiyorum.hepimiz cosalim bu haftaaaaaaa
Supersin canim tebrikler:)Günaydınlar.
Bence sabitsindir canım. Kıyafetler ustumuzdeyken hafif geliyor ama tartida baya farkediliyorKizlar dunku cigkofteden sonra +300 gorunuyorum ama evde tarti yok eczaneden kiyafetlerle tartildim uc asagi bes yukari tahminen oyle oldugunu dusunuyorum,uzerimde cok ince gomlek,pantolon oda ince yani en fazla 1.5 kilo cikardi ben de 59.8 ciktim tahminen 58.3 um.
Tatilden sabit donmende cok iyi canim eminim en kisa zamanda toparlarsin.Selam kizlar.guzel.bir tatil sonrasi dondum ankaraya hazirim ve nazirim kilo vermeye sabit dondum yani 72.5 la
5 agustos hedefim 68
Insallah canim ama emin olamadim zaten buyuk ihtimal bu hafta mezun olurm.Yinde 53-54 e dusene kadar devam ederim.V
Bence sabitsindir canım. Kıyafetler ustumuzdeyken hafif geliyor ama tartida baya farkediliyor
Inş olursun canım.Insallah canim ama emin olamadim zaten buyuk ihtimal bu hafta mezun olurm.Yinde 53-54 e dusene kadar devam ederim.
Bu arada gecmisi okudum ama alintilayamadim durumuna cok uzuldum canim insallah esin aklini basina alir cocugu ve esi icin toparlar
Annenlere gittin mi?biraz aklini basina toplamasi lazim esinin.Gerekirse tedavi icin ikna etmelisin illa bir caresi vardir.Inş olursun canım.
Valla zaten ya aklını başına alacak yada böyle devam etmez. Dun ki şoktan sonra daha sakinim suan. Az çok kafamda birşeyler yerine oturdu.
Yaa kzlarr ck giremiormm cok katilamiyorum bitek geceleri giriyorum gunduz hep biyerlerdeyim olmuo giremiom
Gunun menusu
Sabah (11:00): biber domts kzartmsi 1 kasik+1 kk peynr+ 2 zeytn+1 dilim ekmek
Ogle (15:00): semiz otu salatasi bol + 1 catal patates kzartmsi+ 1 sigara boregi
Aksam (19:00): 1 kepce sehrye corbasi+1kepce nohut+1 kepce ciger+bol salata
Su 2lt
Spor denizdeydim bugun 2-3 saat cok yuzemesemde oglusu yuzdrdum
Bu arada bende bugun abuk bir menuyle karsinizdaym anca girebildim pazar gezmelerindeydik
Sabah 11:00 1has.yumurta kk peynir 5 zeytin domates salatalik cay (ekmek yemedim bu hafta fazla beyaz ekmek tuketmisim)
15:00 1paket tuzlu cubuk (dugundeydim pasta yememk icin bunu bulabildm)
19:30 1tabak tarhana corbasi 2 avuc cekirdek cay
Su 2litre
Spor yok
Bu arada sabah 7de is gorusmesine gidicem sans dileyin bana canlar
Gunaydinlar canlarim ben is gorusmesine gidiyoreegelince yazarim bu arada tartildim bildirimi yapayim
Cuma:72.9
Bugun:73.1
+200cumaya kadar inecek ama no panik
Selam kizlar.guzel.bir tatil sonrasi dondum ankaraya hazirim ve nazirim kilo vermeye sabit dondum yani 72.5 la
5 agustos hedefim 68
Giklar artik odem gidiyor insallah
HADI KIZLARRRRRR ENERJIIIIII ILE BU HAFTA EKSILEREEEE.HAYDEEENNNN KALKINNNN.HAYIRLI BOL BOOOLLL EKSILIIIII GUXEL BI HAFTA OLSUNNN HEPPPPIMIIIZEEEE
Cuma 77.6
Bugün 76.9
Gayet güzel canım tebrikler
Supersin canim tebrikler:)
Hakkında hayırlısı canım. Panik yapmıyoruz cumaya kadar.Gunaydinlar canlarim ben is gorusmesine gidiyoreegelince yazarim bu arada tartildim bildirimi yapayim
Cuma:72.9
Bugun:73.1
+200cumaya kadar inecek ama no panik
Hadi bakalım can can deyip deyip gelmiyorsun bir türlüSelam kizlar.guzel.bir tatil sonrasi dondum ankaraya hazirim ve nazirim kilo vermeye sabit dondum yani 72.5 la
5 agustos hedefim 68
Guzel canim daha ne olsunGiklar artik odem gidiyor insallah
Ah Kıyamam canım ya hayırlı yolculuk cumaya eksi sin inşallah iyileşmene bak.Kizlar esimin memleketine gidiyorum 2 günlüğüne yoldayım simdi kilom sabit cumays daha eksi olurum inşallah hastalık yakami birakirsa spora devam Mervem hayırlı olsun inşallah
Guzel tatlim.Cuma 77.6
Bugün 76.9
vuuu harikası n can can.Günaydınlar.
toparlArsin ben eminim.Evet abla haklisin bugun tartida gordum zaten yaptigimi +300
bankaya gidicem canım önce para çekmem lazim sonra cikicam insAnnenlere gittin mi?biraz aklini basina toplamasi lazim esinin.Gerekirse tedavi icin ikna etmelisin illa bir caresi vardir.
Sağol canım. Bakalım artık herşeyi zaman gösterecekCanım biraz daha dikkat.
Bu gün toparlayabilirsin menunü hafif tutarak.
Yine de hafif geçirmisin dışarda. Güzel canım.
Hadi hayırlısı canım. İnşallah gö lüne göre olur iş görüşmesi.
Artı da azıcık vumaya kadsr eksi olursun.
Merhaba canım ben elif. 36 yaşındayım yeni katıldım takima. Sen de tatilden hoşgeldin.
Tebrikler canım.
Tebrikler canım. Biraz kafanı dinle annende. Biraz da sizsiz nasıl oluyormuş göster bence.
Teşekkütler kıxlar.
Sağol canımHakkında hayırlısı canım. Panik yapmıyoruz cumaya kadar.
Hadi bakalım can can deyip deyip gelmiyorsun bir türlü
Guzel canim daha ne olsun
Ah Kıyamam canım ya hayırlı yolculuk cumaya eksi sin inşallah iyileşmene bak.
Guzel tatlim.
vuuu harikası n can can.
toparlArsin ben eminim.
hiç sorma canm Nasıl yerleşecek hiç bilmiyorum inankiKolay gelsin canım taşınmak zor bende 2 kere taşındım biliyorum.
Menun güzel ama sutlac hariç canım
Canım biraz daha dikkat.
Bu gün toparlayabilirsin menunü hafif tutarak.
Yine de hafif geçirmisin dışarda. Güzel canım.
Hadi hayırlısı canım. İnşallah gö lüne göre olur iş görüşmesi.
Artı da azıcık vumaya kadsr eksi olursun.
Merhaba canım ben elif. 36 yaşındayım yeni katıldım takima. Sen de tatilden hoşgeldin.
Tebrikler canım.
Tebrikler canım. Biraz kafanı dinle annende. Biraz da sizsiz nasıl oluyormuş göster bence.
Teşekkütler kıxlar.
Hakkında hayırlısı canım. Panik yapmıyoruz cumaya kadar.
Hadi bakalım can can deyip deyip gelmiyorsun bir türlü
Guzel canim daha ne olsun
Ah Kıyamam canım ya hayırlı yolculuk cumaya eksi sin inşallah iyileşmene bak.
Guzel tatlim.
vuuu harikası n can can.
toparlArsin ben eminim.
Bu şekilde olabilir Cnmyani gun boyu 3 kasik ideal mi?2si sabah kahvaltida.1i ikindi yogurtla mesela.onun disindaki seyleri de kapatmak iatiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?