- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.201
sagol canım. .babanda duymali bence canım olay oldukça büyükAnnemler az çok farkındalar ama ben bisi demedigim için karismiyorlar şimdilik. Ama babamın haberi yok. Duysa ortalık çok karışır
Menun güzel afiyet olsun canım
Zuhalim sagol Allah razı olsun inşallah. ..ayy alerjide kötü ya ..zamannn35
Geçmiş olsun Yaseminim inşallah uzun sürmez
Ben hasta değilim ama alerjiden bende elimde mendille dolaşıyom
menün güzel canım. ..tasinma yerlesme zor isler Allah yardimcin olsunKızlar bu akşam kv ler geldi girdik eltimle temizliğe şu an eve çıktım pijamaları giydim ve size geldim o kadar yordugunmku anlatamam taşınma telaşı başladı diyebilirim kv bin evini yavaştan toparlıyoruz daha evler tam bitmedi ama kv burda durmadığından şimdiden başladık 5 çocukla düşünün halimizi yatağa Nasıl yatıcam bilmiyorum belim filan gitti
Menüm sabah 2. Dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 çekil peynir 3 zeytin çay saat 10
Öğlen 1 kase tavuk suyu çorba biraz döner Nasıl tarif etsem bilemedim 3 dilim kadar bolca salata 1 kase sütlaç
Spor yok 3 lt su
menün güzel. .sporda eglenceli süper olmuşBu günkü menüm.
Sanah 10.30
Bir tane karışık tost
Ara
2 tane kahve
Akşam 18.30
4 köfte
1 kase yoğurt
2 yk pilav
2.5 litre su
Düğunde pistte inmemesiye oynama ve gündüz 20 dk leslie
Sağol tatlımAfiyet olsin csnım.
Güzel menü.
Biraz fazla ama yarın telafi edersin canım.
Spor menü hepdi güzrl.
Afiyet olsun.
Hilalcim rabbim yardım etsin. Zor bir süreç. Rabbim eßini ıslah etsin . Eşinin ailesiyle paylaştınmı bu konuyu. Onlar belki kendi çocuklarıyla çwkip konuşurlar.
Hasta halinle menü süper csnım.
Afiyet olsun.
Kolay gelsin canım.
Menü dd güzel.
canım olmamış menünYaa kzlarr ck giremiormm cok katilamiyorum bitek geceleri giriyorum gunduz hep biyerlerdeyim olmuo giremiom
Gunun menusu
Sabah (11:00): biber domts kzartmsi 1 kasik+1 kk peynr+ 2 zeytn+1 dilim ekmek
Ogle (15:00): semiz otu salatasi bol + 1 catal patates kzartmsi+ 1 sigara boregi
Aksam (19:00): 1 kepce sehrye corbasi+1kepce nohut+1 kepce ciger+bol salata
Su 2lt
Spor denizdeydim bugun 2-3 saat cok yuzemesemde oglusu yuzdrdum
afiyet olsun canım güzel menüBu arada bende bugun abuk bir menuyle karsinizdaym anca girebildim pazar gezmelerindeydik
Sabah 11:00 1has.yumurta kk peynir 5 zeytin domates salatalik cay (ekmek yemedim bu hafta fazla beyaz ekmek tuketmisim)
15:00 1paket tuzlu cubuk (dugundeydim pasta yememk icin bunu bulabildm)
19:30 1tabak tarhana corbasi 2 avuc cekirdek cay
Su 2litre
Spor yok
Bu arada sabah 7de is gorusmesine gidicem sans dileyin bana canlar
halledersin canım cumayaGunaydinlar canlarim ben is gorusmesine gidiyoreegelince yazarim bu arada tartildim bildirimi yapayim
Cuma:72.9
Bugun:73.1
+200cumaya kadar inecek ama no panik
hosgeldin canımSelam kizlar.guzel.bir tatil sonrasi dondum ankaraya hazirim ve nazirim kilo vermeye sabit dondum yani 72.5 la
5 agustos hedefim 68
süpersin maşallahGiklar artik odem gidiyor insallah
cuma :87.0
P.tesi :86.7
-300 simdilik.insallah en azindan 86.4 le sabit en kotu.ama hedefim 86.0.
HADI KIZLARRRRRR ENERJIIIIII ILE BU HAFTA EKSILEREEEE.HAYDEEENNNN KALKINNNN.HAYIRLI BOL BOOOLLL EKSILIIIII GUXEL BI HAFTA OLSUNNN HEPPPPIMIIIZEEEE
ben simdi yuruyuse gidiyorum.hepimiz cosalim bu haftaaaaaaa
Sağol kuzumvalla bilmiyorum canım. Şimdi eşyalarımı hazırladım. Evi filan toparlayim gidicem
Nasıl geçti gorusmen canım
ailesinide dinlemiyor canım. Kimseyi takmiyor
Hayırlı yolculuklar canım
cok iyi vermissin canım maşallahCuma 77.6
Bugün 76.9
ohh süpersin maşallahGünaydınlar.
Cuma : 87.6
Bu gün : 86.7
Fark : 900 gram
Bu günden itibaren liste ile yapacağım.
olsun tatlım sen halledersinEvet abla haklisin bugun tartida gordum zaten yaptigimi +300
ohh süper ElifKizçeler -100 um. Cumaya guzel birseyler olur inşallah.
sagol canım inşallahHakkında hayırlısı canım. Panik yapmıyoruz cumaya kadar.
Hadi bakalım can can deyip deyip gelmiyorsun bir türlü
Guzel canim daha ne olsun
Ah Kıyamam canım ya hayırlı yolculuk cumaya eksi sin inşallah iyileşmene bak.
Guzel tatlim.
vuuu harikası n can can.
toparlArsin ben eminim.
Hilal Kıyamam ya zaten mevcut olanlar yeterince zorlu ...Öncelikle evladin icin sonrada senin için hayırlısı olsun..isin icinde bonzai varken zaten olumlu konuşmak çok zor ...gönlünü ferah tut ..Rabbim ferahliga eristirsinKızlar anneme geldim. Ama birkaç şey daha duydum. Sanırım donmicem