Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun kuzumm

kiz 1 dilim karpuzun 3 parcasini yedim aksam cok degildi karpuz üçgenlerde inceydi ..yavrum yoldaydi. Midem bulandi tuzlu icimi tutsun diye yedim

elinize saglik tatlim afiyet sifa olsun menünde güzel

afiyet olsum misir gec saatte olmuş

yok canim yedigim karpuz cok degil ben bu konularda oldukca dikkatliyim takip ettikce fark edersin öğlen ve akşam yedigim karpuzlarin toplami klasik ince dilim karpuza esit ki buda 1 porsiyon meyveye denk

tereyagli ekmek cok olmuş canım onun dışında menün güzel

Güzel menü canım.
Tereyağlı ekmek de ara öğun olmuş.

İyi tatiller canım. Keyfini çıkar tatilin.

Canım ben karpuxu çok seviyorum ama porsiyonu ayarlayamıyorum. Çok gibime geliyor. 1 pordiyon karpuz ne kadar oluyor mesela.

Canım ben karpuxu çok seviyorum ama porsiyonu ayarlayamıyorum. Çok gibime geliyor. 1 pordiyon karpuz ne kadar oluyor mesela.

1 ince dilim uzun kestiginde o 1 porsiyon meyve oluyor ..ben onu üçgenlere bölüyorum 2 öğün de tüketiyorum iyi geliyor canım yaz günü soguk soguk iyi geliyor

Guzel canim afiyet olsun.
Sağol canım
afiyet olsun canım. Bir lahmacun okadar fazla degil bence sıkıntı olmaz
amin canım sagol
afiyet olsun canım
ucuz değil canım ama alıyor genede
canım onceden de içti bırakmıştı. Ama bi yere kadar sabrim var benimde
Arada yediğin ekmek çok fazla canım
iyi tatiller canım
bakalım canım zaman gösterecek nolacagini

Çubuklar hazır gıda ondan dedim kız karpuz da ne bilim şekerli yemeyin diyorlar diyette afiyet şifa olsun yasemin im kızma ya

iyi tatiller canım unuturmuyuz hiç. inşallah iyi gelir size tatil herşeye yeni bir başlangıç olur aşk tazelersiniz.

Kızlar tüm gün carşı pazar geziyorum. . Neden gezdin derseniz kızımı 10.30 da kursa bırakıyorum ve bekliyorum onu 3 saat.
Bu gün sıkıldım gezmekten. Oturdum.
gez işte Elif cim spor olur keşke oyke bir vaktim olsa. Esir alıyorlar beni evde durmadan birseyler yemek istiyorlar ve ben diyetteyim pofff

Ck guzel menuu begendm canm afyt olsn

Amanin kimseler yok sıcakmi çarptı kızlar nirdesiniz

Menüm
Sabah 9
1 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su

Saat 9:30
1 kk peynir
Çeyrek domates

Saat 12:30
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
3 zeytin
Salatalik domates biber
1 kaşık omlet

Saat 16
4 kaşık yoğurt zencefilli kur

Saat 20
3 kaşık nohut
4 kaşık haslanmis kabak
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata

Su şimdilik 2 litre
Spor temizlik yaptım pertim biraz kendime gelince cikicam yürüyüşe.

Bugun sacma sapan bi menu oldu her zmnki gbi
Sabh kahwalti yok ( bugn saglk kontrolune gttm is yeri icin)
Saat 1
1 simit 1 ayran
Saat 4
1 lahmacn 1 ayran
Saat 7bck
1 kase tarhna corbasi
1 saat yuryus 1 saat ewde dans
Su 2bck ltre 3 olur yatana kadr

Selamlar yorgun bitkin Şeyda karşınızda efendim çok üzülüyorum buraya gelemiyorum diye ama 2 gündür eşya geliyor montaj montaj hala evdeler saat 10 oldu düşünün bu gece bitirmeye çalışıyorlar kafayı yemek üzereyim Ada'm giriyor Ada'm çıkıyor heryer pisleniyor adamlara hizmet et Bi el de vikeda Bi alt kat Bi üst kat eve televizyoncu da geldi taktı klimacıyı bekliyoruz yarın vs valla fenalık geçirdim geçiricem yanı

Tatil sonrasi isleri toparlama gayretimenun guzel afiyet olsun
Bugun sacma sapan bi menu oldu her zmnki gbi
Sabh kahwalti yok ( bugn saglk kontrolune gttm is yeri icin)
Saat 1
1 simit 1 ayran
Saat 4
1 lahmacn 1 ayran
Saat 7bck
1 kase tarhna corbasi
1 saat yuryus 1 saat ewde dans
Su 2bck ltre 3 olur yatana kadr
simiti yarima indirip yanina karper katabilirsin ayranla o da cok doyurucu proteinli oluyor.disarda oldugundan oyle olmus dedigin gibi
kaptancim s8kma canini.balayi donusu evine gelince ilk gordugundeki duygu cok guzel oluyor.ins nasip etsin Allah.bunlar cok guzel kosturmacalar emin ol

Menum
sabah 9.00
2 yumurta.2 kasik cavdar unu ve 1 kk peynirle krep
Ogle 13.30
15 kiraz 3 kayisi
ara 15.30
2 kepce mercimek corbasi
aksam 17.30
150 gr somon ve salata yarim bardak ayran 2 adet elma dilim patates
ara 21.30 1 bardak ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre

İnşallah Can'ım benim inşallah

Slm kizlar kv gittim bugun menumu yazamadim

Kahvalti:11.00 iki haslanmis yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin,yesillik,1 dilim ekmek ve cay.

Ara ogun, 4 tane kuru kayisi bir tane seftali

Aksam:18.30 bir tabak kabak parlican turlusu,bir kase bugday corbasi ve bir dilim ekmek.

2 litre su ,spor yok.

Bugun kv gitmistim esimin teyzesi geldi direk bana bakip"gelin sen hastamisin niye bukadar zayifladin dedi bana"yok teyze diyet yapiyorum zayiflamak icin "yok yok boyle iyisin"dedi kv de "sakin bundan daha fazla verme" diyor iki de bir.

Annemde ayni seyi soyluyor,ya boyum 1.60 kilom 58 inanin suan bile 40 beden giyorum 38 dar oluyor.Yani balik etliyim zayif asla degilim yuzum zaten tombul neden boyle diyorlar anlamiyorum

Canim sen burayi dusunme dugunune sunun surasinda ne kaldiki sen islerine odaklan,Allah kolaylik versin canim yorucu oluyor ama dugunden sonra evine gecince ohhh misss her yorgunlugu unutuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…