- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.241
afiyet olsun kuzummMenum
Sabah 10.30
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim tbekmeği
Bir fincan çay
Kk peynir
Öğle 15
Bir salatalık
Bir bardak ayran
Akşam 19
Yarım kutu ton balığı
Yarım kk peynir
Bir domates
Bir salatalikla salata yaptım
Su 2.5 litre
Spor maalesef yok
kiz 1 dilim karpuzun 3 parcasini yedim aksam cok degildi karpuz üçgenlerde inceydi ..yavrum yoldaydi. Midem bulandi tuzlu icimi tutsun diye yedimHadi hayirli olsun. Bizi ihmal etme ama
kız bu ne oku oku bitmedi dolma çok geldi. Afiyet olsun.
Menün güzel ama dondurma cıss canım bir daha sadece cuma ye olurmu.
Çok güzel afiyet olsun.
patates yerine başka birşey olsaydı keşke afiyet olsun.
Afiyet olsun canım akşam ki karpuz olmasaydı iyi olurdu cubuk kraker de nerden çıktı can can yeme bir daha olurmu.
elinize saglik tatlim afiyet sifa olsun menünde güzelKizlar menüm
Sabah 9
2 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su
Saat 12
1 yumurta ve 2 dilim sucuk tan omlet
1 kk peynir
Çeyrek domates salatalık
5 zeytin
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı pekmez ev yapımı
Saat 19
1 lahmacun
1 bardak ayran
30 kilo Erikten konsantre meyve suyu yaptık bugün eşimle daha yeni bitti mutfak ana baba günü olunca yemek yapamadik lahmacun ismarladik kötü oldu biliyorum Üzgünüm
Su 2.5 litre
Spor saat 11 den beri ayaktayim kixlar hiç oturmadım daha.
afiyet olsum misir gec saatte olmuşBu günkü menüm
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara 11
4 erik
Şekersiz türk kahvedi
Öģlen 14.00
Dışardaydım
1 kase mervimek çorbadı
Yarım dilim ekmek
Ars 17.00
1 küçük armut.
Akşam 20.00
Yarım haşlanmış mısır
2.5 litre du
Çarşıdz 2 saat yürüme
Çok alakasız oldu menü
Gündüz dışardaydım. Akşam da son anda dayılara gidrlim dediler bende ancak çocukları foyurabilfim bsna zsman kalmadı. Ben de orsdz yarım mısır yedim.
yok canim yedigim karpuz cok degil ben bu konularda oldukca dikkatliyim takip ettikce fark edersin öğlen ve akşam yedigim karpuzlarin toplami klasik ince dilim karpuza esit ki buda 1 porsiyon meyveye denkCanım rabbim ıslah etsin eşini. Bu çok ucuz birşey mi ki sürekli alabiliyor.
Hayırlı olsin canım. Rabbim daim etsin.
Teşekkür ederim.
Canım dolma mısır olmasaymıs iyimiş. Sen de benim gibi mısıra dayanamaysnlardsnsın galiba.
Güzel bence menün. Afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü.
Ben beğendim. Afiyet olsun.
Canım larpuz çok. Onun dışında güzel.
Güzel cznım. Afiyet olsun.
Bence kötü deģil. Ben öģle bir durumda hemen köfte aliyoeum onu pişieiyoeum wlwkrrikli ızgarada. Daha pratik ve saglıklı geliyor bana.
tereyagli ekmek cok olmuş canım onun dışında menün güzelKizlar dunku menum bi ara sapitio gibiydi ama toparladjm sonra
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
1 tane roll ekmek
Cay
Ogle 12.30
1 tabak patlicn yemegi
Yogurt
Ara 15.00
1 roll ekmk arasina tereyag recel
Aksam 18.00
1.kase tarhana
2 parca tavuk haslama
Salata
3 litre su
30 dk yuruyus
Güzel menü canım.Kizlar dunku menum bi ara sapitio gibiydi ama toparladjm sonra
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
1 tane roll ekmek
Cay
Ogle 12.30
1 tabak patlicn yemegi
Yogurt
Ara 15.00
Aksam 18.00
1.kase tarhana
2 parca tavuk haslama
Salata
3 litre su
30 dk yuruyus
Kızlaaaaar sizi çok özledimmm unutmayın beni ha!!!! Bugün tatil için yola çıkıyoruz. Daha tartılmadım ama gören herkes daha da zayıflamışsın dedi. Yardımcım abla baya gitmiş bayramda dedi. Bu arada ben göbeğim gitsin diye hep hareketler yapıyordum ama hiç etki etmiyordu sarkıklığım çok fazla olduğu için. 2 gün önce ebru şallıyla karın yağlarından kurtulun dvd sini yaptım ve 2 gündür göbek bölgem ağrıyor demekki ordaki kaslara etki etmiş. Tatilde dikkat etmeye çalışacağım inşallah zayıflar gelirim. Çok öpüyorum hepinizi
Canım ben karpuxu çok seviyorum ama porsiyonu ayarlayamıyorum. Çok gibime geliyor. 1 pordiyon karpuz ne kadar oluyor mesela.afiyet olsun kuzumm
kiz 1 dilim karpuzun 3 parcasini yedim aksam cok degildi karpuz üçgenlerde inceydi ..yavrum yoldaydi. Midem bulandi tuzlu icimi tutsun diye yedim
elinize saglik tatlim afiyet sifa olsun menünde güzel
afiyet olsum misir gec saatte olmuş
yok canim yedigim karpuz cok degil ben bu konularda oldukca dikkatliyim takip ettikce fark edersin öğlen ve akşam yedigim karpuzlarin toplami klasik ince dilim karpuza esit ki buda 1 porsiyon meyveye denk
tereyagli ekmek cok olmuş canım onun dışında menün güzel
Canım ben karpuxu çok seviyorum ama porsiyonu ayarlayamıyorum. Çok gibime geliyor. 1 pordiyon karpuz ne kadar oluyor mesela.afiyet olsun kuzumm
kiz 1 dilim karpuzun 3 parcasini yedim aksam cok degildi karpuz üçgenlerde inceydi ..yavrum yoldaydi. Midem bulandi tuzlu icimi tutsun diye yedim
yok canim yedigim karpuz cok degil ben bu konularda oldukca dikkatliyim takip ettikce fark edersin öğlen ve akşam yedigim karpuzlarin toplami klasik ince dilim karpuza esit ki buda 1 porsiyon meyveye denk
1 ince dilim uzun kestiginde o 1 porsiyon meyve oluyor ..ben onu üçgenlere bölüyorum 2 öğün de tüketiyorum iyi geliyor canım yaz günü soguk soguk iyi geliyorCanım ben karpuxu çok seviyorum ama porsiyonu ayarlayamıyorum. Çok gibime geliyor. 1 pordiyon karpuz ne kadar oluyor mesela.
Sağol canımGuzel canim afiyet olsun.
afiyet olsun canım. Bir lahmacun okadar fazla degil bence sıkıntı olmazKizlar menüm
Sabah 9
2 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su
Saat 12
1 yumurta ve 2 dilim sucuk tan omlet
1 kk peynir
Çeyrek domates salatalık
5 zeytin
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı pekmez ev yapımı
Saat 19
1 lahmacun
1 bardak ayran
30 kilo Erikten konsantre meyve suyu yaptık bugün eşimle daha yeni bitti mutfak ana baba günü olunca yemek yapamadik lahmacun ismarladik kötü oldu biliyorum Üzgünüm
Su 2.5 litre
Spor saat 11 den beri ayaktayim kixlar hiç oturmadım daha.
amin canım sagolteşekkür ederim. canm aile apartmanında oturuyoruz bütün apartmanı boşaltıcağımız için uzun bi yol vallahi kurbana kadar biter inşallah daha evler bile tam bitmiş değil
Kesinlikle tedavi şart kabul etmiyorsada boşver en iyisini yapmışsın ailene gelmekle Allah islah etsin.
ben en büyük oğluşumu sana göndersem ya ne güzel olurdu :) bu sene başlıyoruz bizde hayırlısıyla :)
afiyet olsun canımBu günkü menüm
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara 11
4 erik
Şekersiz türk kahvedi
Öģlen 14.00
Dışardaydım
1 kase mervimek çorbadı
Yarım dilim ekmek
Ars 17.00
1 küçük armut.
Akşam 20.00
Yarım haşlanmış mısır
2.5 litre du
Çarşıdz 2 saat yürüme
Çok alakasız oldu menü
Gündüz dışardaydım. Akşam da son anda dayılara gidrlim dediler bende ancak çocukları foyurabilfim bsna zsman kalmadı. Ben de orsdz yarım mısır yedim.
ucuz değil canım ama alıyor genedeCanım rabbim ıslah etsin eşini. Bu çok ucuz birşey mi ki sürekli alabiliyor.
Hayırlı olsin canım. Rabbim daim etsin.
Teşekkür ederim.
Canım dolma mısır olmasaymıs iyimiş. Sen de benim gibi mısıra dayanamaysnlardsnsın galiba.
Güzel bence menün. Afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü.
Ben beğendim. Afiyet olsun.
Canım larpuz çok. Onun dışında güzel.
Güzel cznım. Afiyet olsun.
Bence kötü deģil. Ben öģle bir durumda hemen köfte aliyoeum onu pişieiyoeum wlwkrrikli ızgarada. Daha pratik ve saglıklı geliyor bana.
canım onceden de içti bırakmıştı. Ama bi yere kadar sabrim var benimdeCurukElma canim cok uzuldum esine psikiyatri hemsiresiyim ben malesef bonzai ve alkol bagimliligi cok emek isteyen bir surec tedaviyi kabul etse tek basina yapabilicegi bisi degil. Herkesin yaninda olmasi lazim basta sen. Ins. Hersey duzelir canim.
Arada yediğin ekmek çok fazla canımKizlar dunku menum bi ara sapitio gibiydi ama toparladjm sonra
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
1 tane roll ekmek
Cay
Ogle 12.30
1 tabak patlicn yemegi
Yogurt
Ara 15.00
Aksam 18.00
1.kase tarhana
2 parca tavuk haslama
Salata
3 litre su
30 dk yuruyus
iyi tatiller canımKızlaaaaar sizi çok özledimmm unutmayın beni ha!!!! Bugün tatil için yola çıkıyoruz. Daha tartılmadım ama gören herkes daha da zayıflamışsın dedi. Yardımcım abla baya gitmiş bayramda dedi. Bu arada ben göbeğim gitsin diye hep hareketler yapıyordum ama hiç etki etmiyordu sarkıklığım çok fazla olduğu için. 2 gün önce ebru şallıyla karın yağlarından kurtulun dvd sini yaptım ve 2 gündür göbek bölgem ağrıyor demekki ordaki kaslara etki etmiş. Tatilde dikkat etmeye çalışacağım inşallah zayıflar gelirim. Çok öpüyorum hepinizi
bakalım canım zaman gösterecek nolacaginiCanım benim ya şimdi gördüm yazdıklarını. Gülüm bizimde bayramdan önce darp olayımız olmuştu bikaç sıkıntı daha vardı biliyorsun. Baya bi annemlerde kaldım sonra gelip benden defalarca özür diledi babamdan annemden özür diledi. Şimdi adam pamuk gibi oldu. Sende kocanın burnunu iyice sürt aklı başına gelir inşallah canım benim
1 ince dilim uzun kestiginde o 1 porsiyon meyve oluyor ..ben onu üçgenlere bölüyorum 2 öğün de tüketiyorum iyi geliyor canım yaz günü soguk soguk iyi geliyor
Çubuklar hazır gıda ondan dedim kız karpuz da ne bilim şekerli yemeyin diyorlar diyette afiyet şifa olsun yasemin im kızma yaafiyet olsun kuzumm
iyi tatiller canım unuturmuyuz hiç. inşallah iyi gelir size tatil herşeye yeni bir başlangıç olur aşk tazelersiniz.Kızlaaaaar sizi çok özledimmm unutmayın beni ha!!!! Bugün tatil için yola çıkıyoruz. Daha tartılmadım ama gören herkes daha da zayıflamışsın dedi. Yardımcım abla baya gitmiş bayramda dedi. Bu arada ben göbeğim gitsin diye hep hareketler yapıyordum ama hiç etki etmiyordu sarkıklığım çok fazla olduğu için. 2 gün önce ebru şallıyla karın yağlarından kurtulun dvd sini yaptım ve 2 gündür göbek bölgem ağrıyor demekki ordaki kaslara etki etmiş. Tatilde dikkat etmeye çalışacağım inşallah zayıflar gelirim. Çok öpüyorum hepinizi
gez işte Elif cim spor olur keşke oyke bir vaktim olsa. Esir alıyorlar beni evdeKızlar tüm gün carşı pazar geziyorum. . Neden gezdin derseniz kızımı 10.30 da kursa bırakıyorum ve bekliyorum onu 3 saat.
Bu gün sıkıldım gezmekten. Oturdum.
Ck guzel menuu begendm canm afyt olsnMenüm
07:00 1 bardak süte 3 y.kasigi yulaf ezmesi
5 kuru üzüm 8 badem 5 findik
12:00 1 ayran ve cubuk kraker 10 tane
14:00 balik ızgara avuc ici kadar 4 üçgen dilim karpuz
16:00 sade Türk kahvesi
19:00 1 tabak etli taze fasulye 2 y.kasigi kavurma 3 üçgen dilim karpuz
Su 2 lt
Spor yok
Tatil sonrasi isleri toparlama gayretimenun guzel afiyet olsunAmanin kimseler yok sıcakmi çarptı kızlar nirdesiniz
Menüm
Sabah 9
1 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su
Saat 9:30
1 kk peynir
Çeyrek domates
Saat 12:30
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
3 zeytin
Salatalik domates biber
1 kaşık omlet
Saat 16
4 kaşık yoğurt zencefilli kur
Saat 20
3 kaşık nohut
4 kaşık haslanmis kabak
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Su şimdilik 2 litre
Spor temizlik yaptım pertim biraz kendime gelince cikicam yürüyüşe.
simiti yarima indirip yanina karper katabilirsin ayranla o da cok doyurucu proteinli oluyor.disarda oldugundan oyle olmus dedigin gibiBugun sacma sapan bi menu oldu her zmnki gbi
Sabh kahwalti yok ( bugn saglk kontrolune gttm is yeri icin)
Saat 1
1 simit 1 ayran
Saat 4
1 lahmacn 1 ayran
Saat 7bck
1 kase tarhna corbasi
1 saat yuryus 1 saat ewde dans
Su 2bck ltre 3 olur yatana kadr
kaptancim s8kma canini.balayi donusu evine gelince ilk gordugundeki duygu cok guzel oluyor.ins nasip etsin Allah.bunlar cok guzel kosturmacalar emin olSelamlar yorgun bitkin Şeyda karşınızda efendim çok üzülüyorum buraya gelemiyorum diye ama 2 gündür eşya geliyor montaj montaj hala evdeler saat 10 oldu düşünün bu gece bitirmeye çalışıyorlarkafayı yemek üzereyim Ada'm giriyor Ada'm çıkıyor heryer pisleniyor adamlara hizmet et Bi el de vikeda Bi alt kat Bi üst kat eve televizyoncu da geldi taktı klimacıyı bekliyoruz yarın vs valla fenalık geçirdim geçiricem yanı
Tatil sonrasi isleri toparlama gayretimenun guzel afiyet olsun
simiti yarima indirip yanina karper katabilirsin ayranla o da cok doyurucu proteinli oluyor.disarda oldugundan oyle olmus dedigin gibi
kaptancim s8kma canini.balayi donusu evine gelince ilk gordugundeki duygu cok guzel oluyor.ins nasip etsin Allah.bunlar cok guzel kosturmacalar emin ol
Canim sen burayi dusunme dugunune sunun surasinda ne kaldiki sen islerine odaklan,Allah kolaylik versin canim yorucu oluyor ama dugunden sonra evine gecince ohhh misss her yorgunlugu unutuyorsunSelamlar yorgun bitkin Şeyda karşınızda efendim çok üzülüyorum buraya gelemiyorum diye ama 2 gündür eşya geliyor montaj montaj hala evdeler saat 10 oldu düşünün bu gece bitirmeye çalışıyorlarkafayı yemek üzereyim Ada'm giriyor Ada'm çıkıyor heryer pisleniyor adamlara hizmet et Bi el de vikeda Bi alt kat Bi üst kat eve televizyoncu da geldi taktı klimacıyı bekliyoruz yarın vs valla fenalık geçirdim geçiricem yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?