- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.261
canım ya ya simit ya lahmacun karbonhidrat patlaması olmuş simit yarım yada çeyrek olabilirdi. Ben simit yesem ertesi güne kadar hicbirsey yiyemem 3 saat sonra lahmacunu nasıl yedin kız. Afiyet olsun.Bugun sacma sapan bi menu oldu her zmnki gbi
Sabh kahwalti yok ( bugn saglk kontrolune gttm is yeri icin)
Saat 1
1 simit 1 ayran
Saat 4
1 lahmacn 1 ayran
Saat 7bck
1 kase tarhna corbasi
1 saat yuryus 1 saat ewde dans
Su 2bck ltre 3 olur yatana kadr
ahh Kıyamam ya gecicek hepsi kızlarında dediği gibi evine ilk geldiğinde dünyalar senin olucak ve bugün ki yorgunluklarini hatirlamiycaksin. Burayı merak etme kardes kardes geciniyoruz tabi burda olsan mefkusum da olsa çok güzel olurSelamlar yorgun bitkin Şeyda karşınızda efendim çok üzülüyorum buraya gelemiyorum diye ama 2 gündür eşya geliyor montaj montaj hala evdeler saat 10 oldu düşünün bu gece bitirmeye çalışıyorlarkafayı yemek üzereyim Ada'm giriyor Ada'm çıkıyor heryer pisleniyor adamlara hizmet et Bi el de vikeda Bi alt kat Bi üst kat eve televizyoncu da geldi taktı klimacıyı bekliyoruz yarın vs valla fenalık geçirdim geçiricem yanı
Guzel canim afiyet olsun. Su somonu bi türlü sevemedim ne yaptıysam sen nasıl pişiriyorsun.Menum
sabah 9.00
2 yumurta.2 kasik cavdar unu ve 1 kk peynirle krep
Ogle 13.30
15 kiraz 3 kayisi
ara 15.30
2 kepce mercimek corbasi
aksam 17.30
150 gr somon ve salata yarim bardak ayran 2 adet elma dilim patates
ara 21.30 1 bardak ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Guzel canim afiyet olsun. Daha ne kadar ordasin tatil sonuna kadar mı. Problem kalmadı dimi eşinle aranda geliyormu annenlere.Slm kizlar kv gittim bugun menumu yazamadim
Kahvalti:11.00 iki haslanmis yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin,yesillik,1 dilim ekmek ve cay.
Ara ogun, 4 tane kuru kayisi bir tane seftali
Aksam:18.30 bir tabak kabak parlican turlusu,bir kase bugday corbasi ve bir dilim ekmek.
2 litre su ,spor yok.
Belki de böyle olmak yakisiyordur sana Zeynom. Dışardan yapılan yorumları önemse derim sanaBugun kv gitmistim esimin teyzesi geldi direk bana bakip"gelin sen hastamisin niye bukadar zayifladindedi bana"yok teyze diyet yapiyorum zayiflamak icin "yok yok boyle iyisin"dedi kv de "sakin bundan daha fazla verme" diyor iki de bir.
Annemde ayni seyi soyluyor,ya boyum 1.60 kilom 58 inanin suan bile 40 beden giyorum 38 dar oluyor.Yani balik etliyim zayif asla degilim yuzum zaten tombul neden boyle diyorlar anlamiyorum
1 kaç kg daha versen süperolursun cnm o zamanBugun kv gitmistim esimin teyzesi geldi direk bana bakip"gelin sen hastamisin niye bukadar zayifladindedi bana"yok teyze diyet yapiyorum zayiflamak icin "yok yok boyle iyisin"dedi kv de "sakin bundan daha fazla verme" diyor iki de bir.
Annemde ayni seyi soyluyor,ya boyum 1.60 kilom 58 inanin suan bile 40 beden giyorum 38 dar oluyor.Yani balik etliyim zayif asla degilim yuzum zaten tombul neden boyle diyorlar anlamiyorum
Cosmussun betulcum gene :)Bugun sacma sapan bi menu oldu her zmnki gbi
Saat 1
1 simit 1 ayran
Saat 4
1 lahmacn 1 ayran
Saat 7bck
1 kase tarhna corbasi
kaptanim az kaldi biraz daha sabır. Sonunda ins mutlu şekilde yuvana kavusacaksin :)Selamlar yorgun bitkin Şeyda karşınızda efendim çok üzülüyorum buraya gelemiyorum diye ama 2 gündür eşya geliyor montaj montaj hala evdeler saat 10 oldu düşünün bu gece bitirmeye çalışıyorlarkafayı yemek üzereyim Ada'm giriyor Ada'm çıkıyor heryer pisleniyor adamlara hizmet et Bi el de vikeda Bi alt kat Bi üst kat eve televizyoncu da geldi taktı klimacıyı bekliyoruz yarın vs valla fenalık geçirdim geçiricem yanı
güzel canım afiyet olsunSlm kizlar kv gittim bugun menumu yazamadim
Kahvalti:11.00 iki haslanmis yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin,yesillik,1 dilim ekmek ve cay.
Aksam:18.30 bir tabak kabak parlican turlusu,bir kase bugday corbasi ve bir dilim ekmek.
2 litre su ,spor yok.
tatlım bence en ideali 55 boyuna göre birkaç kilo daha verebilirsinBugun kv gitmistim esimin teyzesi geldi direk bana bakip"gelin sen hastamisin niye bukadar zayifladindedi bana"yok teyze diyet yapiyorum zayiflamak icin "yok yok boyle iyisin"dedi kv de "sakin bundan daha fazla verme" diyor iki de bir.
Canım allah kolaylık versin. Dün sen beri ablamin oğluyla benimkide birbirlerini kiskanip duruyorlar. Normalde başka çocuğa alışık olmadıkları için sanırımCanlar hoc gelemiyorum aranıza ancak şimdi gelebildim günlerim çok yoğun geçiyor size demiştim daha önce gorumcem ve oğlu bizde şimdi küçük gorumcen de geldi buraya tatilini biraz burda geçirmek istiyor. Ama beni asıl yoran gorumcemin oğlu ve benim oğlum yaramazlık yapıyorlar bir de oğlum u kıskanıyır bu çok kötü bir durum. Böyle böyle devam ediyor...
Bu ayın 22 sinde hep beraber Kayseri'ye gitcez inşallah ondan sonra da gelemem sanırımbayram dansonra döneceğiz çünkü o zaman izne ayrılmayı düşünüyorm 2 ayim doluyor sanırım. Ama inanin aklım hep burda ve sizlere de mahçup oluyorum nolur kusura bakmayin
Amanin kimseler yok sıcakmi çarptı kızlar nirdesiniz
Menüm
Sabah 9
1 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su
Saat 9:30
1 kk peynir
Çeyrek domates
Saat 12:30
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
3 zeytin
Salatalik domates biber
1 kaşık omlet
Saat 16
4 kaşık yoğurt zencefilli kur
Saat 20
3 kaşık nohut
4 kaşık haslanmis kabak
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Su şimdilik 2 litre
Spor temizlik yaptım pertim biraz kendime gelince cikicam yürüyüşe.
Bugun sacma sapan bi menu oldu her zmnki gbi
Saat 1
1 simit 1 ayran
Saat 4
1 lahmacn 1 ayran
Saat 7bck
1 kase tarhna corbasi
Selamlar yorgun bitkin Şeyda karşınızda efendim çok üzülüyorum buraya gelemiyorum diye ama 2 gündür eşya geliyor montaj montaj hala evdeler saat 10 oldu düşünün bu gece bitirmeye çalışıyorlarkafayı yemek üzereyim Ada'm giriyor Ada'm çıkıyor heryer pisleniyor adamlara hizmet et Bi el de vikeda Bi alt kat Bi üst kat eve televizyoncu da geldi taktı klimacıyı bekliyoruz yarın vs valla fenalık geçirdim geçiricem yanı
Menum
sabah 9.00
2 yumurta.2 kasik cavdar unu ve 1 kk peynirle krep
Ogle 13.30
15 kiraz 3 kayisi
ara 15.30
2 kepce mercimek corbasi
aksam 17.30
150 gr somon ve salata yarim bardak ayran 2 adet elma dilim patates
ara 21.30 1 bardak ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Slm kizlar kv gittim bugun menumu yazamadim
2 litre su ,spor yok.
Bugun kv gitmistim esimin teyzesi geldi direk bana bakip"gelin sen hastamisin niye bukadar zayifladindedi bana"yok teyze diyet yapiyorum zayiflamak icin "yok yok boyle iyisin"dedi kv de "sakin bundan daha fazla verme" diyor iki de bir.
Kızlar menum geç kaldi kusura bakmayın
Sabah 10.30
Bir domates Bir salatalık
Bir dilim light kepek ekmeği
4 çatal sucuklu yumurta
Bir bardak süt
Öğle 14
Bir avuç karışık kuruyemiş
Akşam 19
3 çatal taze fasulye
2 yemek kaşığı menemen
Bi parça patates kızartması
Su 2.5 litre
Spor yok
Haftaya donuyorum evime canim,kavga dovus geldik ama bir gece kaldi Allahtan:)canım ya ya simit ya lahmacun karbonhidrat patlaması olmuş simit yarım yada çeyrek olabilirdi. Ben simit yesem ertesi güne kadar hicbirsey yiyemem 3 saat sonra lahmacunu nasıl yedin kız. Afiyet olsun.
ahh Kıyamam ya gecicek hepsi kızlarında dediği gibi evine ilk geldiğinde dünyalar senin olucak ve bugün ki yorgunluklarini hatirlamiycaksin. Burayı merak etme kardes kardes geciniyoruz tabi burda olsan mefkusum da olsa çok güzel olur
Guzel canim afiyet olsun. Su somonu bi türlü sevemedim ne yaptıysam sen nasıl pişiriyorsun.
Guzel canim afiyet olsun. Daha ne kadar ordasin tatil sonuna kadar mı. Problem kalmadı dimi eşinle aranda geliyormu annenlere.
Belki de böyle olmak yakisiyordur sana Zeynom. Dışardan yapılan yorumları önemse derim sana
Menun gayet guzel olmus burcum:)Gunaydin cipcitir hatunlar gece uykularimiz biraz daha duzelio tabi buda beni motive edio cunku dinleniyorum. Menume gelincw son zamanlarin en iyisi diyebilirim kendi acimdan sanirim biraz bastordim artik aclik mevzusunu
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik
1 tb roll ekmek
Cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 tabak kabak yemegi
3 tane kofte yogurtlu soslu filan
Ara 15.00
Eti form yaban mersinli
Aksam 18.30
1 kase tarhana
4 yk kendi yagiyla et kavurma
2 yk bulgur pilavi
Salata
2.5 litre su
30 dk yuruyus
Patates kizartmasi disinda gayet guzel canim.Kızlar menum geç kaldi kusura bakmayın
Sabah 10.30
Bir domates Bir salatalık
4 çatal sucuklu yumurta
Bir bardak süt
Öğle 14
Bir avuç karışık kuruyemiş
Akşam 19
3 çatal taze fasulye
2 yemek kaşığı menemen
Bi parça patates kızartması
Su 2.5 litre
Spor yok
Allah kolaylik versin canim,mahcup olmana gerek yok zaten saun izindesin sadece dikkat et cok arti olmadan don aramiza.Canlar hoc gelemiyorum aranıza ancak şimdi gelebildim günlerim çok yoğun geçiyor size demiştim daha önce gorumcem ve oğlu bizde şimdi küçük gorumcen de geldi buraya tatilini biraz burda geçirmek istiyor. Ama beni asıl yoran gorumcemin oğlu ve benim oğlum yaramazlık yapıyorlar bir de oğlum u kıskanıyır bu çok kötü bir durum. Böyle böyle devam ediyor...
Bu ayın 22 sinde hep beraber Kayseri'ye gitcez inşallah ondan sonra da gelemem sanırımbayram dansonra döneceğiz çünkü o zaman izne ayrılmayı düşünüyorm 2 ayim doluyor sanırım. Ama inanin aklım hep burda ve sizlere de mahçup oluyorum nolur kusura bakmayin
Canim,benim yuzum yuvarlak ve biraz tombul oldugu icin hic cokmuyor benim icin buyuk bir avantaj oluyor.Hatta bukadar kiloya ragmen yuzun cokmemis diyorlar.Canim bulgur nohut ikisi birlikte sislik yapmasin keske birini tercih etseydin ama genel olarak menun harika
Simit lahmacun pespese olmamis ama aksamla sanirim bunu kapatmissin cnm afiye olsun
Bebegim kolay gelsin inan en zor yeri o kismi zaten evin icine girince o kadar cok degisiklik yapiosun ki inan o isler hic bitmio
Gayet guzel tatlim afiyet olsun
Gayet guzel bir menu tatlim
Canim bende oleydim ilk 58 e dustugumde arkadasla ayni kilodayiz hatun 36 giyiyo ben 38 gyiyodum ama simdi bizim eskiler biliosun yemegin salcalisi hatunun kalcalisini sevdikleri icin onlara simdi sen manken gibi geliosundur ve eminimki olesindir. Ben cok takmistim hedefim 56ydi illa duscem dustumde ama yuzum filan coktu 2 kilo bile farkedio 50 lerde zaten 1 kilon kalmis sık disini ver kurtul
Canim menun harika bencr light kepek yerine cavdar yada tam bugday daha saglikli lif acisindan
Aynen canim benim hedefimde o zaten:)1 kaç kg daha versen süperolursun cnm o zaman
Canim sen burayi dusunme dugunune sunun surasinda ne kaldiki sen islerine odaklan,Allah kolaylik versin canim yorucu oluyor ama dugunden sonra evine gecince ohhh misss her yorgunlugu unutuyorsun
canım ya ya simit ya lahmacun karbonhidrat patlaması olmuş simit yarım yada çeyrek olabilirdi. Ben simit yesem ertesi güne kadar hicbirsey yiyemem 3 saat sonra lahmacunu nasıl yedin kız. Afiyet olsun.
ahh Kıyamam ya gecicek hepsi kızlarında dediği gibi evine ilk geldiğinde dünyalar senin olucak ve bugün ki yorgunluklarini hatirlamiycaksin. Burayı merak etme kardes kardes geciniyoruz tabi burda olsan mefkusum da olsa çok güzel olur
Guzel canim afiyet olsun. Su somonu bi türlü sevemedim ne yaptıysam sen nasıl pişiriyorsun.
Guzel canim afiyet olsun. Daha ne kadar ordasin tatil sonuna kadar mı. Problem kalmadı dimi eşinle aranda geliyormu annenlere.
Belki de böyle olmak yakisiyordur sana Zeynom. Dışardan yapılan yorumları önemse derim sana
Cosmussun betulcum gene :)
kaptanim az kaldi biraz daha sabır. Sonunda ins mutlu şekilde yuvana kavusacaksin :)
güzel canım afiyet olsun
tatlım bence en ideali 55 boyuna göre birkaç kilo daha verebilirsin
Canım allah kolaylık versin. Dün sen beri ablamin oğluyla benimkide birbirlerini kiskanip duruyorlar. Normalde başka çocuğa alışık olmadıkları için sanırım
Canim bulgur nohut ikisi birlikte sislik yapmasin keske birini tercih etseydin ama genel olarak menun harika
Simit lahmacun pespese olmamis ama aksamla sanirim bunu kapatmissin cnm afiye olsun
Bebegim kolay gelsin inan en zor yeri o kismi zaten evin icine girince o kadar cok degisiklik yapiosun ki inan o isler hic bitmio
Gayet guzel tatlim afiyet olsun
Gayet guzel bir menu tatlim
Canim bende oleydim ilk 58 e dustugumde arkadasla ayni kilodayiz hatun 36 giyiyo ben 38 gyiyodum ama simdi bizim eskiler biliosun yemegin salcalisi hatunun kalcalisini sevdikleri icin onlara simdi sen manken gibi geliosundur ve eminimki olesindir. Ben cok takmistim hedefim 56ydi illa duscem dustumde ama yuzum filan coktu 2 kilo bile farkedio 50 lerde zaten 1 kilon kalmis sık disini ver kurtul
Canim menun harika bencr light kepek yerine cavdar yada tam bugday daha saglikli lif acisindan
sağol bitanem ama ister istemez burayı düşünüyorum kız bişey kalmadı haftaya cumartesi işte ama stres var stres inşallah o günleri de görürürüm şu an böyle hayal gibi geliyor
inşallah bitanem benim düğünden sonra evli ve şişko bayan olarakta gelirsem kabul edermisiniz
inşallah bitanem
vaalla artık yoruldum güzelim ya evime bi gireyim başka bişey istemiyorım
Ihmal etmemeye calisiyorum canım ama bu hafta ilk haftam oldugu icin biraz ihmal edebilirim alisana kadarHadi hayirli olsun. Bizi ihmal etme ama
kız bu ne oku oku bitmedi dolma çok geldi. Afiyet olsun.
Menün güzel ama dondurma cıss canım bir daha sadece cuma ye olurmu.
Çok güzel afiyet olsun.
patates yerine başka birşey olsaydı keşke afiyet olsun.
Afiyet olsun canım akşam ki karpuz olmasaydı iyi olurdu cubuk kraker de nerden çıktı can can yeme bir daha olurmu.
Hepsini yolla canim bizde her yas var bebislemde varteşekkür ederim. canm aile apartmanında oturuyoruz bütün apartmanı boşaltıcağımız için uzun bi yol vallahi kurbana kadar biter inşallah daha evler bile tam bitmiş değil
Kesinlikle tedavi şart kabul etmiyorsada boşver en iyisini yapmışsın ailene gelmekle Allah islah etsin.
ben en büyük oğluşumu sana göndersem ya ne güzel olurdu :) bu sene başlıyoruz bizde hayırlısıyla :)
Sagol tatlim benimMervişim ya hayırlı olsun gülom inşallah iş arkadaşların velilerin ve öğrencilerin senin gibi güzel insanlardır öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?