- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.281
Sorma canm yaa bu aralar ck sacma menulerm olduCosmussun betulcum gene :)
kaptanim az kaldi biraz daha sabır. Sonunda ins mutlu şekilde yuvana kavusacaksin :)
güzel canım afiyet olsun
tatlım bence en ideali 55 boyuna göre birkaç kilo daha verebilirsin
Canım allah kolaylık versin. Dün sen beri ablamin oğluyla benimkide birbirlerini kiskanip duruyorlar. Normalde başka çocuğa alışık olmadıkları için sanırım
Inşallah kapatabilmisimdr onun icin ugrastm bendeCanim bulgur nohut ikisi birlikte sislik yapmasin keske birini tercih etseydin ama genel olarak menun harika
Simit lahmacun pespese olmamis ama aksamla sanirim bunu kapatmissin cnm afiye olsun
Bebegim kolay gelsin inan en zor yeri o kismi zaten evin icine girince o kadar cok degisiklik yapiosun ki inan o isler hic bitmio
Gayet guzel tatlim afiyet olsun
Gayet guzel bir menu tatlim
Canim bende oleydim ilk 58 e dustugumde arkadasla ayni kilodayiz hatun 36 giyiyo ben 38 gyiyodum ama simdi bizim eskiler biliosun yemegin salcalisi hatunun kalcalisini sevdikleri icin onlara simdi sen manken gibi geliosundur ve eminimki olesindir. Ben cok takmistim hedefim 56ydi illa duscem dustumde ama yuzum filan coktu 2 kilo bile farkedio 50 lerde zaten 1 kilon kalmis sık disini ver kurtul
Canim menun harika bencr light kepek yerine cavdar yada tam bugday daha saglikli lif acisindan
Gayet guzel bi menuu bencede afyt olsn :)Gunaydin cipcitir hatunlar gece uykularimiz biraz daha duzelio tabi buda beni motive edio cunku dinleniyorum. Menume gelincw son zamanlarin en iyisi diyebilirim kendi acimdan sanirim biraz bastordim artik aclik mevzusunu
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik
1 tb roll ekmek
Cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 tabak kabak yemegi
3 tane kofte yogurtlu soslu filan
Ara 15.00
Eti form yaban mersinli
Aksam 18.30
1 kase tarhana
4 yk kendi yagiyla et kavurma
2 yk bulgur pilavi
Salata
2.5 litre su
30 dk yuruyus
Her daim kabulumuzsun ana sen yine de kilo alma süreç fena çünkü en iyi sen bilirsinsağol bitanem ama ister istemez burayı düşünüyorum kız bişey kalmadı haftaya cumartesi işte ama stres var stres inşallah o günleri de görürürüm şu an böyle hayal gibi geliyor
inşallah bitanem benim düğünden sonra evli ve şişko bayan olarakta gelirsem kabul edermisiniz
inşallah bitanem
vaalla artık yoruldum güzelim ya evime bi gireyim başka bişey istemiyorım
Sen iyi olda tatlım durumun belli sıkma canını.Canlar hoc gelemiyorum aranıza ancak şimdi gelebildim günlerim çok yoğun geçiyor size demiştim daha önce gorumcem ve oğlu bizde şimdi küçük gorumcen de geldi buraya tatilini biraz burda geçirmek istiyor. Ama beni asıl yoran gorumcemin oğlu ve benim oğlum yaramazlık yapıyorlar bir de oğlum u kıskanıyır bu çok kötü bir durum. Böyle böyle devam ediyor...
Bu ayın 22 sinde hep beraber Kayseri'ye gitcez inşallah ondan sonra da gelemem sanırımbayram dansonra döneceğiz çünkü o zaman izne ayrılmayı düşünüyorm 2 ayim doluyor sanırım. Ama inanin aklım hep burda ve sizlere de mahçup oluyorum nolur kusura bakmayin
Guzel canim afiyet olsun. Bi parça patates dediğin sanırım 1 dilim kizarmis patates öyleyse sorun görmedim.Kızlar menum geç kaldi kusura bakmayın
Sabah 10.30
Bir domates Bir salatalık
Bir dilim light kepek ekmeği
4 çatal sucuklu yumurta
Bir bardak süt
Öğle 14
Bir avuç karışık kuruyemiş
Akşam 19
3 çatal taze fasulye
2 yemek kaşığı menemen
Bi parça patates kızartması
Su 2.5 litre
Spor yok
Guzel tatlim afiyet olsun.Gunaydin cipcitir hatunlar gece uykularimiz biraz daha duzelio tabi buda beni motive edio cunku dinleniyorum. Menume gelincw son zamanlarin en iyisi diyebilirim kendi acimdan sanirim biraz bastordim artik aclik mevzusunu
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik
1 tb roll ekmek
Cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 tabak kabak yemegi
Ara 15.00
Eti form yaban mersinli
Aksam 18.30
1 kase tarhana
2 yk bulgur pilavi
Salata
2.5 litre su
30 dk yuruyus
e o zaman daha var esin dur diyene kadar devamHaftaya donuyorum evime canim,kavga dovus geldik ama bir gece kaldi Allahtan:)
Canim yillardir hep 60 kiloydum inan disardan baskalarinin nasil gordugunu cok onemsemiyorum balik etli olmak istemiyorum,esimde 54-55 olmami istiyor bi tek onun dusuncesi benim icin onemli yeter deseydi zaten daha vermezdim:)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Evet baya yogun hatta çok yoğun kaptancazimizGünaydın kızlar grlemedim ne zamandır koydeyim net tam çekmiyor bide net bitmişti yeni geldi tarti yok ne durumdayım bilmiyorum bu ara sikintidayim astım ataklarim var inş evime gidince sürekli girebilirim burayı çok özledim seydanin düğüne az kaldi baya yogundur heralde ins en kisa zamanda görüşürüz öptüm hepinizi
örtmenim kek olmadı ama. Afiyet olsun.Kizlar dun cok yogundum gelemdim kusura bakmayin
Dunku menum
Sabah8:30 peynir 3 zeytin domates salatalik 1dilim ekmek cay
Ogle13:00 1tabak patlican yemegi bol salata
Aksam17:00 1kek 1bardak ayran
20:00 1 tane armuy
Su 2litre
Spor 1saat yürüyüş
Kizlar dun cok yogundum gelemdim kusura bakmayin
Dunku menum
Su 2litre
Spor 1saat yürüyüş
ablam almış canım normalde tam buğday yiyorumCanim bulgur nohut ikisi birlikte sislik yapmasin keske birini tercih etseydin ama genel olarak menun harika
Simit lahmacun pespese olmamis ama aksamla sanirim bunu kapatmissin cnm afiye olsun
Bebegim kolay gelsin inan en zor yeri o kismi zaten evin icine girince o kadar cok degisiklik yapiosun ki inan o isler hic bitmio
Gayet guzel tatlim afiyet olsun
Gayet guzel bir menu tatlim
Canim bende oleydim ilk 58 e dustugumde arkadasla ayni kilodayiz hatun 36 giyiyo ben 38 gyiyodum ama simdi bizim eskiler biliosun yemegin salcalisi hatunun kalcalisini sevdikleri icin onlara simdi sen manken gibi geliosundur ve eminimki olesindir. Ben cok takmistim hedefim 56ydi illa duscem dustumde ama yuzum filan coktu 2 kilo bile farkedio 50 lerde zaten 1 kilon kalmis sık disini ver kurtul
Canim menun harika bencr light kepek yerine cavdar yada tam bugday daha saglikli lif acisindan
gayet güzel canım afiyet olsunGunaydin cipcitir hatunlar gece uykularimiz biraz daha duzelio tabi buda beni motive edio cunku dinleniyorum. Menume gelincw son zamanlarin en iyisi diyebilirim kendi acimdan sanirim biraz bastordim artik aclik mevzusunu
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik
1 tb roll ekmek
Cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 tabak kabak yemegi
Ara 15.00
Eti form yaban mersinli
Aksam 18.30
1 kase tarhana
2 yk bulgur pilavi
Salata
2.5 litre su
30 dk yuruyus
Bi parcaydi canım çok yemedim yani :)Patates kizartmasi disinda gayet guzel canim.
kek hariç güzel canımKizlar dun cok yogundum gelemdim kusura bakmayin
Dunku menum
Su 2litre
Spor 1saat yürüyüş
hamur işi çoktu betulcumSorma canm yaa bu aralar ck sacma menulerm oldu
Evet canım bi dilimdi kizartmayi yoksa hiç yemiyorum artıkSen iyi olda tatlım durumun belli sıkma canını.
Guzel canim afiyet olsun. Bi parça patates dediğin sanırım 1 dilim kizarmis patates öyleyse sorun görmedim.
Guzel tatlim afiyet olsun.
e o zaman daha var esin dur diyene kadar devamben her tartıya çıkışım da eşim başımda dikiliyor hımm daha var ama devam deyip gidiyor koca göbek.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Evet baya yogun hatta çok yoğun kaptancazimiz
örtmenim kek olmadı ama. Afiyet olsun.
Menun guzel sadece aksam cok gec olmus o da misafirin varmis.Menum
Sabah 11.30
Bir parça cecil peyniri
Yarım domates
Bir fincan çay
Bir kaşık menemen
Ara 16
Bir bardak limonata çok yorulmustum
Bir salatalık
Akşam 21
Misafir vardı geç yedim mecbur
Bir kanat bir parça göğüs eti bir küçük but ızgara
Bir domates pişmiş
Yarım dilim light kepek ekmeği
Su 2.5 litre
Spor bolca temizlik 5 kere merdiven çıkma 5. Kat :)
yok canim.bakma sen onlara.38 beden ideal.yuze takilma.iki fondoten biraz allik al sana cillop gibi hatun:)sen hedefinden sasma.benim teyzeler ben 68 ken ki boyum 1.58 cok iyisin daha verme vs modunda oluyorlar aalca kalca meselesindenBugun kv gitmistim esimin teyzesi geldi direk bana bakip"gelin sen hastamisin niye bukadar zayifladindedi bana"yok teyze diyet yapiyorum zayiflamak icin "yok yok boyle iyisin"dedi kv de "sakin bundan daha fazla verme" diyor iki de bir.
Annemde ayni seyi soyluyor,ya boyum 1.60 kilom 58 inanin suan bile 40 beden giyorum 38 dar oluyor.Yani balik etliyim zayif asla degilim yuzum zaten tombul neden boyle diyorlar anlamiyorum
somonu direk hamsi tavalari var ya orda 10 dkda hazir.yagsiz ya da 1 tatli kasigi zwytin yagiyla kisik ateste.ohhhh bol limonla.ben cok seviyorum.biraksan bunun iki katini yerim:)canım ya ya simit ya lahmacun karbonhidrat patlaması olmuş simit yarım yada çeyrek olabilirdi. Ben simit yesem ertesi güne kadar hicbirsey yiyemem 3 saat sonra lahmacunu nasıl yedin kız. Afiyet olsun.
ahh Kıyamam ya gecicek hepsi kızlarında dediği gibi evine ilk geldiğinde dünyalar senin olucak ve bugün ki yorgunluklarini hatirlamiycaksin. Burayı merak etme kardes kardes geciniyoruz tabi burda olsan mefkusum da olsa çok güzel olur
Guzel canim afiyet olsun. Su somonu bi türlü sevemedim ne yaptıysam sen nasıl pişiriyorsun.
Guzel canim afiyet olsun. Daha ne kadar ordasin tatil sonuna kadar mı. Problem kalmadı dimi eşinle aranda geliyormu annenlere.
Belki de böyle olmak yakisiyordur sana Zeynom. Dışardan yapılan yorumları önemse derim sana
Ayy nasil canim cekti simdi hamsiden:)yok canim.bakma sen onlara.38 beden ideal.yuze takilma.iki fondoten biraz allik al sana cillop gibi hatun:)sen hedefinden sasma.benim teyzeler ben 68 ken ki boyum 1.58 cok iyisin daha verme vs modunda oluyorlar aalca kalca meselesinden
somonu direk hamsi tavalari var ya orda 10 dkda hazir.yagsiz ya da 1 tatli kasigi zwytin yagiyla kisik ateste.ohhhh bol limonla.ben cok seviyorum.biraksan bunun iki katini yerim:)
hamsi bana gore dilya.ben somon.cipura vs.net et olcak:):)Ayy nasil canim cekti simdi hamsiden:)
Evet canim ben de oyle karar aldim dedigin gibi iki allik iki pudra falan olayi cozer:)
Bana balik olsun yeter hic ayirt etmem,ama cinekop ve hamsinin yeri ayridir tabi:)hamsi bana gore dilya.ben somon.cipura vs.net et olcak:):)
Aslinda sucuk disinda kotu ve fazla gelmedi bana yedi cok gec bir saatte degilKahvalti 11.30
1.5 dilim tb ekmegi
3 kk peynir
2 yesil zeytin
1 yumurta
ara 15.00
1 avuc kabak cekirdegi
1 cay kasigi findik ezmesi
Aksam 19.00
3 dilim sucuk
1.5 yk kavurma kendi yaginda
1 kk suzme peynir
1 ,5 uno sandivic ekmegi
1.5 avuca yakin yesil uzum
Su 2 litre
spor 20 dk yuruyus
Su an midem igrenc.gidip kusasim geliyor ve kendimden nwfret edicwm nerdeyse.davetteydik gec basladi kahvalti ogleyle birlestirdim.findik ezmesini de baska meyve yemek yerine koydum.guya oraya kadar iyiydi hersey.aksam yemekten sinie cikardim resmen
Evet canım eniştem filanda geldi annemlerdeyim yaMenun guzel sadece aksam cok gec olmus o da misafirin varmis.
afiyet olsun canımKizlar menumu yazayim
Sabah:11.30 iki yumurta tereyaginda,7 yesil zeytin,1 kk peynir,yesillik,yarim simit ve cay.
Ara ogun:16.00 yarim bardak sut,1 kuru incir,10 tane findik.
Aksam:18.00 bir kase kuru fasulye,salata ve iki kasik bulgur pilavi.
3 litre su,1 saat yuruyus.
canım kendini ezdirme bak sen yipraniyorsun. En azından kibar dille uyarBugun moralmen cok yipranik hissediyorum.somurucu vefasiz ustunluk kurmaya calisan insanlar beni cok yoruyor malesef.boyle zamanlarda bu kisi ozelliklede yasca buyukse laf soyleyemiyorum takilip kaliyorum.en sevmedigim huyum bu.sirf bu yuzden irademe hakim olamadim.moralmen cokertip resmen yiginti haline getirdi bu insan beni : (kizlar bu durumda neler yapiyorsunuz?resmen yaninda konusamadim diye yemege yumuldum ya.ne kadar aci.benim hayatimi sozleriyle birisinin kontrol edebiliyor olmasi.ozguvensizligimin bedeli bu kadar mi agir olmali
O kadar kötü değil canım sadece çekirdek dikkatimi çekti birde sandviç ekmeği :)Kahvalti 11.30
1.5 dilim tb ekmegi
3 kk peynir
2 yesil zeytin
1 yumurta
ara 15.00
1 avuc kabak cekirdegi
1 cay kasigi findik ezmesi
Aksam 19.00
3 dilim sucuk
1.5 yk kavurma kendi yaginda
1 kk suzme peynir
1 ,5 uno sandivic ekmegi
1.5 avuca yakin yesil uzum
Su 2 litre
spor 20 dk yuruyus
Su an midem igrenc.gidip kusasim geliyor ve kendimden nwfret edicwm nerdeyse.davetteydik gec basladi kahvalti ogleyle birlestirdim.findik ezmesini de baska meyve yemek yerine koydum.guya oraya kadar iyiydi hersey.aksam yemekten sinie cikardim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?