Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sorma canm yaa bu aralar ck sacma menulerm oldu

Inşallah kapatabilmisimdr onun icin ugrastm bende

Gayet guzel bi menuu bencede afyt olsn :)

Her daim kabulumuzsun ana sen yine de kilo alma süreç fena çünkü en iyi sen bilirsin

Sen iyi olda tatlım durumun belli sıkma canını.

Guzel canim afiyet olsun. Bi parça patates dediğin sanırım 1 dilim kizarmis patates öyleyse sorun görmedim.

Guzel tatlim afiyet olsun.

e o zaman daha var esin dur diyene kadar devam ben her tartıya çıkışım da eşim başımda dikiliyor hımm daha var ama devam deyip gidiyor koca göbek.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Evet baya yogun hatta çok yoğun kaptancazimiz

örtmenim kek olmadı ama. Afiyet olsun.

ablam almış canım normalde tam buğday yiyorum
gayet güzel canım afiyet olsun
Patates kizartmasi disinda gayet guzel canim.
Bi parcaydi canım çok yemedim yani :)
kek hariç güzel canım
Sorma canm yaa bu aralar ck sacma menulerm oldu
hamur işi çoktu betulcum
Evet canım bi dilimdi kizartmayi yoksa hiç yemiyorum artık

Menum
Sabah 11.30
Bir dilim light kepek ekmeği
Bir parça cecil peyniri
Yarım domates
Bir fincan çay
Bir kaşık menemen
Ara 16
Bir bardak limonata çok yorulmustum
Bir salatalık
Akşam 21
Misafir vardı geç yedim mecbur
Bir kanat bir parça göğüs eti bir küçük but ızgara
Bir domates pişmiş
Yarım dilim light kepek ekmeği

Su 2.5 litre
Spor bolca temizlik 5 kere merdiven çıkma 5. Kat :)

Menun guzel sadece aksam cok gec olmus o da misafirin varmis.

Kizlar menumu yazayim

Sabah:11.30 iki yumurta tereyaginda,7 yesil zeytin,1 kk peynir,yesillik,yarim simit ve cay.

Ara ogun:16.00 yarim bardak sut,1 kuru incir,10 tane findik.

Aksam:18.00 bir kase kuru fasulye,salata ve iki kasik bulgur pilavi.

3 litre su,1 saat yuruyus.

yok canim.bakma sen onlara.38 beden ideal.yuze takilma.iki fondoten biraz allik al sana cillop gibi hatun:)sen hedefinden sasma.benim teyzeler ben 68 ken ki boyum 1.58 cok iyisin daha verme vs modunda oluyorlar aalca kalca meselesinden
somonu direk hamsi tavalari var ya orda 10 dkda hazir.yagsiz ya da 1 tatli kasigi zwytin yagiyla kisik ateste.ohhhh bol limonla.ben cok seviyorum.biraksan bunun iki katini yerim:)

Ayy nasil canim cekti simdi hamsiden:)
Evet canim ben de oyle karar aldim dedigin gibi iki allik iki pudra falan olayi cozer:)

Bugun moralmen cok yipranik hissediyorum.somurucu vefasiz ustunluk kurmaya calisan insanlar beni cok yoruyor malesef.boyle zamanlarda bu kisi ozelliklede yasca buyukse laf soyleyemiyorum takilip kaliyorum.en sevmedigim huyum bu.sirf bu yuzden irademe hakim olamadim.moralmen cokertip resmen yiginti haline getirdi bu insan beni : (kizlar bu durumda neler yapiyorsunuz?resmen yaninda konusamadim diye yemege yumuldum ya.ne kadar aci.benim hayatimi sozleriyle birisinin kontrol edebiliyor olmasi.ozguvensizligimin bedeli bu kadar mi agir olmali

Kahvalti 11.30
1.5 dilim tb ekmegi
3 kk peynir
2 yesil zeytin
1 yumurta

ara 15.00
1 avuc kabak cekirdegi
1 cay kasigi findik ezmesi

Aksam 19.00
3 dilim sucuk
1.5 yk kavurma kendi yaginda
1 kk suzme peynir
1 ,5 uno sandivic ekmegi
1.5 avuca yakin yesil uzum

Su 2 litre
spor 20 dk yuruyus

Su an midem igrenc.gidip kusasim geliyor ve kendimden nwfret edicwm nerdeyse.davetteydik gec basladi kahvalti ogleyle birlestirdim.findik ezmesini de baska meyve yemek yerine koydum.guya oraya kadar iyiydi hersey.aksam yemekten sinie cikardim resmen

Aslinda sucuk disinda kotu ve fazla gelmedi bana yedi cok gec bir saatte degil

Menun guzel sadece aksam cok gec olmus o da misafirin varmis.
Evet canım eniştem filanda geldi annemlerdeyim ya
afiyet olsun canım
canım kendini ezdirme bak sen yipraniyorsun. En azından kibar dille uyar
O kadar kötü değil canım sadece çekirdek dikkatimi çekti birde sandviç ekmeği :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…