Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar Nasılsıniz? Az önce 1 mile Leslie ve karın egzersizleri yaptım ancak bu saatlerde musait olabiliyorum
Bugünkü menu

Sabah
2 dilim kep ekmek
3 kaşık patates kavurması
Yarım domates ve salatalık
Şekersiz çay

Öğlen çok kötü maalesef
5 kaşık kısır
1 dilim browni kek
Salatalık turşusu
Salata

Aksam
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Salata
Yarım bardak fanta

2 lt su
1 mile Leslie
120 yarim mekik
60 bisiklet hareketi

Canim bende öyleyim maalesef hep ezilen taraf ben oluyorum ama onlar bunu yaparken sana utanmiyirsa sen neden hakkını savunurken utanasinki. Uzulunce olan sana oluyor

Evet canım akşam biraz fazla olmuş ama eminim bunu yarın telafi edersin üzülme ara sıra oluyor böyle benimde bugün çok kötü geçti ama akşam sporumla ermiştir inşallah

Afiyet olsun canım merdiven çıkmak en iyi spor bayagi yorucu bizde 4. Kat valla bitmiyor

Afiyet olsun canım limonata dışında göze batan birsey yok oda eminim şekeri azdır. Hiç bir kuvvet beni 5 kez 5. Kata çıkaramaz

Afiyet olsun can can simit ne cuma da değil ama fasulye de tartıya 2 gün kala olmasa iydi

Ay yokya ben ne Marine ler yaptim somona sevmiyorum kokusunu tadını kuzenim amerikada yediği somonu anlattı tarifini al bana dedim. Çok sağlıklı ama benim damak tadima uymuyor ben yine levrek cupra yiyim

Ne yalan sölim bende çok yaşadım böyle şeyler ama artık izin vermiyorum haklıysan ezilmiyceksin bunu bilir bunu söylerim. 5 eltiyiz hiçbiri doğru düzgün gitmez kv bazılarını 2 yılda bir görür ben kendimi parcaliyorum onun için yine onları benimsiyor baktım olmuyor bende lafımi gedigine koyuyorum. Babam olsa tanımam haklıysam bitmiştir. Kendini sevmekle başla işe kimse senden daha değerli değil can can silkelen ve kendine gel yazık kendini ezdirme bebeğim ben çok pişmanım.

yarın telafi edersin bebeğim sıkıntı yapma insanları kendine bak olan sana oluyor.

hamsi bana gore dilya.ben somon.cipura vs.net et olcak:):)
somon hariç büyük balık on numara her zaman ama Hamsiyi eşimin elinden yemek bir başka

Menum
Sabh 6
Terygnda 2 yumurta+peynir+acika+2 dilim ekmek
Ogle 2
1 kase tarhna corbasi+ 1 kase yogrt
Ara 4
1 dilim acikali ekmk
Aksm 6
Yarim tawuk gogsu haslanmis(fileto)
Su 2 lt
Spor yok
Çok güzel canim ancak ekmekler ne ekmeği bu önemli.

Oyy bitmiş olay öğlen ne diyelim afiyet olsun yağ olmasın.

Kosturmaca li bir gün yaşadım minigin 3 yaşına girdi bugün 2. Doğum günü faslıni atlattık arladaslarla sıra yarın eltimler le yapıcağım iz son doğum günü faslında
Menume gelince.
Sabah 9
Ilık su
1 kaşık z.yağ

Saat 12
4 kaşık menemen
1 kk peynir
4 dilim salatalık
1 dilim tam buğday

Saat 16
1 kase yoğurt
1 erik
2 ceviz

Akşam 19:30
8 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt

Su 2.5 litre
Spor 40 dk yürüyüş az önce geldik eve yuruyusumu zu yapıp.

Bana balik olsun yeter hic ayirt etmem,ama cinekop ve hamsinin yeri ayridir tabi:)
Ben de balikciyim
Aslinda sucuk disinda kotu ve fazla gelmedi bana yedi cok gec bir saatte degil
E hadi insallah
aynen ya.acisi bana zarar
Canim bende öyleyim maalesef hep ezilen taraf ben oluyorum ama onlar bunu yaparken sana utanmiyirsa sen neden hakkını savunurken utanasinki. Uzulunce olan sana oluyor
yaiste o siradaki tepkime ayar vererek degistirmem lazim
Evet canım akşam biraz fazla olmuş ama eminim bunu yarın telafi edersin üzülme ara sıra oluyor böyle benimde bugün çok kötü geçti ama akşam sporumla ermiştir inşallah
insallah.kalktim simdi spora gidiyirum
ee oraai somon mwmleketi.bizdekiler ithal.ordayken yedigimle burdaki yedigim balikayni tat dil.zaten somon sevgim oyle baslamisti.hala o tadi ariyorum sanirim
Ya iste o sirada takilip oaliyorum.hiccc bisey diyemiyorum.ya da soylersem cok agir konusuyorum.o olcu zorluyor beni.dedigin gibi bi sekilde alismam lazim.kizzz Allah yardim etsin 5 elti.ins sutekli bi araya gelmiyosunuzdurben 1 tanesiyle basa cikamiyodum.gerci epey entrikaciydi bizimki.yalan sehvet vs

Gunaydin kizlar dun aksam yemeginde ekmegi biraz kacirdim buda benim moralimi bozdu tabi ama bu demek oluo ki bugunde ayni olmayacak
Bugun tam gaz devam

Canim kimden bahsediyorsun anlamadim ama seninki ozguvensizlik degil,agirbaslilik yaptigin.Ama bu duurum seni rahatsiz ediyorsa karsindakine guzellikle soylemeyi dene ondan da anlamazlarsa ayni ortamda cok vakit gecirme ben oyle yapiyorum.

Tatlim naptin sen fanta,kek kisir hepsini ayni gun yemek zorundamiydin canim

Gayet guzel canim afiyet olsun

Evet haklısın aslında burda metro market var bilirsin belki alman firması onlar ithal getiriyor bir ara alıp denıycem somonu :))) eltimler le sorunum yok en küçük benim en büyük eltim biraz gıcık onuda onemsemiyorum zaten aramızda 25 yaş var nerdeyse ben sıcak kanliyim herkese uyum sağlarim hepimiz farklı yerlerdeyiz her yaz otelde 10 gun bir araya geliyoruz sorun olmuyor. bursa da bir eltim var bir yere giderken bana bak çok konuşma beni sinir etme diyor o biraz soğuk nevale ama aramız iyi şükür ablam gibi hepsi hele gorumcelerim ballı lokma tatlısı Allah herkese Benimki ler gibi gorumce versin.

Gunaydin kizlar dun aksam yemeginde ekmegi biraz kacirdim buda benim moralimi bozdu tabi ama bu demek oluo ki bugunde ayni olmayacak
Bugun tam gaz devam
Aynen canım tam gaz devam.

Beyaz ekmek malesf tam bugday yiyorm normlde bu sfer byz ekmek alms bzmki

Günaydınlarrrrr.
Tartıdan onceki gün dikkat dikkat.
Dünkü menümü yazayım unuttum.
Sabah 9.00
1 dilim tb ekmeği
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatslik

Ara 11.00
7 - 8 kiraz
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 14.00
2 parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
2 yk pulav

Ars 16.00
Şekerdiz türk kahvesi

Akşam 19.00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

2.5 litre su
30 dk yürüyüş

Canım bazı insanlar densiz oluyor. Sıkma canını. Ben de senin gibiyim ama zamanla anlıyorlar. Ben cevsp bile vermiyorum. Onu önemsemediğimi gösteriyorum. Senin üzüldüğünü hissederse daha çok üstüne gelir. Bir de benim yılların tecrübesi ile anladığın suratsız olacaksın. Kendine asla yaklaştırmayacaksın kimseyi. O zaman sana değer veriliyor. Ben eskiden çok daha samimi davranırdım herkese. Sma şimdi öğle değilim. Daha mesafeliyim. Daha mutluyum.

Bence çok sıkıntı yok menünde. Bu gün kaldığın yerden devam et.

Menum
Sabh 6
Ogle 2
Ara 4
1 dilim acikali ekmk
Aksm 6
Su 2 lt
Spor yok

Spor da olaydı taç takıcaktık sana csnım. Menü güzel

Sabah ve öğlen olmamış.
Bu gün dikkat.

Doğumgününe rağmen güzel menü. Afiyet olsun.

Menum
Sabh 6
Ogle 2
Ara 4
1 dilim acikali ekmk
Aksm 6
Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun canım güzel menü
öğlen çok fazla canım bide fanta var aksam ama en azindan spor var :)
Afiyet olsun canım merdiven çıkmak en iyi spor bayagi yorucu bizde 4. Kat valla bitmiyor
valla o merdivenleri çıkarken mahvoldum canım :) ama en azindan limonatayi yakmisimdir
mutlu yıllar canım. Menunde gayet güzel
Bugun tam gaz devam
pes etmicez canım :) elbet bazen böyle olur dayanamayiz ama vazgecmicez
Afiyet olsun canım güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…