- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.321
Aman canım dikkat et sen tam buğday yemeye çalış.Beyaz ekmek malesf tam bugday yiyorm normlde bu sfer byz ekmek alms bzmki
harika menun aynen devam.Günaydınlarrrrr.
Tartıdan onceki gün dikkat dikkat.
Dünkü menümü yazayım unuttum.
Sabah 9.00
1 dilim tb ekmeği
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatslik
Ara 11.00
7 - 8 kiraz
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14.00
2 parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
2 yk pulav
Ars 16.00
Şekerdiz türk kahvesi
Akşam 19.00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
bir sürü pasta börek çikolata hiç birinden yemedim arkadaşım bune ya yap yap yeme çok saçma dedi gulustuk bende hepsinin tadını biliyorum yesem nolucak dedim vereyim su kiloları dikkat ederek yerim çokta mühim değil.Canım bazı insanlar densiz oluyor. Sıkma canını. Ben de senin gibiyim ama zamanla anlıyorlar. Ben cevsp bile vermiyorum. Onu önemsemediğimi gösteriyorum. Senin üzüldüğünü hissederse daha çok üstüne gelir. Bir de benim yılların tecrübesi ile anladığın suratsız olacaksın. Kendine asla yaklaştırmayacaksın kimseyi. O zaman sana değer veriliyor. Ben eskiden çok daha samimi davranırdım herkese. Sma şimdi öğle değilim. Daha mesafeliyim. Daha mutluyum.
Bence çok sıkıntı yok menünde. Bu gün kaldığın yerden devam et.
Spor da olaydı taç takıcaktık sana csnım. Menü güzel
Sabah ve öğlen olmamış.
Bu gün dikkat.
Doğumgününe rağmen güzel menü. Afiyet olsun.
Nice mus mutlu yılların olsun canım. Şimdi nasılsın? nasıl yakaladı bu hastalık seni yaz günü yaMerhaba kızlar cok hastaydim kac gündür hastanelerde süründum resmen menüme dikkat ettim ancak dün evlilik yıldönümümdu 1 ince dilim yaş pasta yedim simdi geçmişe bakayım
hayırlı yaslari olsun miniginin canım saglikli sihhatli uzun ömürlü olsunKosturmaca li bir gün yaşadım minigin 3 yaşına girdi bugün 2. Doğum günü faslıni atlattık arladaslarla sıra yarın eltimler le yapıcağım iz son doğum günü faslında
Menume gelince.
Sabah 9
Ilık su
1 kaşık z.yağ
Saat 12
4 kaşık menemen
1 kk peynir
4 dilim salatalık
1 dilim tam buğday
Saat 16
1 kase yoğurt
1 erik
2 ceviz
Akşam 19:30
8 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 40 dk yürüyüş az önce geldik eve yuruyusumu zu yapıp.
sagol kuzum ..babam hastalandi ondan bulaştı canım. ..hastaligim tam gecmedi canım o nedenle spor yapamıyorum regl oldum denizede giremiyorum. ..onun icin kaptan görmesin çünkü cezami da yapamam cok bitkinim inan gün de 8 10 ilac alıyorumNice mus mutlu yılların olsun canım. Şimdi nasılsın? nasıl yakaladı bu hastalık seni yaz günü yabugün o pastayı telafi et Şeyda görürse cezayı keser aman görmesin.
Sağol teyzesihayırlı yaslari olsun miniginin canım saglikli sihhatli uzun ömürlü olsun
sagol kuzum ..babam hastalandi ondan bulaştı canım. ..hastaligim tam gecmedi canım o nedenle spor yapamıyorum regl oldum denizede giremiyorum. ..onun icin kaptan görmesin çünkü cezami da yapamam cok bitkinim inan gün de 8 10 ilac alıyorum
Yok kız farkettim de giremiyorum ki yazayim.Hiç kimsede yokluğumu fark etmemiş kůstům
Anladım canım bende olcam 4 gün geçti hala tık yokRegly zamanim geldi cnm yaa ck agrim varr spor yapamadm o yuzden
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar cok hastaydim kac gündür hastanelerde süründum resmen menüme dikkat ettim ancak dün evlilik yıldönümümdu 1 ince dilim yaş pasta yedim simdi geçmişe bakayım
Afiyet olsun canım menün gayet guzelGünaydınlarrrrr.
Tartıdan onceki gün dikkat dikkat.
Dünkü menümü yazayım unuttum.
Sabah 9.00
1 dilim tb ekmeği
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatslik
Ara 11.00
7 - 8 kiraz
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14.00
2 parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
2 yk pulav
Ars 16.00
Şekerdiz türk kahvesi
Akşam 19.00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
Geçmiş olsun canım pastayı telafi et canım yarın tartı günüMerhaba kızlar cok hastaydim kac gündür hastanelerde süründum resmen menüme dikkat ettim ancak dün evlilik yıldönümümdu 1 ince dilim yaş pasta yedim simdi geçmişe bakayım
Canım ins ise yararKizlar yarın tartı günü lütfen dikkat edelim bugün. Ben yine umutsuz vaka bu aksam evdeki bütün form çaylarından icicem mecburen
Sağol canım inşallahSağol teyzesiah canım ya çabuk atlatirsin inşallah.
Yok kız farkettim de giremiyorum ki yazayim.
sagol tatlımGeçmiş olsun canım
sagol kuzum valla menüyü hafif tuttum ama regli oldum ilk haftaki kadar iyi eksiyi görememGeçmiş olsun canım pastayı telafi et canım yarın tartı günü
Canım ins ise yarar
Merhaba kızlar cok hastaydim kac gündür hastanelerde süründum resmen menüme dikkat ettim ancak dün evlilik yıldönümümdu 1 ince dilim yaş pasta yedim simdi geçmişe bakayım
Aman canım dikkat et sen tam buğday yemeye çalış.
harika menun aynen devam.
bir sürü pasta börek çikolata hiç birinden yemedim arkadaşım bune ya yap yap yeme çok saçma dedi gulustuk bende hepsinin tadını biliyorum yesem nolucak dedim vereyim su kiloları dikkat ederek yerim çokta mühim değil.
Kizlar yarın tartı günü lütfen dikkat edelim bugün. Ben yine umutsuz vaka bu aksam evdeki bütün form çaylarından icicem mecburen
Afiyet olsun canım menün gayet guzel
Gecmis olsun canim,nice guzel,mutlu yillariniz olsun:)Merhaba kızlar cok hastaydim kac gündür hastanelerde süründum resmen menüme dikkat ettim ancak dün evlilik yıldönümümdu 1 ince dilim yaş pasta yedim simdi geçmişe bakayım
Canim tatil oldugu icin sanirim aktif katilamiyoruz ondan fark etmemis olabiliriz affet:)Hiç kimsede yokluğumu fark etmemiş kůstům
sagol canımGeçmiş olsun canım.
Nice muylj ve güzel yıllar canım.
Süpersin gerçekten bh irade ile müthiş kilolar gider maşallah.
Gadi bakalım bol eksili bir yarın herkese.
Teşekkür ederim.
sagol kuzummGecmis olsun canim,nice guzel,mutlu yillariniz olsun:)
affetmek ne demek tatlım ben takılıyorum size..Canim tatil oldugu icin sanirim aktif katilamiyoruz ondan fark etmemis olabiliriz affet:)
afiyetler olsun bebisimm cok güzel menünKizlar menumu yazayim
Sabah:12.00 iki haslanmis yumurta,1 kk peynir,7 yesil zeytin,bir dilim ekmek,yesillik ve cay.
Ara ogun:16.00 bir bardak sut,bir kuru incir,10 findik.
Aksam:18.00 dunden kalan bir kepce kuru fasulye,dort kasik patlican yemegi ve ayran.
2.5 litre su,spor yok.
Evet Canım annemlerdeyim. Pek bi gelişme yok arada arıyor barisalim diyor o kadar.Hilal sen nasılsın canım annenlerde misin bir gelisme var mı esinle ilgili
Güzel canım menun afiyet olsunKizlar menumu yazayim
Sabah:12.00 iki haslanmis yumurta,1 kk peynir,7 yesil zeytin,bir dilim ekmek,yesillik ve cay.
Ara ogun:16.00 bir bardak sut,bir kuru incir,10 findik.
Aksam:18.00 dunden kalan bir kepce kuru fasulye,dort kasik patlican yemegi ve ayran.
2.5 litre su,spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?