Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beyaz ekmek malesf tam bugday yiyorm normlde bu sfer byz ekmek alms bzmki
Aman canım dikkat et sen tam buğday yemeye çalış.

harika menun aynen devam.

bir sürü pasta börek çikolata hiç birinden yemedim arkadaşım bune ya yap yap yeme çok saçma dedi gulustuk bende hepsinin tadını biliyorum yesem nolucak dedim vereyim su kiloları dikkat ederek yerim çokta mühim değil.

Merhaba kızlar cok hastaydim kac gündür hastanelerde süründum resmen menüme dikkat ettim ancak dün evlilik yıldönümümdu 1 ince dilim yaş pasta yedim simdi geçmişe bakayım
Nice mus mutlu yılların olsun canım. Şimdi nasılsın? nasıl yakaladı bu hastalık seni yaz günü ya bugün o pastayı telafi et Şeyda görürse cezayı keser aman görmesin.

hayırlı yaslari olsun miniginin canım saglikli sihhatli uzun ömürlü olsun

Nice mus mutlu yılların olsun canım. Şimdi nasılsın? nasıl yakaladı bu hastalık seni yaz günü ya bugün o pastayı telafi et Şeyda görürse cezayı keser aman görmesin.
sagol kuzum ..babam hastalandi ondan bulaştı canım. ..hastaligim tam gecmedi canım o nedenle spor yapamıyorum regl oldum denizede giremiyorum. ..onun icin kaptan görmesin çünkü cezami da yapamam cok bitkinim inan gün de 8 10 ilac alıyorum

Sağol teyzesi ah canım ya çabuk atlatirsin inşallah.

Hiç kimsede yokluğumu fark etmemiş kůstům
Yok kız farkettim de giremiyorum ki yazayim.

Afiyet olsun canım menün gayet guzel

Merhaba kızlar cok hastaydim kac gündür hastanelerde süründum resmen menüme dikkat ettim ancak dün evlilik yıldönümümdu 1 ince dilim yaş pasta yedim simdi geçmişe bakayım
Geçmiş olsun canım pastayı telafi et canım yarın tartı günü
Kizlar yarın tartı günü lütfen dikkat edelim bugün. Ben yine umutsuz vaka bu aksam evdeki bütün form çaylarından icicem mecburen
Canım ins ise yarar

Geçmiş olsun canım.
Nice muylj ve güzel yıllar canım.

Süpersin gerçekten bh irade ile müthiş kilolar gider maşallah.

Kizlar yarın tartı günü lütfen dikkat edelim bugün. Ben yine umutsuz vaka bu aksam evdeki bütün form çaylarından icicem mecburen

Gadi bakalım bol eksili bir yarın herkese.

Afiyet olsun canım menün gayet guzel

Teşekkür ederim.

Kizlar menumu yazayim

Sabah:12.00 iki haslanmis yumurta,1 kk peynir,7 yesil zeytin,bir dilim ekmek,yesillik ve cay.

Ara ogun:16.00 bir bardak sut,bir kuru incir,10 findik.

Aksam:18.00 dunden kalan bir kepce kuru fasulye,dort kasik patlican yemegi ve ayran.

2.5 litre su,spor yok.

Geçmiş olsun canım.
Nice muylj ve güzel yıllar canım.

Süpersin gerçekten bh irade ile müthiş kilolar gider maşallah.

Gadi bakalım bol eksili bir yarın herkese.

Teşekkür ederim.
sagol canım

Gecmis olsun canim,nice guzel,mutlu yillariniz olsun:)
sagol kuzumm

Canim tatil oldugu icin sanirim aktif katilamiyoruz ondan fark etmemis olabiliriz affet:)
affetmek ne demek tatlım ben takılıyorum size..

afiyetler olsun bebisimm cok güzel menün

Hilal sen nasılsın canım annenlerde misin bir gelisme var mı esinle ilgili
Evet Canım annemlerdeyim. Pek bi gelişme yok arada arıyor barisalim diyor o kadar.
Güzel canım menun afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…