- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.361
Oyyy gecmis olsun ya.kuzucuklar hasta olunca cok kotu.Allah sifa versinSaol canmm
gecms olsn canm o halde bile menune dikkat edebiliyosaann
Ablamin isler biraz karsti yaa kuzusuyla birlkte hasta yatistalar malesf
afiyet olsun.sadece tarti oncesi kuru meselwsi olmazsa daha az cikarsin canimMenum
Sabh 11.30 : 2 yumrtadan omlk + peynr+zeytn+ 1 dilm ekmek
Saat 17.00: 3 kasik pilav ustune nohut
Saat 19.30: 1 kucuk sut
Saat 21.00: 2 top dondurma ( hic dayanamiom yaa )
Su 2 bck lt
Spor 2 saat yuruyus
guzel.tarti oncesi hulgur tuketmwmek daha eksi cikmani sagliyor canimBugünkü menummm
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
3 kucuk biber Kızartma
Yarım haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen biraz 2 lokma ekmekle taze faulye yedim
Aksam
Yarım kase domates çorbası
3 er kaşık bulgur pilavı
Ve Mantarlı tavuk sote
1 mile Leslie
Karın egzersizleri
2 lt şu
Aradan bikac zanan gectikten sonra ne desen kabup modunda oluyor o zanan darbeyi vurursun sartlaei sunarsinBekliycem canım :)
Aynen ya bide sıcaktı dayanamadım
Afiyet olsun canım
kizz bırak şu tatlıları :)
Afiyet olsun canım cok güzel
Bana karpuz cok gelmedi.gunluk 2 porsiyon meyve var diyerlerde en az.15 kiraz bi porsiyon bi de karpuz olmusBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Domates
Salatslık
1 dilim tb
Öģlen 13.00
1 kase bsmys
1 kadr yoğurt
Ara 16.00
1 kasr kiraz
Akşam 18.00
1 kade bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 29.30
Yarım pordiyon ksrpux
2.5 litre si
40 fk yürüyüş.
Kendi menü eleßtirimi kendim yspayım. Bu gün meyve biraz fazla oldu. Skşam ki karpuz olmsmalıydı.
Harikasin menun cok guzel.kacamaksiz olmasi daha da guzelKizlar yogun bir gun ve menüm yine geç kaldı
Sabah 9
1 kaşık z.yağ
Ilık su
Saat 12
2 kaşık kadar domates soslu biber
Salatalik domates
5 zeytin
Yarım dilim tam bugday
Maydanoz
Saat 16
1 kase yoğurt
Saat 19:30
5 izgara kofte
1.5 bardak ayran
1 kaşık acı sos
Su 2 litre
Spor 1 saat orta tempo yuruyus
Bugün yemeği disarda yedik eltimler le doğum günü yemeğigelirken pasta mızı aldık yanında börek ve kurabiye yapmistim tabisi yemedim tadına bile bakmadım
ya ben aalinda su dondurma konusunu sormak istiyorum.kastim paket do durmalar degil.dovme dondurmanin iki topu 1 meyve ve 1 bardak sutle degostiriyordum diyet yaparken.siz ne dusunuyorsunuz?Afiyet olsun canım kuru yine iyi olmamış tartıyi etkilemez inşallah.
süper sin tatlım.
Zaten makarna yiyerek karbon almışsın bide poğaça olmamış Hilal cım.
Sağol teyzesi. En zoru anneyle başetmek inan onu halledersen olay tamamdır.
Afiyet olsun canım 5 hurma biraz fazla geldi bana 2 olsa sanki dahaki iyi olurdu az yemişsin genel anlamda
Pilav dondurma kendine gel kız napiyorsun böyle verdiklerini de alicaksin dondurmayı yemeye devam edersen aman aman.
Afiyet olsun güzel tartidan once bulgur yemeseydin keşke.
Evet canım kendinde farkındasin akşam karpuz olmasaymıs iyiymiş.
Aynen bende oyleyim kaptanim antibiyotik kullniyorm yutkunamiyorum ates yapiyo halszlik yapiyo ada cayi alip ic cok iyi geliyomus birde olips naneli seker em bol bolKızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldumbağdemciklerim fena
Kızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldumbağdemciklerim fena
Gunaydin canlar bu hafta sizi cok ihmal etmisim inanin cok yogundum ve hasta oldum iside biraktm cok berbat haldeyim gecmisi bile okuyamadm bildimimi yapayim
Gecen hafta:72.9
Bu hafta: 72.9
Sabitim malesef
Mesaj sayimda 20
Pazartesiden itibaren daha sık burda olcam
kislar cok gecmis olsun.asacayiyla gargara yapin.hemen iltihaplar sokuluyor.Acil sifalarAynen bende oyleyim kaptanim antibiyotik kullniyorm yutkunamiyorum ates yapiyo halszlik yapiyo ada cayi alip ic cok iyi geliyomus birde olips naneli seker em bol bol
Gunaydin canlar bu hafta sizi cok ihmal etmisim inanin cok yogundum ve hasta oldum iside biraktm cok berbat haldeyim gecmisi bile okuyamadm bildimimi yapayim
Sabitim malesef
Mesaj sayimda 20
Aynen bende oyleyim kaptanim antibiyotik kullniyorm yutkunamiyorum ates yapiyo halszlik yapiyo ada cayi alip ic cok iyi geliyomus birde olips naneli seker em bol bol
kislar cok gecmis olsun.asacayiyla gargara yapin.hemen iltihaplar sokuluyor.Acil sifalar
Canim benimya kosturmaktan olmustur,mecbur antibiyotik kullanmalisin insallah bir haftada gecerKızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldumbağdemciklerim fena
Gozun aydin canim supersin ya bak hedefini 12den vurmana az kalms 300 gramida verdinmi olay tamamdirBayram oncesi:58
Bugun:57.3
Fark:0.7
Yuzde:%1.20
Mesaj sayim:51
Kizlar galiba bu hafta mezun oluyorumama liste disi devam edicem,hem kilomu korumak icin hem de 53-54 e dusmek icin.
Yuzdeyi hesapla mesaj sayini ekle kuzuKilo bldrmi
Gcen cuma 77.8
Bu hfta 76.8
Fark 1 kg
Kızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldumbağdemciklerim fena
Bayram oncesi:58
Kizlar galiba bu hafta mezun oluyorumama liste disi devam edicem,hem kilomu korumak icin hem de 53-54 e dusmek icin.
Kilo bldrmi
Gcen cuma 77.8
Bu hfta 76.8
Fark 1 kg
menun Guzel canim. Tartidan önce yememek lazım neyseki sabitsin haftaya inşallah.Ginaydin citirlarim dunku menum iyi olmasina ragmen oglen yedigim corbanin sisligi kaldi soguk corba adi icinde kombo resmen nohut fasulye yarma bu kadar sislik yapcagini dusunmemistim bi nedenle kilom sabit
Sabah 08.30
1 tb roll ekmek
Yarim simit
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 kase soguk corba
1 tabak tavuklu karisij sebze
Aksam 18.30
5 yk kiymali menemen
1 kk peynir
5 zeytin
Cay
3 litre su
ahh kuzum ya nerden çıktı şimdi bu dr un verdiği ilaçları hemen başla geçer insallah hemen sen kötü geçiriyorsun bademcik rahatsızlığınıKızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldumbağdemciklerim fena
Geçmiş olsun canım ya soğuk su mu ıciyosunuz napıyosunuz herkes hasta nerdeyse.Gunaydin canlar bu hafta sizi cok ihmal etmisim inanin cok yogundum ve hasta oldum iside biraktm cok berbat haldeyim gecmisi bile okuyamadm bildimimi yapayim
Sabitim malesef
Mesaj sayimda 20
ustad lara sormak lazım canımOyyy gecmis olsun ya.kuzucuklar hasta olunca cok kotu.Allah sifa versin
afiyet olsun.sadece tarti oncesi kuru meselwsi olmazsa daha az cikarsin canim
guzel.tarti oncesi hulgur tuketmwmek daha eksi cikmani sagliyor canim
Aradan bikac zanan gectikten sonra ne desen kabup modunda oluyor o zanan darbeyi vurursun sartlaei sunarsin
Bana karpuz cok gelmedi.gunluk 2 porsiyon meyve var diyerlerde en az.15 kiraz bi porsiyon bi de karpuz olmus
Harikasin menun cok guzel.kacamaksiz olmasi daha da guzel
ya ben aalinda su dondurma konusunu sormak istiyorum.kastim paket do durmalar degil.dovme dondurmanin iki topu 1 meyve ve 1 bardak sutle degostiriyordum diyet yaparken.siz ne dusunuyorsunuz?
haftaya verirsin inşallah artı olmaktan iyidir.Gecen bildirim(bayram oncesi) :86.4
Bu cuma 86.4
Sabitim
mesaj sayisi :33 aslinda sabit olmak iyi dil ama arada tatile cikmak vs oldugu icin bu hafta asilicam ins
canım ya çok az kaldı bravo sana kurufasulye sisiricek o bu derken 700 gram çok çok iyi Tebrikler. Bence de devam gitme bir yere.Bayram oncesi:58
dondurma ye ye kilo ver ne diyim o bünye bende de olaydı keşke Tebrikler can can.Kilo bldrmi
Gcen cuma 77.8
Bu hfta 76.8
Fark 1 kg
vuuu Tebrikler Elif harika vermişsin.Gelwlim kiloya
Geçen cumartesi : 87.6
Bu hafta : 86.0
Fark : 1.6 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?