Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saol canmm

gecms olsn canm o halde bile menune dikkat edebiliyosaann

Ablamin isler biraz karsti yaa kuzusuyla birlkte hasta yatistalar malesf
Oyyy gecmis olsun ya.kuzucuklar hasta olunca cok kotu.Allah sifa versin
Menum
Sabh 11.30 : 2 yumrtadan omlk + peynr+zeytn+ 1 dilm ekmek
Saat 17.00: 3 kasik pilav ustune nohut
Saat 19.30: 1 kucuk sut
Saat 21.00: 2 top dondurma ( hic dayanamiom yaa )
Su 2 bck lt
Spor 2 saat yuruyus
afiyet olsun.sadece tarti oncesi kuru meselwsi olmazsa daha az cikarsin canim
guzel.tarti oncesi hulgur tuketmwmek daha eksi cikmani sagliyor canim
Bekliycem canım :)
Aynen ya bide sıcaktı dayanamadım

Afiyet olsun canım

kizz bırak şu tatlıları :)

Afiyet olsun canım cok güzel
Aradan bikac zanan gectikten sonra ne desen kabup modunda oluyor o zanan darbeyi vurursun sartlaei sunarsin
Bana karpuz cok gelmedi.gunluk 2 porsiyon meyve var diyerlerde en az.15 kiraz bi porsiyon bi de karpuz olmus

Harikasin menun cok guzel.kacamaksiz olmasi daha da guzel
ya ben aalinda su dondurma konusunu sormak istiyorum.kastim paket do durmalar degil.dovme dondurmanin iki topu 1 meyve ve 1 bardak sutle degostiriyordum diyet yaparken.siz ne dusunuyorsunuz?

Kızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldum bağdemciklerim fena
Aynen bende oyleyim kaptanim antibiyotik kullniyorm yutkunamiyorum ates yapiyo halszlik yapiyo ada cayi alip ic cok iyi geliyomus birde olips naneli seker em bol bol

Kızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldum bağdemciklerim fena

Aynen bende oyleyim kaptanim antibiyotik kullniyorm yutkunamiyorum ates yapiyo halszlik yapiyo ada cayi alip ic cok iyi geliyomus birde olips naneli seker em bol bol
kislar cok gecmis olsun.asacayiyla gargara yapin.hemen iltihaplar sokuluyor.Acil sifalar

Can'ım hadi iyileş sende gel

Fena Can'ım ya bıpazım bağdemciklerim iltihap topliyo bayağa beyaz olmaya başlamış

O zaman atibiyotik basla kaptancim.riske atma hic.ama vitamin takviyesi de kullan.bu guzwl zamanlari hasta gecirme

Gecen bildirim(bayram oncesi) :86.4
Bu cuma 86.4
Sabitim
mesaj sayisi :33 aslinda sabit olmak iyi dil ama arada tatile cikmak vs oldugu icin bu hafta asilicam ins

Bayram oncesi:58
Bugun:57.3
Fark:0.7
Yuzde:%1.20
Mesaj sayim:51

Kizlar galiba bu hafta mezun oluyorumama liste disi devam edicem,hem kilomu korumak icin hem de 53-54 e dusmek icin.
Gozun aydin canim supersin ya bak hedefini 12den vurmana az kalms 300 gramida verdinmi olay tamamdir

Kaptan hemen doktorz git bence. Antibiyotik başla. Daha hızlı düzelirsin.

Kizlar galiba bu hafta mezun oluyorumama liste disi devam edicem,hem kilomu korumak icin hem de 53-54 e dusmek icin.

Tebrik ederim. Çok güzrl kilo vermişsin.

Kilo bldrmi
Gcen cuma 77.8
Bu hfta 76.8
Fark 1 kg

Tebrikler canım.

menun Guzel canim. Tartidan önce yememek lazım neyseki sabitsin haftaya inşallah.

ahh kuzum ya nerden çıktı şimdi bu dr un verdiği ilaçları hemen başla geçer insallah hemen sen kötü geçiriyorsun bademcik rahatsızlığını

Geçmiş olsun canım ya soğuk su mu ıciyosunuz napıyosunuz herkes hasta nerdeyse.

ustad lara sormak lazım canım Mefkurem @seydan94 cvp versinler bence.

Gecen bildirim(bayram oncesi) :86.4
Bu cuma 86.4
Sabitim
mesaj sayisi :33 aslinda sabit olmak iyi dil ama arada tatile cikmak vs oldugu icin bu hafta asilicam ins
haftaya verirsin inşallah artı olmaktan iyidir.

canım ya çok az kaldı bravo sana kurufasulye sisiricek o bu derken 700 gram çok çok iyi Tebrikler. Bence de devam gitme bir yere.

Kilo bldrmi
Gcen cuma 77.8
Bu hfta 76.8
Fark 1 kg
dondurma ye ye kilo ver ne diyim o bünye bende de olaydı keşke Tebrikler can can.

Gelwlim kiloya
Geçen cumartesi : 87.6
Bu hafta : 86.0
Fark : 1.6 kg
vuuu Tebrikler Elif harika vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…