- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.401
Ah keşke antibiyotik olsa doktor durum ağır ve hızlı ilerlemiş Dedi iğne tedavisi başladı bugünde serum yedim az önce yatıyorumO zaman atibiyotik basla kaptancim.riske atma hic.ama vitamin takviyesi de kullan.bu guzwl zamanlari hasta gecirme
Canim benimya kosturmaktan olmustur,mecbur antibiyotik kullanmalisin insallah bir haftada gecer
Bayram oncesi:58
Bugun:57.3
Fark:0.7
Yuzde:%1.20
Mesaj sayim:51
Kizlar galiba bu hafta mezun oluyorumama liste disi devam edicem,hem kilomu korumak icin hem de 53-54 e dusmek icin.
menun Guzel canim. Tartidan önce yememek lazım neyseki sabitsin haftaya inşallah.
ahh kuzum ya nerden çıktı şimdi bu dr un verdiği ilaçları hemen başla geçer insallah hemen sen kötü geçiriyorsun bademcik rahatsızlığını
Geçmiş olsun canım ya soğuk su mu ıciyosunuz napıyosunuz herkes hasta nerdeyse.
ustad lara sormak lazım canım @mefkurem @seydan94 cvp versinler bence.
haftaya verirsin inşallah artı olmaktan iyidir.
canım ya çok az kaldı bravo sana kurufasulye sisiricek o bu derken 700 gram çok çok iyi Tebrikler. Bence de devam gitme bir yere.
dondurma ye ye kilo ver ne diyim o bünye bende de olaydı keşke Tebrikler can can.
vuuu Tebrikler Elif harika vermişsin.
Sağol canım. Bende burda baya motive oluyorum :)KIZLAR HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM.BAYRAMA RAGMEN HERKES YA AYNI YA DA EKSI.BU BENI COK GUZEL MOTIVE EDIYOR...HEPINIZE TESEKKURLER.
Gecms olsn kptnm @seydan94 Benim Adamda dugune 1 hafta kala ck fena hasta olmstu igne fln olmstu dugn zmnina bsy kalmadi ck skurrinsallh bian once iyilesrsnn canm
Aman bi yerlere gitme sakin.Bir yere gitmeye niyetim yok tatlim:)
Kuru fasulye beni sisirmiyor canim abartmadigim surece.
Kendi basima cok guvenmiyorum zaten,azicik moralim bozulsa hemen yemeye yoneliyorum oyuzden bir sure daha buralardayim:)
canım ya inşallah çabucak kendine gelirsin düğüne kadar. Yorma kendini bittimi işler bari.Ah keşke antibiyotik olsa doktor durum ağır ve hızlı ilerlemiş Dedi iğne tedavisi başladı bugünde serum yedim az önce yatıyorum
Valla artık istememde koşturamam umarım ya umarım geçer
Tatlım meyvedeki şekerle dondurmafaki şeker maalesef bir değil zqten hazır dondurmalar dondurma değil ama dediğin dondurmalardan da 1 top bence yeterli ara sıra 1 top yenebilir
Elifcim iğne başladık serum aldım bugün haftaya kadar iyi olmak için elimden geleni yapcam
Aman bi yerlere gitme sakin.
canım ya inşallah çabucak kendine gelirsin düğüne kadar. Yorma kendini bittimi işler bari.
hakkinda hayırlısı olsun canımEvet Canım annemlerdeyim. Pek bi gelişme yok arada arıyor barisalim diyor o kadar.
Güzel canım menun afiyet olsun
nazar boncugun olsun kuzummMenum
Sabah 11
Bir dilim light kepek ekmeği
Bir fincan çay
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Bir parça cecil peyniri
Öğle 15
1 parça ızgara tavuk
Akşam 19
Bir kase domates çorbası
2 çatal makarna
Az öncede yarım pogaca yedim kucuk pogacaydi keşke yemeseydim
Su 2 litre
Spor bol ev işi
sagol tatlımGayet iyi canım tartı öncesi hafif olmuş
Sağol canımGayet guzel canim afiyet olsun:)
sagol canım ilac kullanmaya devam ediyorum biraz daha iyiyim şükürHayirli yaslari olsunmenu ve spor gayet guzel
aynen bundan sonra mesafe koyuyorum
evet.bi ithalini dene.lezzetleri cok farkli.uzaksin Allahtan.Rabbim bozmasin huzurunu.biz altli ustluyduk.bi de bunu istememisler samaninda.bana yapilan en ufak sey olay olurdu.yoruyordu
on numara menu
ya sanirim en ideali o.kurk tane yarim olacagina bir tane can dost olsun
gecmis olsun canim
simdi nasilsin
hee heee ben de bole diyene zorla yediresim geliyor.benim annem de cok yapiyor onu.zaten kokusu vs insan nefsiyle mucadele ediyor.bi de uatune kalkmis diyo ki"ayyyyy kizim simdi yiyemiucen miiii"en son dedim bundan onceki 32 sene her turlu tattim.bu defa da bole olsun:):)
Sağol kuzumGayet guzel.afiyet olsun
beklw canim.ille surunecek
cok guzel menu.masallah
aynen insan en cok yedikten sonraki pismanliga kiziyor
süper menüMenum
sabah 9.00
1 yumurta.yarim sb sut 3 yk cavdar unu 1 kkpeynirle yagsiz krep
Oglen 12.30
2 yk patates yemegi
Yarim su bardagi yogurt
ara 15.30
5 hurma 1 su bardagi sut
aksam 18.30
1 kepce yogurt corbasi
Su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
sagol canım etmeye çalıştımSaol canmm
gecms olsn canm o halde bile menune dikkat edebiliyosaann
Ablamin isler biraz karsti yaa kuzusuyla birlkte hasta yatistalar malesf
afiyet olsunBugünkü menummm
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
3 kucuk biber Kızartma
Yarım haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen biraz 2 lokma ekmekle taze faulye yedim
Aksam
Yarım kase domates çorbası
3 er kaşık bulgur pilavı
Ve Mantarlı tavuk sote
1 mile Leslie
Karın egzersizleri
2 lt şu
bence gayet iyi olmuş canım afiyet olsunBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Domates
Salatslık
1 dilim tb
Öģlen 13.00
1 kase bsmys
1 kadr yoğurt
Ara 16.00
1 kasr kiraz
Akşam 18.00
1 kade bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 29.30
Yarım pordiyon ksrpux
2.5 litre si
40 fk yürüyüş.
Kendi menü eleßtirimi kendim yspayım. Bu gün meyve biraz fazla oldu. Skşam ki karpuz olmsmalıydı.
her zamanki gibi canım maşallahKizlar yogun bir gun ve menüm yine geç kaldı
Sabah 9
1 kaşık z.yağ
Ilık su
Saat 12
2 kaşık kadar domates soslu biber
Salatalik domates
5 zeytin
Yarım dilim tam bugday
Maydanoz
Saat 16
1 kase yoğurt
Saat 19:30
5 izgara kofte
1.5 bardak ayran
1 kaşık acı sos
Su 2 litre
Spor 1 saat orta tempo yuruyus
Bugün yemeği disarda yedik eltimler le doğum günü yemeğigelirken pasta mızı aldık yanında börek ve kurabiye yapmistim tabisi yemedim tadına bile bakmadım
Sağol can canAfiyet olsun canım kuru yine iyi olmamış tartıyi etkilemez inşallah.
süper sin tatlım.
Zaten makarna yiyerek karbon almışsın bide poğaça olmamış Hilal cım.
Sağol teyzesi. En zoru anneyle başetmek inan onu halledersen olay tamamdır.
Afiyet olsun canım 5 hurma biraz fazla geldi bana 2 olsa sanki dahaki iyi olurdu az yemişsin genel anlamda
Pilav dondurma kendine gel kız napiyorsun böyle verdiklerini de alicaksin dondurmayı yemeye devam edersen aman aman.
Afiyet olsun güzel tartidan once bulgur yemeseydin keşke.
Evet canım kendinde farkındasin akşam karpuz olmasaymıs iyiymiş.
Sağol canım yok acikmadimBebegim menun harika ama tek korkum kurru fasulye umarim sislik yapmaz
Harika bir menu sadece aksam birazvik erken olmus umarim acikmamissindir
Canim makarna neysede pogaca olmamis keske bu sabaha filan saklasaydin
Bence menun guzel ama sabah krep oglen patates bence ikisinden birini tercih edebilirdin cnm
Canim nohut sislik yapabilir onun disinda menu dondurmaya ragmen iyi bnce
Immm bende cok severim meyveli filan cnm cekti
Bbgim menu iyi ama bulgur ins sisirmez
Aksam vucut yoruldugu icin meyve sekerini daha zor eritio bu nedenle yaga donusuo canim ayni sey sut icinde gecerli mesela karatay teyzem 16dan sonra meyve yemeyin sut icmeyin dio
Harikasin bebegim o zaman
kahvaltin fazla olmuş canım hem roll ekmek hem simitGinaydin citirlarim dunku menum iyi olmasina ragmen oglen yedigim corbanin sisligi kaldi soguk corba adi icinde kombo resmen nohut fasulye yarma bu kadar sislik yapcagini dusunmemistim bi nedenle kilom sabit
Sabah 08.30
1 tb roll ekmek
Yarim simit
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalik
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 kase soguk corba
1 tabak tavuklu karisij sebze
Aksam 18.30
5 yk kiymali menemen
1 kk peynir
5 zeytin
Cay
3 litre su
çok geçmiş olsun kaptanım ya acaip salgın var bende 10 gündür surunuyorum inşallah sen hemen toparlanirsinKızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldumbağdemciklerim fena
hakkinda hayırlısi olsun canım benimGunaydin canlar bu hafta sizi cok ihmal etmisim inanin cok yogundum ve hasta oldum iside biraktm cok berbat haldeyim gecmisi bile okuyamadm bildimimi yapayim
Gecen hafta:72.9
Bu hafta: 72.9
Sabitim malesef
Mesaj sayimda 20
Pazartesiden itibaren daha sık burda olcam
çok geçmiş olsunAh csnım benimkine hiç bir şey fayda etmiyor fena oluyorum
arti olmaktansa sabit olmak bin kere evladirGecen bildirim(bayram oncesi) :86.4
Bu cuma 86.4
Sabitim
mesaj sayisi :33 aslinda sabit olmak iyi dil ama arada tatile cikmak vs oldugu icin bu hafta asilicam ins
Tebrikler kuzumm maşallah sana...darısı bizlere olsun inşallahBayram oncesi:58
Bugun:57.3
Fark:0.7
Yuzde:%1.20
Mesaj sayim:51
Kizlar galiba bu hafta mezun oluyorumama liste disi devam edicem,hem kilomu korumak icin hem de 53-54 e dusmek icin.
süper maşallahGelwlim kiloya
Geçen cumartesi : 87.6
Bu hafta : 86.0
Fark : 1.6 kg
maşallah tatlımGeçen hafta 77.6
Bugün 76.2
Fark 1.4 kg (%1.80)
Mesaj 40+
süper canımGecen hafta: 77.8
Bu hafta : 76.8
Fark : -1 kg (%1.28)
sagol canımHasta olmana ragmen yinede vermissin canim tebrikler:)
hemen bakıyorum kaptanımSon paylaştığım listeyi kontrol edermisiniz kızlar
iyi bari git gel yapmazsın bide onun için yorulmazsin. iyi ol kuzum ya az kaldı iyi baksın damat bey sana.mobilyalar yerleşti yarın eşyalarımız gelcek canımm ben zaten kendi evimde yatıyorum annemde değil eşim hallediyor işte bende ara ara bakıyorum aklım kalmasın diye
Harikasın Yasemin.@seydan94 kaptanım liste tamam kontrol ettim sorun yok
Kaptanım ancak gelebildim@ayeyldz tatlım nerdesin bildirimin nerde
tamamdir.dondurmaya cok nadir izin onda da 1 top.cok gecmis olsun kaptancim.serum hizli toparlar.ins iyi olacaksinAh keşke antibiyotik olsa doktor durum ağır ve hızlı ilerlemiş Dedi iğne tedavisi başladı bugünde serum yedim az önce yatıyorum
Valla artık istememde koşturamam umarım ya umarım geçer
Tatlım meyvedeki şekerle dondurmafaki şeker maalesef bir değil zqten hazır dondurmalar dondurma değil ama dediğin dondurmalardan da 1 top bence yeterli ara sıra 1 top yenebilir
Elifcim iğne başladık serum aldım bugün haftaya kadar iyi olmak için elimden geleni yapcam
Cok tesekkur ederim tatlim, hepinizin sayesinde oldu yalniz basima mumkun degildi hepinizi cok seviyorum beni motive eden bu gurubu kolay kolay birakmam zaten:)masal3487 bebeğim hayırlı olsunnnn istediğin kadar burda kalabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?